Co přepravní alokace po menstruaci

Menstruace - hlavní certifikát a identifikátor pro zdraví reprodukčního systému žen. Kvalitativní a kvantitativní charakteristiky výboje odmítnuté tělem jak během menstruace a v intermenstruru, mohou být hodně o procesech vyplývajících z degenerovaných orgánů spravedlivého pohlaví. Jakékoli změny ve struktuře nebo objemu známých sekrecí by měly upozornit ženu a kombinovat ji k návštěvě lékaře. Mozhuchi alokace po menstruaci - jedním z nejčastějších důvodů pro odvolání na radu žen. Je možné vnímat takový fenomén jako fyziologickou sazbu nebo znamení je důkazem patologie? Snažme se přijít společně. Všimněte si, že článek odeslaný na webu je mimořádně úvodní a nemůže být alternativou k návštěvě lékaře.

Fyziologické příčiny vznikajícího

Podle odborníků, vzhledu Mazni po menstruaci, který není doprovázen svědění, spalování nebo nepříjemným zápachem - fenoménem v rámci fyziologické normy. Lékaři rozlišují několik stavů charakterizovaných tímto procesem.

Juvenilní krvácení

Krvácející data jsou distribuována ve fázi dokončení tvorby orgánů reprodukčního systému u dívek. Existuje fenomén v adolescenci od 13 do 17 let. Juvenální krvácení jsou Výběr po měsíční době, spojené se zřízením menstruačního cyklu. Specialisté tvrdí, že existují přípustné krvácení, které se objevují po kritických dnech po dobu šesti měsíců po první menstruaci. Významné překročení údajů o termínech - závažný důvod k odvolání na gynekologa.

Jednotné období menstruace

Podobný jev je způsoben recepcí léků, které mají přímý dopad na srážení krve. Zvýraznění hnědé, překročení standardních menstruací, by nemělo být systematický. Frekvence této funkce označuje přítomnost patologických procesů v genitáliích ženy.

Začněte přijímat hormonální antikoncepci znamená

Tyto léky mají významný dopad na tělo ženy i hormonální pozadí. Lékaři argumentují, že přítomnost nákladních sekcí hnědé po menstruaci je přípustná v prvních dvou nebo třech měsících od zavedení nové antikoncepce. Popsaný jev označuje aktivní "práci" léčiva. Mozhuye sliznice alokace, se zhroutil déle než nastavené termíny, mluvit o odmítnutí těla. Žena, která si všimla podobné reakce na antikoncepci, je nutné okamžitě kontaktovat specialistu, aby vybral jiné prostředky ochrany.

Nastavení spirále

Námořnictvo může vyvolat malé výboje krve odmítnutou vagínou. Mužské mužské mužské po dobu dvou dnů po instalaci je normální reakce dělohy na cizím těle, ale hojné krvavé sraženiny - symptom, který vyžaduje okamžitý odvolání žen.

Těhotenství

Scooty výboj s krví, která se objevila po menstruaci, může znamenat těhotenství. Tento fenomén je pravděpodobnější, že se vyskytne v porodních ženách, které vstoupily do sexuálního zákona, nebudou dlouho před zahájením nařízení dlouho trvat.

Ovulace

Konečné zrání vejce a připravenost jejího hnojení může být doprovázeno růžovým výbojem, který pokračuje v rozmazanci během několika dnů po nástupu ovulace.

Climax

Tato doba restrukturalizace ženského těla činí vlastní úpravy menstruačního cyklu. Jedním z projevů vyvrcholení je sliznická alokace hnědé barvy, což není více než jeden nebo tři dny po uplynutí lhůty měsíčního období.

Výběr tekutých tajemství způsobených výše uvedenými faktory je fyziologický proces a nevyžaduje přístup k lékaři a následné terapeutické terapii.

Když znamení označuje patologii

Důvodem separačního výběru po menstruaci může být patologické změny v práci reprodukčního systému. Často jsou systematické a zatíženy srozumitelnými pocitem v oblasti třísla, zvyšující se tělesná teplota, nepříjemný zápach a tahání bolesti v oblasti vaječníků. Závažnost a frekvence rušivých symptomů přímo závisí na průběhu onemocnění a možnost přechodu onemocnění k chronickému stupni.

Gynekologové přidělují několik onemocnění, které mohou vyvolat vzhled lahvené tekutiny s oddělovacím znakem, po skončení menstruace. Tyto zahrnují:

  1. Hormonální selhání.
  2. Endometrióza.
  3. Endometritis.
  4. Polypy (hyperplastické procesy v endometriu).
  5. Maligní neoplasms.
  6. Mimoděložní těhotenství.
  7. Cervikální erozi.
  8. Spontánní přerušení těhotenství (potrat).

Uvažujme podrobněji nejčastější důvody pro odmítnutí prostogestu tajemství, který má podvody.

Endometrióza

Fokální chronické onemocnění charakterizované růstem endometria v genitáliích. Tato patologie je charakteristická výhradně pro ženy reprodukčního věku. Mozhovské alokace, odmítnuté po skončení kritických dnů, ne jediný příznak endometriózy. Odborníci přidělují řadu znaků, z nichž diagnóza vážně dělá přemýšlet o přítomnosti tohoto onemocnění. Tyto zahrnují:

  1. Zvýšení počtu rejgovaných tajemství z menstruace k menstruaci.
  2. Dlouhodobá dostupnost tajemství šití po skončení kritických dnů.
  3. Anémie, definovaná jak vizuálně, tak výsledky.
  4. Růžový výtok, objevující týden po skončení kritických dnů.

Endometrióza je diagnostikována gynekologická vyšetření a podle výsledků ultrazvuku. Chronická fáze onemocnění, zatížena doprovodnými zánětlivými procesy, může vyžadovat hysteroskopickou studii. Reliéf od poškrábaných ohnisek endometria je vyrobena pomocí zapálení. O následcích operace a Kolik sekcí po hysteroskopii Přečtěte si článek na odkaz.

Endometritis

Zánětlivý proces doprovázený hnisavými neoplazmy. Epicentrum porážky, podle specialistů, se nachází na sliznicích membrán cervixu. Chronická fáze vývoje onemocnění postihuje hlubší epiteliální vrstvy a může vést k ženské neplodnosti.

Symptomy onemocnění jsou rozmanité a nejsou omezeny výhradně přítomností hnědého tajemství, který má majetek, který má dostat několik dní po skončení menstruace. Značky označující přítomnost endometritidy zahrnují:

  1. Nepříjemný, těžký shnilý zápach z odmítnutého tajemství, přítomnost tmy Hnědá menstruační výběr, a v období Intermenstricument.
  2. Příděly jsou doprovázeny tahem bolestem způsobeným akutním zánětlivým procesem.
  3. Zvýšení teploty těla bez viditelných důvodů.
  4. Pocit slabosti, periodická závratě.

Detekce podobných symptomů vyžaduje okamžitý kontakt s odborníkem!

Léčba endometritidy zahrnuje obě terapie antibiotiky a imunomodulačními léky. Ženy, které se srazily s takovým zářezem, hovoří o potřebě terapie v nemocnici pro zavedení léčiv intramuskulárně a trvalé kontroly analýzou. Nezávisle brát terapeutické činidla nebo upravit terapeutický kurz kategoricky zakázaný! Pro rychlé a účinné vyléčení je nutné přísně dodržovat doporučení gynekologa.

Hyperplastické procesy endometria

Příznivý vliv na růst endometria na sliznicích stěn dělohy je poskytován mnoha faktory. Bez ohledu na důvod je tento fenomén plný vývoje maligních neoplazmů vznikajících v sexuálních orgánech ženy. Na základě nejnovějších statistických údajů v oblasti gynekologie, nejběžnější komplikace hyperplazie endometria - polypy.

Symptomy nemoci jsou rozsáhlé a nejsou omezeny na vzhled dlouhodobého výboje po menstruaci. Lékaři rozlišují několik známek, jejichž detekce může znamenat tvorbu polypů:

  1. Systematický Browned výtok Po menstruaci.
  2. Zvýšit objem krvácení z měsíční na měsíční.
  3. Akutní syndrom bolesti se objevuje ve spodní části břicha nebo plochy třísla před odmítnutím tajemství.

Provádění nezbytných průzkumů a léčba tohoto problému je možné výhradně v nemocničních podmínkách pod dohledem zúčastněného lékaře!

Počáteční fázi hyperplastických procesů má slabý symptomatický základ, ale je schopen vést k vážným komplikacím. Často je tato onemocnění plná získaná ženská neplodnost.

Erozi nebo ektopie děložního čípku

Toto onemocnění je porušením integrity vnějšího lékového tělesa, v t. h, ovariální sliznice. Až do nějakého času lékaři omylem identifikovali ektopii s rakovinou. Podobné ulcerativní formace podkopávají jejich ochranné funkce. Tento proces je plný pronikání škodlivých infekcí s následným vývojem zánětlivých procesů. Můžete diagnostikovat erozi výhradně během gynekologického vyšetření, ale existuje řada znaků, které vám umožní identifikovat přítomnost poruchy před kontaktováním odborníka. Tyto zahrnují:

  1. Zvýšení chlazené Transparentní tajemství.
  2. Specifické, řezné pocity během pohlaví.
  3. Bolestivý abdominální syndrom, "dávat" dolní části zad.
  4. Výběr krve, někdy začátečníci jít bezprostředně po pohlavním styku.

Hormonální selhání

Patologický jev ovlivňující fungování celého těla. Štítné žlázy nebo adrenální dysfunkce, nervózní stres, poruchy potravin - neúplný seznam důvodů negativně ovlivňující hormonální pozadí.

Módní tajemství, které je v tomto případě odmítnut v děloze, přichází pomalu a poměrně špatně. Konec, takový jev může skončit až po normalizaci hormonálního pozadí. Proto řešení problému spočívá v rovině obecné terapie.

Mnoho žen si všimlo přítomnosti Mazni během recepce hormonálních drog. V tomto případě přestat přidělit tajemství, je nutné jednoduše přestat užívat léky.

Mimoděložní těhotenství

O výskytu ektopického těhotenství může znamenat stručné, Po skončení kritických dnů po skončení kritických dnů. Mělo by být zřejmé, že nezávisle jako krvácení, rostoucí v objemu každý den, nemůže skončit. Absence včasného lékařského zásahu může vést k smrti!

Maligní neoplasms

Maligní neoplazmy, které ovlivňují tělesy reprodukčního systému, nemají zvláštní výrazné symptomy. Přemýšlet o chování biopsie potřebám ženám, jejichž post-terminální vypouštění jsou časté, systematický charakter. V rizikové skupině týkající se onkologických onemocnění jsou ženy v Klimakech. Je v tomto období, že stojí za to sledovat zdraví se zvláštní péčí.