Hojný výtok během těhotenství

Čas přidělený pro dítě je vždy charakterizován některými změnami ženského těla. Nejdříve se dotýkají hormonálního pozadí. Stojí za zmínku, že je to obvykle sexuální tajemství vyniknout v dostatečně malých množstvích, ale také bohaté výtok během těhotenství - docela častý jev. Důležitou roli při určování normy nebo patologie hraje jejich trvání, konzistenci, barvu, vůni a trimestru, ve které se objevil.

Příčiny hojného výboje

Hlavním faktorem ovlivňujícím tuto funkci je považován za hormony. Hrají důležitou roli při přípravě ženského těla, aby vyschlo dítě a porod.

Po pojetí se také vyskytuje příliv krve na vnitřní genitálie, který také ovlivňuje počet alokovaných a je dalším faktorem ve vzniku takového znamení.

Důvody pro vzhled hojného výboje během těhotenství závisí na období těhotenství. To je vysvětleno tím, že procesy vyskytující se v těle v různých obdobích jsou poněkud odlišné. Ihned stojí za zmínku, že následující informace se týkají přesně normálního průběhu těhotenství bez jakýchkoliv patologických projevů.

Intenzivní výběr v prvním trimestru

Intenzivní rozbíjení světla během těhotenství v počátku času - společný jev, protože je v tomto období, že existuje aktivní restrukturalizace všech systémů organismu. Mezi hlavní důvody ovlivňující posílený provoz tajemství v prvním trimestru můžete volat:

  • vyztužené zpracování progesteronu hormonu;
  • příliv krve do orgánů malé pánve;
  • Implantace ovocného vejce;
  • tvorba sliznice;
  • Údajné měsíční.

Normální pro uvedené faktory v časném těhotenství jsou whiten, transparentní, béžové, nažloutlé a narůžovělé alokace (poslední tři jsou charakteristické pro období implantátu a dnů, kdy menstruace před pojetím prošla).

Hojný vodnaté alokace v počátku času (2 - 14 týdnů těhotenství) může být obalová marmarie, protože normální vylučované tajemství by nemělo být příliš tekuté. Pokud existuje místo alokace podobné řidiči, a ve velkém množství lze předpokládat zánětlivý proces.

Hojné tajemství ve druhém trimestru

Hojný sliznice během těhotenství ve druhém trimestru jsou důsledkem dopadu na tělo hormonu estrogenu. Během tohoto období se plavidla sliznice stávají více propustnější, což ovlivňuje množství uvolněného tekutiny. Vzhledem ke zvýšené generaci specifikovaného hormonu dochází mírně vypouštění tajemství, takže je to hojné Žena alokace u žen Můžete zavolat normou. Někteří mohou dokonce zaměnit podobný fenomén s jednoduchou inkontinencí moči.

Zadaný proces v těle těhotné ženy vytváří potřebu používat každodenní těsnění nebo častou změnu spodního prádla. To je považováno za přirozené pro takovou pozici, pokud není doprovázena spalováním v oblasti vnějších genitálních orgánů, svědění, různých bolestí a probíhá bez zápachu. Normálně, barva hlenu musí být transparentní nebo bělitel. Také je také malá přítomnost krve. Ten může být vysvětlen skutečností, že expanze dělohy vede k tomu, že malá plavidla se pravidelně lámají a krevní listy spolu s tajemstvím.
Silný alokace v 16. týdnu těhotenství Světelné barvy nejsou nebezpečné. Pokud mají významnou část krevních nečistot a skvrna v barvě šarlat, naléhavě kontaktujte gynekologa pro pomoc.

Silné alokace ve třetím trimestru

V posledních měsících není kývnutí dítěte kývnutí hojného vzhledu vaginálního hlenu tolik. Zpravidla většina z nich vyžaduje lékařské odvolání. Hormonální pozadí této lhůty bylo zcela změněno a tělo se přizpůsobuje zajímavé pozici. Z tohoto důvodu, hojný výboj během těhotenství v 3 trimestru by vás trochu upozornil.

Mezi pravděpodobnými důvody pro vzhled tohoto symptomu lze nazvat následující:

  1. Existuje možnost ovlivnit akumulační vody - to je jeden z hlavních prekurzorů práce. Únik mastné vody - tento jev je často zaměňován s příchodem výběru. Je důležité být schopen Rozlišit únik vřetena z běžných sekrcí. Amniotická kapalina je voda, nejčastěji transparentní, ale může být se žlutým odstínem a obsahovat lehké vločky (částice primární mazání). Únik můžete určit pomocí speciálních testů prodaných v lékárnách. Je však nejlepší okamžitě kontaktovat gynekologa na jakékoli podezření.
  2. Možná snadná inkontinence moči - to se někdy děje u těhotných žen v pozdní. Vodaný výboj během těhotenství se snadno zaměňuje s inkontinencí. Ale jsou snadno rozlišovat. Jediné, zpravidla se vyskytuje v kmeni břišní oblasti (během kašel, kýchání nebo smíchu). V tomto případě může být nutné použít speciální urologické těsnění.
  3. Hojné alokace na 38-40 týdně těhotenství mohou být začátkem obecné činnosti. To se může stát předtím, ale dítě bude považováno za předčasné. Jak to udělat v tomto případě, obvykle rozhoduje lékaře. Vydaná tekutina v tomto případě se vyznačuje velkým objemem (až 500 ml) a konzistencí vody.
  4. Ostatní důvody jsou nejčastěji kvůli patologickému procesu nebo stavu. Je možné jej identifikovat povahou vaginálního tajemství a příslušných analýz.

Ojeveno hojným vypouštěním různých povahy?

Během těhotenství, stejně jako v obvyklé poloze, mučení přidělené z vagíny může mít různé barvy, konzistence, vůně a t.P. Podle těchto funkcí může lékař často určit, jak nebezpečný je pro zdraví matky a dítěte.

Transparentní výběr během těhotenství

Na základě výše uvedeného lze dospět k závěru, že nejčastěji hojný Transparentní výtok, Nemají ostrý zápach, neuvádějte žádné negativní jevy v těle. Neosíhají nebezpečí pro těhotnou ženu, pokud nedráždí pokožku a nepřinesou žádné nepohodlí.
Vodaný transparentní výboj s nepříjemným zápachem může být způsobeno bakteriální vaginózou. Takový stav vyžaduje včasnou léčbu, aby se zabránilo pronikání infekce plodu.

Transparentní silný výboj během těhotenství v posledních měsících lze považovat za znamení začínajícího. Ale stojí za to si vzpomenout, že je daleko od jediného je doprovázen, zpravidla, zajatá bolest v dolní části břicha a v oblasti pásu.

Béžová a bílá sekrece během těhotenství

Mléčné a béžové hlen v období nástrojů může být normální i patologie. Jako příznak zánětlivého nebo infekčního procesu se odebere, když jsou navíc pozorovány jiné známky (svědění, spalování, bolest).

Často pozorován Vypouštění Curl během těhotenství s hrudkami. Taková konzistence označuje takovou nemoc jako drozd. Vychází z mnoha důvodů:

  • ostrá změna hormonálního pozadí;
  • Změny v kyselosti vagíny;
  • Dysbakterióza;
  • Snížena imunita a t.P.

Charakteristika Candidies hojný bílý Izolace mají nepříjemný kyselý zápach a nejčastěji doprovázeni nepříjemnými pocity v oblasti vnějších pohlavních orgánů. Samotný drozel není nejnebezpečnějším onemocněním, ale je během porodu, že řada komplikací může přinést, takže vyžaduje povinnou prenatální terapii.

Dalších důvodů vzhledu Bílé sekrece během těhotenství, Přečtěte si článek na odkaz.

Krev a hnědý výtok během těhotenství

Zadané odstíny odborníků hlenů považují za nejnebezpečnější. Pokud v prvním trimestru může být jejich vzhled vysvětlen zcela normálními jevy, pak může být dalším projevem důkazem různých patologií. Nicméně, v posledních týdnech, to může být znamení totalizace sliznice, což je předzvěstí rychlé práce.

Vážně odkazují na tajemství s příměsí krve, následuje, když dodatečně pozorujete bolest v břiše, zvýšení krevního tlaku, závratě a nevolnost. Podobné příznaky jsou považovány za hrozbu potratu. V tomto případě musíte okamžitě zavolat sanitku.

Podívejte se do článku na odkaz, Co lze vybrat při potratu.

Mimo jiné projevu krvavého nebo Hnědý výtok slavit:

  • Eroze děložního čípku;
  • oddělení nebo náhled placenty;
  • mimoděložní těhotenství;
  • genitální infekce.

Explicitní důkaz zánětlivého procesu se stává zvýrazňovat žluté, šedé nebo zelené barvy, které mají nepříjemný zápach. Od druhé poloviny těhotenství má žena čas projít všechny testy, včetně přítomnosti infekcí, je takový stav obvykle na začátku těhotenství. Je to zvláště nebezpečné kvůli skutečnosti, že sliznice dělohy prochází negativním dopadem, což zvyšuje riziko potratu.

Žlutá, šedá a zelená sekrece při vstupu do plodu

Explicitní důkaz zánětlivého procesu se stává Zelený výběr během těhotenství, stejně jako žluté nebo šedé barvy, které mají nepříjemný zápach. Od druhé poloviny těhotenství má žena čas projít všechny testy, včetně přítomnosti infekcí, je takový stav obvykle na začátku těhotenství. Je to zvláště nebezpečné kvůli skutečnosti, že sliznice dělohy prochází negativním dopadem, což zvyšuje riziko potratu.

Hojný Žlutý výběr během těhotenství, Žádný jiný neobvyklý stín, vyžadují pečlivý vztah. Tyto příznaky musí okamžitě informovat jejich gynekolog.

Výběr po porodu

Po narození dítěte se ženy vypadají takzvané Lochi. Svědčí o procesu hojení dělohy, stejně jako zbavit mrtvých tkanin. Podobný proces obvykle trvá až jeden a půl měsíce a je charakterizován různým množstvím v závislosti na počtu dnů po dodání:

  • První tři dny jsou nejhojnějším vypouštěním krvavé povahy;
  • až do desátého dne - méně hojný narůžovělý, hnědý nebo béžový;
  • až dvacátý den - pájené rozmary nebo nažloutlé;
  • Až 1,5 měsíce - docela vzácný, sotva patrný.

Pokud se po narození dítěte objeví hojné alokace každé ženě, pak během uzlení je to čistě individuální jev, který závisí na souboru faktorů. Chcete-li určit jeden normální stav nebo ne, můžete jen s pomocí specializovaných a vhodných analýz. Je lepší brát několikrát zanedbával, než pak projít agresivní léčbou. Proto sledujte svůj stav a oznámte neobvyklé příznaky gynekologa.