Výběr z hrudníku před měsícem

Je známo, že mléčné žlázy u žen jsou tělo závislé na hormonu. Hrudník odráží reprodukční a obecné zdraví. Vzhledem k tomu, že přední samice onkologické onemocnění je rakovina prsu, musí být alarmovaný výběr. Takzvaný kolostrum před měsícem se může lišit odlišný odstín. Colostrum nebo výběr se zpravidla stává více.

Výběr z hrudníku před měsícem

Může být kolostně přidělena před měsícem

Předpokládá se, že kolostrum je známkou posledních měsíců těhotenství. Kapalinové tajemství se však někdy objeví před odhadovaným měsíčním zpožděním. Výběr z bradavek různých konzistencí může být označen u žen po dokončení laktace.

Colostrum před měsíčním: je normální nebo ne

Tajemství, když je stisknuto na bradavce v předvečer menstruace vždy neuvádí patologii. Nicméně, mamologové nazývají různá onemocnění mamarchových žláz, ve kterém můžete detekovat výběr z hrudníku.

Příčiny vzhledu kolostrum před měsícem

Kolostrum nebo výběr z hrudníku do měsíce se objeví z různých důvodů. Jejich výskyt je spojen s fyziologickými a patologickými faktory.

Fyziologické příčiny izolace hrudních žláz před menstruací

Gynekologové věnují pozornost tomu, že výběr prsu kolostrum je normální výhradně během těhotenství. Colostrum nebo výběr lze zaznamenat od raného období těhotenství.

Výběr z hrudníku před měsícem

Ve většině případů nelze vzhled kolostrum přičítat fyziologické normy. Separace menšího množství kapaliny světelného odstínu v tlaku vsuvky před menstruací je povoleno. V některých ženách, kolostrums nebo výběr lze vidět s výrazným sexuální excitací (Orgasme), stejně jako přímo v době stimulace této oblasti.

Colostrum před zpožděním menstruace se někdy objeví v souvislosti s koncepcí. Transparentní výboje mají stínový stín. V tomto případě může být výsledek těhotenského testu negativní.

Mososy nebo výběru oznámení po přerušení těhotenství nebo jejího vyblednutí. Pokud se rozvoj těhotenství zastavil během třetího trimestru, po 2-3 dnech se obvykle objevuje mléko. Žena by měla brát drogy, aby potlačila kojení.

Před menstruací je kolostrum přiděleno 2 roky po ukončení kojení. Toto období vyžaduje hormonální systém žen obnovit své funkce.

Výběr z hrudníku před měsícem

Patologické příčiny výběru z bradavek před měsícem

Výskyt kapalného výboje v předvečer menstruace někdy indikuje patologický proces mamarchových žláz nebo selhání v konstrukcích mozku zodpovědného za produkty sexuálních hormonů. Často, kolostrum nebo výběr před menstruací je určen vývojem maligních nádorů prsu. Tento jev je pozorován u přibližně 15% případů.

Alokace z obou bradavek během menstruace lze vidět s galaktorem. Tento termín předpokládá zlepšení produktů prolaktinu proti absenci těhotenství. Gutere je charakteristická pro hypofýzy. Pro potvrzení nebo vyloučení diagnózy se doporučuje provádět MRI (CT).

Pozornost! Typicky, rozměry mikroenomů hypofýzy jsou několik milimetrů.

Terapie často není nutná v nepřítomnosti neplodnosti. Jinak jsou hormonální léky předepisovány ženě (CABERGOLIN nebo bromokriptin).

Někdy odborníci diagnostikuji funkční hyperprolaktin. Tajemství během menstruace se objeví v souvislosti se zánětlivými procesy genitálních orgánů, používání COC, potratů nebo potratů. Přiměřená léčba umožňuje odstranit výběr z prsu během menstruace.

Polazoomy před menstruací je určen, když dysfunkce štítné žlázy ovlivňuje produkty sexuální steroidy. Kapalina oddělená od bradavek může být detekována nedostatkem hormonů štítné žlázy (hypotyreóza).

Práce hypofýzy je někdy porušena v důsledku recepce některých léků (Amitriptilin antidepresiva). Hyperprolactinemie v takových případech je funkční povahy a je odstraněna, když je dokončeno použití léčiv.

Výběr z hrudníku během menstruace je také známkou mastopatie. Pod pojmem rozumí benigní onemocnění ovlivňující mléčné žlázy. Mastopatie ovlivňuje vývoj rakoviny prsu pouze nepřímo, vytváří nepříznivé pozadí.

Výběr z hrudníku před měsícem

Z důvodů mastopatie zahrnují:

  • Recepce kok;
  • nedostatek porodu a laktace;
  • kouření;
  • Zneužívání alkoholických nápojů.

Pokud je mastopatie diagnostikována, žena potřebuje systematické vyšetření. Léčba zahrnuje použití speciálních vitamínových komplexů a fytopreparací (mastodinon).

S ECCTASIA mléčných kanálů se jejich expanze vyskytuje s následným akumulacím tajemství. Tato patologie je charakteristická pro pacienty v menopacterním období. Oblast prsa je obvykle bolestivá a při lisování na bradavce jsou pozorovány lepkavé zelenavé a žluté těsnění. Aby se eliminovalo onemocnění, antibakteriální a protizánětlivou terapii.

Papilární cystadenom je papillom lokalizovaný v potrubí. Patologie je stávkující ženy všech věk. Před měsíčním výbojem z mamarchových žláz mohou být lehký, tak tmavý stín. Když traumatizující papilomy jsou krvácení.

Když se mastitida vyskytuje zánětlivá prsa. Toto onemocnění není vždy spojeno s laktací. Postupem času, kartáčování získává hnisťovou konzistenci. Patologie je doprovázena otokem a zarudnutím kůže. Léčba zahrnuje lék a chirurgická taktika.

Mososy v období menstruace se může objevit na pozadí zranění, které také přispívají k rozvoji maligních neoplazmů. Traumatizace vede k hematomu a následném zánětu. Tajemství může mít jiný odstín. Jeho přítomnost po úrazu je důvodem k oslovení lékaře.

Pozornost! Když je rakovina, pododlačka oddělena tajemstvím z hrudníku. Související funkce zahrnují výraz a změnu ekzémy podobné přírody.

Výběr z hrudníku před měsícem

Kdy je třeba se poradit s lékařem

Mnoho pacientů se zajímá o lékaře, pokud by kolostrum pozoroval během menstruace, buďte volbou normou. Podle statistik, každá desátá žena s procházením bradavek je diagnostikována onkologie. Stín tajemství není základem pro diagnostiku. Když je procházení nalezeno v předvečer menstruace, nesouvisející s laktací a těhotenstvím, je nutné kontaktovat specialisty na další zkoušku:

  • Ultrazvukové vyšetření (k menopauzu);
  • Mamografie pomocí kontrastu (v menopauze);
  • stanovení úrovně hlavních genitálních steroidů;
  • Cytologické vyšetření tajemství.
Důležité! Vznik tajemství při lisování na bradavky na měsíční vyžaduje výjimku těhotenství.

Závěr

Misky před měsíčně, těhotenství a laktační období doprovází. Tato funkce ve většině případů je příznakem různých benigních a maligních onemocnění mamarchových žláz.