Vypouštění curl u žen: žlutá a bílá, s svědění a bez

Vaginální výboj - normální jev doprovázející fyziologické změny během všech fází menstruačního cyklu. Transparentní nebo bělavé rozmazané, které nejsou vůně a mají hustotou se pohybují od vody-dělaného do hlenu podobné každému ženy. Ale co dělat, je-li najednou, bílé nebo žluté hrudky patrné na spodním prádle, podobně jako mléko lyže? Kde přicházejí alokace Curchase a jak se jich zbavit? Náš článek vám poskytne vyčerpávající odpověď na tyto otázky.

Proč je sekrece bavlny zvýrazněna?

Důvodem pro vzhled takového výboje ne vždy zdvihák v infekci epitelu genitálních orgánů, ale jedinečně označuje porušení vaginální mikroflóry. Curls byly nejčastěji způsobeny změnou kyselosti média (pH) a vaginální biocyně nerovnováhy - prudký nárůst žhavých hub podobných kvasinek v rodině Candida Albicans. V malých množstvích je přítomnost takových mikroorganismů nejen přípustná, ale i nezbytná k vytvoření normální mikroflóry v pochvě. Ale prudký nárůst jejich zvýšení může vést k rozvoji drozd (kandidóza), a v důsledku toho vznik výboje chaty z vagíny. Bílé hrudky mohou být doplněny hojnou vodní látkou (viz. Fotografie).

Bílé kudrlinky jsou označeny před měsícem, Po nebo v intermenstruru.

Aktivní růst houby je nejčastěji provokován:

  • prudký pokles imunity těla;
  • dlouhý nebo nekontrolovaný příjem antibiotik a jiných léků;
  • častá změna sexuálních partnerů;
  • dermatitida v oblasti intimní zóny;
  • Syntetické spodní prádlo;
  • běžné hormonální selhání;
  • prudký nárůst tělesné hmotnosti.

Specialisté se domnívají, že vyvolané podobnými faktory, vypouštění se bude konat samy o sobě při eliminaci katalyzátoru a léčba nebude vyžadovat gynekologický zásah.

Jedním z jasných příkladů - bělavé svazky, konzistence připomínající tvaroh, může být způsobena nerovnováhou ve stravě. Nadměrná závislost na kávě, sladké a mastné, může nejen zkazit tuto postavu, ale také provokovat odmítnutí bavlny. Před tím, než ohřívají alarm a hledat příčinu vzhledu v zánětlivých infekcích, to stojí za to přezkoumat jeho stravu. Bali, způsobené problémy s trávením, lékaři doporučují "léčit" přísnou dietu a jít na schůzku ne na gynekolog, ale na gastroenterologa.

Mnozí argumentují, že drozd může být přenášen a sexuálně, ale stále neexistuje žádné vědecké potvrzení.

Nastavit dominanci houby Candida je poměrně jednoduchá. Je nutné navštívit gynekolog a projít analýzou, zkoumání vaginálního mikroenidu (smear).

Kožní léze: Výběr CURL s svědění

Prudký nárůst houb je příčinná činidlo podráždění kůže genitálních orgánů. Útok na povrch sliznice, mikroorganismy jsou schopny způsobit nejen popsané alokace, zatížené svědění, spalování a otoky, ale také změny v kůži v oblasti třísla.

Dlouhodobé ignorování problémů zhoršuje vzhled malých, ale jasně znatelných puchýřů obsahujících tlustý, hlenová látka. Poškození takových útvarů vede k vzhledu v bílých výboji, nečistotách, vizuálně podobné krvi. Data o pleti defektů - vážný důvod pro kontaktování specialisty.

Bílé kadeře bez zápachu a svědění

Akutní zánětlivé procesy způsobené vývojem plísňové infekce nejsou vždy doprovázeny přetrvávajícím nepříjemným zápachem. Chladicí kreativní sliznice, která začíná dramaticky cítit při vstupu do spodního prádla - příznakem již intenzivně vyvíjejícího patologického procesu.

Onemocnění v rané fázi není zatížena přítomností nepříjemné vůně. V tajnosti může být "slyšitelné" pouze kyselé poznámky. Odborníci doporučují začít léčbu v této fázi, ale nesmírně se nedoporučuje používat lidové léky.

Žluté kadeře

Vzácné nebo hojné bavlněné těsnění - jsou známkou zánětlivého procesu v pochvě. S převahou houbových flóónů Sekreace bílého stínu. S přistoupením k příčinným činidlem podmíněně patogenních mikroorganismů se barva může změnit na žlutou.

V infekčních onemocnění

Mnoho žen při jednání s lékařem naznačují historii onemocnění, přítomnost žlutých výbojů nebo jasně zelených vloček a s zatemněním symptomů a krvácením neuspracováním. Takové znamení spolu s nepříjemným zápachem, hořící a svědění svědčí o zvýšení počtu Candida houby, ale o přistoupení dalších infekcí v pochvě.

Vypouštění curl způsobené mlékem, ale doprovázenými ostrými bolestmi v procesu močení, naznačují aktivní průběh onemocnění v intimní oblasti. S podobnými příznaky, nejčastěji, gynekologové jsou diagnostikovány s kapavou nebo trichomoniázou. Tyto infekce vyžadují okamžitou léčbu.

Přítomnost hnisavých nebo hnědých krevních konektorů a výrazně chytlavé, Rybí aroma výboje, označuje spuštěnou fázi průběhu onemocnění a nejsilnější zánětlivý proces. Vyléčit takové onemocnění pouze s pomocí douchingu je nemožné. Můžete snížit pouze intenzitu externích projevů. Při diagnostice genitálních infekcí je nutné okamžitě začít recepci antibiotik pod kontrolou gynekologa.

S drozdami

Ne vždy Curl výboj u žen, se zahrnutím žlutých barevných pigmentů označují infekční proces. Před návštěvou specialisty by pacient by se měl podívat na barvu filmu od tajemníka vaginy přímo. Všimněte si, že sliznice šplouchá bílá barva padající na spodní prádlo a v kontaktu s kyslíkem po dlouhou dobu, mají tendenci měnit barvu a získat nažloutlou barvu.

S chronickou kandidózou

Jeden z hlavních známek kandidózy v počáteční fázi je přítomnost velkých žlutých sraženin v hlenu, podle typu připomínající zrnitý tvarohový sýr. Odmítnutí takového tajemství je doprovázeno malým otokem v oblasti sexu.

Výběr ve formě tvarohu během těhotenství

Vypouštění z vagíny, neměla nepříjemný zápach, svědění a specifické pocity jsou charakteristické pro normální průběh těhotenství. Změna složení mikroflóry je doprovázeno přítomností tlustých sliznic v ženských věřených. V tomto případě nevyžadují příznaky okamžité diagnózy a léčby, protože je způsoben hormonální perestrojikou.

Drozd

Docela často u těhotných žen diagnostikují drozd v prvním trimestru, protože je během této doby imunosuprese, t. E. Oslabení imunity. Je nutné tak, aby imunitní systém nestřelil ovoce. A také v tomto období, zvýšené množství hlenu vycházejícího z vagíny, "spláchne" patogenní bakterie pro ochranu embrya, a tím i porušování rovnováhy mikroorganismů. Candidóza se vyvíjí s převrácností Candida houby.

Upozorňujeme, že vzhled takové vlastnosti uprostřed těhotenství, stejně jako přítomnost krevních motorů nebo hnědých hmot může znamenat hrozbu potratu nebo předčasného porodu!

Infekce

Hrozba pro plod vzniká a s břemenem odmítnutí hlenu se silným svědění, vzhled pěnových tvarohů Těsnění s sraženinami a zeleným odstínem. Takové příznaky naznačují závažnou formu zánětlivého procesu a možnost další infekce s pohlavně přenosným onemocněním (Chlamydia, kapavka, močasmóza, trichomoniasis atd.). Podobná sekrece může být označována s intrauterinovou infekcí plodu, takže při prvních značkách by měly být počítány pro lékaře.

Prevence a léčba výboje

Způsobené společnou nerovnováhou nebo vyčerpáním těla, bagnické slizniční inkluze speciální terapie nevyžadují. Budou zmizet při stabilizaci imunity a nejsou nepravděpodobné, že se vyskytnou znovu.

Zahrnné přehrady způsobené zvýšením houby rodu Candida nebo jinými mikroby provokujícími zánětem vyžadují komplexní vnitřní i venkovní léčbu. Vzhledem k tomu, že onemocnění mohou být systémové povahy, dlouhá doba je ošetřena.

Přečtěte si článek na odkaz, Jak se zbavit výběru, Doručování nepohodlí.

Akutní únik onemocnění

V této fázi, onemocnění vyžaduje okamžitý lékařský zásah, je žádoucí, než se hnis začal objevovat v propuštění. Specialisté doporučují nejen antibiotický účinek na celý organismus, ale i lokální dysfunkce. Obvykle gynekologové předepisují masti: Pimafucin a mikonazol. Nezávislé nařízení o aplikační frekvenci se však nedoporučuje. V primárním použití může být pociťována lehká zátka, ale projde po úplném absorpčním masti. V průměru je průběh léčby od 7 do 10 dnů. Také pro odstranění svědění a vypalování je přiřazeno Sprej, který může být použit během menstruace.

Chronická forma

Odborníci si všimnou zjevný pozitivní účinek při užívání těchto léků jako:

  • Flukonazol;
  • Nystatin;
  • Intrambonezol;
  • Pimafucin;
  • Bolesti léků;
  • Odstranění svědění a spalování krému a masti.

Lékaři lékaři doporučují kombinovat tuto terapii s přijímáním imunostimulačních léčiv a fytiků zaměřených na obecné posílení těla. Například to pomáhá dobře Z drive Decoction Matrena.

Probiotické léky jsou předepsány jako prevence popsaných sekrecí při užívání antibiotik. A také, aby se zabránilo symptomu, doporučuje se provádět pravidelnou hygienu genitálních orgánů, vyhnout se náhodným nechráněným sexuálním dluhopisům, nosit spodní prádlo bavlny, zvyšují stabilitu těla na infekce a bakterie a vedou zdravý životní styl.

V případě zdlouhavých, opakovaných patologií, zatížených výbojem tvaroh, může navštěvovat pacienta hospitalizaci pro úplné zkoumání těla a identifikovat skutečné příčiny onemocnění. Nestojí za odmítnutí tohoto návrhu vzdát se tohoto návrhu, protože v ambulantních podmínkách je možné nejen rychle určit pravou příčinu, ale také včasnou pomoc, občas překročení kvality domácích vlastních léků.