Brown mozhuchi výběr týden před menstruací: patologie nebo fyziologická norma?

Sliznice vaginální sekrece různých barevných pigmentace a objemu - zdravotní indikátor reprodukčního systému žen. Gynekologové argumentují, že kvůli změnám v charakteristikách odmítnuté kapaliny je možné diagnostikovat patologické procesy v rané fázi. Na základě statistických údajů, každá žena alespoň jednou všimla hnědého alokace týdně před menstruací. O tom svědčí tento jev? Proč vzniká? Existuje fyziologické odmítnutí takových BLEF nebo hnědého mužského - znamení patologie dětských těl? Pojďme na to dohromady, spoléhat se na názory specialistů.

Když lze označení přičítat fyziologické normy

Určete, zda jsou náklady Hnědý výběr před měsícem fyziologický nebo je to Příznaky ženských onemocnění Docela jednoduchý. Odmítnutí přirozené sekrece je bezbolestná a uvolněná tekutina sama o sobě nemá nepříjemný zápach. Gynekologové přidělují několik fyziologických procesů, které mohou být doprovázeny hnědým výtokem před kritickými dny.

Tvorba menstruačních cyklů

První menorh svědčí o sexuální zrání dívky a poslední období v procesu tvorby reprodukčního systému. Lékaři argumentují, že tato etapa v životě ženy může být doprovázena vzhledem hnědavého a někdy browned masti před měsícem.

Takový fenomén je způsoben nestabilním menstruačním cyklem, který je vytvořen v procesu 6-7 měsíců po prvním menarche. Ale červená sekrece, která je odmítnuta o více než stanovené lhůta, může znamenat patologie v genitáliích a vyžaduje okamžité odvolání specialisty.

Hormonální antikoncepce

Zavedení nových perorálních kontraceptiv je plná změna intenzity průtoku a cyklističností kritických dnů.

Gynekologové tvrdí, že skrýš Zvýraznění hnědé po ovulaci a před výskytem menstruace je v prvních dvou nebo třech měsících po zahájení léčiva přípustný. Ale přítomnost tmavě hnědé sekrece přítomné z menstruace k menstruaci může znamenat nesprávný výběr ochrany. V tomto případě se doporučují odborníci okamžitě přestat používat antikoncepci a kontaktovat pozorování ženy na gynekologa pro výběr jiného léku.

Stojí za zmínku, že před použitím jakéhokoliv hormonálního léku musíte projít testy pro hormony!

Climax

Vzhled nahnědlého výboje může být spojen s nástupem menopauzy. Tento jev je charakteristický pro ženy 40-50 let a není patologie.

Aby se eliminovaly příznaky, které způsobují zkušenosti u žen, může specialista přiřadit hormonální terapii, která vám umožní převést climax bez silného stresu pro zdraví žen.

Intrauterinní zařízení

Odmítnutí hnědých sliznic v interenčním období je možné po zavedení intrauterinních spirálů. Mechanismus ovlivnění této antikoncepce může "dát" podobný vedlejší účinek v důsledku vlivu hormonálního pozadí žen a zranění od endometria během instalace. Přečtěte si článek o odkazu o znaku Výběr po instalaci spirál.

Stojí za zmínku, že pokud ve třetím měsíci po zahájení použití spirálového výběru z pochvy nezastaví, pak je nutné tento typ ochrany okamžitě odstranit proti nežádoucímu těhotenství.

Ovulace

Mozhing Světle hnědé sliznice alokace týdně před menstruací může znamenat výskyt ovulace.

Vzhled drone Mazni v době ovulace cyklu není patologie, ale mluví o poškození nádob endometrium v ​​procesu propagace odpovídajících vajec v děložních trubkách.

Pokud byla ovulace předcházela nechráněným pohlavním stykem, pak může být vzhled nahnědlá sekrece považována za referenční bod pro přicházející těhotenství.

Postorum období

Po porodu, bez ohledu na to, zda byly přirozené nebo narození došlo s pomocí Cesarean sekcí, jsou v těle zahájeny procesy restaurování. Největší stupeň metamorfózy ovlivňuje tělesa reprodukčního systému.

Gynekologové argumentují, že v období po terminálu je menstruační cyklus žen znovu vytvořen, takže přítomnost hnědých výbojů 3 dny před menstruací by nemělo být znepokojeno.

Doba trvání re-tvorba cyklicity menstruace závisí na přítomnosti nebo nepřítomnosti kojení, "pořadové číslo" těhotenství a kvality hormonálního pozadí.

Přidělení hnědé sekrece před měsíčně jako certifikát patologie

Hnědý Mazne, objevující se před kalendářem začátkem menstruace, může být příznakem patologických procesů, které udeřily systém genitálních orgánů.

Hlavní označení udávající přítomnost onemocnění je zátěž sekrece nepříjemných, neobvyklých pocitů:

  1. Bolestivé pocity během pohlavního styku.
  2. Tahání bolest v dolní části břicha doprovázející Výběr před menstruací.
  3. Spalování během močení.
  4. Svědění v genitáliích.
  5. Systematický vzhled hnědčích sraženin v intermenstrumentovém období.
  6. Vypnutí oddělovací těsnění více než pět dní v řadě.
  7. Bolest v oblasti pásu, doprovázející ji před začátkem menstruace.

Odborníci tvrdí, že přítomnost jednoho nebo více z výše uvedených symptomů ve spojení s přítomností sekrecí za pár dní před měsícem - příznak patologických procesů ovlivňujících dětské tělo.

Ženy pozorování těchto značek, není třeba se obávat a panice, nicméně by mělo být považováno za odpovědné za jejich zdraví a neprodleně kontaktovat gynekologa tak, aby nedošlo k určení zhoršení.

Lékaři rozlišují několik onemocnění, které mohou znamenat oddělovací alokace, které se objeví před menstruací a mají hnědou barvu:

Cervikální erozi

Tento patologický stav je charakterizován vzhledem vředů nebo jizev na sliznici povrchu děložního čípku. Lékaři zahrnují toto onemocnění na léze s pomalým příznaky, protože nejčastěji diagnostikovat erozi je možné výhradně během inspekce na gynekologické židle.

Ženy, které navštívily systematickou slučnou sekreci černé nebo tmavě hnědé před kalendářním útokem kritických dnů, doporučujeme okamžitě kontaktovat specialistu.

zjistit, Co jiného může být přiděleno v eroze děložního čípku, Následující odkaz.

Sexuálně přenosná onemocnění (STD)

Infekční onemocnění zánětlivé přírody přenášené od partnera k partnerovi mohou vyvolat oddělení hnědých alokací, které se objeví týden před menstruací. Nejčastěji je tato symptomatologie zatížena bolestí při sexuálním styku, silný nepříjemný zápach na vybrané látce, spalování močení a změnou povahy odmítnutého hlenu.

Diagnostika Tato symptomatologie vyžaduje okamžitý odvolání specialisty. V procesu terapie je nutné přísně sledovat lékařská doporučení, protože jedním z nejčastějších komplikací STD v zahájené fázi je získaná ženská neplodnost.

Mimoděložní těhotenství

Patologický stav charakterizovaný připojením oplodněného vejce mimo děložní dutinu. V počáteční fázi bude rozmazaný hlen jednoduše "obličej" na povrchu spodního prádla nebo denně. Postupem času se objem výboje nejenže nesnižuje, ale také zvýší den ve dne.

Stojí za zmínku, že ektopické těhotenství je plné hojné krvácení, takže je nutné konzultovat lékaře při prvním podezření na tuto patologii.

CYST na povrchu vaječníků

Jeden z nejčastěji detekovaných příčin vzhledu hnědých sliznic - cyst. Výběr v diagnostice tohoto onemocnění může být různé krevní odstíny a nasycení. Odchylka sekrece, předvídání doby začátku měsíce v důsledku růstu cystu na povrchu vaječníků a patologických odchylek v procesu zrání vejce. V rané fázi cystvace může hlen ochoďte a projít den nebo dva před začátkem kritických dnů, ale dlouhodobý ignorování problému se může proměnit v dlouhé krvácení. Dozvědět se víc o vypouštění u ovariální cystu V referenčním článku.

Dokonce i malé množství sekrece agregátu se systematickou bolestí tahání, že břicho se taví - důvod apelovat na specialistu.

Endometrióza

Onemocnění charakterizované ostrým růstem endometria. Tento stav je patologický a vyžaduje okamžitý přístup k specialistovi! Často nejen nejen Krevní výtok během endometriózy Před menstruací, ale také odmítnutí hnědého hlenu po pohlavním styku. Nemoc nemá vlastnosti začít asymptomatic, takže odvolání k lékaři při prvním označení bude eliminovat příčinu v rané fázi.

Hormonální porušení

Vzhled hnědých výbojů několik dní před menstruací může být způsobeno nerovnováhou v úrovni progesteronu a estrogenu. Dokonce i malý pokrok v kvantitativně může negativně ovlivnit celkový stav rodičovského systému. Mnoho faktorů může vyvolat porušení hormonálního pozadí:

  1. Potravinové poruchy.
  2. Časté stresové situace.
  3. Změna klimatických pásů.
  4. Hormonální terapie.

Co by mělo být přijato

Může být dospělo k závěru, že sekrece hnědé krve, která má projekční charakter, ne vždy ukazuje přítomnost patologických procesů v těle, ale stanovit skutečnou příčinu toho, co se děje výhradně praktikující gynekologa.

Chcete-li správně vytvořit diagnózu, musí pacient absolvovat řadu analýz a podstoupit inspekci na gynekologické židli. Nezapomeňte, že i nevýznamné příznaky nezpůsobují silné nepohodlí by mělo být jako důvod pro návštěvu lékaře.

Výběr, počínaje jako běžný mužský, dříve nebo později může vylitět hojné krvácení dělohy. Tyto komplikace jsou vyléčeny výhradně v nemocničních podmínkách a převážně s pomocí chirurgického zásahu.