Co by mělo být výběr před porodem a co dělá patologii

Těhotenství - jeden z nejsložitějších a vykopávkových fází života ženy. Aktivní hormonální a psychologická restrukturalizace, očekávání setkání s dítětem a děsivou neznámou z posledního trimestru ... Zde je neúplný seznam dum a procesů, znepokojující mladé mámy. Dodáváním pozornosti tematických fór lze dospět k závěru, že jeden z problémů, které děsivé ženy na 8-9 měsíců těhotenství jsou alokace před porodem.

Na základě statistických údajů Ministerstva zdravotnictví v průměru 4 z 10 zkoumaných žen se v konečné fázi plodu objevila sekrece různých intenzit a barev.

Výběr během těhotenství v pozdních termínech je považován za normální fyziologický fenomén. Jejich charakter, hojnost a intenzita pomůže gynekologovi nejen stanovit odhadovanou dobu dodání, ale také se dozvědět o patologických procesech vyskytujících se s ovocem. Podobný fenomén, v závislosti na stavu ženského a faktorů, které je způsobil, se liší barvou a konzistencí.

Zélný a bílý výběr s vločky na konci těhotenství

Taková sekrece naznačuje únik munice. Přítomnost vloček je normálním jevem, který indikuje kapalnou látku částic maziva, chrání plod v intrauterinním období.

Amniotické vody - přírodní stanoviště dítěte po dobu 9 měsíců. Aktivně projde procesy jeho formace, dýchání, pohybu. Přítomnost akumulace vody kolem zrání embrya je chráněna před vnějšími vlivy na žaludku (rána, push), mluvit jako tlumič nárazů. Zničení látky je fyziologický proces, který předchází začátek brusů a předvídat je.

Odtok vody je zpravidla doprovázen popisem dělohy o 2-4 cm. Množství tekutiny se může lišit od sklo na 1.5 litrů. Látka je transparentní a necítí, ale také přítomnost sladkých odstínů je normou.

V průběhu těhotenství může být žena diagnostikována jako malý chovatel a multicest. Přítomnost takových patologií vyžaduje pozorování v nemocnici.

Odtok vody je provokován rozpadem vzduchové bubliny a označuje hrozící začátek narození. Přítomnost v látce výkalů a přítomnost nepříjemného zápachu svědčí o hrozbě životnosti a zdraví plodu. Dítě může polykat kapalinu, která povede k rozvoji infekcí a patologií dýchacích cest.

Často diagnostikovat neúplnou mezeru, která vede k následné látce. Promluvte si o porušování průběhu těhotenství je pouze tehdy, pokud proces zintenzivzuje dlouho před zamýšleným datem dodání.

Jak určit únik?

Diagnostika neustálého úniku sekrece kapaliny je možná doma:

  1. Je nutné provádět intimní hygienu. Doporučuje se provádět podobný postup s dětským mýdlem nebo speciálním gelem s měkkým antimikrobiálním účinkem;
  2. Léčba povrchu genitálních orgánů s ručníkem nebo ubrouskem;
  3. Leží na bílém suchém listu;
  4. Být ve vodorovné poloze po dobu nejméně 15-20 minut.

Pokud se v procesu manipulací na povrchu listu objevilo několik mokrých míst, můžete bezpečně hovořit o úniku vody.

Nasycené žluté nebo zelené alokace

Taková sekrece označuje přítomnost hrozby pro životnost plodu.

Procesy hloubky vyvolané takový hlen, je schopen určit výhradně gynekologa, který pozoruje ženský v průběhu termínu. Nejčastějšími důvody provokujícími nažloutlé vylití jsou:

  • Hypoxie
  • Předčasné přerušení placenty
  • Preference Povdy

Hnědé, hnědé, tmavě hnědé alokace na 37-41 týdnu

Izolace před porodem nebo tmavě hnědými odstíny malé intenzity a objemu nejsou důkazy o porušení přirozeného toku těhotenství.

Podobné látky v malých množstvích naznačují připravenost obilného svalu projít plodu.

V takové situaci stojí za poslouchat své vlastní pocity. Ostrý svalový tón na dně břicha v kombinaci s hojným vypouštěním hnědých nebo tmavě hnědých odstínů naznačují ostré snížení obilovinového svalu. Tento jev je plný jednorázové nebo více mezery airbagu.

Přidělení mozhing v pozdním období období gestace

Úzkost by měla způsobit přítomnost krvavého svazku nebo krvácení malého nákladu. Pokud takový jev našel ženský doma, je nutné naléhavě způsobit ambulanci a jít do mateřské nemocnice. Krevní Maznia před porodem může znamenat předčasné oddělení placenty a náhledu.

Tyto jevy jsou schopny způsobit krvácení, které přímo ohrožují nejen zachování plodu, ale také život ženy.

Výběr krve a růžového sliznice před porodem

Růžový kapka sliznice během těhotenství ve třetím trimestru, Jako konzistence, připomínající hlen nebo, jak mnozí výrobci říkají, "SNOT", jsou považovány za fyziologický fenomén a neindikují odchylky během těhotenství.

Tento proces je spojen se začátkem odstranění sliznice, chrání plod z pronikání infekcí v průběhu termínu a aktivního tréninku ženy na porod. Barva barev je spojena s dostat do něj během tvorby těla krve. Takový fenomén neuvádí porušení přirozeného průběhu těhotenství a možnost hrozby životnosti plodu.

Fyziologická sluská látka. Jeho odchod je individuální fenomén a může trvat z několika minut na dny. Výsledkem tohoto procesu je změkčení tkáně chrupavky v malé pánvi a začátek aktivní generické aktivity. Mimochodem, to je vyztužené redukce dělohy v této době, příčinou falešných záchvatů.

Posouzení rizik pro zdraví plodu a Guinea by mělo být praktikujícím gynekologem. Pokud nejsou hrozby identifikovány, stojí za to držet se ne-dobrých doporučení, aby se chránilo před nechtěnými důsledky:

  1. Bez ohledu na množství a intenzitu výběru je použití tamponů přísně zakázáno! Povrch je plodným médiem pro vývoj mikroorganismů.
  2. Vyhněte se návštěvě veřejných bazénů, vany a saun.
  3. Odmítnout přijetí koupelny. Osobní hygiena strávit s duší.
  4. Chcete-li se zbavit sekrece, je přísně zakázáno používat řešení a fringers.
  5. Zdržet se aktivního sexuálního života. Po výstupu ochranného hlenu, děložní dutiny, a proto je dítě snadno infikováno.
  6. Při výběru spodního prádla se pokuste navigovat bezešvé pattern přírodní, hypoalergenní, prodyšné tkaniny.

Bílé alokace Curl v posledních týdnech těhotenství

Tento jev označuje začátek drozd. Toto onemocnění je často zjištěno v posledních měsících těhotenství a zpravidla je provokována nestabilní emocionální stav budoucí matky. Stojí za to zvážit, že příznaky jsou posíleny generickými činnostmi a jsou vyjádřeny v svědění v oblasti sexuálních rtů a bolestivou, což způsobuje spalování, močení. V tomto ohledu při diagnostice těchto příznaků je nutné okamžitě konzultovat lékaře!

Výběr po vyšetření gynekologa a po sexu ve třetím trimestru

Nejčastěji, alokace v pozdních termínech nemají fyziologické pilulky, vyvolané vnějším. Mechanické dopady na vnitřní slizbu dělohy znamenají vzhled látek jak nažloutlé, tak krvavé odstíny.

Kontrola gynekologa

Každá žena, která je registrována s těhotenstvím v mateřské nemocnici nebo verinatálním centru, je kontrolována na specializované židli v intervalu z 36-40 týdnů. Praxe ukazuje, že nejčastěji tyto postupy jsou prováděny na 38-39 týdnech, ale období 39-40 je považováno za období ticha, do kterého, v nepřítomnosti patologií plodu, se budoucí matka uklidnit a získat sílu dříve nadcházející klauzule.

Vnitřní dutina dělohy je pokryta tenkou změkčenou sliznickou membránou, která je snadno zraněna během inspekce na gynekologické židli. Často po takovém rušení na povrchu zůstává mikrotraumy, které mohou být krvácení po dobu 1-2 dnů a doprovázeno hloupou, menší bolestí v dolní části břicha. Úzkost by měla zavolat hojný výtok během těhotenství nebo ti, kteří po několika dnech nepřišli do ne, začaly se dramaticky zvýšit. Podobný projev - vážný důvod pro nouzovou hospitalizaci žen v práci v obecném oddělení.

Sex

Intimní život v konečné fázi těhotenství není kontraindikováno. Ale pokud žena diagnostikovala patologii pro vývoj plodu, pak je lepší se zdržet se sexuálního života. Důvodem takového Asseca ve prospěch dítěte může sloužit:

  1. Zesílený tón dělohy.
  2. Prelation placenty diagnostikované na ultrazvukové studii ženského (ultrazvuk).
  3. Více (těhotenství najednou dvě nebo více dětí).
  4. Zveřejnění dělohy diagnostikováno dlouho před očekávaným datem dodávky.
  5. Odpadní sliznice.
  6. Insuficience identifikovaná v oblasti děložního čípku.
  7. Drozd.
  8. Přítomnost vylučování nažloutlých, růžových, hnědých barev nebo přítomnosti ve struktuře požehnaného krvácení.
  9. Aktivně akumulaci.
  10. Falešné kontrakce nebo existující hrozba aktivovat předčasné narození.

Pokud nejsou žádné podobné odchylky během těhotenství, je sexuální kontakt nejen diagnostikován, ale také zobrazen. Sexuální aktivita vyvolává uvolňování hormonu do krve, která bude mít pozitivní vliv na ovoce. Ale stojí za to dodržovat opatření. V první řadě si vyberte pohodlné pro ženské pozice a používat prostředky bariéry antikoncepce (kondomy). Cum má relaxační účinek na stěnách dělohy. Tento dopad je plný provokujícího začátku předčasného rodu. Nezapomeňte, že během těhotenství stojí za to opustit nestandardní a traumatické odrůdy sexuálního života.

Známky patologických odchylek

Vypouštění specifické barvy a zápachu může často naznačovat porušení v průběhu těhotenství a rizik pro plod a horečka. Na značky mluvící odchylky zahrnují:

  1. Ostrý nepříjemný zápach.
  2. Hojný výtok krve s sraženinami.
  3. Itching a hořící během močení.
  4. Nádor v oblasti pohlaví.
  5. Dostupnost vyrážky nebo jiné kožní vyrážky v oblasti rozkroku.

Při diagnostice výrobce těchto příznaků je nutné okamžitě kontaktovat specialistu!

Výběr během záchvatů

Alokace, které narušují samici v posledních měsících těhotenství, se mohou objevit přímo během bitev a doprovázet porod. Podobný jev by neměl způsobit úzkost u ženy.

Podobné alokace, často mají plyn-sliznici konzistence a hnědý a hnědý odstín. Někdy horečka si může všimnout šplouchání krve, podobněji podobně jako pruhu, ve světle žluté organismem, svazky. Chcete-li eliminovat nadměrnou úzkost, stojí za pochopení fyziologických procesů této fáze.

Boje jsou ostré snížení svalů dělohy, počínaje v horním bodě a šíří se podél stěn. Doprovázena ostrou, pulzující bolest, která dává bederní páteře a inguinální oblasti. Boje nejen přispívají k podpoře plodu, ale také se na to připravují. Boje o prvním období jsou méně intenzivní a přispívají k zveřejnění děložního čípku.

S počátkem rodů je sliznice povrchu dělohy a cév, zažívá silný tlak. Inhibitory z nich v procesu práce vyvolává vzhled těsnění krve. Je na základě přítomnosti takových sraženin, odmítnuty dělohem, gynekologická porodnictví stanoví zamýšlený časový interval, ve kterém se dítě objeví.

Browned výtok v malých množstvích s jasnými krvavými pruhy označují možné dodání za pár hodin.

Pozornost! Objem fyziologických výbojů, které neindikují odchylky ve vývoji a konzervaci plodu nepřesahuje 2-3 lžíce!

Dalším možným důvodem pro výskyt specifických vypouštěcího výboje, tam je odpad sliznic přímo v době začátku dodávky. V tomto ochranném tajemství, v procesu ucpání, krevních těles vyplývajících z poranění nebo sbližování menstruačního období. Při zamítnutí před aktivní principem obecného procesu může "zástrčka" ztratit strukturu a uvolněné částice, interakce se vzduchem, získávat hnědý odstín.

Vzhled snímání krve je krátce nebo přímo v procesu kontrakcí, naznačuje situaci, která vyžaduje nouzové lékařské zásahy! Přítomnost velkých krevních sraženin v hlenu může mluvit o začátku vnitřního krvácení nebo předčasného placentového odloučení. Podobné odchylky vyžadují okamžitý lékařský zásah do generického procesu.

Stručně o hlavní věci

9 měsíců - nejintenzivnější a vzrušující čas pro budoucí matku. Prudký vzhled různých výbojů může vyvolat "prenatální mandrage" a nikoli vtip k znepokojení ženy v práci. Ale stojí za to si pamatovat, že kapaliny různých barev a konzistence nejen signalizuje nebezpečí, ale také předpovídají rychlé propozice, jsou přírodní ženské památky.

Například hnědé oscilace v malých množstvích svědčí o zahájení aktivní generické aktivity za 2-5 dnů od vzhledu prvního "smears". Bezbarvá vodní hlen umožňuje pochopit budoucí matku, že setkání s dítětem má několik dní vlevo, ale hojné tmavé sliznice, které jsou paralelní s častými bitvami, jsou po několika hodinách považovány za prekurzory dítěte.