Možné alokace během těhotenství

Narození nového života vede k globálním transformacím uvnitř mateřského organismu: hormonální pozadí je přestavěno, tělo obrysy získává více hladkých linek a emocionální stav ženy je radikálně odlišný od předchozího. Vaginální alokace během těhotenství jsou také nerovné v různých podmínkách gestace. A je to právě sekrece sexuálních žláz, se často stává ukazatelem pohody matky a její budoucího dítěte.

V tomto článku budeme hovořit o tom, které alokace jsou během těhotenství, definujeme možnosti normy a příznaky potenciální hrozby. Rozumět podstatně hlubší podstatu otázky, budeme problém v kontextu životních příběhů obyčejných žen.

Oddělení světelných genitálií

Olga, 25 let: "Vaginální alokace po dobu 22 týdnů se staly vodnatým, svěděním, hořící a zarudnutí zárodečného rtu. Z jakého důvodu se takové vypouštění mohou objevit během těhotenství ve druhém trimestru? Analýzy při registraci byly čisté ".

Anna, 26 let: "Čekání na jeho prvorozené. Celý termín je velmi opatrný pro zdraví. Třicet šestý týden začal jít více průsvitným hlenem. Neustále měnit denní těsnění. Co to znamená?"

Jak je vidět z výše uvedených příběhů, bílý výtok v těhotné ženě může mít naprosto odlišnou konzistenci a doprovodné symptomy.

Nejprve je třeba mít na paměti, že změna sekrece genitálních žláz - proces je přirozený a místo konání, protože se v ženském organismu vyskytují zásadní změny.

Pod vlivem progesteronu

Až 8-10 týdnů sekrece je obvykle hustější, krémová. Důvodem pro to je aktivní cvičení progesteronu - jeden z hlavních hormonů "Zajímavá pozice".

Normální břicho
Bílý výtok

Tvorba konektoru mucosa

S desátou až třináctým týdnem se sekrece může stát více kapalinou a bude mít výraznou sliznici. Je to také normou pro počáteční fázi gestačního období. Období do čtrnáctého porodního týdne je poznamenáno takovou důležitou událostí jako tvorba sliznice - spolehlivá ochrana budoucího dítěte z infekcí a dalších nepříznivých vnějších faktorů.

Bílý sliznice
Světlé s hlenem

Pod vlivem estrogenu

Po 14 týdnech, "Estrogen vstupuje do hry, pod vlivem, jejichž klesli více transparentnějším a hojným. Vždy stojí za to si zapamatovat jednotlivé charakteristiky těla. Jedním nebo druhým způsobem se může charakter sekrece lišit. Ale obecný trend je zachován. Co by mělo být přiděleno během těhotenství v tomto období? Přírodní Belie by měl mít lehký stín (z průhledného na bílý žlutý). A neměly by být žádné příznaky, jako jsou podráždění, svědění, hyperemie, otok, bolest, když sliznice s moči.

Sliznice
S hlenem

Alergie

Pokud se uvedlo uvedené příznaky, tyto sekce nejsou považovány za normální. Někdy je důvod mzdou alergickou reakcí na některé objekty osobní péče (hygienický, prací prášek, syntetický spodní prádlo, aromatická složka denního ubrousku). I když nebyla žádná taková reakce dříve, pak s narozením nového života by se situace mohla dramaticky změnit.

Kandidóza

Když je svědění a hyperemie doplněna tajemstvím v podobě zrnovitých sýrů s kyselým pachem, pak řeč je již o plísňové porážce. Toto onemocnění se nazývá společný "drozd" a v lékařském prostředí - Candidiasis. Může existovat onemocnění kdykoliv, přináší ženu s jeho projevy zvýšené nepříjemnosti. Důvodem rozvoji nemoci může být snížení imunitní ochrany nebo porušení rovnováhy vaginální mikroflóry.

S drozdami
Kučera

Viz další fotky Alokace pro drozd odkaz.

Vypouštění plísně během těhotenství ve třetím trimestru vyžadují povinnou léčbu, protože v době dodání může být infikováno dítětem. Proto sekrece bavlny je 9 měsíců stará - důvod pro podrobný rozhovor s lékařem o antifungálním roztoku vagíny před blížící se narození.

FRUHAST Příčina hojné vodnaté bílé na týden těhotenství je bakteriální vaginóza.

Hnědá sekrece: normální nebo patologie?

Marina, 27 let: "Write způsobil nepochopitelnou situaci. Nebo spíše výběru po dobu 23 týdnů. Jsou hnědé, homogenní a intenzivní. Nic zdánlivě nebrání, ale cítím v celém těle. A dítě, jako by při rychlosti - pár dní necítím jeho pohyby vůbec. Se stává děsivým ".

Christina, 18 let: "Dozvěděl jsem se, že" v pozici ". Nechápu, jak je to možné? Koneckonců neexistovaly žádné zpoždění! Měsíčně přišel v čase. Je pravda, že chodili velmi málo a jen 2 dny. Ale byli! Kdyby to nebylo na začátku, nevěděl bych žádný měsíc, že ​​bych čekal na překvapení!"

Alina, 30 let: "Časný termín těhotenství prošel bezpečně - žádné problémy a komplikace, ale alokace po dobu 30 týdnů všechno se obrátilo vzhůru nohama. Uvízl na schodech a spadl na stranu. Po tom jsem viděl několik drobných kapiček hnědé na spodním prádle. Téměř strávil na záchranu. Ale teď znovu šli Světle hnědá. Jaký je jejich důvod?"

Hnědý výběr může někdy být naprosto bezpečný. Příkladem může být tzv. Implantace krvácení, když po dobu 9-10 dnů po hnojení, ovocný vejce se zavádí do děložní stěny.

Podívej se na tu fotku Implantace embryí V jednom z našich článků na odkazu.

Také malé množství hnědých tajemství lze pozorovat na samém počátku termínu, v těch dnech, kdy byla žena dříve vidět. V tomto případě lze dětství hormonálního pozadí považovat za vinu anomální fenoménu.

Zamazat
Světle červená

Jedním z patologických důvodů pro hnědé nebo červeno-hnědé vaginální tajemství v první třetině termínu může být ektopic upevnění fetálního vejce, které je nesmírně nebezpečné pro zdraví a dokonce i život ženy. Viz foto Prázdné těhotenství. Hnědé tajemství v tomto případě může převažovat rozvoj aktivního krvácení. Paralelně, tmavé tajemství může být bolestivé v oblasti, kde fetální vejce bylo údajně lokálně lokalizováno, stejně jako všeobecné onemocnění.

Hnědý výběr ve třetím trimestru těhotenství vždy ukazuje jakékoli porušení.

Nejčastěji jsou buď první signál varování buď o hrozbě spontánního potratu, nebo přibližně na začátku takového nejméně nebezpečného stavu jako odloučení placenty. V prvním případě může žena cítit tahání nebo popadnou bolest v žaludku a spodní zádech, slabost, malátnost a tlakové výkyvy, a ve druhém častěji se nevyskytují žádné zhoršení pohody v rané fázi.

Měření těhotenství

Další docela tragický důvod, pro který přichází tmavě hnědý výtok - vývoj plodu. Postupné peeling fetálních mušlí a způsobuje takovou sekreci. Ve stejné době, tahání bolesti v dolní části břicha a sakrální oblasti mohou být cítit.

Cervikální erozi

Mohl způsobit nahnědlé sekreci a erozní léze čípku. V tomto případě se sekrece stává docela tekutou a jejich množství se zvýší po sexuálním kontaktu nebo gynekologické inspekci. Vzhledem k tomu, že velikosti dělohy rostou, zejména v 3 trimestru těhotenství, pozemky, eroze je nápadná, začíná krvavým silnějším. Budete mít zájem vidět fotografie Výběr v eroze dělohy dělohy během těhotenství. Jděte do článku na odkaz.

Krev na spodním prádle: co to může znamenat?

Yana, 23 let: "Z jakého důvodu se může v devátém měsíci těhotenství objevit krvavý výběr? Před narozením, asi 20 dní. Večer prudce ublížil a stal se kamenným břichem a pak si všiml stopy na spodním prádle. Cítím se v pořádku, ale nějak se snažil? Zítra stojí za to běžet lékaře, nebo stále může udělat?"

Polina, 27 let: "Objevila se 27 týdnů krev. Neříkám to hodně, ale nasycená barva. V klidu není nic, ale když se začnu aktivně pohybovat, začíná krvavou. Jsem na dovolené. Nechtěl bych přerušit odpočinek na neexistenčním důvodu. Co může znamenat takové vypouštění z pochvy během těhotenství?"

Olga, 23 let: "Mám teď čtrnáctý den porodník. Najednou krev s bublinkami. Nikdy to neviděl! Jako pěna! Tam nebyl zvracení, protože chuť produktů, ale i z pachů mnoha. Stalo se, podél cesty, jak pracovat třikrát, přišlo z tramvaje - taková nevolnost. Existuje neustálá ospalost a slabost. Jaký druh nepochopitelného výboje?"

Sekrece krvavého charakteru - téměř vždy nebezpečí. A nezáleží na tom, ženě nebo dvacet sedmého týdne je na pátém porostařství. Pokaždé, když jsou nebezpečí.

Výjimka může být pouze sekrecí krve v době implantace fetálního vejce, ale v podobném případě je množství krve tak nevýznamné, že je možné zavolat s krvácením s obrovským úsekem.

Ve všech ostatních případech bude přítomnost krve signalizovat, že pohoda budoucí matky a jejího dítěte je ohrožena.

Mimoděložní těhotenství

Pokud žena krvácí v prvním trimestru (asi 6-13 týdnů), doprovázená intenzivní bolestí a zhoršením celkového stavu, pak tato ztráta krve může být provokována ektopickým těhotenstvím.

Bubble Drift

Další vzácný, ale pravděpodobný příčinou krvácení v prvních třech měsících termínu - bublinková smyk. Charakteristické rysy tohoto nebezpečného stavu jsou: včasná akutní toxikóza, malátnost a tedy krvavé tajemství, svou strukturou připomínající pěnou.

Krev s pěnou

Probublávání - nebezpečná patologie, schopná vyvolat vývoj onkologického procesu, takže když je podezřelé příznaky, je nutné okamžitě konzultovat lékaře.

Likvidace placenty

PLASSENET Odnímatelná - častá příčina Flowing krev Výběr během těhotenství v pozdních podmínkách. V převážné většině případů nemá žena žádný syndrom bolesti a krev se objeví v okamžicích fyzického stresu a zmizí v klidu. Někdy, při první ženu si všimne světle červené nebo růžové stopy spodního prádla, které, jak patologie postupující, se může náhle změnit s hojným krvácením. Oddělení může vést k vážným důsledkům, až po smrti plodu, takže při sebemenším podezření by mělo být nazýváno "sanitky".

Krev
Jasně červená

Mucus a krev s sraženinami - charakteristické značky zmrazeného, ​​ektopického těhotenství nebo potratu.

Se všemi těmito abnormálními procesy existuje bolest a malátnost. Jen abych pojmenoval příčinu krvácení může být pouze gynekolog po příslušném průzkumu.

Žluté sekrece při vstupu do plodu

Natalia, 32 let: "Allockace při 38 týdnech získala nasycenou žlutou barvu. Přečetl jsem si recenze dívek na fórech, ale nemohla pochopit, co se mi stalo. Na pravé straně jsou bolestivé pocity. To je nebezpečné?"

Irina, 22 let: "Jsem teď na třicet čtvrtém týdnu. Izolace nažloutlá, spíše kapalná, někdy světla svědění. Prošel testy, udělal ultrazvuk - všechno je v pořádku. Doktor neřekl, že nepanorovalo a registrované linky na podporu mikroflóry. Zvláštní změny po kurzu nevšiml. Jak být? Je v normy vypouštění?"

Normální výtok během těhotenství Světlo žluté lze považovat pouze tehdy, pokud je jejich číslo mírně, a v intimním prostoru není nepohodlí.

Příčina jejich vzhledu může být výkyvy na úrovni hormonů. Na samém počátku gestačního období je taková sekrece schopna doprovázet období implantace ovocného vejce v endometria dutiny dělohy.

Světle žlutá
Normální světle žlutá

Infekce

Pokud má takové vaginální tajemství specifický zápach, způsobuje otoky velkých a malých rtů, svědění vulvy a bolestivých pocitů během vyprazdňování močového měchýře, pak je připevnění infekčního patogenu s největší pravděpodobností vinen. Například takový obrázek lze pozorovat, když infikován Chlamydia, kapavka nebo trichomoniasis. Gardareze - další podmíněná patogenní provokatérka tmavě žluté sekrece z vagíny.

Světle žlutá
Hojný žlutý

Únik vody vřetena

Světle nažloutlé alokace v pozdních podmínkách jsou kompletně schopné být podsložkami. Tak například, nažloutlý výběr bez zápachu Po dobu 40 týdnů období gestace - jistý znamení, že byste se neměli schovávat s návštěvou mateřské nemocnice - dítě je ve spěchu. Podobný výběr ve druhém trimestru je hodně kauzar. Bez sebemenšího zpoždění požádat o pomoc lékaře - velké riziko zahájení předčasného porodu.

Žlutá
Vydání vody

Pumulentní zelené tajemství: Příčiny a nebezpečí

Violetta, 24 let: "Čekání na druhé dítě. Jsou normálně zelené alokace po dobu 14 týdnů? Nejsou moc silní, ale jejich vůně je alarmující mě - pachy zkažených ryb. Co znamená takový výběr barev během těhotenství a tento strašný zápach?"

Julia, 22 let: "Podivné Kapalné alokace po dobu 41 týdnů. Mají tmavě zelenou. Doktor trvá na hospitalizaci, říká, že je nutné stimulovat porod. Ale jsem soupeř stimulace. Chci, aby mé dítě bylo samo o sobě bez použití škodlivých léků. Jaký výběr však vypadá, obávám se. Jsou tyto příznaky normálně v posledních týdnech?"

Zelená
Hnisavý (citron)
Purulentní
Zelená žlutá

Zelené alokace během těhotenství nejsou považovány za normou. Mohou vzniknout jak na začátku, tak uprostřed, a v posledním měsíci těhotenství. Příčiny, které je způsobují, že v každém případě mohou být jiné.

Hnisavé vypouštění v prvním trimestru, stejně jako ve druhé, jsou častěji v důsledku aktivní reprodukce patogenní mikroflóry, která se objevila v důsledku infekce STI. Častěji, pokud existuje podobné tajemství, diagnóza "Colpit" je zvýšena, která způsobuje různé mikroorganismy (Chlamydia, gonokokci, streptokoky) nebo "cervicitu", v důsledku zánětu, lokalizované v čípku.

Někdy provokující sekrece s nazelenalými nádechem může nerovnováha mikroflóny vagina. V tomto a jiném případě je sekrece často doplněna nepříjemným pachem, podrážděním sliznice, svědění.

Zelmé alokace na konci těhotenství, zejména pokud je porod zpoždění, může signalizovat o úniku akumulačních vodách malovaných Mekonií. Běh je plný rozvoji kyslíku hladovění plodu. Pokud se porod nespustil až 42 týdnů, není možné zpomalit. Je nutné způsobit porod uměle nebo uchýlit se k dodávce s pomocí cesarevných sekcí.