Jaký je výběr před měsícem

Během celého cyklu se ženy vylučují z dělohy. To je norma. Někdy mohou být tak hojné, že se nacházejí na kalhotkách. Ale během cyklu je zdravá žena vypouštěna, má určitou konzistenci, barvu a charakteristickou vůni. Jaké alokace jsou považovány za normální, a když byste měli naléhavě přistupovat k lékaři, může určit svou ženu, pokud ví, jak by to mělo být zdravý.

Co by mělo být alokace po celý měsíc

Ihned na konci měsíčních přídělů jsou tak stručné, že nelze pozorovat. Postupně se objeví blíže ovulace Transparentní belie. Každý den se stávají všemi bělejšími a podobnými vaječnými bílky. V oblasti ovulace výběru se vše stává bílé a silnější. Je možné, že je uvidíte na spodním prádle.

Jaký je výběr před měsícem
 Tělo každé ženy je jedinečné. Výběr může být proto hojný nebo skromný.

Blíže k začátku menstruace alokace se stává celou silnější. Je dovoleno mít malý výtok na pozadí mlékárny. Vůně před měsíční může nosit fermentované. To znamená, že pokud máte bílého mistrovství před menstruací, mírně připomínající mléko s vůní kyselého barevného produktu, pak jste zdravý - jste v pořádku. Správná hygiena a péče ve formě hygienické duše vnějších pohlavních orgánů je jediná věc, která musí být prováděna pravidelně, alespoň jeden nebo dvakrát denně.

Hnědé a nažloutlé vypouštění před menstruací

Krev b První den menstruace není Okamžitě nalévá. Ve skutečnosti, například to, co vidíte ve spodním prádle, například dnes neznamená, že proces právě začal. Alokace jsou vyrobeny dlouhou cestu dutinou dělohy, na vagíně na spodním prádle. Hnědé alokace, to je stará krev, která šla po dlouhou dobu, takže trochu stárl, oxiduje ve vzduchu a získala takovou barvu. Krev obsahuje železo, mající oxidovou vlastnost při kontaktu se vzduchem. Všechno je individuálně, takže je povoleno asi dva dny Mazni. Vůně by měl být s lehkými kovovými poznámkami.

Spektrum z rezavého hnědého k průhlednému nažloutlé barvě s mírným zápachem kyselého mléka a krve je normální.

Co by mělo být alokace před měsícem

Zaržené žluté alokace by vás mělo naléhavě poslat do gynekologa. Zejména pokud jsou doprovázeni špatným zápachem.

Normálně, ve fyziologii ženského těla, začátkem období zdravé ženy převažují bakterie mléčné kyseliny. Proto je vůně mléčných výrobků. Slyšeli jste, že babičky nedoporučují, aby neotáčeli banky před a během menstruace? Zajišťují, že konzervované potraviny budou bloudit a pokrývá "babakhnut". To je pravda. Na kůži žen také vyvinout fermentované vaječné bakterie. Ale některé dívky mají více než jiné. Tady, aby sestoupili do prostokvash nebo maceni budete mnohem lépe než na běžných dnech. Z tohoto důvodu, že v Kavkazu dát hrozny na víno dívky povoleny pouze v dětství a těhotenství.

Barva a konzistence sekrecí před měsícemČichCo dělat

Pokuta

Bílé, sliznice, zředěný mléko
  • Obecně bez zápachu;
  • se slabým nebo silnějším mlékem.
Dodržujte osobní hygienu, vezměte si hygienickou sprchu-

Změňte podložky každé 2-3 hodiny a po každé návštěvě toalety

Tlustý bílý, buničina téměř neprůhledná
Bílá, sliznice, s malými kadeřemi svazků (podobný drozd, ale bez svědění a hoření)
Krevní zástrčky před měsícem
  • Bez zápachu;
  • S snadno připomínající krev.
Připravte se na skutečnost, že začnete příští den
Krevní kapky po sexu - znamení mikrotokraků
Hnědý výtok s hlenu nebo bez něj-

nažloutlý výtok s růžovým nebo hnědým odstínem

  • Snadná vůně krve;
  • bez zápachu.
Hnědý v bílých varování, že menstruace začne po 2 - 3 dnech-

Vznikají pouze brown-rezavé alokace, obvykle denně nebo dva před začátkem zjevných předpisů.

Musíte jít do gynekologa, pokud hnědá izolace trvá několik dní, doprovází bolestí a neexistuje žádná skutečná menstruace s červenou krví nebo vůbec nebo sledovat jeden nebo dva dny. To může být znamení, endometrióza, misa a t. D.

Žádný výtok neneTo je také možné, když je žena hubující tajemství ve fyziologii

Možná patologie, zánět, infekce, pohlavní nemoci

  • Žluto zelená;
  • zelená;
  • sliznice, se šedým stínem;
  • svědění, spalování;
  • Bolest v močení
  • Vůně kvasinek,
  • shnilé ryby;
  • hnijící.
Vážný důvod konzultovat lékaře.

Obecně vůně, když je "špatný", by měl upozornit. V době výskytu menstruace se tělo oslabuje a všechny známky onemocnění se obzvláště jasně objeví

Sliznice, podobně jako bílý snot před měsíčně a bezprostředně poObvykle související s erozi děložního čípku.
Šrouby není v jednom dni před dělohy a pro několik. Ale uprostřed cyklu, během nebo bezprostředně po ovulaci - přípustnéDůvod konzultace lékaře. Možná eroze děložního čípku nebo endocervicitu
Pokud menstruace bolí a cítil neobvyklé nepohodlí v oblasti vaječníků, v dolní části břicha, můžete mít studený malou pánev.

Když před měsíční na obličej, hrudníku, páteře se objevují akné, zanechávají skvrny po uzdravení - důvod zkontrolovat své hormonální pozadí a dělat ultrazvukové vaječníky a dělohy. Takže zjistíte poruchy v práci endokrinního systému.

Když je měsíční výběr podobný drozd, ujistěte se, že ručně předat nátěr. Zejména pokud se stává svědění, nepohodlí, hořící. Možná je opravdu.

Jaký je výběr před měsícem
V žádném případě ne malování bez znalostí a jmenování lékaře. S tímto omýváte přirozenou ochrannou mikroflóru pochvy a vytvoří příznivé podmínky pro vývoj patologických bakterií.

Během těhotenství jsou malé krvavé těsnění. V tomto případě musíte být zkoumáni, oznámte je lékaři, předat testy. I když v prvních měsících po pojetí, odemknutí bolesti a alokace dochází kvůli skutečnosti, že děloha roste. Stává se to na první těhotenství, zejména tenké dívky. Ale samo-léky a spokojenost nelze zapojit.

Jak ovládat menstruační cyklus

U některých žen, první znamení, že zítra začne měsíčně, je tlustý kus bílého, jako by zástrčka klesla. Ale tato funkce se objeví často. Proto, když cyklus není stabilní (některé ženy začínají měsíčně striktně stejný den, jiní mají ne), musíte hádat, když všechno začíná. Dobře, pokud jste doma doma. A pokud v práci nebo škole?

Jaký je výběr před měsícem
Pokud žena nemá žádnou premenstruru bolest, vzácné propuštění, které nejsou viditelné na spodním prádle, pak se zdá, že předpisy začaly ostře, jak se říká: "hrál". V takových případech je důležité mít vždy těsnění, tampony a počítat cyklus.

Když nebyly žádné mobilní telefony a speciální aplikace, ženy oslavily začátek a konec menstruace v malém kalendáři. Když navštívíte lékaře, mohli si jistě říci, když byly zpoždění, kolik dní. S pomocí takového kalendáře, ženy považovány za "bezpečné" dny a přirozeně chráněné před těhotenstvím.

Nyní může každá moderní dívka stáhnout speciální aplikaci na telefonu a nejen kontrolovat jeho zdravotní zdraví, ale také vizuálně vidět období ovulace, rozdíly z emocionálního stavu. Například aplikace "ženský kalendář" ze služby Google play https: // hrát.Google.Com. Chcete-li vyzvednout nejvhodnější, postupujte podle odkazu a vytočte slova "menstruační kalendář" nebo "Ženský kalendář". Můžete si vybrat nejjednodušší kalendář a barvu s diagramem nebo měřítkem. Aplikační program navíc je nakonfigurován tak, že obdržíte požadovanou radu ve stavu vašeho cyklu. Například v aplikacích Flo, aplikace. EVE Aplikace odešle oznámení SMS o začátku menstruace.

S nepřirozeným zpožděním se doporučuje okamžitě kontaktovat gynekologa, objasnit důvody. Zvláště pokud si nejste jisti nadcházejícím těhotenstvím a vypouštění má špatnou vůni a podezřelou barvu.

Jak zjistit vše, co je v pořádku s ženským zdraví na vrcholech

Když lék ještě nebyl tak vyvinut, babičky radoval dívkám pečlivě podívat se na své alokace a pamatují si jejich vzhled, vůně v období, kdy nemají nemocný. Všechny odchylky u pachů, konzistence, barva by se měla stát důvodem pro zkoušku. Moderní dívky mohou také následovat tuto radu. Pak v prvních pochybnostech a podepisuje "něco špatného", je lepší poradit se s lékařem, předat testy a žít klidně. Kromě toho je velmi důležité každých šest měsíců navštívit gynekolog - je snazší zabránit onemocnění, než zacházet s ním.

Doktor jako kněz, může svěřit všechna tajemství týkající se zdraví. Pouze v tomto případě získá kompetentní kvalifikovanou pomoc.

Takže konzistence vrcholů zdravé ženy před měsícem může být:

  • krémová;
  • lehce bavlna
  • sliznická membrána, jako vaječný protein;
  • sliznice;
  • hustá mléčná bílá;
  • Bílá s hnědými šplouchá;
  • Nažloutlý-rezavý hnědý den, dva na menstruaci;
  • Lumpy bílá;
  • hojný;
  • vzácný;
  • den před měsíčními škrábacemi v bílé banda výběru;
  • Neexistují ne (není viditelné na spodním prádle).

V každém z těchto případů je povoleno nebo úplná absence pachů, nebo přítomnost odstínů fermentovaných. Nepříjemné pocity, svědění, podráždění by neměly být.