Slizné léky se silnými pásy krve v gynekologii

Nejdůležitějším ukazatelem zdravotního stavu ženy je sexuální sekrece. Spravedlivý sex se často pozoruje sliznice s pruhy krve. Stojí to za strach z tohoto jevu? V jakých případech je přípustné, a pokud to vyžaduje naléhavou léčbu? Najít odpovědi na tyto otázky v tomto článku.

Krev uvízl

Rok před začátkem první menstruace, dívka a ženy pozorují sliznici z pochvy. Kvalita vaginálního hlenu se liší v závislosti na toku menstruačního cyklu.

Pro stanovení příčiny sliznic se síly krve musíte věnovat pozornost hojnosti sekrece, trvání a komunikace s menstruačním cyklem. V mnoha případech je znaménko důsledkem přírodních procesů a odkazuje na normou, ale někdy může ukázat na patologii.

Recepce OK a vyvrcholení

Slizné membrány s krví mohou být reakcí těla k recepci hormonálních antikoncepce. Porušení rovnováhy progesteronu a estrogenu vede k selhání ženského cyklu, zvyšuje citlivost sliznice, která vám dává vědět o sobě sekreci načervenalé barvy.

Hormonální nerovnováha vzniká a kvůli převedenému namáhání, nesprávný životní styl a poštovní období. Uvolnění hlenu s krevním dojmem v menopauze často označuje gynekologické patologie.

Zranění

Podobný příznak je pozorován v důsledku hrubého nebo intenzivního sexuálního kontaktu. Výběr jako EggShell Krevní cévy nebo tento druh otroků mluví o poškození malých krevních cév stěn vagíny během zvýšeného mechanického nárazu během pohlavního styku. Někdy takový fenomén po intimní blízkosti může znamenat přítomnost cervikální eroze, stejně jako příznakem řady nemocí.

Docela zřídka, takový znak se projevuje po vyšetření gynekologa, Pokud manipulace prováděných lékařem poraněním stěn vagíny. Fenomén nevyžaduje léčbu, protože problém zmizí přirozeně po dni, dva.

Alergie

Alergická reakce na intimní hygienu, syntetické lněné, antikoncepce a maziva jsou často označována světle růžovým nebo transparentním krvácením.

Infekce a bakterie

Žlutá nebo Bílý výtok S krevními skříněmi, krevními kadeře, doprovázenými bolestí, spalováním, svědění a dalším nepohodlí naznačují zánět nebo infekci genitálních orgánů.

Pokud je vypouštění z pochvy s červenými pruhy zpožděno více než 2-3 dny, doprovázené bolestivými pocity, jejich intenzita se zvyšuje a jsou transformovány do hojné krvácení s sraženinami, mluví o onemocněním dělohy nebo ovečistů (krční erozi, endometrióza, Polypy a neoplazmy různých etymologie, až na rakovinu).

Mucus s krví a menstruačním cyklem

Obvykle sliznice s hnědými žilkami jsou spojeny s průběhem menstruačního cyklu. Hormonální oscilace jsou ovlivněny hormonálními výkyvy v různých fázích. Tento fenomén dokáže detekovat dívku během prvních tří let se začátkem menarche, který je spojen se zřízením hormonálního pozadí.

Před menstruací

Vzhled nahnědlé, nažloutlé nebo transparentních vypouštěcí s pevnostmi krve před měsícem je přípustný po dobu 1-2 dnů, pokud jsou převedeny na včasné menstruační krvácení. Další situace, pokud byly tyto příznaky označeny 3 a více dní před menstruací. Stejně tak se tyto nemoci projevují:

  1. Endometrióza - patologický růst endometriálních buněk, sliznice dávkovací vrstva. Doprovázena špatnou bolestí v dolní části břicha. Symptomy jsou posíleny nástupem kritických dnů, jejichž trvání a množství může být zvýšena.
  2. Endometriální polyp - neoplazma v endometriálních tkáních, který kromě popsaného symptomu je nutné znát posun menstruačního cyklu, může táhnout břišní. Patologie má tendenci zvýšit a reinkarnovat v maligních nádorech.
  3. Často se to dělá sám cítil ectopia cervix. Před zahájením měsíčních erozních procesů získávají revoluce v důsledku změkčení děložních tkání.
  4. Vaginální bílé vypouštění s krví před menstruací jsou někdy důkazem infekčních onemocnění genitálních orgánů a porušování vaginální mikroflóry. Jejich příznaky jsou nejčastěji označeny během tohoto období. Oni dělají sami znát nepohodlí ve formě pálení, svědění. Pinky tajemství může mít kudrnatou konzistenci a nepříjemný zápach. Postižené stěny pochvy se stávají obzvláště citlivým pod vlivem zánětlivého procesu, krev může být vařena, která je zobrazena spolu s patologickým hlenem.

Po menstruaci

Sliznice s pevnostmi krve po menstruaci jsou vysvětleny postupnou krevní koagulací. Tento jev se koná 1-2 dny po skončení menstruace. V tomto případě je hlen tekutý a homogenní.

Pokud se symptom objevil několik dní po skončení regultu, nebo trvají více než 8-9 dnů, pak můžeme předpokládat přítomnost jednoho z výše uvedených patologií: eroze, endometrióza, polyp, praskliny v pochvě a jiné.

Uprostřed cyklu

Popsaná sekrece je častá fenomén před měsíčně a po nich, nicméně, acyklická krvácení v různých dnech cyklu má fyziologický základ pouze tehdy, pokud jde o přestávku folikulu. Krev I Hnědé sekrece uprostřed cyklu bez bolesti a vůně Určeno výtěžek vajec během ovulace. Jeho mezera může odkazovat na úplnou změnu barvy nebo přítomnost krevních pruhů. Tato funkce, doprovázející ovulace, trvá jediný den.

Přítomnost sliznic membrán Krevní sekrece uprostřed cyklu označuje pouze 33% žen. To je přípustné, pokud spolu s tím neexistují žádná bolest v dolní části peritoneum, na boku a dolní části zad, neexistuje žádné obecné onemocnění, neexistuje žádný nepříjemný pach hlenů, tělesná teplota se významně nezvyšuje.
Pokud se krvavý tajemství cítil několik dní nebo doplněných výše uvedenými příznaky, naznačuje onemocnění, pokud jde o gynekologii.

Někdy takový znak probíhá s nástupem Klimaků, když je cyklus posunut, a výběr se může kdykoliv zobrazit. Vzhled krve na spodním prádle je však považován za normální průběh hormonálních změn před příchodem menopauzy (v preklimační období), po osvědčení o nemoci.

Během těhotenství a po porodu

Dostupnost sliznice u žen jako snot S krví je možná v prvních dnech pojetí. Krev se jeví jako výsledek dopadu oplodněného vejce v děloze a tlustý protahovací tajemství je důsledkem ostrého skoku estrogenu v důsledku příšerného těhotenství. Pokud došlo k zpoždění menstruace, a tento druh hlen byl spuštěn místo toho, oni mluví o koncepci. V těchto dnech musíte být obzvláště pozorní pro vaše zdraví, protože hrozba potratu je velká.

V pozdějších obdobích období gestace (až 37 týdnů) popsal hlen Příroda - alarmující znamení. Ve druhém a třetím trimestru může znamenat začátek předčasného narození nebo potratu. Proto, když se objeví funkce, je nutné hledat lékařskou pomoc gynekologovi.

Devátý měsíc těhotenství (38-41 týdnů), podobný příznak svědčí o odchodu sliznice zátky a hrozícího začátku generické aktivity.

Po cesarean sekce může být dlouhá doba, že přítomnost krevních pruhů v vypouštění až do celkového zjizvení švu stěny dělohy.

Symptom, projevený v kojení, označuje obnovení menstruace.

Stručně o hlavní věci

Sliznice s krví u žen se projevují poměrně často. V podstatě se jedná o fyziologický proces spojený s průběhem menstruačního cyklu. Tento jev je přípustný, pokud se neobtěžují doprovodné symptomy ve formě nepříjemného zápachu, podivné konzistence tajných, nepříjemných pocitů.

S sebemenšími podezřelými příznaky, které potřebujete kontaktovat specialistu, abyste určili diagnózu, varovat nebo zastavit gynekologické onemocnění v čase. Krevní tělesa v vypouštění - hlavní znamení eroze děložního čípku, endometriózy, přítomnost polypů a neoplazmů.