Climax: pokyny pro použití a vlastnosti léku

O 45 let mají většinu žen Doba přenosném Clemakse. Charakteristické symptomy se začínají projevovat, jako jsou ostré výkyvy nálady, nespavosti, apatie, rychlá únava, věci, výskyt zimnice, bolest v různých částech těla odlišného charakteru, rychlý tep. Všechny tyto projevy se vztahují na pozadí hormonální perestrojky způsobené zánikem reprodukční funkce.

V tomto okamžiku je tělo těžké zvládnout samo. Více a více získává popularitu homeopatie, jejímž zástupcem, který je Climaxan. Vlastnosti drog Klimaxan, pokyny pro jeho použití a vše, co potřebujete vědět o moderní ženě, jsou podrobně popsány níže.

Aplikace a funkce homeopatiky

Klimaxan Homeopathic - komplexní akce akce založená výhradně na přírodní komponenty. Eliminuje příznaky menopauzy a Vegeth-cévní porušení při vyvrcholení.

Někdy se ženy zajímají: "A jaký je vlastnost homeopatických agentů?". Někteří je vyrovnávají k rostlinným lékům, jiní věří, že jsou podobní hormonálnímu. Ale ve skutečnosti, základem homeopatie může být jak zeleninové, tak chemické komponenty. Funkce homeopatických prostředků je, že hlavní obsah účinné látky se sníží na minimum.

Vzhledem k tomu, že všechny projevy Klimaků vznikají v důsledku redukce hormonu - estrogen, by to bylo logické s anti-glimacteric terapie by byl účelem hormonálních léčiv (v t.C. a hormonální terapie). Hormonální terapie má však spoustu kontraindikací a není předepsána. Proto je v tomto případě vhodné hovořit o jemnějších prostředcích - homeopatických a fytoestrogenech, což odkazuje na Klimaxan.

Účinnost akce

Pacienti často pochybují o účinnosti homeopatických léčiv v důsledku malého procenta účinné látky v nich. Na základě výzkumu, který byl studiem vlivu živých předmětů látek v různých koncentracích, ukázalo se zajímavý fakt. Největší účinek látek jsou na objektech buď v mikrokoncentraci (homeopatické) nebo ve velkém. Průměrná koncentrace účinné látky nevykazovala dostatečné účinky výkonu na živé objekty.

Odtud můžeme dospět k závěru, že Klimaxan má zvýšený dopad na odstranění symptomů, zatímco jemně působí na tělo.

Mělo by být použito k opravě psycho-emocionálního stavu v tomto období, s ostrými kapkami nálady, napětí, bohužel, nespavost, protože má vynikající sedativní účinek. Tento přípravek pomáhá bojovat s přílivy, pocení, zimy s pomocí expozice termoregulačním centrům v hypotalamu. Účinnost se projevuje v eliminaci bolesti hlavy, Závrať, Strana Heartbeat.

Také lék je předepsán k úlevě Příznaky během umělé vrcholy.

Složení a mechanismus působení léčiva

Klimaxan Homeopathic na základě tří hlavních aktivních složek přirozeného původu:

  • Cymifugi extrakt rhizoma (ředění 1/200),
  • Snake Poison - Lahzis (v chovu 1/50)
  • Včelí jed - apiice.

Cimefuga

Rhizome Tsimifugi (Klopogon) - bylinná rostlina, která je známá pro své léčivé vlastnosti. Předcházelo v indických kmenech, Číně a Japonsku, extrakt této rostliny byl použit k usnadnění porodu, bolestivé menstruace. A v naší době se používá všude v kardiovaskulárním, kožním onemocněním, stejně jako silný antidote. Taková léčivá složka má také estrogenní účinek, provádí některé funkce hormonu v účincích na různé tkáně a organismu buňky. Jeho relaxační funkce jsou poznamenány, což přispívá k vyváženému dílu psycho-emocionálního systému.

Antispasmodický efekt pomáhá v boji proti bolesti v hlavě, nepříjemné pocity v pánevní a bederní oblasti. A co je nejdůležitější - prakticky nemá kontraindikace a nevyvolává srdeční a cévní onemocnění a tumory prsu.

Lahzis

Druhou účinnou látkou Lahzis je jedem největšího zmije brazilského původu - Surukuk. V 19. století tato látka vytvořila pocit ve světě medicíny a homeopatie, stala se jedním z nejúčinnějších prostředků pro cévní systém. Je to tato složka, která se aktivně bojuje s bolestmi hlavy, posiluje plavidla a hladiny tlaku během vyvrcholení.

Apis Melika

Včelí jed, který je zase nejmocnější protizánětlivé, analgetické a antietro. Hlavním cílem jeho dopadu je sliznice membrány urogenních orgánů.

Kombinace takových léčivých účinných látek, i když v malém ředění, umožňuje účinný estrogen citlivý, bolestivý a sedativní účinek léčiva.

Další látky

Další neaktivní látky jsou stearát hořčíku, laktóza, mikrokrystal celulóza - v tabletách. V granulované podobě tyto látky nahrazují pouze cukr.

Lék Klimaxan je naprosto přirozený, ale zároveň účinný v boji proti menopacterním příznakům.

Mnoho žen raději rostlinný původ a Cliaky léčba lidovými léky, Protože léčivé byliny jsou bezpečné pro tělo.

Formy problematiky a metody použití Climaxan

V tuto chvíli se lék vyrábí v takových formách: tablety Climaxan a granule. Často můžete slyšet o takové formě jako "Draže". Ve formátu přetažení však léky nejsou k dispozici, a to je chybný název granulí, které mají podobný kulatý tvar.

Pilulky

Climaxan - tablety pro resorpci, takže před použitím nemusí rozdrtit nebo žvýkat. Je s takovým způsobem použití, že účinné látky spadají do těla, postupně dosahují požadovaného účinku. Musíte použít 2 kusy denně, ráno a večer, nejméně 15 minut před jídlem, bez pitné vody. Nedoporučuje se používat tablety spolu s jídlem. Pokud se účinek léků není projeven později, můžete zvýšit dávkování až 4 tablety denně, ale pouze na předpis odborníka. DÉMKA Kurz - 6 měsíců.

Nezapomeňte, že před použitím jakéhokoli léků předtím, než byste se měli vypnout lékaře. Pouze on může určit správnou dávku pro vás, vzhledem k vlastnostem těla a přiřadit účinnou terapii.

Tablety mají plochý na obou stranách válcového tvaru, bílé barvy. Neexistuje vůně. Vyrobeno v krabicích pro 20, 30, 40 a 50 kusů.

Granule

Climaxan granule jsou nejen užitečné, ale také příjemné použití. Vezměte je potřebujete 5 kusů na recepci 2krát denně - ráno a večer. Jsou absorbovány stejným způsobem jako tablety, dokud úplný rozpouštění, bez pitné vody, ne žvýkání.

Přijata nejméně 15 minut před jídlem nebo 2 hodiny po. Granule mají hladký kulatý tvar a bílou barvu. Neexistuje vůně.

Pokud se efekt nedochází o týden později, měli byste zvýšit množství použití jednou denně na 4. Průběh užívání by neměl překročit 2 měsíce bez přestávky.

Důležité! Studie ukázaly, že rušení, podvádění, žvýkání a rozpouštění ve vodě snižují účinnost léků na minimum.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Cleahianovy léčivé kontraindikace jsou minimalizovány. Ale stále je třeba poznamenat, že obsahuje laktózu, a proto by mělo být pečlivě převzaty s lidmi s dědičnou galactou-maximovou nebo laktózou insuficience, stejně jako s glukózou nebo syndromem malabsorpce galaktózy.

Vzhledem k tomu, že granule fondů v cukru v jejich složení by měly diskutovat o jeho použití s ​​lékařem diabetiků.

Je kategoricky nedoporučuje aplikovat lék těhotné a kojících žen, stejně jako ty, kteří mají jasně vyjádřenou alergickou reakci na jeho složky.

Vedlejší účinky byly identifikovány pouze u 2% pacientů. Jedná se o lehké alergické reakce ve formě svědění kůže a zarudnutí

Nekompatibilita s jinými drogami nebyla zjištěna.
Navzdory skutečnosti, že léky má lehký sedativní účinek, není absolutně ovlivňující koncentraci.

Vzhledem k tomu, že lék není nesmrtelný, neovlivní vývoj nádorů, včetně pro průběh a vývoj Moma děloha v menopauzálním období.

Předávkování byl detekován pouze v tabletové formě ve formě nevolnosti a žaludečních poruch.

Analogy Klimaksan

Domácí a zahraniční tržní penziony Protilimatizační činidla různých tvarů a kompozic. Jedná se o hormonex, climathel, rensit, klimodeein, proginov, femistál, astrodel a řada dalších syntetických a fytopreparací.
Ale pokud vezmete hlavní účinnou látku jako základ - extrakt z cymifuga, analogy Klimaksan nejsou malé - je to climadinon a qi-klim, to znamená, že se jedná o badies, na rozdíl od homeopatického léku popsaného.

Jděte na odkaz, abyste se seznámili s Seznam homeopatických přípravků během menopauzy.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Climax Recenze shromáždí četné a rozmanité oba mezi odborníky a u pacientů. To je způsobeno tím, že jeho farmakologický účinek je homeopatický.

Podle názoru Dokáže

Studie, které jsou založeny na schválených světových standardech, ne vždy ukazují účinnost homeopatie, takže specialisté, kteří jsou založeni pouze na pevných faktech, hovoří o neefektivnosti Klimaxan. Tento lék je však stále součástí symptomatické terapie a účinnost těchto prostředků ve světovém výzkumu nikdo nezkontroloval, jako takový. Proto jsou zde vědecká fakta bezmocná. A na základě mnoha recenzí pacientů a jejich navštěvujících lékařů, což v 88% případů poznamenaly účinnost v Usnadnit příznaky Klimaků.

Malá část lékařů je sklenice fanoušků hormonálních terapií. A v případě, že pacienti hormony jsou kontraindikovány, odmítají alternativy a vyloučí všechny terapie tím, že nabízejí pouze ženy pouze tolerují a vnímají všechny projevy klimakterií jako splatné.

Ostatní specialisté, pro které je výsledek důležitý, a ne prostředky k dosažení, se aktivně používají v praxi a homeopatii, což nejvíce ukazuje prospěšný a účinný výsledek.

Stanovisko pacienta

Podobná situace s ženskými zástupci. Část, plynule po přečtení instrukce, zázraky: "A zda má Klimaxan složení schopný zachránit mě od nepohodlí během vyvrcholení?". Mělo by být zřejmé, že vyvrcholení není nemoc, a není možné ji vyléčit. Symptomy můžete snadno usnadnit pouze s odborníkem, zvolit potřebný lék nebo komplex.

Vzhledem k tomu, že většina žen si všimne prospěšné účinnosti tohoto fondu, je stále nutné spoléhat se na kladnou zpětnou vazbu. Opravdu, často zástupci slabého pohlaví jsou zapojeni do sebevědomí, aniž by s výjimkou pre-onemocnění různých povahy, ve kterých tento druh léků nemá žádný výsledek.

Přívrženci Klimaksan slaví významné příznivé účinky ve druhém týdnu jeho použití. Významně snižuje frekvenci přílivů, někdy je dokonce zcela eliminuje. Pocení zmizí, bolesti hlavy, gravitace v dolní části zad a pod břichem, přichází do normálu. Nálada je znatelně zlepšena, opět je možné ovládat emoce a spát. Vzhledem k tomu, že složky léků mají rozšířený rozsah účinku, pak mnozí si všimli zlepšení stavu kardiovaskulárního systému, recese posíleného tepu, absence bolesti hlavy. A co je nejdůležitější, kvůli tomuto přípravku, metabolismus se dokonce zlepšuje, což je důležité pro všechny orgány a lidské systémy.

Výstup

Homeopatický objekt Klimaxan bude vynikajícím řešením v menopauzálním období pro ty, kteří vyloučí hormonální terapii, nebo účinný doplněk k němu. Jedinečné aktivní složky pro něj od starověku se ukázaly jako v boji s mnoha nemocemi. Proto se droga stane vynikající homeopatickou alternativou v boji proti projevy Klimaků, stejně jako prevence ve všech svých fázích.