V intimní zóně u žen bez výběru

Reprodukční systém - komplexní mechanismus, "selhání", ve kterém mohou vyvolat jako vnitřní, tak vnější faktory. Nejčastější příčinou odvolání žen k gynekologům lékařům je pocit svědění v intimní zóně, doprovázený propuštěním nebo bez nich. A pokud v prvním případě může být fyziologie procesu diagnostikována na základě konzistence a barvy rozmazaného hlenu, pak ve druhém tak, aby nezávisle pochopil důvody nepříjemných pocitů je velmi obtížné. Co může vyvolat svědění v intimních místech žen bez výběru? Jak fyziologicky tento proces? Je to vždy svědění v perineum - příznakem pohlavně přenosných onemocnění? Postupně zvážit uvedené otázky.

Vzhled svědění

Svědění a spalování bez vypuštění - důsledky suché kyseliny a vnitřní sliznice. Důvody tohoto jevu jsou jiné, ale výsledek je jeden. Nedostatek zvýrazněného vaginálního tajemství vede k ředění a přirozené sušení tkáně. Tyto procesy a způsobují nepříjemné pocity v intimní zóně u žen. Gynekologové Všimněte si, že dlouhodobé ignorování těchto symptomů může vést k tvorbě trhlin na povrchu genitálního rtu.

Tváří v tvář tomuto problému, ženy poznamenaly Sukrovitsy vzhled na spodní prádlo nebo těsnění, stejně jako výskyt drsné bolesti během močení. Fyziologická tekutina - moč, má vysokou hladinu alkálií, a spadající do malých, ale otevřených ran na povrchu genitálií, zvyšuje podráždění a provokuje nejen svědění a spalování v intimní zóně, ale také řezání bolesti.

Stojí za zmínku, že suchost a v důsledku toho svědění a spalování na povrchu genitálních orgánů je nebezpečné nejen příznaky nepohodlí. Provádění vznikající v intimním místě je extrémně nebezpečné onemocnění, které se molí samo o sobě porušení mikroflóry v reprodukčním systému žen.

Pojďme analyzovat společné příčiny svědění bez výběru a zápachu, protože varoval - to znamená ozbrojené!

Gynekologové zabývající se prevencí a léčbou takových patologických podmínek, poznamenal, že faktory vyvolávající suchost a svědění v oblasti třísel může být jak vnější, tak vnitřní.

Vnitřní důvody pro vzhled svědění

Vnitřní patogeny provokují nepříjemné pocity v intimní zóně:
Sexuálně přenosná onemocnění (Trichomoniasis, mykoplasmóza, herpes a další.). Infekce rychle ovlivňují celou sliznici, což činí úpravy obvyklého složení mikroflóry. Bez ohledu na stupeň zánětlivého procesu je onemocnění doprovázeno silným svědění jak s výbojem a charakteristickým zápachem a bez něj.

Lékaři odkazují na externí popis spp: otok, otok, zarudnutí a výskyt malých yazens v oblasti PAH. Takové patologie vyžadují okamžitou léčbu.

Nemoci močové cesty (cystitida, nespecifická uretritida). V tomto případě se světují v důsledku změny kvalitativních vlastností moči a vstupu na povrch genitálních orgánů atypických bakterií. Podráždění není doprovázeno zápachem nebo hojným výbojem, ale zhoršuje bolestivou bolestí, řezání v procesu močení.

Hormonální nerovnováha

Tato podmínka je spojena s porušením fungování nadledvinek a štítné žlázy před nebo v procesu menopauzy. Nejčastěji jsou hormonální selhání pozorovány u žen "Balzakovsky". Svědění ve vagíně bez vypuštění je spojeno s odvodněním sliznic v důsledku klesající produkce estrogenů, což je přímo ovlivňující "hydratační" intimní zóny. Stojí za zmínku, že spalování v souvislosti s suchem je charakteristická jak pro ženy, jejichž menstruační cyklus je nestabilní.

Časté nervové rozbití také negativně ovlivňují hormonální pozadí žen.
Skleroatrofní lychhen vulva. Vzácné onemocnění charakterizované zahuštěním kůže v oblasti Paha. Tento problém je doprovázen silným svěděním malého pohlaví bez odmítnutí bez odmítnutí tělem Beli a zápachu, bolestivé symptomy a "pokutu" intimní zóna. Volání takových upozornění může různé autochemny onemocnění, celkové oslabení imunity nebo dědičné predispozice těla, "aktivovaný" hormonální selhání.

Maligní neoplazmy v reprodukčním systému

V tomto případě nepříjemné pocity, které podporují touhu "Skrýt", jsou příznakem sekundárního. Primární ukazatele zahrnují slabost, změna celkového obrazu analýz, akutní zánětlivé procesy bez infekcí v anamnézisu.

Obecná patologie organismu

Cukr cukrovky, onkologie, leukémie mohou být doprovázena silným svědění v oblasti třísla. Tato onemocnění provádějí negativní úpravy fungování těla a reprodukční systém není výjimkou.

Alergie

Ať už se jedná o reakci na potravinářské výrobky (ryby, "červená" ovoce a zelenina, med, kvasinky) nebo drogy, všechna kůže, včetně krycích krotků, se v zóně poškození. V tomto případě je možné eliminovat svědění a spalování terapií prováděným antihistaminickým lékům. Na základě zkušeností mnoha žen, s takovou anamnézou, je nutná léčba jmenována gynekologa, ale alergikem. Po čase vyhrazeném k terapeutickému kurzu se příznaky přijdou do ne.

Vnější patogeny provokují nepříjemné pocity v intimní zóně

Jednou z nejčastějších příčin genitálních těles, které nemají patologický základ, má příliš blízko spodní prádlo. Použití syntetických tkání v komplexním šatníku může také vyvolat výskyt světla svědění. Kůže je neustále vystavena malému, ale "přenosu" účinku. Červená v intimní zóně, v tomto případě, nic jiného jako. Chcete-li eliminovat nepříjemné pocity, stačí změnit styl a materiály, ze kterého spodní prádlo. Zrychlit léčení, odborníci doporučují používat anti-zvedací gely. Při výběru kalhotek, dejte přednost na světlo, prodyšné tkáně.

Nedodržení pravidel intimní hygieny

Odborníci poradí, že dvakrát denně tráví zóny. Zvýrazněné vaginální tajemství navzdory svým ochranným funkcím, odmítnutí a zavěšení na spodním prádle a kožních sedadlech třísel, vytváří příznivé podmínky pro vzhled a reprodukci patogenních mikrobů. Je to pod jejich vlivem, sex rty se to začnou dostat. Po pravidlech osobní hygieny vám pomůže vyhnout tomuto problému. Nezapomeňte, že paprsky nestojí za to a zneužití. V procesu hnětení je vylučovaný tajemství zcela odstraněno, a proto nebude tato zóna podrobena řádné hydrataci.

Epilace a depilace

Holení po dobu 2-3 dnů často způsobuje malý svědění. Odstranění vlasových formací dokonce používání speciálních krémů a vosků - postup je traumatický. Tento proces je plný mikro a popáleniny na kůži. Otevřené, ačkoli malé rány, přinášejí spoustu nepohodlí do ženy, zejména během kontaktu poškozeného povrchu s dolním prádlem. Odborníci doporučují dokončit depilaci neplatnými lotiony a krémy. V žádném případě nepoužívají osobní hygienu jiných lidí. Taková praxe může být zapnuta nejen vznikem nepříjemných pocitů, ale také akvizicí nemocí přenášených krví!

Hygienická vložka

Výběr ochucených těsnění a tamponů. Během menstruace doporučují odborníci vlnit v každém posunu hygienic. Krev, odmítnuta během fyziologického procesu - úrodná půda pro chovné bakterie. Pokud Po menstruaci, svědění a vypalování, Možná je příčinou nepohodlí v zánětu vulvy. Důležitá včasná změna těsnění a tamponů. Denní předměty hygienických gynekologů se doporučuje používat výhradně v předvečer menstruace, během období účinného odmítnutí tělem tlustého, hlenem. Denní podložky se nedoporučují.

Použití v procesu intimních hygienických speciálů

Velký počet různých pleťů, vysoké pH gely může také vyvolat popsanou funkci. Změna nebo úplná výjimka takové careGoting kosmetiky může problém odstranit.

Předemocení

Supercooling je hlavní příčinou cystitidy a uretritidy, což způsobuje nejen nepříjemné symptomy, ale také závažnější komplikace.

Příjem lékařských přípravků

Mnoho drog způsobuje alergické reakce. Různé antikoncepce a maziva mohou vyvolat svědění a spalování. Stojí za to připomenout, že konstantní použití umělých hydratačních léčiv může způsobit odvodňování sliznic pochvy.

Potravinové odchylky

Anorexie, bulimie může vyvolat hormonální nerovnováhu a v důsledku toho porušení ve frekvenci a počtu utajení. Závislost na med, akutní a solené potraviny, alkohol, dlouhé kouření může nepříznivě ovlivnit jak reprodukční systém, tak ve stavu oblasti drážky.

Montér pediculose

Upozorňujeme, že kryty kůže, kromě svědění, jsou vyrobeny červenými skvrnami nebo loupacími ostrovy. Tato historie se děje s pubickou pediculózou. Versh, útočící na inguinální zónu, odejděte na kůži nízkřídelých ran, což může na tahu vyvolat tvorbu střelců. Pokud se Sucrovic na povrchu pubisu začal vyniknout, je nutné okamžitě zahájit příjem antibiotik a antiparazitických mastí.

Další důvody

  1. Světlé kategorie centrálního nervového systému.
  2. Častá změna sexuálních partnerů.
  3. Změna klimatických pásů.
  4. Změna kvality vody a potraviny v důsledku pohybu nebo cestování.

Léčba

S výskytem svědění a vypalování v oblasti třísloví bez sekrece nebo jejich přítomnosti je nutné kontaktovat specialistu. Pro stanovení důvodu vzhledu symptomu se doporučuje projít testy. S jejich pomocí je možné nejen zdůraznit faktory vyvolávající výskyt nepohodlí, ale také zahájit terapii, na základě vypracované anamnézy.

V tradiční medicíně je průběh antibiotik a antifungálních mastí jmenován pro léčbu svědění a pálení v oblasti třísla. Tyto prostředky se používají, když Drush před nebo po menstruaci.

Epigen se používá k odstranění příznaků a antibakteriálních akcí. Přečtěte si článek na odkaz, Je možné použít sprej Epigen během menstruace.

Odvolání k lékaři v rané fázi diagnózy nepříjemných pocitů výrazně urychluje proces vytvrzování. Je nutné dodržovat doporučení specialisty, takže svědění a další nepříjemné pocity se znovu neobjeví. Po absolvování léčby zmizí příznaky a nebudou jdou do chronické fáze.

Aby bylo možné eliminovat dysbakteriózu pochvy a drozd, což způsobuje tento příznak, mnoho žen používá terapeutické bylinné kuličky jako tampon v noci. Chcete-li pochopit, jak tento agent působí, projít odkazem na článek, kde je tento výrobek podrobně popsán a je uveden Recenze populárních čínských čistých bodů Tampons.

Prevence vzhledu svědění intimního místa

Je mnohem snazší varovat problém než dlouho a nudně se zbavit následků. Zvažte několik jednoduchých pravidel, jehož dodržování, které nedovolí obávat možnosti vzhledu svědění a vypalování:

  1. Preferují prádlo výhradně z přírodních materiálů. Vyberte si volné styly s minimálními švy.
  2. Jako prostředek pro intimní hygienu, koupit gely s průměrnou úrovní pH. Během menstruace je to kované bylinky Champs. Zvláště perfektní v tomto vydání Poplatky za sedmikrásky, otočení a mudrc. S výskytem svědění strávte hnětení intimních míst se slabou maltou Manganem nebo furaticilinem.
  3. Vyhněte se časté změně sexuálních partnerů.
  4. Fit vyrovnaný. Není zneužíváno sladké, odvážné, soli a alkoholické nápoje.
  5. Řídit hladinu cukru v krvi.
  6. Během léčby onemocnění reprodukčního systému vylučujte sexuální kontakty.Pokud se příznaky začaly objevit s určitou frekvencí, oznámte to doktorovi. Je možné, že terapie je zvolena nesprávně nebo jsou zde skryté zánětlivé procesy.
  7. Vyhněte se nepřetržitému použití denních těsnění.
  8. Provádět profylaxi imunodeficience.
  9. Dávejte pozor na reakci těla na antikoncepčních pilulkách. Před zahájením perorálních antikoncepce se poraďte s gynekologem.
  10. Během pohlavního styku se nepoužívejte používat další maziva, zejména ochucené. Taková praxe je schopna vést k nevratným negativním důsledkům.
  11. Se zvýšeným zatížením a tendencí nervózní excitability, uchýlit se k pomoci lehkým sedativem.
  12. Zvláštní pozornost věnujte podpůrné terapii v případě diagnózy chronických patologií.
  13. Vyhněte se hypotermii nebo přehřátí. Ostrá změna teplotních režimů nepříznivě ovlivňuje jak reprodukční systém, a ve stavu sliznice vagina.
  14. Nepoužívejte zneužití v rozkroku depiers. Aby se zabránilo svědění, zvukujte povrch třísloví se speciálními gely a lotiony.
  15. Vyhněte se sdílení osobních hygienických výrobků, zejména přímo v kontaktu s pokožkou intimní zóny.
  16. Vyberte si těsnění s minimálně vůní a výhodně povrchem sítě s rovnoměrným rozložením absorpčních látek.
  17. Nezanedbávejte preventivní kontroly v gynekologu, prováděné 1-2 krát ročně.