Nedostatečná tvorba vaginální mazání

Když se s sexuálním jednáním, žena je nepohodlí, projevená pocitem spalování, stejně jako konstantní suchost v pochvě, to znamená, že jeho tělo produkuje nedostatečné množství vaginálního hlenu. Jedná se o reverzibilní stav a vrátit bývalou kvalitu intimního života, aby byl příjemný, musíte zjistit příčiny nedostatečné tvorby vaginálního maziva a přiřazení léčby.

Žádné sekrece před sexuálním činem jsou nebezpečné v tom, že mikrockory se mohou objevit na stěnách vagíny. Poškozená místa podléhají infekcím, včetně těch, které jsou přenášeny přes krev - HIV, hepatitida B a C.

Co je mazivo v pochvě? Orgán neobsahuje své vlastní žlázy, které by to produkovaly.

Složení výboje je komplikovaná:

  • sliznice neustále ohroženého epitelu;
  • Bakterie přírodní mikroflóry;
  • Tajemství produkované kinema a děložními žlázami.

Více než tyto výboje je tvořeno během období aktivního sexuálního života. Zvláště jasný tento proces se projevuje bezprostředně před sexem působící jako excitační výsledek.

Jak se objeví vaginální tajemství

Jak se objeví vaginální tajemstvíV průběhu pohlavního styku, maziva i nadále vyčnívat. Odkud je? Jakmile přijde první vzrušení, krevní tyčinky na orgány malé pánve. Krevní cévy nese nejen kyslík, ale také vlhkost, která se jeví jako zvýraznění na stěnách vagíny. Zajímavé je, že vaginální kapalina, proti tření, chrání nejen ženské genitálie, ale také penis muže z uzdu u uzdu.

Tajemství, které dívky vystupují během vzrušení, obsahuje užitečnou mikroflóru a leukocyty, takže chrání ženský organismus z možného infekce. Je důležité zajistit, aby barva výběru, když vzrušující a po sexuálním styku.

V ideálním případě by neměly být žádná barva těsnění, a poté, co se dívka může objevit, pokud se dívka nepoužívá, pokud se kondom nepoužívá. Věří, že dávají extra spermie, které jsou vystaveny.

Když mazivo pro vaginální sex získává další odstíny, je důvod se obrátit na gynekolog. Když neexistuje žádný mazivo vůbec nebo alokace je velmi vzácná, se sexuálními akty se doporučuje používat umělé maziva.

Příčiny nedostatečné mazání

Přirozený vaginální gelový mazivo může zastavit vyniknout v požadovaném množství, pokud:

  • Je nutné použít některé antikoncepce (jak vaginální, tak ústní), ohromující výrobu ženských hormonů;
  • Během menstruace existuje nesprávné použití tamponů (zřídka mění, nejsou nahrazeny těsněním v noci);
  • Existuje infekční onemocnění sexuální sféry;
  • Existují změny v endokrinním systému;
  • Žena je ve stavu neustálého stresu a vysoké psycho-emocionální napětí;
  • Intimní místa neustále čištění pro sprchu a běžné mýdlo;
  • Žena se připojila k menopauzu.

Také na nadměrné suchost pochvy může způsobit škodlivé návyky: kouření, zneužívání alkoholu.

Po dodání, když stěny pochvy se protáhly, někdy existuje také pokles vaginálního výboje, ale v průběhu času se tělesný tón vrátí do normálu a sekrece je obnovena.

Jak se vypořádat s nedostatečností vaginálního tajemství

  1. Pokud se antikoncepce nehodí, musí být nahrazen jiným. Když gynekolog trvá na skutečnosti, že se zaregistroval, odkazoval se na věk, nedávný těhotenství a t.D., Pak musíte konzultovat s jiným lékařem.
  2. Musíme použít tampony podle pokynů a je lepší je nahradit na noc s těsněním. Když jsou menstruační alokace hojné, je obecně zakázáno používat tampony, protože riziko toxického syndromu šoku. S výhodou první dny menstruace utratí s těsněním, a pak jít do tamponů. Zároveň se výroba vaginálního tajemství přijde do normálu.
  3. Sexuální infekce je třeba léčit, a pak přidělení vaginální mazání přijde do normálu.
  4. Příčiny hormonální povahy jsou eliminovány drogami, které gynekolog nebo endokrinologista bude psát, provádět studii práce vnitřní sekrece.
  5. Prostředky náhradní hormonální terapie jsou předepsány v menopauze, estrogen krémy.
  6. Pokud je ve stresujících situacích, je znázorněno odpočinek, odejde a dokonce se změní na práci na klidnějším.
  7. Pro hygienu vnějších genitálních orgánů musí být aplikovány speciální prostředky, které nepřebírá kůži a sliznice membrány. V takových gelech a mýdlech se sníží obsah hřiště, neexistuje žádný alkohol a jiné dráždivé. Doporučuje se provádět vodní postupy bez antibakteriálních činidel, protože mohou zničit užitečnou mikroflóru.

Je redundance výběru nebezpečné?

Proč dívky "tok", když jsou vzrušeni ? Jedná se o přirozený proces školení těla na Sotim. Ale proč je tu spousta maziva u ženy i mimo sexuální akty? Může být považována za hormonální poruchu? Často doba, kdy je mazání přiděleno příliš intenzivně, se shoduje s nejpříznivějším časem proápění dítěte.

Není to jen o dnech ovulace, ale o konkrétním věku. To je druh náznaku z těla, že je připraven vyschnout plod a porod. Někdo to děje za 20-25 let a někdo má pět nebo deset let později. Zvláště pokud to není první porod. Pokud se zobrazení a barva výběru nezmění, není důvod přemýšlet o nezdravých.

Psychologické problémy spojené s hojností nebo nevýhodou vaginální mazání

Psychologické problémy u ženNadměrný vaginální hlen může způsobit psychologické problémy: Dívka může trvativně plachnout toto projev. Pokud je nedostatek vaginálního maziva, může to být důsledek psychologického problému - poruchy libido.

Insuficience excitace vede k tomu, že mazivo není přiděleno včas. V této situaci je žena lepší jít do sexopatologa. Když je přebytek nebo nedostatek hlenu nedostatečně vnímáno sexuálním partnerem, pak se k němu musel jít s sexopatologem.