Lady bon - efektivní medicína během vyvrcholení

Climax je zvláštní období v životě ženy, která je charakterizována dokončením reprodukční funkce těla. Často je tato fáze stresující pro tělo, takže různé nepříjemné příznaky začínají projevovat. Tělo je v zoufalé potřebě podpory zvenčí během tohoto období. Situace vyžaduje rozhodující a kardinálové akce, takže často specialisté jsou předepsáni pacienti s pacienty Balzakovského věku hormonální terapie. V moderním světě existuje celá řada osvědčených, účinných anti-glimacteric léků nové generace, různé formy a skladby. Jedním z nich je lék na lady Bon Climax. Níže jsou hlavními prvky, pokyny pro použití a prezentovány celkový obraz zpětné vazby o něm.

Aplikace a funkce Lady Bon

Když Začíná hormonální perestroja, Organismus syntetizuje určité hormony již dříve. Často se zvyšuje výroba ženských hormonů - estrogen. Lady Bon je navržena tak, aby snížila nedostatek estrogenů v důsledku doplňování těchto hormonů Tyolan - látka podobná přírodním hormonům. Látka ATKIVO spadá dovnitř a má vliv na syntézu potřebných hormonů v mozku, vaječnících a různých tkáních a tělo neobdrží signály o speciálních poruchách a poruchách a pokračuje v aktivitě v obvyklém režimu.

Lék je hormonální a předepsaný během menopauzy, aby zmírnil klimakterické syndromy ve formě psycho-emocionálních a vegetativních dysfunkcí. Lady Bon Úspěšně se přehozuje s neurózou, nespavostí, drsnou náladou, ospalost, zvýšená únava, přílivy, teplotní skoky, ozchov, Zvýšený pocení, Poláci v dolní části břicha a vzadu, necitlivost končetin, křeče, Závrať. Znatelně zlepšuje kvalitu sexuálního života, obnovuje vodní bilanci sliznic. Pomoc zlepšit průtok krve do sexuálních orgánů, zpomaluje proces jejich dystrofie. Nezpůsobuje růst endometria v děloze, vzhledem k tomu, že je sníženo riziko neoplazmů. Poskytuje příznivý vliv na metabolismus. Je vynikající prevence kardiovaskulárních onemocnění a také pomáhá Vyhněte se osteoporóze a křehkost kostí.

Složení a mechanismus působení léčiva

Hlavní složkou léčiva je tibolon - estrogen-gestagnetický hormonová látka, která má také androgenní a anabolickou aktivitu. Zmírňuje procesy vzácných hormonů, které poskytují vliv na propojený provoz hypotalamu a hypofýzy.

Pod menopaususem, tvorba gonadotropních hormonů FSH a LH (folikulnost a luteinizující) hladiny v hypofyzií gonadotropních hormonů, které jsou pozitivně ovlivněny.

Tato látka má také příznivý vliv na sliznice membrány genitálních orgánů, zejména vagíny, nedává je být předčasný. Je příznivě působí na počáteční receptory centrálního nervového systému, díky kterému je psycho-emocionální pozadí vyrovnávání. Snižuje hladinu vápníku a fosfátů v krvi.

Kompletně absorbován gastrointestinálním traktem, se vylučuje jako metabolity s výkaly a moči.

Formy problematiky a metod aplikace

Lady Bon je reprezentována bílými tablety s nápisem ve formě dopisu "e". Vyrobeno v baleních při 28 a 84 kusech.

Nástroj se doporučuje trvat pouze po úplné diagnóze těla a zřízení hormonálního pozadí. Také po poslední menstruaci musí projít nejméně 12 měsíců, t.E. Drogová předepisuje pouze během menopauzy. Jinak může žena otevřít nežádoucí Krvácení v Klimakse.

Tablety jsou přijímány na 1 ks jednou den současně orálně, pitné vody. Jídlo nehraje role.

Na blistru v blízkosti každé tablety je indikován den v týdnu. Vezměte je v souladu s příslušným dnem, tak, aby nezmeškal používání, nebo ne, aby se zaměnil požadovanou tabletu na druhé straně. Neumožňují mezery při užívání léku. Pokud taková situace vznikla a uplyne méně než 12 hodin, musíte se pokusit o přijetí léku. Pokud uplynulo více než 12 hodin, přeskočte příjem tabletu a příště k pití ve správný čas.

Průběh užívání léků je jmenován individuálně. Pro trvalý účinek, přijímání léku trvá nejméně tři měsíce.

Kontraindikace a vedlejší účinky Lady Bon

Hormonální systém těla je velmi tenký mechanismus, aby zasahoval, ve kterém můžete pouze v nejvzdálenějších případech. Proto mají všechny hormonální agenty řadu kontraindikací. Lady Bon není výjimka, a to lze přisuzovat:

  1. Individuální nesnášenlivost na léčivo, zejména hlavní účinnou látku.
  2. Krvácení nejasných etymologie.
  3. Maligní hormony závislé nádory nebo podezření z nich.
  4. Hyperplazie endometria.
  5. Problémy s žilami, zejména - křečové.
  6. Thromboembolia, tromboflebitis.
  7. Cerebrovaskulární porušení.
  8. Kardiovaskulární choroby.
  9. Otoskleróza.
  10. Onemocnění jater a ledvin. Jaterní, renální, selhání nadledviny.
  11. Porfyry.
  12. Těhotenství, kojení.
  13. Epilepsie.

S extrémní opatrností a jen pod pečlivým pozorováním léku je léčivo přijato s diabetem, arteriální hypertenzí, metabolickými poruchami, bronchiálním astmatem, migrény.

Je přísně nedoporučuje užívat lék jako antikoncepci.
Nežádoucí účinky byly detekovány v 14,7% použití léčiva. Tyto zahrnují:

  • Porušení pracovního gastrointestinálního traktu: meteorismus, průjmu, zvracení, nevolnost;
  • Alergické reakce ve formě vyrážek, zarudnutí, svědění;
  • růst vlasů v netkavých zónách, zejména - na obličeji;
  • přibývání na váze;
  • zvyšování mamarchových žláz, bolesti na hrudi;
  • bolesti hlavy a závratě;
  • drozd;
  • Krev Zvýraznění vagíny během vyvrcholení;
  • nervové poruchy (zvýšená excitabilita, ospalost);
  • Jouchness.

Během užívání léčiva se může lišit hladina globulinu vázajícího tyroxinů a hormonu T4 T4. To není vedlejší účinek.

Analogy fondů

Zahraniční a domácí léčiva představují širokou škálu nových generačních hormonálních léčiv, které obsahují jak monogormony, tak kombinace.

Hlavní látkou podobnou estrogenu, takové analogy mohou být rozlišeny jako tiabolon, livial, Welleneneen. Mezi analogy Lady Bon je poměrně drahý lék.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Lékování je jmenován odborníky poměrně často, protože hormonální terapie vezme první místo v efektivitě. Pokud byla provedena úplná diagnóza, byl instalován hormonální pozadí a mnoho svědectví vyloučeno, lady bon rychle a efektivně vyrovnává s menopauzovými projevy, obnovuje psycho-emocionální stav a eliminují nepříjemné pocity. Lék lze předepsat pouze v menopauze, nebo spíše - rok po poslední menstruaci. Proto je léky předepsáno ne tak často jako jeho analogy, které jsou vhodné pro použití i v Prhenopauzu.

Spolu s tímto hormonální prostředky pomáhá zbavit se i nejzávažnějším projevem klimatizace. Významnou nevýhodou je řada kontraindikací, stejně jako ve všech hormonálních prostředcích. Použití léčiva je vyloučeno pod řadou společných onemocnění, včetně dědičných.

Jsou věnovány recenzím ženských zástupců věřit, že lék je účinný v boji proti Klimakteristická neuróza, Přílivy, bazény. Zřídka, ale stále můžete slyšet o vedlejších účincích ve formě přírůstku hmotnosti, růst vlasů na obličeji a poruch gastrointestinálního traktu.

Bezpodmínečnou výhodou je skutečnost, že nástroj nejen usnadní příznaky nebo je za chvíli. Drogová léčba působí na problému v nejhlubší hormonální úrovni, takže při průchodu plného léčby mohou být zcela vyloučeny z menopacteric symptomů a zabránit vývoji různých onemocnění.

Rozšířit svůj mládež a převod Climax snadno a bezbolestně spolu s hormonální drogovou dámou!