Hlavní rozdíly mezi vodou vřetena z výběru

Během těhotenství v těsku ženy je vytvořena tzv. Amniotická kapalina. Obklopuje ovoce a provádí různé funkce: metabolismus, ochrana proti vnějšímu vlivu, udržování sterility atd. Jeho vyhoštění, zpravidla známkou začátku obecné činnosti. Stává se však, že ještě předtím, než začnou úniku údajných generik vody. Poté to bylo, že by mohla nastat otázka, jak odlišit únik vřetena vody z výběru.

Jak rozlišit únik akumulačních vod?

Všimněte si jednorázové vyhoštění amniotické tekutiny není obtížné. Může být až 500 ml. To se děje, když prasknutí ovocné bubliny padla na svou základnu v čípku. V tomto případě tekutina nezasahuje okamžitě jít ven. Pokud došlo k prasknutí jinde, mastné vody lze postupně vypouštěnit. Jejich malé množství může být snadno zaměňováno s běžným výbojem nebo močovou inkontinencí, která je někdy pozorována u těhotných žen.

Rozpoznat tok vody v řadě základních značek:

  1. Délka: Voda se nalije neustále, dokud se nezobrazí narození dítěte - výtok, pak zmizí.
  2. Konzistence: kapalina, stejně jako řidič, v konvenčních sekrcích - hustší (sliznice nebo kroutil).
  3. Vůně: zvláštní, ne podobný vůni moči nebo výběru.
  4. Barva: normálně transparentní, ale může mít nahnědlý, načervenalý nebo nazelenalý odstín, což je špatné znamení (nutná naléhavá lékařská péče) - Highlights obvykle mají bělavou barvu.

Podle těchto značek je někdy obtížné pochopit, co jsem musel čelit - s hojnými vypouštěními nebo s postupným odpadním vodem. Proto existuje několik metod definování.

Zkouška pro stanovení vody

Chcete-li správně diagnostikovat únik, můžete strávit test nebo kontaktovat gynekologa pozorování.

Jak určit doma? Postupné vyhoštění nedaleké vody, který se neodkazuje na lékař, může být odhalen dvěma způsoby:

  • Dejte bílou plenu, vyprázdněte močový měchýř před tím, počkejte 1,5-2 hodiny. Pokud se po této době bude postupně objevit, pak s největší pravděpodobností došlo k přerušení ovocné bubliny.
  • Koupit zvláštní test v lékárně. Obvykle se prodávají ve formě těsnění, které obsahují speciální látky pro stanovení přítomnosti / nepřítomnosti vody.

V každém případě je možné potvrdit nebo vyvrátit únik vodních vod nebo přidělení je schopno pouze specialistou, takže pokud by měly okamžitě hledat pomoc.

Jak gynekolog určí?

Gynecolog lékař bude kontrolovat židli. V průběhu tohoto kurzu můžete být požádáni o tanec, aby se zvýšil tlak na intra-břišní zónu. Pokud je plodová bublina poškozena, pak se vyskytne malá emise tekutin. Doktore navíc bude mít nátěr, aby identifikoval charakteristické prvky pro látku. Pouze na výsledcích těchto analýz budete mít 100% odpověď.

Proč únik vody?

Normálně se uvolňování amniotické kapaliny vyskytuje v počáteční fázi generické aktivity, když se čípek začne otevřít, a fetální bublina je spontánně praskl pod napětím z bublin. Těhotenství se považuje za darované, pokud tento proces začal v období 37 týdnů a více.

Důvody předčasných vuletů mohou být následující:

  • infekční nebo zánětlivý proces v matkách;
  • Předčasné placentární odloučení;
  • poranění těhotné ženy nebo anomálie ve struktuře těla vedoucího k špatné lisované bublině plodu;
  • Neúplné uzavření děložního čípku nebo jeho neschopnosti vydržet intrauterinním tlaku;
  • více těhotenství nebo multi-cesty;
  • porucha integrity ovocné bubliny během některých analýz (například amniocentéza nebo cordocentsis);
  • Chronická onemocnění ženy, špatné návyky.

Typicky, gynekolog na začátku těhotenství hlásí nebezpečí předčasného vlivu vodních vod, zejména pokud máte vysoké riziko vzniku tohoto fenoménu.

Klasifikace v závislosti na době úniku vody

Pullen se může objevit v různých časech. V závislosti na tom se rozlišuje známka jeho druhu:

  1. Včasné - se děje s plným nebo téměř úplným krčníkem.
  2. Předčasný - začne stabilní generické aktivity.
  3. Brzy - v počáteční fázi generické aktivity, ale když odhalení ještě nezačalo.
  4. Pozdní - obecná činnost v plném proudu, ale mezera nedošlo kvůli velké hustotě bubliny shell (v tomto případě, že bublina je propíchnut lékařem).
  5. Prasknutí mušlí plodu nad úrovní děložního děložního čípku.

Jakékoliv z těchto možností lze považovat za příznivé, pokud je těhotenství darováno, a obecná činnost začíná včasným způsobem. Pokud se to stalo až 37 týdnů, lékař bude jednat z hlediska situace na základě nebezpečí pro plod a samotnou ženu.

Co je nebezpečné předčasné úniky amniotické tekutiny?

Na důsledcích předčasného úniku vazle vody lze posuzovat z funkcí, které tento toddler tekutina provádí. Například chrání plod ze všech typů infekcí. Porucha skořápky může otevřít přístup k některým virům a kmenům. Snížení množství vody může také narušit svou bariérovou funkci z mechanického poškození. A pro všechny, specifikovaná látka zabraňuje mačkání dítěte s pupeční šňůrou, poskytuje normální krevní oběh ve všech jeho končetinách.

Amniotická tekutina je jedinečným prostředím pro živého organismu, který je obohacen se všemi prvky nezbytnými pro jeho živé. Hraje roli imunitního systému až do narození. Jakékoli porušení ve své kompozici může vést k škodlivým důsledkům. Proto je včasná diagnostika takového fenoménu schopna maximalizovat těhotenství a zdraví dětí. A samozřejmě, důležitým faktorem určujícím nebezpečí fenoménu je považován za termín těhotenství. Než je více, tím vyšší je šance, že se vyhnete negativním důsledkům.

Gynekologická opatření k odstranění perorální tekutiny

Taktika lékařů v průběhu identifikace takového problému zcela závisí na období těhotenství a úrovni připravenosti pocta.

V prvních fázích by odborníci měli zjistit čas, kdy začal únik. Pokud je to více než šest hodin, antibakteriální terapie se podává naléhavě, aby se zabránilo infekci fetálií.

Během těhotenství dokování již po 2-3 hodinách začíná obecná aktivita, pokud se to stane, není přiřazena k jeho stimulaci. Zároveň by mělo být zjištěno připravenost pro rod škurci. Její nezralost v této situaci způsobuje potřebu také hormonální terapie.

Kontraindikace k přirozenému dodání se stává svědectvím pro cesarejskou sekci.

V případě, kdy byl únik detekován po dobu až 35 týdnů, pokud neexistují žádné známky infekce, žena je pozorována v nemocnici. To je způsobeno tím, že dýchací cesty dítěte dochází před termínem a každý den je pro něj velmi důležitý. V tomto případě je žena ukázána:

  • režim postele;
  • Ultrazvuk, KTG a další kontrola nad stavem dítěte;
  • Prevence hypoxie;
  • Antibakteriální terapie v případě infekce.

Další taktika závisí na připravenosti hold. Lékaři si vyberou mezi přírodními klany a Cesarejským průřezem.

Prevence

V samotném, varování o časném posílení amniotické tekutiny zahrnuje zálohu léčby starší insuficienci a hrozby přerušení těhotenství. V posledně uvedeném případě je žena k zachování zdravotnické instituce. Kromě toho je nutné provést sanitaci obecných cest a prevence zánětlivých a infekčních onemocnění.

O jakýchkoli netypických jevech, též Výběr nebo bolest, Je nutné včas ohlásit gynekologovi, což vede vaše těhotenství. Včasná diagnóza mnoha nemocí a patologií může zvýšit šance na příznivý porod.