Všechny typy sekrecí po menstruaci: známky gynekologických onemocnění

Alokace různých konzistencí, objemu a odstínu - jeden z hlavních značek charakterizujících procesy vyskytující se v orgánech reprodukčního systému žen. Přítomnost nich není omezena výhradně na menstruační období. Mnoho jemných sexuálních zástupců sleduje různé alokace a po menstruaci. Ale jak zjistit, zda je odmítnutá tekutina fyziologická norma? Podobný jev znamená patologické procesy vyskytující se v genitálních orgánech? Podívejme se v tom společně, spoléhat se na názory praktiků gynekologů a analýzu zkušeností pacientů.

Fyziologická norma

Specialisté tvrdí, že alokace po menstruaci jsou poměrně fyziologické a související s rysem fungování ženských dětských těl. Důvod sliznice pokrývající povrch dělohy a trubek. Produkuje podobnou podstatu děložního čípku. Hlavní funkčnost tohoto procesu je zaměřena na ochranu vagíny z vnějších infekcí a zvlhčování orgánu v procesu pohlavního styku.

O konzistenci a barvě barvy vylučované sekrece přímo ovlivňuje fázi tvorby vejce. Stojí za zmínku, že bez ohledu na fázi cyklu a hojnost odmítnuté látky by nemělo mít ostrý, nepříjemný zápach. Alokace, ne "projíždějící" hranice normy a objevují se po menstruaci, mají lehce, lehce chytlavé aroma, individuální každá žena.

Mnoho žen oslavují vzhled na spodní prádlo světle žluté sliznice hodiny. Co je to? Norma? Gynekologové argumentují, že v tomto případě nemohou být důvody pro obavy. Sekretičným tajemstvím má oxidovou vlastnost s přímým kontaktem se vzduchem, takže žlutá barva svědčí pouze k minulé chemické reakci se stávajícími "reagencie".

Vznik červeného výboje po měsíčním posledním dni by neměl být také znepokojen. To není více než "ozvěny" dokončených kritických dnů. Uterus je vyčištěn od zbývajících sraženin, "naklonit se" s fyziologickým hlenem.

Nalezení na povrchu zárodečového rtu nebo spodního prádla je takové tajemství oxidováno, transformace na hnědé vrcholy.

Na základě zkušeností žen vyjádřených v komentářích uvedených na různých tematických fórech lze dospět k závěru, že tato tekutina má nízkou intenzitu a objem. Podobný krvácení po menstruaci jsou považovány za fyziologické, pokud "Majut" ne více než tři dny a nejsou doprovázeny hořící, svěděním nebo silným nepříjemným zápachem.

Stojí za zmínku, že vzhledem k přítomnosti v podmíněné látku malých krevních sraženin se barva může lišit od růžového na světle hnědou.

Na základě stanoviska odborníků je možné strukturovat známky odmítnutého po měsíci, což je fyziologický, t. E. Normální:

Výběr první fáze cyklu

Podobné tajemství je téměř poškozeno. Jeho objem je extrémně zeDda a konzistence kapaliny. Barevná pigmentace chybí. Příbalová data jsou zcela transparentní a necítí.

Ovulace nebo střední cyklus

Rejgovatelný tajemství, stejně jako v prvním období fáze, je transparentní a nemá vůni, ale změny konzistence. Stává se trochu hustším hustším a vizuálně, podobá slizu. Mnoho žen spojuje tento typ kapaliny hlenu s vaječný protein. Objem tajemství je hojný, ale tento fenomén neindikuje přítomnost patologie.

Proces je zcela fyziologický. Specialisté doporučují v tomto období se zvláštní péčí o sledování osobní hygieny. Hojná sekrece tajemství a jeho pád na povrch genitálních orgánů přispívají k vývoji patogenních mikroorganismů. Incompretable Hygiena může vyvolat výskyt silného svědění a vypalování v oblasti třísla. Nedostatečná kvalita čistícího postupu může znamenat šedý raid, který se objevil na spodním prádle během zamítnutí fyziologických tekutin po menstruaci.

Správná péče o intimní zónu nejen sníží riziko nepohodlí, ale také to eliminuje v případě vzhledu.

Druhá fáze cyklu - konec ovulace

Tato fáze je to druhá a předvídá začátek kritických dnů. Během této doby, tajemství získává charakter malých svazků, podobnější šlehačce. Barevná pigmentace se stává výraznější, transformací transparentní kapaliny v bílém výběru.

Stojí za zmínku, že intenzita a množství tajemství se zvýší jako regulační přístupy. Podobný fenomén nepřekročí normu a Bílé vrcholy u žen na šortkách V této fázi svědčí o zdraví dětských orgánů.

Náraz spermie

Nechráněný pohlavní styk je vlastní úpravy přidělené látky. Cum, vstup do styku s sliznickou membránou vagíny, provoke Vrátit krémový bustovkov, Satched Shade. V závislosti na individuálních vlastnostech těla ženy mohou být bílé nebo žluté. Ale počet z nich je poměrně špatný.

Hormonální antikoncepce

Začátek příjmu hormonálních antikoncepce může být doprovázeno přítomností specifického tajemství, které se objevují u ženy po menstruaci. Obvykle má hnědý a šití, meinový charakter. Tento jev označuje pozitivní reakci těla na léčivo a trvá maximálně jednu nebo dvě měsíce.

Všimněte si, že takové hlenové svazky se znepokojují déle než stanovené období, může být projednána individuální intolerancí na antikoncepci a potřebu vybrat jiné prostředky ochrany.

Juvenilní krvácení

Jsou fyziologickou normou, ale výhradně mezi dívkami dospívání. Specialisté přiznávají periodický vzhled takového tajemství po dobu několika let po první menstruaci. Tento jev je spojen s dokončením tvorby reprodukčních orgánů a stabilizace menstruačního cyklu.

Juvenalový výboj charakterizuje hubený, oddělující objem a jasný, téměř šarlatový, nasyceným barvou.

Zjistit, co by mělo být vypouštění, obrácené tělem po menstruaci, zvážit případy, které naznačují přítomnost patologických procesů, které procházejí ženskými těly ženy.

Post-terminální výtok jako znamení patologie

V závislosti na přiložených symptomech může popsaný fenomén indikovat závažné odchylky v práci pedálovaných orgánů nebo přítomnosti akutního zánětlivého procesu způsobeného infekčními onemocněními. Diagnostikovat odchylky na vylučovaném tajemství po menstruaci mohou být založeny na jeho barvě a vůni.

Sekreace barev

Stín výboje, označující možné patologie:

Hnědý výtok

Tato barva je tajemstvím v důsledku oxidace obrácených krevních sraženin pod působením kyslíku. Vzhled tekutiny tohoto druhu je asociován nejen s fyziologickým "purifikací" dutin pochvy po kritických dnech.

Dlouhé odmítnutí Po měsíčním hnědém výběru bez páchného, může znamenat vývoj endometriózy, polypy a hyperplazie. Lékaři argumentují, že vypouštění krvinek trvající déle než v týdnu, rozhovory o možném vývoji ektopic těhotenství.

Detekce takového symptomu vyžaduje okamžité odvolání k gynekologovi.

Uveďte tyto odchylky budou jednodušší, pokud se pečlivě podíváte na charakteristiky odmítnuté látky. Hnědé sraženiny po menstruaci svědčí o patologických procesech v genitáliích ženě, mají ostrý, specifický zápach. Přítomnost je doprovázena ostrými poruchami v grafu kritických dnů.

Tmavý výtok

Nejsou fyziologické! Gynekologové argumentují, že přítomnost ženy kapalné, vodnaté, tmavé "omlazení", bez ohledu na fázi menstruačního cyklu, označuje zánětlivý proces, který se vyskytuje v jedenácti orgánech. Hlavní onemocnění, zatížené tímto symptomem, zahrnují endokervicitidou, endometriózu a chronickou endometritidu. Stojí za zmínku, že tmavé vypouštění jsou zatíženy dalšími příznaky, které naznačují porušení v fungování systému spolehlivosti. Tyto zahrnují:

  • bolestivé pocity během pohlavního styku;
  • zvýšení tělesné teploty;
  • hojná menstruace doprovázená ostrou bolestí;
  • Trvání menstruace více než jeden týden.

Jakýkoli z uvedených příznaků může být významným důvodem pro kontaktování specialisty.

Bílý výtok

Pokud se po menstruaci existují bílé sekce, lze posoudit řadu odchylek v práci porodních orgánů.

  1. Ananamsis, gagging tohoto tajemství s ostrou bolestí v dolní části břicha a netypický nepříjemný zápach označuje infekce sexuálního traktu provokované zánětlivým procesem.
  2. Kapalina jako konzistence vody Výběr malované bílé, označuje přítomnost eroze děložního čípku. Kromě sekrecí hlenu nasycených barev je tato patologie charakterizována poruchami v menstruačním cyklu a bolesti v procesu sexuálního zákona. Diagnostikovat příznaky, mluvit o přítomnosti erosy cervixu - důvod okamžitě kontaktovat specialistu. Na základě statistik, nedostatek včasného zacházení s touto patologií často vede k získané ženské neplodnosti.
  3. Bílé tajemství konzistence bavlny, spolu s Nepříjemný kyselý zápach - hlavní znamení kandidózy (drozd). Často doprovodné příznaky tohoto onemocnění je svědění nebo těžké spalování. Gynekologové varují, že nemoci nelze zahájit, protože každá menstruace zhoršuje situaci. Krev a "skleníkový" efekt hygienických podložek přispívá k reprodukci blesku patogenních bakterií.
  4. Vaginóza je hlavním důvodem pro vzhled specifické sekrece s bílou barvou. Toto onemocnění může vyvolat spoustu faktorů. Jedná se o hormonální selhání způsobené dysfunkcí nadledvin nebo štítné žlázy, dysbakteriózy, akutní střevní infekce. Vaginos se vyznačuje mimořádně specifickým zápachem. Mnoho žen, které se srazily s nemocí, zaznamenalo tlusté, umírající konzistenci rejgovaných kapalin způsobených onemocněním.

Zelené a žluté zvýraznění

Odborníci se domnívají, že dostupnost U žen, zelené nebo žluté, které se objevují nejen po menstruaci, ale také během celého intermenstruru - jeden z hlavních příznaků pohlavně přenosných infekcí.

Toto tajemství má nemovitost, která by vynikla hojně, s charakteristickou "pěnou" na povrchu spodního prádla. Kromě nasycené purulentní barvy se STD vyznačují ostrými Vůně výboje spojeného s rybí ryb. Nedostatek včasného zacházení může vést k nevratným negativním změnám ve fungování reprodukčního systému žen.

Hlavním pravidlem pro eliminaci infekce je současný antibiotický účinek jak pro sexuální partnery, bez ohledu na klasifikaci bakterií, které způsobily infekci.

Růžový výtok

Tyto příznaky vzniklé systematicky nejen po menstruaci, ale také během celého intermenstruru, označují přítomnost chronické endometritidy. Endometrium, rozvoj geometrického progrese, může vyvolat nejen produkci vylučování plynu, ale také negativně ovlivnit množstevní charakteristiky menstruace.

Ale proč se mohou vyskytnout růžové slizniční sraženiny, pokud lékař vyloučil endometritidu? Odpověď spočívá v jednotlivých charakteristikách těla žen spojených se schopností dělohy na spontánní čisticí prostředek. Stejně jako podobné tajemství může znamenat opětovné ovulaci. Duplikace tohoto procesu je spojeno s hormonálními selháním způsobenými recepcí antikoncepce nebo blížící se k vyvrcholení. Tajemství růžové barvy, vyvolané těmito faktory, má "těžký" vůni a tlustou konzistenci, vizuálně podobný hlenu, včetně jasných krevních pruhů.

Krevní výtok

Červené alokace u žen přítomných po menstruaci a trvalé ne více než čtyři dny po skončení regulátoru - fyziologická norma označující čištění dělohy. Překročení termínů může znamenat:

  • Ektopické těhotenství (alokace se zbohatne nebo zmizí vůbec);
  • endometritida v rané fázi (výboje krve, které se objevují po menstruaci);
  • odmítnutí nebo nepravidelná instalace spirály;
  • krvácející;
  • Porušení v práci orgánů sexuálního systému v důsledku chirurgického nebo drogového intervence (potrat, čištění, škrábání).

Vůně vaginálního výboje

Mucifikované tajemství různých barevných pigmentace po menstruaci, doprovázený ostrým, nepříjemným zápachem, indikuje nerovnováhu v mikroflóře genitálií. Tato odchylka může být způsobena takovými faktory:

  1. Vývoj pohlavně přenosných onemocnění.
  2. Těhotenství.
  3. Hormonální selhání vyvolané odchylkami v práci štítné žlázy, adrenální dysfunkce nebo vyvrcholení.
  4. Dysbakterióza.
  5. Alergické reakce.
  6. Léčba s aplikací antibiotik.
  7. Anémie.
  8. Porušení osobní hygieny.
  9. Zavedení nových nástrojů antikoncepce hormonu.
  10. Poruchy v práci centrálního nervového systému.

Odborníci identifikují dvě odrůdy nepříjemného zápachu, charakterizující odchylku v práci reprodukčního systému žen:

  1. Ostrý kyselý "mléko". Charakterizované pro odmítnuté tajemství, doprovázené prudkým nárůstem plísňových bakterií (kandidóza).
  2. Shnilé "ryby" vůně. Napsal pro kapaliny hlenů, které znepokojují ženu po menstruaci způsobené reprodukci patogenních mikroorganismů (pohlavně přenosná onemocnění: kapavka, trichomoniasis).

Léčba hodnot Postign

Výběr po měsíčních sliznicích, označující poměrně dlouhou dobu, a doprovázený zhoršujícími příznaky, žena potřebuje okamžitě kontaktovat specialistu. Gynekolog bude kontrolovat, že se skládá z několika fází:

  1. Kontrola v gynekologickém křesle.
  2. Sedací šmouhy (bapposev). Tento postup se provádí s použitím rozsahu z vnějšího nebo vnitřního povrchu genitálních orgánů.
  3. Uzi genitální orgány.
  4. Statistika tělesné teploty.
  5. Analýza obsahu hormonů v krvi a moči pacienta.

Na základě získaných údajů je vypracován průběh léčby, což se ve většině případů skládá ze dvou fází:

  1. Průběh antibiotik, vyztužených léky, které stimulují aktivaci imunitního systému pacienta. V tomto případě může být pomocná terapie prováděna pomocí PHYTOCAEV, ale pouze po konzultaci se specialistou před použitím a ve stejných dávkách!
  2. Restaurování genitální mikroflóry.

Je přísně zakázáno nezávisle upravovat průběh léčby nebo zrušit předepsané léky!