Co dokládají lékaři o krvavém výboku uprostřed cyklu

Menstruační cyklus "doprovází" každý zástupce slabého pohlaví z okamžiku sexuálního zrání a před nástupem Klimaks a svědčí o schopnosti pokračovat v rodu a zdraví reprodukčních systémových orgánů. Na základě vlastností sekrece sekrece, a to jak během menstruace a v intermenstruru, mohou odborníci sestavit "obraz" onemocnění nebo zdraví ženských orgánů. Ale co dělat, jestliže jedna z kvalitativních ukazatelů, je to barva, konzistence, vůně nebo objem, šly mimo hranice obvyklé individuální fyziologické normy? Co je spojeno s takovým fenoménem? Proč může být krvácení uprostřed cyklu? Pokud je nutné kontaktovat gynekologa?

Fyziologické důvody pro odmítnutí sekrece krve

Gynekologové argumentují, že odmítnutí výbojů obsahujících krev uprostřed cyklu ne vždy naznačuje přítomnost patologických procesů ovlivňujících kritické orgány. V závislosti na vnějších faktorech ovlivňujících tělo, a fyziologické rysy ženy, tento jev může být zcela normální a nevyžaduje lékařskou intervenci. Gynekologie přiděluje řadu podmínek, při kterých hnědý mužský, přidělený uprostřed cyklu, nepředstavuje hrozbu pro zdraví.

Dozvědět se, proč pozorované Výběr krve týdně před menstruací.

Juvenilní krvácení

Příchod prvního měsíčního měsíčního menarche, svědčí o sexuální zralosti dívky a finálové fázi v procesu tvorby reprodukčních systémových orgánů. Toto období se vyznačuje absencí jasně vytvořeného, ​​měsíčního cyklu kritických dnů.

Gynekologové argumentují, že proces vytváření dočasné periodizace může trvat až šest měsíců. V tomto intervalu je vznik červeného výboje uprostřed zamýšleného cyklu fyziologickou normou a nevyžaduje přístup k specialistovi. Ale pozorování je netarakteristický Výběr krve delší než lhůta označuje potřebu apelovat na specialistu.

Kořenová příčina krvácení juvenilu může být spálena v nerovnováze folikulity na míru a luteinizační hormony.

Ovulace

Pod ovulací je doba ženského cyklu určena, během kterého vytvořené vejce opouští folikul. V tomto případě může být intermenstruační krvácení způsobeno několika důvody:

  1. Sharp Hormonální skok. Takový fenomén neznamená přítomnost patologie. Specialisté se domnívají, že zvýšení hladin estrogenů během ovulace se týká fyziologické normy. Hormonální pozadí se stabilizuje samostatně několik dní po dokončení tohoto období menstruačního cyklu.
  2. Poranění endometria v procesu pohybu fetálního vejce nebo jeho připevnění k povrchu dělohy.

Tyto jevy leží v rovině fyziologické normy pouze v případě absence souvisejících nepříjemných pocitů a stability v periodizaci kalendářního cyklu.

Lékaři argumentují, že normální sekrece během ovulace by se měla lišit:

  1. Chudoba. Příděly v tomto období menstruačního cyklu by měly být sotva patrné a mají auto.
  2. Nedostatek nepříjemného zápachu. Upozorňujeme, že sekrece ovulace by neměla mít ostrý odporný zápach. Slizná kapalina zvýrazněná v tomto období má světlo, lehce chytlavé vůně železa.
  3. Nedostatek nepříjemných pocitů. Během ovulace by odmítnutí cirkulující sekrece neměl být doprovázen posuvnou bolestí, dechberoucím břichem a spodní zády, spalováním v procesu močení nebo svědění v oblasti třísla.

Je-li popsán Výběr krve během ovulace Intenzivní nebo doprovázený syndromem ostrého bolesti, musíte okamžitě konzultovat lékaře!

Taková symptomatika mohou naznačovat porušení v práci porodu nebo na začátku krvácení dělohy.

Sexuální akt

Vzhled krvácení ne během kalendáře menstruace a po sexuálním styku do jakékoli fáze cyklu, může znamenat nadměrnou intenzitu pohlaví nebo plic poškození vaginy spojené s nevhodným pro ženskou pozici nebo příliš důstojnost sexuálního partnera.

Některé ženy poznamenaly vzhled Sukrovitsy po sexuálním kontaktu vzhledem k nedostatečné zvlhčování genitálních orgánů v procesu kombinování. Taková sekrece by měla bezbolestně odmítnout a vizuálně podobat Sucrovitsa.

Průměrný časový interval, který připouští přítomnost napatologického mistrovství, není delší než 3 dny ode dne pohlavního styku.

Proces odmítnutí výboje způsobeného vznikem mikrotramů v genitáliích během pohlaví, nejčastěji, je nejčastěji ukončen a nevyžaduje lékařskou intervenci. Ale pokud si žena všimla zvýšení objemu blunded sekrece nebo přítomnost svazků v něm, musíte kontaktovat specialistu. V tomto případě může být o lámání krevní cévy v tkáně endometria.

Perorální antikoncepce

Výběr krve ze středu cyklu může být odezvou ženského těla ke změně nebo zavedení nového prostředku perorální antikoncepce. Specialisté tvrdí, že pokud se objeví mužský nebo Začíná vzácné období během recepce antikoncepce Po tři měsíce po zahájení léčby to není vedlejší účinek a poměrně fyziologicky. Přítomnost Výběr při příjmu antikoncepčních tablet Dlouhodobě a ve velkých objemech po celé fázi cyklu označuje potřebu přestat používat tuto antikoncepci.

Další antikoncepci, jako je postinor, Escapel nebo Hynepriston si zaslouží samostatnou pozornost. Takové léky nejsou schopny pouze provokovat krvácení z dělohy uprostřed cyklu, ale také provést úpravy výroby cyklickosti menstruace. Po Escapel I Postinor Měsíčně Go ne pravidelně, dlouhá zpoždění. Mnoho žen na pozadí příjmu nouzových antikoncepčních fondů bylo zaznamenáno bolestí s nízkou vzestupnou bolestí na dně břicha a pocitů v dolní části zad. Použití těchto antikoncepce je přípustné výhradně pod dohledem gynekologa! Přečtěte si více O Krevní výtok po postiner a asi Hnědý výtok po Escapelu.

Climax

Premenopauza a sám Klimax se vyznačují vzhledem krvavého výboje po menstruaci. Stojí za zmínku, že některé ženy poznamenaly rozmazání a před měsícem. Toto mistrovství má škodlivý charakter a je odmítnut na pozadí souvisejících příznaků. Tyto zahrnují:

  • zvýšení pocení;
  • únava;
  • Ostré změny psycho-emocionálního stavu.

Průměrný věk nástupu menopauzy a Klimaks je 40-45 let.

Stojí za zmínku, že oddělovací alokace v tomto období cyklu musí být bezbolestné a malé hojné. Zvýšení objemu odmítnuté sekrece a vzhled výrazného šarlatového odstínu může znamenat přítomnost maligního nádoru. Označení těchto příznaků vyžaduje okamžité odvolání k gynekologovi!

Chcete-li odstranit nepohodlí způsobené menopauzou a vrcholem, odborník může poradit ženě hormonální terapii. Drogy tohoto spektra pomůže nejen snížit "foukání" aplikovanou tělem hormonální perestrojiky, ale také na úrovni současného symptomů.

Postorum období

Bez ohledu na způsob dodání, ať už je to přirozený porod nebo caesarean sekce, tělo ženy převádí vážný stres. Zvláště akutní to ovlivňuje genitálie a hormonální pozadí. Gynekologové to argumentují menstruační cyklus po porodu, Ve skutečnosti je tvořen ANEW, jako před menarche.

Mnoho žen se zotavuje po generické aktivitě vzniklo vznik tmavé výboje mezi měsíční. Sekrece tohoto druhu je zcela fyziologická. Důvodem jeho vzhledu, kromě "nastavení" cyklického cyklu menstruačního cyklu, může být kojení nebo skoky estrogenu. Počet hnědé sekrece, který je zamítnut do intermenstruačního období po skončení období by neměl být velký. Vizuálně se podobá krevní sucrosparium přítomné v sraženinách bílých hlenů.

Je třeba vzít v úvahu, že zvýšení objemů neustále chlazeného výboje v tomto období může být symptomem děložního nebo vaginálního krvácení. Diagnóza těchto symptomů je vážným důvodem pro manipulaci s gynekologem. Eliminace tohoto problému se ve většině případů provádí chirurgicky a implikuje čištění.

Intrauterinní zařízení

Specialisté argumentují, že zřízení tohoto způsobu antikoncepce je nejčastěji schopno způsobit krvácení ve středu menstruačního cyklu. Tento fenomén je spojen se zraněním sliznice membrány dětských orgánů. Přidělení tohoto druhu musí být zanedbatelné a jejich trvání nepřesáhne několik dní po zavedení šroubovice.

Stojí za to připomenout, že pokud se sekrece nesnižuje, ale naopak se zvyšuje objemy a je doprovázeno nepříjemnými pocity v oblasti genitálních orgánů, je nutné konzultovat lékaře. V tomto případě je vhodné odstranit tuto antikoncepci a vyzvednout analogu léku.

Patologické důvody pro záření sekrece krve

Vstup krve mezi menstruacemi ne vždy leží v rovině fyziologické normy. Významnou úlohu při zřizování příčin příčiny symptomů a povahy sekrece v celém menstruačním cyklu se hraje při zřizování.

Gynekologové argumentují, že existuje řada znaků, v kombinaci s některým z nich je vzhled krevních motorů považován za příznak patologie. Tyto zahrnují:

  • Krev nebo hnědá Tmavé alokace s nepříjemným zápachem;
  • svědění v oblasti třísla;
  • spalování během močení;
  • konstantní tahání bolesti v dolní části břicha;
  • Syndrom akutní bolesti v "Pakhov trojúhelník";
  • Skoky podobné indikátory v analýzách na úrovni hormonů;
  • zvýšení tělesné teploty;
  • Vzhled načervenalých puchýřů v oblasti třísla;
  • Ochrana v menstruačním cyklu.

Stojí za zmínku, že s patologickými změnami v reprodukčním systému, například "sousední" úřady, může být konečník nemocný.

Volání vkládání krvácení, zatížené výše uvedenými příznaky, může řada patologií. Považovat jejich podrobnosti.

Endometritis

Toto onemocnění se vyznačuje silným zánětlivým procesem v endometriálních tkáních. Specialisté tvrdí, že tento jev se může objevit v důsledku komplikací získaných během procesu potratu. V raném stádiu, symptomy onemocnění zahrnují prudký nárůst tělesné teploty a konstantní bolesti v dolní části břicha.

Chronická fáze endometritidy se projevuje intermenstruálním krvácením. Někdy jsou určeny uprostřed cyklu, ale častěji Dámské vypouštění jsou pozorovány po menstruaci.

Sexuálně přenosná onemocnění (STD)

Velmi často příčinou krvavých sekrecí mezi měsíčními jsou infekčními chorobami přenášenými od partnera k partnerovi během pohlavního styku. Bez ohledu na bakteriologický typ infekce, hnědá sekrece v průběhu cyklu je doprovázena charakteristickým nepohodlím. Tyto zahrnují:

  1. Přítomnost látky látky charakteristické nevolné vůně spojené s mnoha ženami Aroma shnilých ryb.
  2. Vzhled silného svědění v oblasti třísla.
  3. Dostupnost puchýřů nebo akné na sexových rtech.
  4. Přítomnost v rejgovaných výbech žlutých nebo rotačních zelených sraženin;
  5. Zvýšit teplotu těla.
  6. Výběr s krví po pohlavním styku.
  7. Spalování v procesu močení.

Pro úspěšné vyléčení pohlavně přenosných onemocnění je vyžadována paralelní partnerská terapie.

Léčba kurzu, velmi často zahrnuje dvě fáze. První je antibiotický účinek a druhá-podpěrná terapie. Po předepisování průběhu léčby je nutné přísně následovat předpisy lékaře a pozorovat specialistu v průběhu období terapie. Přechod infekčních onemocnění do chronického stádia je plná nejen na získání neplodnosti, ale také se smrtí.

Cervikální erozi

Toto onemocnění se vyznačuje vzniku jizvy a peptických formací v aplikacích reprodukčního systému. Specialisté tvrdí, že erozi se týká onemocnění s nízkými příznaky.

V raných fázích může žena o přítomnosti nemoci zjistit výhradně během inspekce na gynekologické židli. Vývoj erozizace navíc probíhá poměrně pomalu a nemoc se nemusí projevovat po mnoho let.

Není identifikována eroze, která prošla do chronického stáru, může způsobit vzhled hnědého výboje mezi měsíční. Jedním z komplikací doprovázejících tento onemocnění je vývoj získané neplodnosti.

Těhotenství

Pozitivní zpráva o zkouškách na nadcházející těhotenství přináší nejen spoustu pozitivních emocí, ale také spoustu problémů a obav spojených se zkušenostmi pro zdraví plodu a žen v práci. V nadcházejících devět měsících je nutné dodržovat zdraví žen a diskréty, které signalizují stav plodu a reprodukčního systému.

Nervózní symptom označující odchylky během těhotenství jsou sliznice membrány s přijímáním krve, které se objevují v kalendářním cyklu. Příčiny mohou být různorodé. Gynekologové umožňují sekreci krve v obvyklém cyklu na počátečním období období gestace.

Tento fenomén může indikovat připevnění oplodněného vejce do stěny dělohy nebo hormonální změny charakteristické pro perinatální období.

Systematické sliznice s krví, které mohou neustále vystupovat v průběhu několika dnů v závislosti na období, jsou symptomatické těhotenství, předčasné párování placenty nebo potratu. Prozkoumejte vlastnosti vaginálního sekvence po tom, co se stalo odkaz.

Specialisté se doporučují, aby včas věnovali včasné průzkumy a mají prostředky podpory terapie tak, aby vývoj plodu je organický.

S výskytem úzkostných symptomů, doprovázených sekrecí a bolestí krve v dolní části břicha, a to jak v prvním i v posledních měsících těhotenství, je nutné okamžitě kontaktovat pozorování ženy gynekologa!

Nádory a neoplasmy

Izolace krve mezi menstruacemi a poruchy v kalendářním menstruačním cyklu může znamenat přítomnost nádorů v orgánech sexuálního systému žen.

Specialisté se spoléhají na statistiky, tvrdí, že nejčastější důvody vyvolávající vznik neoplazmů je hormonální nerovnováha během vyvrcholení nebo komplikace získané v procesu potratu.

Jeden z nejčastějších odrůd nádorů jsou polypy. Diagnostikovat onemocnění v rané fázi je velmi jednoduchý, jen počet průzkumů.

Přečtěte si článek o odkazu, jak se vyhnout operaci a Může polyp vyjde s měsíční.

Situace je komplikována skutečností, že nádory nemají v rané fázi výrazné příznaky. Ženy, které se srazily s touto patologií, mohou zvýraznit několik značek označujících přítomnost nádoru:

  1. Trvalý pocit únavy.
  2. Disciplící pocity během vyprazdňování žaludku.
  3. Sekrece krve v každém časovém cyklu.
  4. Nízký hemoglobin.
  5. Změna v cyklu kalendáře menstruace.

Když se objeví žena, výše uvedené příznaky, zatížené oscilací, zejména v období Klimaks, musí okamžitě kontaktovat specialisty!

Porušení hormonálního pozadí

Důvody pro intermentované krvácení nákladu mohou být spáleny v hormonální nerovnováhu vznikajícím na pozadí dysfunkce štítné žlázy nebo porušení v práci nadledvinek. V tomto případě může být oddělovací sekrece krvácení uprostřed cyklu nebo "směny" v kalendářní menstruaci.

Ženy, které se srazily s tímto onemocněním, tvrdí, že když porušují hormonální pozadí jít menstruace může kdykoliv, ale vždy před nástupem kritických dnů začne zpomalit břicho.

Důvody pro spouštění procesů vedoucích k hormonálním poruchám jsou extrémně rozmanité. Z celkového hmotnosti, ale počet nejčastějších se rozlišuje:

  1. Poruchy příjmu potravy.
  2. Tělesné cvičení.
  3. Změna klimatických pásů.
  4. Přítomnost stresových situací.
  5. Nedostatek dne.

Hormonální selhání "spontánního" vznikají, ale bez řádné léčby může taková patologie způsobit nenapravitelnou škodu ženskému. Pro kontrolu úrovně hormonů je nutné přijmout vhodná analýza alespoň jednou za několik měsíců.

Ve většině případů je pohlten krvácením sliznic, fyziologická norma. Přítomnost zhoršujících symptomů však může znamenat možný patologický proces, který ovlivňuje reprodukční systém. Pro diagnostiku onemocnění je nutné okamžitě kontaktovat specialistu a předat řadu analýz, které pomohou ujistit se historii a zjistit kořenovou příčinu toho, co se děje!