Co když kondom letěl a zůstal uvnitř

Pokud kondom letěl a zůstal uvnitř ..stalo se to, Kondom mouchy a zůstane uvnitř. Jak být? Jak se chovat? Jsme připraveni Vám představit několik užitečných rady o tom, co dělat a jak zabránit této situaci.

Co když kondom zůstane uvnitř?

Nejprve ne paniku. Stalo se nic strašného, ​​kondom by nešel nikde. S největší pravděpodobností byl uvízl v prohloubení poblíž cervixu, a bude to poměrně jednoduché extrahovat.

Před manipulací musíte důkladně umýt ruce. Pak by měla dívka ležet na zádech a jak široká kolena. Opatrně zadejte dva prsty v pochvě a klikněte na čípku - je to kruhový kalení do hloubky. Změňte prsty kolem krku, klepněte na kondom a vyjměte jej.

Pokud kondom nefunguje s prsty, v žádném případě nepoužívejte žádné dlouhé a akutní položky - paprsky, pinzety, pinzety a různé jiné. To může poškodit vagina a čípku. Lepší jít na recepci pro gynekolog, který je snadný a rychle odstraní kondom.

Jak zabránit této situaci.

jeden.Zvláštně to zní, ale před použitím kondomu si pozorně přečtěte pokyny pro použití. Je v jakémkoli obalu kondomů. A nezanedbávejte toto pravidlo, protože bohužel, mnoho mužů elementární nemůže používat je.

2.Je velmi důležité vyzvednout si velikost kondomů: malý byt bude velmi silně třást vaše pocity, a velký ostře zvyšuje šanci nechat ji dovnitř. Metoda vzorků a chyb musí najít "váš" kondom - určitou firmu, velikost, se stejnými mazivy a tak dále. Pokud jej používáte pouze - váš sex bude spolehlivější.

3.Pokud kondom zůstal ve Vagině, musíte ho okamžitě pečlivě odstranit, snaží se z něj nevylévat spermie. Pokud spermie zůstala v kondomech - riziko neplánovaného těhotenství se snižuje. Pokud to nefungovalo, aby se zabránilo úniku - riziko, že otěhotní je velmi vysoká. Koneckonců, to ukazuje, že jste tento sexuální akt chránil.

čtyři.Pokud se obáváte o možné těhotenství a nechcete dítě, můžete kontaktovat žádnou lékárnu a získat nouzové antikoncepční tabulky, které budoucí embryo "zabít". Ale nezapomeňte, že všechny tyto léky jsou velmi nebezpečné pro zdraví!

Pět.Pokud najednou najdete kondom uvnitř v 2-3 dny (?!?!...) Po pohlavním styku, nebo on sám vyšel, naléhavě běžel k gynekologovi! A stojí také za návštěvu gynekologa a v případě zákona s neznámým partnerem, ztrátou kondomu a ve všech případech, kdy máte nějaké pochybnosti a podezření. Nezanedbávejte své zdraví!

6.Kondom nevychází z pochvy s kousky a díly, možná to jsou některé nežádoucí výtok. Naléhavě potřebují gynekologa!

7.Pokud během styku Kondom letěl a zůstal uvnitř, A nemohli jste ho najít a vytáhnout, nenechávejte ho na Samonek. Okamžitě kontaktujte nejbližší nemocnici pro lékařskou péči.