Vše o výboji po instalaci spirály

Moderní antikoncepce je rozsáhlá škála zařízení a léků. Někdo dává preferenci hormonálních prostředků, ale mají velký počet kontraindikací a vedlejší účinky. V našich dnech je intrauterine spirála velmi populární. S jeho řádnou instalací a dodržováním všech pravidel užívání dosáhne antikoncepce 99%. Ve většině případů, zástupci žen pomocí tohoto zařízení hovoří o neobvyklých výboji po instalaci spirály. Pokud jsou bezpečné, co zvážit normu, a kdy porazit alarm, - pojďme mluvit v tomto článku.

Vlastnosti instalace spirály

Intrauterine spirála - osvědčena o dlouhé věkové prostředky ochrany. Jedná se o gynekologické zařízení tvaru ve tvaru písmene T z plastu nebo kovu. Některé NMS obsahuje gestický hormon nebo měď. Mezi ně patří systém levonorgestrel-rilizingu "Mirena".

Činnost šroubovice je způsobena zastavením penetrace spermií do vrcholů sexuálního ženského systému, přepravy vejce a hnojení. Cervikální hlen je také kondenzován spirálou míru, který blokuje proliferaci endometria. Počítal takový kořenový efekt Antikontativní akce je poměrně dlouhá, někdy dokonce dosahující několik let.

Instalujte spirála rychle a bezbolestně. Některé kontraindikace by však měly být zohledněny v úvahu, pokud je NMS. Tyto zahrnují:

  • Různé typy genitálních neoplazmů,
  • Zánětlivé procesy v komponentách genitourinary,
  • Různá zranění dělohy, včetně pooperační,
  • Krvácení nejasných etymologie,
  • kardiovaskulární choroby,
  • diabetes.

Kromě malé řady kontraindikací nemá tato antikoncepce žádné minusy. Výhody platí i pro skutečnost, že může být použita v každém věku, a to i u mladistvých. Například často Instalace spirála Mirena během menu V rané fázi, kdy se menstruace někdy cítila. Nástroj pomáhá vyhnout se těhotenství a hladkému hormonální restrukturalizaci.

Spirála nemá vliv na jiné systémy a orgány ženského těla, lze použít až 10 let a cena je k dispozici pro každou kategorii obyvatelstva. Ale s Mirenem s ohledem na jeho hormonální složky mohou nastat vedlejší účinky. Jakákoli spirála, kterou jste zvolili, následuje pouze kompetentní specialista na předchozí jmenování svého lékaře.

Jaký den menstruace dal spirála? Spirála by měla být zpravidla uvedena na konci menstruace. Tento postup trvá asi 15 minut. Upevnění v děložní dutině je bezbolestná, nejčastěji používaná lokální anestezie.

Jaké alokace pro námořnictvo jsou považovány za normou

Výběr po umístění spirála - častý jev, který je znepokojen těmi, kteří ho poprvé používají. Není nutné se obávat, protože ve většině případů je to norma. Specialisté tvrdí, že tyto příznaky po instalaci intrauterinových spirálů - běžného vedlejšího účinku, který je spíše normální tělesná reakce než patologický.

V podstatě - to jsou hnědé alokace, které mohou začít několik dní po instalaci námořnictva, a mohou jít z několika dnů až několik měsíců.

Stojí za to zvážit, že toto zařízení je zavedeno krátce před koncem menstruačního období, respektive krvácení po instalaci může být plánovaný konec menstruace. Může být hojný vypouštění krvavého hlenu nebo menšího mistrovství. Mohou být také takové projevy a mezi měsíční.

Po zavedení VMS může dojít k výběru z toho důvodu, že byly drženy drobné mosty endometrium (vnitřní tkáň dělohy). Takové krvácení jsou zanedbatelné, ale mohou být doprovázeny tahem bolesti.

Hnědý výběr se spirálami může být přirozenou reakcí tělu pro vnější předmět. Tento jev může zpozdit ještě půl roku. Není to také porušení změny povahy menstruace: krvácení může být mnohem silnější, nebo naopak, množství krve se sníží.

Po instalaci míru může tělo reagovat na hormony zavedené z vnějších okolností hnědé. Časem bude hormonální zůstatek pokračovat a tyto jevy zmizí.

Pokud krvácení neprochází po dlouhou dobu, a bolesti vás nenechávají, měli byste se poradit s lékařem, protože je již odchylka od normy.

Patologický výboj při použití spirál

Infekce

Tato antikoncepce je navržena tak, aby chránila ženu před nežádoucím těhotenstvím, ale neplní funkci bariéry z různých infekcí, virů a hub. Kromě toho je to nějaký dirigent pro ně a v některých situacích může být dokonce kořenovou příčinou zánětu malých pánevních orgánů. Může existovat nadměrné vypouštění krve s inteligentními pocity nebo přítomností nepříjemného zápachu nebo zeleninové nebo nažloutlé barvy vylučovaného hlenu.

Posunutí zařízení

Jedním z komplikací, které mohou vyvolat krvácení během instalované spirály, je to spad nebo posunutí. To zahrnuje spontánní narušení situace a odmítnutí jeho organismu. Cizí těleso je poměrně velkým zatížením oddaného sexuálního systému, takže to může nadměrně přijmout toto zařízení, což mu dává špatné upevnění o tom, nebo ne přijmout vůbec.

Aby se zabránilo vysídlení tohoto fondu, nedoporučuje se zvýšit těžké předměty, používat zatížení nebo mít sex v prvních 2 týdnech po zavedení. Doporučuje se pravidelně kontrolovat přítomnost spirály, aby se zabránilo posunutí. To může vést ke zranění orgánů urogenitálního systému, stejně jako nežádoucího těhotenství.

0,02% případů instalace této krvácení kontraceptive může být způsobeno poškozením nebo bandou dělohy. To je způsobeno nesprávným podáváním nebo umístěním zařízení. Fenomén je velmi vzácný, ale to se děje. V této situaci, hlavní věc - obrátit se k doktorovi včas, aby se zabránilo zánětlivým procesům a patologickým zraněním.

Mimoděložní těhotenství

Vzhledem k tomu, že žádná antikoncepční prostředky mohou zaručit 100% výsledek, když může spirála koncipovat. Ale pokud se to stane, pak s největší pravděpodobností ve formě ektopického těhotenství. Správné znamení je uzavřeno - hnědá a krvácení s rostoucí a dlouhodobou bolestí. Jděte na odkaz vidět Co je vybití Může se objeví těhotenství.

Spirála má "knír", který rozšiřuje stěny dělohy. Ve vzácných případech může být označena zvýšeným množstvím krve zajištěna během menstruace.

Bez ohledu na důvod - je nutné kontaktovat specialistu, aby zjistil příčinu výběru. Stojí za to připomenout, že problém neprochází sám, a velká ztráta krve může vést k anémii a dalším obtížným následkům.

Recenze pacientů a odborníků umožňují dospět k závěru, že intrauterinní spirála je vysoce účinným prostředkem antikoncepce, která se používá v zahraničí a v domácí praxi není jeden desetiletí.

V posledních letech se námořnictvo stalo cenově dostupným za cenu. Snadno instalujete, postup sám trvá více než 15 minut. Proces je bezbolestný, pokud nejsou kontraindikace, a implementuje zkušený specialista.

Další plus je, že instalace tohoto nástroje je možné v každém věku. Některé ženy v reaktech říkají, že spirála stála s nimi téměř celou dobu reprodukčního věku.

Přírodní fenomén při umístění spirály uvnitř dělohy je výběr. Zpravidla jsou hnědé, nemají zápach. V závislosti na důvodu, takové krvácení jde z několika dnů do šesti měsíců.

Victoria, 42 let: "Kolik sexuálního života žije (od 17 let), tolik a jít se spirálou. Celý život, bránila mě od pojetí. Když se můj manžel a já jsme se rozhodli mít dítě, naplánovaný, specialista ji extrahuje, a již po dvou menstruačních cyklech jsem mohl otěhotnět. Po porodu zveřejnili tento zázrak vynález. Zpravidla jsem si nevšiml žádné zvláštní vypouštění, to byl menší mistrovství asi týden a v prvních dnech poté, co instalace mírně kymácel břišní."

Marina, 25 let: "Po zavedení spirály měsíčně, dva týdny šly. Jak se ukázalo, že to bylo alokace na pozadí odstupu endometria, plavidla, z nichž mám docela slabý. Tak jsem byl vysvětlen odborníkem. Nyní menstruace jde novým způsobem. Krev je mnohem více. Ale nedává mi nepohodlí. Hlavní věcí je, že jsem spolehlivě chráněn před tím, než nechtěného těhotenství ".

Spirála je tedy velká vysoce účinná antikoncepce. S správným místem a dodržováním všech pravidel užívání dává nejvyšší výsledek mezi prostředky ochrany a nepoškozuje tělo. Námořnictvo jsou vynalezeny pro ty ženy, které drží s časy a oceňují jejich zdraví.