Příčiny acyklických krvavých výbojů u žen

Krevní výboje, které se objevují v dívce během puberty, jsou fyziologická norma a indikují konec tvorby orgánů reprodukčního systému a dostupnost těla pokračovat. Podobná slučná sekrece hnědé s krevními sraženin se nazývá menstruace. Tento jev je absolutně fyziologicky a nosí funkci čištění. V průběhu menstruace z dělohy jsou vytvořeny v procesu ovulace, ale ne-obhraniční vejce.

Menstruace je přítomna v životě každé poloviny přírodní ženy, která nemá žádné patologické abnormality v práci genitálních orgánů, až na nástup Klimaků. Ale co dělat, pokud se v intermenstruru objeví výběr s krví? Tato fenomén odkazuje na fyziologickou normou nebo sekreci krve - znamení patologie? Proč se nemusí objevit s krevními sraženinami? Pojďme se s tím dohromady.

Když krvácení se vztahuje k fyziologické normy

Výběr krve z pochvy, který se objevil v období Intermenstrument, ne vždy uvede přítomnost patologických procesů, postižených reprodukčními orgány ženského organismu.

Odborníci argumentují, že příchod sekrece s krevními skříněmi může být způsobeno fyziologickými procesy, které nemají ohrožení zdraví. Způsobit sucrovic uprostřed menstruačního cyklu, který nemá povahu problému, může jev.

Juvenilní krvácení

První měsíční se objevuje v dívce ve věku 11-16 let a svědčí o sexuální zralosti spravedlivého pohlaví. Ale "nadcházející" menarche není garantem zřízení jasného kalendářního cyklu menstruačního cyklu. Gynekologové argumentují, že na 6 měsíců může být zapotřebí zřízení jasné periodizace těla.

Přítomnost chudých sliznic z non-nočního odstínu krve v tomto časovém intervalu je věková norma. Ale doba trvání krvavého výboje po celý rok je vážným důvodem pro kontaktování specialisty. Tento jev může znamenat patologické procesy, které procházejí v dětských tělech.

Ovulace

Krvácení obrábění, objevující se uprostřed menstruačního cyklu, může znamenat výskyt ovulace. Tento jev je spojen se zraněním krevních cév v procesu výstupu z vajec folikulu. Je nutné věnovat pozornost doprovodným symptomům, doprovázet vzhled sekrece krve během období ovulace.

Lékaři argumentují, že alokace by měly být charakterizovány:

  1. Publika a krátkodobý. Maznida, způsobená pohybem vaječné buňky, by neměla být delší než 72 hodin.
  2. Nedostatek bolesti. Výběr sliznic s krvavými pruhy by neměly být doprovázeny bolestí v dolní části břicha nebo tahání pocity v bederním odděleních.
  3. Nedostatek nepříjemného zápachu. Červená OR Hnědé alokace na týden nebo dva měsíčně, způsobené ovulací, mají slabý, sotva chytil vůni "železa". Přítomnost silné kapaliny silné, nevůvodné aroma může znamenat infekční onemocnění, které zasáhly genitálie.
  4. Nedostatek výrazných krevních sraženin. Sekreace během ovulace má nasycenou bílou barvu. Gynekologové také umožňují přítomnost šarlatové, růžové a světle hnědého odstínu v hmotnosti cyklu.

Stojí za zmínku, že doba trvání odmítnutí nečistotního hlenu krve z sexuálního traktu, která překročila 72 hodin, může znamenat dostupnost krvácení dělohy. Při diagnostice ženy jako symptom je nutné okamžitě kontaktovat specialistu!

Perorální antikoncepce

Zavedení nové hormonální antikoncepce může vyvolat odmítnutí krvavého výboje v období intermenstrormardu.

Menší flexibilní sekrece po dobu 3 měsíců by se nemělo zabývat ženou. Ale Dlouhodobý odsoušení Na pozadí používání nové antikoncepce - znamení obnovovacích prostředků prostředků tělem. V tomto případě je nutné okamžitě zastavit recepci léčiva a kontaktovat gynekologa, aby se vybral další způsob antikoncepce nebo vyměnit tablety.

Použití intrauterinní spirály

Použití tohoto způsobu antikoncepce je plný vzhledu cirkulačního mužského, který probíhá několik dní po zahájení použití spirály.

Z důvodů jeho vzhledu, odborníci zahrnují poškození sliznice během instalace. Je důležité si uvědomit, že hojné dlouhodobé výboje s krevními přiznáním může znamenat, že je třeba změnit způsob antikoncepce a vyžadovat okamžitý kontakt s odborníkem!

Postcoital krvácení

Nedostatek mazacího tekutiny nebo příliš aktivního pohlaví je schopen vést k tvorbě mikrotramů vedoucích k výskytu sekcí z genitálních orgánů s příměsí krevních sraženin. Slabé krvácení způsobené sexuálním aktem musí přebývat o několik dní později, s výhradou absence opakované expozice.

Celkový zásah

"Čistící", potraty a další chirurgické dopady na orgány reprodukčního systému, jejichž úplný seznam se nazývá pouze úzký profil specialisty, může vést k vzniku výboje z vagíny, doprovázené krví. Bezvýznamný, oddělující povaha odmítnuté sekrece by neměly způsobit obavy, ale hojné, tmavé svazky přidělené ve velkém množství mohou znamenat menstruační krvácení. V tomto případě je nutné co nejdříve hledat lékařskou péči!

Současné období

Bez ohledu na způsob dodání, v procesu práce, reprodukční orgány žen zažívají těžké stres. To se také odráží v sekrece odráží později. Postpartum děložní vypouštění mají jasnou, nasycenou barvu a zahrnují nejen krvavé sraženiny, ale také produkty života dítěte, zbytky placenty a částí mrtvého endometria vznikajícího z dělohy po oblečení. Gynekologové argumentují, že normální lze považovat za lochi, trvající ne více než 8 týdnů po porodu a snížení ve výši dne. V konečné fázi "Čištění" děložní dutiny, výběr získá pastel, jemně žlutá. Mnoho žen spojuje tuto sekreci s vaječným proteinem. Zjistěte si článek odkazem, co je tam Výběr po Cesarean.

Implantantický krvácení

Implantish Call znamenalo krvácení Místo měsíce. Tento jev je způsoben připevněním oplodněného vejce do stěny dělohy. Ve skutečnosti lze implantaci počítat od začátku těhotenství, ale mnoho žen se krvácí na začátek menstruace a nespojuje ostrý konec menstruace se zpožděním.

Gynekologické vyšetření

Statistická data ukazují, že každé ženy alespoň jednou všimlo malé krvavé rozmazání po návštěvě gynekologa. Tento fenomén neznamená dostupnost žádných patologií ve fungování.

Mucus s cirkulujícím nečistotou v malých množstvích označuje mikrotramery získané při kontrole. Nejčastěji, podobná "komplikace" je plná použití gynekologického zrcadla nebo záchvaty smear.

Smlouvání hnědého výboje, který způsobil zranění, přestane jít sám po restaurování sliznicí membrány.

Nouzová antikoncepce

Použití přípravků postcoital antikoncepce, jako je postinor nebo esuži, nejen inhibuje ovulační procesy a zabraňuje implantaci vaječné buňky, ale také provádí úpravy hormonálního pozadí a následným fungováním sexuálního systému. Měsíčně po Escapel nebo postinor obvykle nepřichází podle plánu.

Specialisté tvrdí, že po použití nouzových antikoncepce může být krvácení místo menstruace přes několik menstruačních cyklů. Tyto jevy jsou jedním z vedlejších účinků konzumace perorální antikoncepce postco-buňka.

Přečtěte si také, to může znamenat krvavou a Hnědé alokace proti menstruačnímu zpoždění odkaz.

Hormonoterapie

Přípravky, které tvoří průběh hormonální terapie, mohou způsobit, že krevní dioda bude rozkvetla v intermenstrormardu. V tomto případě vzhled nečistotní sekrece nese patologickou povahu a nevyžaduje zvláštní léčbu. Alokace zmizí po určité době po ukončení spotřeby hormonálních drog.

Když je intermentovaná krev na spodním prádle příznakem patologie

Ne vždy příčiny krvavých sekrecí u žen v intermenstruru spočívají ve fyziologických procesech a reakcích, které se vyskytují v těle. Mnohem častěji, specifická sekrece je známkou patologických procesů, postižených genitálií.

V závislosti na povaze sekrece a symptomů, které agregují odmítnutí BLLEE požehnání, odborníci identifikují několik důvodů pro uvolnění krvavých muffinů svazků.

Hormonální selhání

Dysfunkce štítné žlázy a nadledvinek, specialistů, oprávněně se nazývá jeden z nejčastějších příčin rehabilitace krevních délek mezi měsíční. Mnoho faktorů je schopno provokovat odchylku:

  • poruchy chování potravin;
  • nadměrná fyzická námaha;
  • aktivní tempo povolání v tělocvičně během vyvrcholení;
  • Změna klimatických pásů.

Patologické procesy v těchto orgánech jsou schopny ovlivnit úroveň vývoje estrogenu - hlavní ženský hormon, který je zase plný poruch v cyklických charakteristik menstruačního cyklu. Takové odchylky mají nízkoúrovňové symptomy a jsou diagnostikovány pomocí odevzdání pro testy hormonů.

Gynekologové argumentují, že nerovnováha hormonálního zázemí je schopna kombinovat kalendář měsíční "linger" na týden nebo dva. Podobný jev je nesmírně nebezpečný a vyžaduje okamžitý odvolání specialisty.

Sexuálně přenosná onemocnění (STD)

Infekční nemoci přenášené od partnera k partnerovi, bez ohledu na biologické druhy patogenu, jsou schopny vyvolat výtok krve z pochvy, zpřísnění během celého intermenzního období.

Gynekologové argumentují, že onemocnění této etymologie jsou doprovázena nejen systematickou hnědou sekrecí. Nejběžnějšími rysy označujícími poškození dětských orgánů infekční onemocnění zahrnují:

  1. Barvy doprovázející odmítnutí sekrece.
  2. Ostrý bolest bolesti, "pás" pokrývající břišní a bederní oddělení.
  3. Vzhled Alokace z šarlatové až hnědé s nevolnou vůní, doprovodný vylučovací proces.
  4. Svědění v rozkroku.
  5. Spalování během močení.
  6. Dostupnost v krvavých vypouštěcích hnisavých motorů. Včasná fáze vývoje infekce je charakterizována odmítnutím žlutých sliznic. Jasný Zelený komerční vypůjčení Uveďte spuštěný zánětlivý proces.
  7. Bolestivost během pohlavního styku.

Vznik sekrece krve, zatížené výše uvedenými příznaky - vážný důvod apelovat na specialistu.

Léčba všech pohlavně přenosných onemocnění vyžaduje, aby pacient jasně sledoval terapeutický kurz předepsaný lékaři. Ve většině případů se terapie provádí ve dvou fázích. První je zaměřen na vyhlazování patogenu antibiotiky, druhá poskytuje udržování účinku a rychlé restaurování těla.

Cervikální erozi

Malý krvácení, systematicky se objevuje po sexuálním styku a v intermenstruru, může signalizovat asi přítomnost eroze na povrchu děložního čípku. Tato patologie je tvorba jizev a yaserů na horní vrstvě endometria. Název onemocnění je založen na "dislokační poloze" patologické odchylky.

Diagnostikovat nemoc ve většině případů je možné pouze v procesu gynekologické inspekce. Terapeutická terapie se provádí způsobením postižených oblastí. Zotavení po léčbě přechází docela rychle a Výběr po zapálení eroze Ne trvá déle než měsíc. Gynekologové argumentují, že "stará" eroze může vést k získání ženské neplodnosti.

Endometritis

Onemocnění je akutní zánět endometria - tkaniny pokrývající reprodukční orgány. Endometritidy příznaky rozsáhlé a závisí na procesu běhu. Několik faktorů přiděleno na základě přítomnosti, jejíž v historii, může odborník diagnostikovat zánětlivý proces v endometriu. Tyto zahrnují:

  • systematický vzhled červenohnědého výboje po skončení kalendářního menstruace;
  • bolest v dolní části břicha;
  • Spousta sekrece;
  • Zvýšit teplotu těla.

Je nutné poskytnout hodnotu i na sebemenší indispozici a identifikace výše uvedených značek by měla učinit ženu, aby se okamžitě odvolala na specialistu, aby se zabránilo přechodu zánětu do chronické fáze.

Nádory a neoplazmy v reprodukčním systému

Vznik takového aglelu je nejčastěji náchylný k ženám během menopauzy a vyvrcholení.

Na základě statistických údajů jsou nejběžnější novotvary v dětských orgánech polypy. Nádor nemá vyslovované symptomy v rané fázi vývoje, ale následné fáze jsou často charakterizovány vzhledem hojné ženy výtok krve, ale ne měsíční, Zvýšená únava, nízká hemoglobinová a neustálá bolest v oblasti inguinálního trojúhelníku.

Diagnostikovat novou formaci může být výhradně v procesu gynekologické inspekce a spoléhat se na výsledky ultrazvuku. Pokud nádor představuje hrozbu pro život ženy, lékaři mohou doporučit operaci.

Po takovém dopadu by měl pacient neustále monitorovat zdraví orgánů reprodukčního systému, protože i zaostřování dálkového nádoru v budoucnosti může růst na rakovinu neoplazmy.

Výběr krve během těhotenství

Utrpení krve u žen během těhotenství - vážný důvod k obavám, ať už se jedná o sekrecí během malého období nebo v posledním trimestru. V závislosti na souběžných funkcích může takový fenomén znamenat předčasný deformační oddělení (charakteristika pozdních termínů), přítomnost patologií ve vývoji plodu nebo potratu. Takové státy jsou obvykle doprovázeny bolestí v dolní části břicha a obecnou slabost.

Je nutné pochopit, že důvod, který způsobil sekreci krve během těhotenství, nezmizí sám. Gynekologové jsou připomněni, že při prvních známkách krvácení nebo v přítomnosti konstantních hmot, bez ohledu na termín, je nutné okamžitě kontaktovat pozorování ženy na gynekologa.

Tyto procesy mohou začít rychle a každou minutu může být pacient stále horší.

Krevní výtok během těhotenství naznačují přímou hrozbu pro plod a ženu v práci!

Shrnutí, je bezpečné říci, že separační alokace, které se objevují u žen mezi menstruací, mohou ležet jak v rovině fyziologické normy, a svědčit na rozvojovou patologii dětských těl. S cílem zdůraznit kořenovou příčinu toho, co se děje, je nutné se poradit s lékařem a předat řadu analýz, které činí základ anamnézy.