Alokace při potratu a po něm

Podle statistik od 15 do 20% těhotenství končí se spontánním přerušením. Příčiny tragédie mohou být jiné. Ale důsledky ve formě vypouštění po potratu - přirozený vzor tohoto procesu.

Jaké jsou alokace při potratu a hrozbě?

Potrat v medicíně zvané spontánní potrat. Charakterizuje přerušení těhotenství až do 22 týdnů. Od 2 do 12 týdnů je klasifikován jako včasný potrat, od 12 do 22 - pozdě. Vše, co se děje po, odkazuje na předčasné narození. Vaginální výběr je hlavním příznakem, pro které může být tato patologie stanovena.

S začátkem krvácení dělohy postupně rostou vypouštění. Jejich barva se liší od narůžovělých až po tmavě hnědé, pocit nepříjemných pocitů ve formě křeče a bolesti kreslení v dolní části břicha. Což se objeví, zmizí s závratou a nevolností. Pokud se tyto příznaky objevily, znamená to, že ovoce vzniklo hrozbu a mělo by okamžitě způsobit pomoc při mimořádu. V některých případech umožňuje rychlé odvolání k lékaři, aby bylo možné zachovat těhotenství. Co se díváte, když se podívejte do fotografie potratu:

S nastíneným ovocem, ovoce zcela vychází z dělohy ve formě temné bubliny.

Proč je odmítnutí plodu?

Příčina spontánního potratu je spojena s mnoha faktory:

  1. Hormonální porušení těla. Je-li pozorován nedostatek ženského progesteronu nebo přebytku mužského androgenu, pak je budoucí matka předepsána hormonální léky, minimalizující riziko ztráty dětí.
  2. Genetický postižený embryo.
  3. Zdůrazňuje, oslabená imunita.
  4. Špatný životní styl.
  5. Související onemocnění, zejména z oblasti gynekologie.
  6. Poranění, fyzikální a psychologické zatížení.

V případě fetálního fretu nebo jeho neúplný výstup se používá škrábání dělohy.

zjistit Když měsíčně po potratu V jednom z našich článků.

Kolik je výběr po potratu a jaký je jejich charakter bez čištění?

Výběr krve - fenomén normy, který je doprovázen touto patologií.
Nejprve jsou vysvětleny skutečností, že během odmítnutí je embryo vypouštěno ze stěn dělohy, v důsledku čehož jeho tkaniny a cévy jsou zraněny. Ukazuje se otevřenou ránu, která způsobuje krvácení.

Během těhotenství se velikost dělohy zvyšuje několikrát, jeho stěny jsou nataženy. Po potratu se svaly a tkáně tohoto orgánu začnou intenzivně zmenšují, aby se vrátily předchozí podobu, což je doprovázeno ztrátou krve a odmítnutím zbývajících částic embrya. V takovém období mohou být křeče cítil a kňučet břišní. V raných fázích dělohy je ovoce stále více, respektive, ovoce ponechává menší ránu a dutinu uvnitř orgánu, a proto alokace jsou mírné a končí, zpravidla, rychlejší, doprovázené drobným nepohodlím.

Intenzita a povaha krve je závislá na období navigace plodu, všeobecného stavu žen, souběžných onemocnění a řádné péče během doby využití, jakož i zda bylo použito čištění.

Kolik krevních ztrát jdou v průměru? Za předpokladu, že nejsou žádné komplikace, období výběru po potratu bez úklidu se pohybuje od 5 do 10 dnů. Pokud byly zpožděny více než dva týdny, stojí za to kontaktovat specialisty, protože můžeme hovořit o zánětlivém procesu nebo neúplném likvidaci embrya.

Výběr po potratu

Někdy může být výběr ve formě velkých tmavých sraženin. To je vysvětleno tímto neúplným odmítnutím plodu. Potom se vyrábí škrábání embryí zbytků, což ovlivňuje vnitřní vrstvu dělohy - endometrium. Provozní intervence a porucha integrity tkáně není bez krvácení. Pokud byl čištění potratu provedeno na druhém trimestru, krvácení může trvat až do 14-20 dnů, protože velká část endometria a postižených cév a děloha se sníží delší a silnější. Proto jsou v druhém případě, bolest a křeče se cítily intenzivnější. Pokud ztráta krve pokračuje více než lhůta, mluvíme o komplikaci. Menstruační cyklus je obnoven na měsíc, ale první cykly 3-4 často probíhají měsíční zpoždění. Přečtěte si O Alokace po seškrábání podrobněji v článku na odkazu.

Patologický výtok

V normě výběru po spontánním potratu, růžovém, šarlati, hnědé a v prvních dnech mohou být malé tmavé svazky. Pokud čištění nebyly použity, až 10 dní krvácení je povoleno, když se konalo, to nestojí za obavy až do 20 dnů. Ihned po přerušení těhotenství, strečink bolesti, slabosti, ale v čase nepohodlí jde do poklesu.
Pokud se v důsledku zamítnutí výběru embrya nezastaví a nesnižují se, ale naopak se zvyšuje jejich počet, bolestivé pocity se neztratí, pak se zabýváte komplikacemi nebo patologií.

Neúplný škrábání

Neexistují případy, kdy embryo není plně rozšířeno, a čištění nebylo účinné. Zbývající částice a buňky embrya umírají a otáčejí v děloze. Tento proces ovlivňuje vnitřní tkáně dělohy a někdy je přenášen do sousedních orgánů.

Zánět a infekce - nebezpečný fenomén pro zdraví a dokonce i život ženy. Načítání rehabilitačního období - důvod okamžitě poradit se s lékařem. V tomto druhu, komplikace bude indikovat bolest přenášenou ze dna břicha v boku a zádech, zvýšená teplota, zimnice, závratě a dokonce ztráta vědomí. Pokud nebere jednání včas, další těhotenství skončí stejným způsobem nebo neplodnost přijde, ale nejnebezpečnější existenci ženské životní hrozby.

Infekce a bakterie

Po spontánním potratu, zejména při použití čištění zůstává otevřená rána v děloze. V tomto okamžiku je tělo obzvláště zranitelné pro pronikání patogenních mikroorganismů. Související imunita, ostrá hormonální restrukturalizace je neschopná odolnost vůči bakteriím, infekcím a virům. Proto vysoké riziko vzniku zánětlivých procesů a gynekologických onemocnění.

Pokud se barva vylučovaného hlenu změnila na bílou, zelenou, žlutou, nepříjemný zápach hnisu, klíčů nebo tvaroh, svědění a spalování, pak naznačuje infekční onemocnění. Bílé svazky konzistence bavlny s mlékem Zápach mluvit o vývoji Candidiasis (v každodenním životě). Tato polovina řady hub je často zhoršuje vzhledem k růstu stávajících podmíněně patogenních částic jako součást mikroflóry sliznice membrány. Takový fenomén se děje na pozadí užívání antibiotik, oslabeného organismu a přeneseného stresu.

Krev se žlutými nebo špinavé a bílé hrudky Teplá rybí vůně - Symptomatika bakteriální vaginózy, provokované stejnými bakteriemi jako součást mikroflóry, vyztužené mimo patologické mikroorganismy.

Doporučení v rehabilitaci

Aby nedošlo k komplikacím, dodržujte jednoduchá pravidla:

  1. Vyhněte se fyzickým a emocionálním zatížením.
  2. Držte se režim postele nejméně 5-7 dní.
  3. Vezměte všechny protizánětlivé a konstruované léky přiřazené lékařem.
  4. Kombinujte antibiotika s prostředky podporující rovnováhu v mikroflórovi organismu.
  5. Na chvíli odmítněte sexuální život.
  6. Je to pravidelně, ale ne hluboko. Používejte jemné antiseptické výrobky bez barviv a příchutě.
  7. Nosit přírodní prádlo bez utahování žaludku.

Bohužel, potrat se může stát každou ženou z mnoha důvodů. Vypuštění díky tomu - přírodní fenomén. Tělo je tedy očištěno z tkáňových zbytků uvnitř dělohy a je regenerován. Jako zobrazeno recenze na fóru, ne všechny ženy o tom vědí a starosti. Nemá to stojí za to znepokojující, hlavní věc je mít nápad, jaký je rozdíl mezi normou z patologie v tomto případě monitorovat charakter, trvání krvácení a pohodu, a také v souladu se všemi pravidly rehabilitace. být zdravý!