Antidepresiva, když vyvrcholení: přírodní a syntetické

Každá žena z raného věku ví, že do 45 let v jeho těle začne dojít k nevratným změnám spojeným s dokončením reprodukční funkce a začátkem Klimaků. Často se tento druh změny projevuje nepříjemnými příznaky, které dodává ženskou nepohodlí. Za prvé, vychází z rovnovážného psycho-emocionálního stavu, který postihuje deprese, neuróza, ostré rozdíly v náladě, apatii, podrážděnosti, nespavosti a další porušení.

V tomto okamžiku je tělo v zoufalé potřebě podpory zvenčí a často odborníků a ženských zástupců, snaží se vyřešit problém, obrátit se na léčbu hormonální rovinou, k použití léčiv přírodního původu, homeopatie, nabídky, antidepresivy. Ten jsou rozšířené v důsledku přesné působení a účinnosti. Jak se jedná, a co je to nejlepší v jeho skupině, "tento článek pomůže zjistit.

Vlastnosti a indikace pro použití antidepresiv, když je vyvrcholeno

V menopauzálním věku jsou často pozorovány nejen ve vzhledu, ale také v chování. Stává se podrážděný, citlivý začíná na maličkost, jeho nálada se dramaticky mění, začnou překonat smutné myšlenky o nadcházejícím stáří a bolestivých pocitech nadcházející menopauzy. Bojuje s rychlým srdečním tepem, krevní tlak skoky, dušnost, udušení, výkon je ztracen, a dokonce zmizí touhu udělat něco.

Mnohé z toho jsou odepsány ve věku, i když problém spočívá v hormonálním porušení, a to v nedostatku estrogenu, ženských hormonů. Je to důvod, který zobrazuje psycho-emocionální stav ženy, která způsobuje častou menopacterickou neurózu.

Vyčerpání nervového systému způsobuje a vegetativní porušení, které zahrnuje přílivy, hyperhydróza, křeče, křeče, bolest a řada jiných onemocnění. Specialisté poznamenali, že u 38% případů symptomů Klimaků vznikají na psychosomatu.

V tomto okamžiku se antidepresiva přicházejí na záchranu. Jedná se o léčivé přípravky přírodního a syntetického původu, které mají psychotropní účinek na nervový systém, pomáhá se zbavit výše uvedených symptomů. Na rozdíl od hormonů nesmyslů jsou jejich kontraindikace minimalizovány a mají na těle více šetrní účinek.

Mechanismus činnosti sedativ během vyvrcholení

Jak již bylo uvedeno, klimakterie se vyznačují poklesem vývoje ženských hormonů, zejména - estrogeny, kteří se účastní práce obrovského počtu životně důležitých procesů, například v rozpadu monoaminů (serotonin, norepinerenalin, dopamin). Uklidňující prostředky blokování tohoto rozpadu, takže neexistují žádné porušení práce nervového systému, a žena není předmětem neurózy, stresu a deprese.

Tyto porušení se mohou projevit v důsledku neúspěchů v práci endokrinního systému a jeho orgánů. Komplexní akční antidepresiva také pomáhají vyřešit tento problém. Mnoho sedativ má také analgetikum a společný účinek.

Prozkoumejte další informace o, Jak usnadnit příznaky vyvrcholení u žen.

Výhody a některé nevýhody antidepresiv

Samozřejmě, že uklidňující v Klimakse je velmi populární díky své účinnosti a řadě výhod:

  • Mají rychlou akci, závaznou řadu příznaků. T.E. Při použití, tyto léky neblokují jeden zjevný projev. Ovlivňující samotné nervové receptory, pomáhají se zbavit všech důsledků psycho-emocionální státní porušení okamžitě, doručování z neurózy, podrážděnosti, nespavosti.
  • Vede také k normálním procesům termoregulace, které pomáhají vyhnout se přílivům, zimům, vysokým pocením. Remiss nejen sedativní a antispasmodický a analgetický účinek.
  • Mnohé z těchto fondů má komplexní zaměření, které poskytuje nejen uklidňující účinek, ale také konstruktivní a preventivní kardiovaskulární onemocnění.

Tento druh drog je reprezentován různými formami pro pohodlí každého spotřebitele: Je pilulky, dražé, kapky, sirupy, tinktura.

Kontraindikace nejvíce takových léků se snížily na minimum.

nevýhody

Z nevýhod, je třeba poznamenat, že podle recenzí některých ženských zástupců jsou sedativní léky návykové a po ukončení jejich recepce se symptomy projevují v plné síle. Mělo by být také poznamenáno, že část přírodních antidepresivů, například tinktura, má bázi obsahující alkohol, který nespadá pro každého a má kontraindikace.

Přírodní antidepresiva

Kozlík lékařský

Možná není jediná osoba, která by neslyšela a nezažila prospěšné sedativní činnost Valeriana. Výpis této rostliny s velkým úspěchem a prevalencí je aplikován ženami v období Klimaků, zejména - v počátečních fázích, kdy symptomy nezískaly velké revoluce. Valerian se používá jak jako extrakt ve složení poplatků, homeopatických prostředků, dietních dodávek, a ve formě tablet, kapek, tinktura. Pomáhá stabilizovat tlak, eliminovat úzkost, překonat nespavost během klimatického, Stejně jako snížení bolesti a křeče. Stojí za to podle dávkování, protože přebytek normy může vést k ospalosti, ztrátě koordinace, slabosti.

Motherwort

Další závod s účinným sedativním účinkem. Nemá kontraindikace, vhodné téměř všem. Normalizuje spánek, zabraňuje křečím, potlačuje podrážděnost a vzrušení, vede k normálnímu rytmu. Také zahrnuto v mnoha drogách, poplatcích nebo prezentovaných v koncentrované formě v tabletu nebo odkapávací formě.

Owin

Pomáhá vyrovnat se s neurózou a jinými nervovými poruchami, přispívá k odstranění přílivů. Častěji se vyskytuje v bylinných poplatcích, na jejichž základě jsou infuze, čaj používány v menopacteriích.

Šalvěj

Efektivní jako všechny stejné informace a čaje, stejně jako ve formě aromaterapie oleje, jejichž účinnost je vyznačena v mnoha recenzích. Následovat odkaz, zjistit Jak užívat Sage během menopauzy a přílivu.

Sedivní léky

O tom, co léky z řady antidepresiv je lepší pít, "vaše specialista bude říct po diagnostice a zároveň s ohledem na funkce vašeho těla.

Společné sedativní léky během mačtery jsou:

  • Vada. Při výskytu menopauzálního období zástupců žen, astenické porušení často pozoruje. Tyto a další neurotické symptomy úspěšně eliminují Příprava vadaxín. Hlavní účinnou látkou je tofizopy, které mají vegan-regulující a sedativní účinky. Toto léky není návykové. Má malý počet kontraindikací a ještě méně než vedlejší účinky.
  • Nová pashitis. Vztahuje se na léčebné trankvilizátory, které jsou prezentovány ve formě medicíny a tablet. Hlavními aktivními složkami mají estrogenovou akci, která pomáhá nejen vyrovnat se s psycho-emocionálními poruchami, ale také ovlivnit hormonální pozadí. Stabilizuje spánek, krevní tlak, termoregulaci, zabraňuje a eliminuje neurologickou bolest a křeče, podrážděnost, úzkost.
  • Přetrvávají. Přírodní antidepresiva na bázi valerian extrakty, máta a barvení. Má sedativní účinek, pomáhá vyrovnat se s neurózou, poruchy spánku, podrážděnost, přílivu.
  • Lerivon. Má anxiolytický účinek, eliminuje neurózu, depresivní stav, zvyšuje koncentraci a výkon v menopacterním období.
  • Koaxiální. Stimuluje absorpci serotoninu, má analgetický účinek. Pomáhá vyrovnat se s poruchou nervového systému a vegetativních funkcí.
  • Klimaktory. Tento nástroj pomáhá zastavit doslovně všechny typy porušování psycho-emocionálního stavu. Doporučuje se konzumovat již při prvních projevech klimakterií, což dále pomůže vyhnout se neurologickým příznakům. Účinek je patrný po týdnu používání. Není návykový.

Tyto a jiné léky jsou účinné a nejspolehlivější ve vztahu k ženskému organismu. V podstatě mají nejen sedativní účinek, ale jsou schopni odstranit bolest, křeče a dokonce mají dobře upevňovací účinek.

Názory na antidepresiva na vyvrcholení specialistů a pacientů

Když kliknete na všechny prostředky jsou dobré. Někteří zvolte hormonální terapii, jiní - pít pouze přírodní agenty. Někdo chce dosáhnout společného a kardinálního efektu, a někdo si přeje sedativní činnost, která necítí další symptomatika.

Specialisté úspěšně jmenovali antidepresiva jako hlavní zbraň v boji proti zhoršené psycho-emocionální rovnováhy a v komplexu s hormonálními prostředky a dalšími antiklimárními léky.

Tyto léky jsou úspěšné mezi nimi díky tomu, že eliminují několik symptomů najednou, jako jsou kruté výkyvy nálady, podrážděnost, zvýšená únava, depresivita, neuróza, poruchy spánku, rychlý srdeční tep, apatie, záchvaty paniky a pekařské a krevní tlak skoky, bolest a křeče ve svalech.

Kontraindikace takových trankvilátorů jsou minimalizovány, ale před použitím je stále nutné kontaktovat specialistu, aby vyloučil některé nemoci a ujistěte se, že všechny výskyty jevů jsou v tuto chvíli - je to vyvrcholení echo, a ne určitý nemoc.

Téměř každá žena, která viděla sedativa během menopauze, znamenala své příznivé účinky jak v boji o vyvážený stav během klimakterie a společný účinek. Pouze 28% ženských představitelů naznačuje, že tyto léky jsou návykové a po ukončení jejich použití se objeví příznaky znovu.

Pokud se rozhodnete využít trankvilizérů v menopauzálním období, nejprve porovnejte svému lékaři, včetně endokrinologa, eliminovat drobné kontraindikace a cítit jejich účinnost v boji za klidný a vyvážený stav. Být zdravý a klidný s antidepresivy, když vyvrcholení!