Co gynekologové mluví o hnědém výboji před měsícem

Menstruace, jakož i odmítnutí tajemství v intermenstruru - fyziologická odezva těla, což naznačuje zrání a zdraví reprodukčního systému žen. Gynekologie jasně absolvuje objem a soudržnost vypouštění, které neindikují vývoj patologických procesů. V kritických dnech je oddělené tajemství abypické, zahrnuje krevní sraženiny, má sotva chytil vůni železa a hnědé nebo červené.

Odmítnutá kapalina v intermenzního období není prodloužena, transparentní a vůně není obdařena. Doba ovulace může být charakterizována viskozitou a změnami v barvě sliznice z průhledného na lehké mléko s malými žlutými motory. Zdá se, že je vše extrémně jasné. Ale jednotlivé rysy těla jakékoli ženy dělají vlastní úpravy pravdy "Azbutny".

Na základě statistických údajů, alespoň jednou v průběhu života, každý zástupce krásné podlahy poznamenal hnědý výtok před měsíční, najednou se objevil na spodním prádle. Je fyzicky znepokojen tělem takové sekrece? Je tento jev s důkazem patologických procesů postižených reprodukčním systémem? Proč se Brown výběr může zobrazit před menstruací? Zabývat se společně v tomto fenoménu v tomto článku na základě zkušeností praktických lékařů-gynekologů.

Fyziologické důvody pro vzhled hnědých sekrencí před nařízením

Orgány v reprodukčním systému jsou jedním z nejzranitelnějších žen v těle. Na jejich fungování, a tedy na zamítnutém hlenu - indikátor zdravotnictví může ovlivnit různé faktory, které nesouvisí s onemocněním. Specialisté identifikují několik důvodů pro vzhled hnědých výbojů před měsíčně, v důsledku fyziologických procesů:

Ukončení tvorby reprodukčního systému

Pokud by menstruace začala na dívce nedávno, a cyklus je daleko od stability - Premenstruační alokace hnědé nejsou považovány za gynekologové skrze hranol patologie.

Přidělení tohoto tajemství je povoleno na půl roku po prvním menarche a nemusíte se o to obávat. Přítomnost odchylek v fungování dětských těles by měla být myšlenka, pokud je krev mužským stálým a trvala více než 7-8 měsíců. V tomto případě je nutné okamžitě kontaktovat specialistu, který identifikuje přesnou diagnózu.

Zavedení hormonálních antikoncepce

Tyto prostředky ochrany ovlivňují hormonální pozadí celého těla. Přítomnost charakteristického hlenu hnědého v oddělení vypouštění několik dní před měsícem - znamení přítomnosti požadovaného účinku na tělo antikoncepce. To stojí za to ostražití, pokud je podobný tajemství přítomen déle než 3 měsíce. Tento jev označuje potřebu vybrat jiné lékové nebo antikoncepce.

Použití intrauterinní spirály

Princip dopadu tohoto agenta ovlivňuje jak možnost výskytu těhotenství a na barvu odmítnutého tajemství. Po instalaci spirálií, gynekologové umožňují přítomnost světelných hnědých sekretů před menstruací přes několik cyklů. Prozkoumejte informace o Alokace po instalaci námořnictva V referenčním článku.

Poruchy příjmu potravy

Bulimie, anorexie, ostré závody v hmotnosti nebo trvalé třídy deformací, přesahující zatížení přípustné pro tělo, mohou vést k výkyvům v menstruačním cyklu a výskytem načítání sekrece nečestné barvy. Eliminace podobného fenomévu leží v oblasti terapie a výživy, ale ne gynekologie.

Premenopausa

Období, charakterizuje začátek restrukturalizace reprodukčního systému na skutečný nástup Klimaků. Pozměňovací návrhy jsou předmětem nejen vodivých orgánů, ale také společného hormonálního pozadí. Úpravy v množství produkovaných estrogenů mohou vyvolat odmítnutí tmavě hnědé a Černé sekrece před měsícem. Pro odstranění takového fenoménu může lékař předepsat pacienta průběh hormonálních drog.

Po sexu

Nedostatečné uvolnění maziva nebo příliš aktivního pohlaví může vést ke zraněním na vnitřním povrchu pochvy, děložní dutiny a pohlavních rtů. Tento fenomén je plný odmítnutí malého nákladu hnědého odstínu. Takový mužský přechází několik dní po pohlavním styku a nevyžaduje zvláštní léčbu. A také po intimní blízkosti může projevit tuto funkci kvůli přítomnosti eroze děložního čípku.

Patologické důvody pro vzhled hnědého tajemství měsíčně

Podle odborníků, hnědé vypouštění před menstruací by měly způsobit obavy pouze v případě představivosti tohoto jevu s jinými příznaky nepohodlí. Tyto zahrnují:

  1. Bolestivé pocity během pohlavního styku.
  2. Vznik nepříjemného zápachu na rejugated.
  3. Kreslení nebo řezání bolesti v dolní části břicha.
  4. Spalování během močení.
  5. Rozkrok.
  6. Trvání a systematické Výplň krve 5-7 dnů před menstruací.

Symptomy detekce dat označují přítomnost patologií vznikajících v reprodukčním systému. Většina z nich je zatížena přítomností zánětlivých procesů.

Gynekologové přidělují řadu nemocí, přítomnost nepříjemných pocitů v agregátu s hnědým výbojem, odmítnuty před měsíčně a po menstruaci. Tyto zahrnují:

Endometrióza

Toto onemocnění se vyznačuje velkým růstem endometria - tkaniny obklopující dělohy. Recenze, které podstoupily onemocnění, ukazují, že endometrióza, bez ohledu na stupeň onemocnění, je charakterizována tahem bolesti v dolní části břicha a dolní části zad. Často Během endometriózy se objevuje hnědý výtok Před menstruací. Měsíční endometrióza může také chybět nebo být velmi hojný. Diagnostikovat nemoc je možné výhradně pomocí inspekce prováděné na gynekologické židli, na základě výsledků testů.

Endometritis

Onemocnění podle specialistů je chronická. Je ostrý zánětlivý proces ovlivňující sliznici. Ženy, které jsou zapojeny do tohoto onemocnění všimněte si, že příznaky jsou vyjádřeny ve vzhledu hnědého vybití bez viditelných důvodů před a po menstruaci. V závislosti na fázi vývoje patologie může být odmítnutí tajemství doprovázeno nepříjemným zápachem nebo pravidelným násadovým bolestí v oblasti "intimního trojúhelníku". Stojí za zmínku, že endometritida podléhá okamžitému léčbě, protože dráty v otázce zotavení jsou plné vzniku získané ženské neplodnosti.

Hyperplazie endometria

Další patologie přímo související s nadměrným růstem endometria. Kořenová příčina tohoto onemocnění je nerovnováha hormonálního pozadí, provokovaná dysfunkcí štítné žlázy nebo odchylky v práci nadledvinek. Na základě statistických údajů sestavených na základě analýz žen trpících hyperplazií je hormonální výhoda vysledována směrem k estrogenu, ale úroveň progesteronu je pozorována v minimálních množstvích.

Stojí za zmínku, že i malá nerovnováha v hormonálním poměru je schopna vyprovokovat startovací mechanismus pro aktivně rozvíjení onemocnění.

Odborníci tvrdí, že většina případů hyperplazie došlo téměř asymptomatické. Jediným důvodem pro obavy, že ženy promluvily, následně se dozvědělo o přítomnosti onemocnění - tmavého výboje před měsíčně, sleduje je od cyklu v cyklu. Někteří pacienti spolu s přítomností husté sliznice, nasycenou červenou barvou, poznamenal vznik nepochopitelných nepříjemných pocitů doprovodných sexuálních aktů.

Někteří odborníci mají tendenci připisovat hyperplazii komplikacím po potratu, což znamená vážné hormonální porušení.

Všimněte si takových znaků, které potřebujete okamžitě konzultovat lékaře!

Dlouhodobý pozitivní výsledek z léčby hyperplazie je možné pouze po průchodu hormonální terapie a příjmu odpovídajících léčiv.

Sexuálně přenosná onemocnění (STD)

Jednou z nejčastějších příčin těchto onemocnění je plísňové mikroorganismy přenášené od partnera k partnerovi při nechráněném pohlavním styku. V závislosti na "biologických poddruhech" se rozlišuje několik nejběžnějších infekcí:

  • Chlamydia.
  • Kapavka.
  • Trichomoniaz.

Lékaři si všimnou, že příznaky pohlavně přenosných onemocnění jsou převážně podobné. Shrnutí, můžete vybrat několik známek, které svědčí o sexuální infekci:

  1. Smlouvání alokace, z nichž barva se může lišit od světle růžové na nasycený nahnědlý stín s krví šplouchá.
  2. Charakteristika, ostrý zápach, který má adult tajemství.
  3. Změny v měsíčních cyklech, časté zpoždění kritických dnů.
  4. Spalování v procesu močení.
  5. Silné svědění v oblasti třísla.
  6. Vzhled vředů na povrchu genitálních rtů.

Diagnostika takových příznaků - důvod k okamžitému odvolání na nejbližší gynekologické poradenství!

Přítomnost včasného zacházení pomůže minimalizovat vedlejší účinky infekce pro orgány pro děti. Stojí za zmínku, že pro účinnou léčbu je nutné přísně následovat plán rehabilitace, a pokud existují indikace, projděte průběh terapie v nemocnici.

Mimoděložní těhotenství

Patologický stav během těhotenství, charakterizovaného připojením oplodněného vejce mimo děložní dutinu. Takový způsob je charakterizován prudkým odmítnutím hnědého bezprostředně před zahájením menstruace. Ignorování tohoto stavu je plný přechodem oddělení tajemství pro rozsáhlé krvácení, které může způsobit smrtelné výsledky.

Nezapomeňte, že krevní výboj během období gestace nelze přičítat fyziologické normy! Přítomnost podobného tajemství může znamenat vážnou hrozbu, která visela přes ovoce nebo těhotná! Když se zobrazí tyto příznaky, okamžitě odkazují na gynekologa!

Polyps

Mluvíme o benigních neoplazmech, které rostou v děložní dutině.

Názory lékařů nesouhlasí s příčinami výskytu nemoci, ale mnozí z nich jsou nakloněny, že onemocnění je odezvou reprodukčního systému pro selhání hormonálního onemocnění. Symptomy polypů v rané fázi jsou velmi slabé. Ženy, které utrpěly tato akce, poznamenala, že to bylo původně nic jiného než hnědé výboje, které nejsou doprovázeny bolestí, před menstruací, nebyly narušeny. V procesu progrese onemocnění, zejména když jsou polypy přeneseny do děložní dutiny, existuje mnoho dalších příznaků nepohodlí. Tyto zahrnují:

  1. Výběr krve nejen až do menstruace, ale i po sexuálním kontaktu.
  2. Bolestivý pocit na dně břicha.
  3. Vzhled Red Mazni jako uprostřed cyklu, Takže před nařízením.
  4. Silné bolestivé pocity během pohlavního styku.

Pokud jsou tyto příznaky nalezeny, je nutné okamžitě obrátit na gynekologa!

Diagnostika důvodů pro vzhled hnědé sekrece před menstruací

Bez ohledu na přítomnost nebo absenci zhoršujících symptomů, musíte navštívit lékaře, aby zjistil příčinu toho, co se děje. Odborníci jsou přesvědčeni, že sekrece sliznice krve je "jednoduše tak" nemůže a diagnóza pacienta je nezbytná, nejprve odstranit onkologické onemocnění.

Sada akcí zaměřených na stanovení důvodu vzhledu odmítnutého zvládnutí před kritickými dny, včetně:

  1. Kontrola gynekologické židle.
  2. Vaginální biomateriál záchvaty horní dužinkou horní epiteliální vrstvy.
  3. Ultrazvuk.
  4. Zvážení výsledků obecného krevního testu a analýzy hormonů.
  5. Histologie.
  6. Biopsie.
  7. Kolposkopie.
  8. Studium anamnézy dědičnosti.

Takové spektrum postupů je nezbytné pro nejlepší komplexní studium kořenové příčiny toho, co se děje a výběr účinného průběhu léčby.