Pokud prsa už neublíží před měsícem

Někdy ženy způsobují situaci, když neublíží hrudník před měsícem. To platí zejména pro ty, kteří mají takové bolesti vždy znamení přístupu kritických dnů a najednou zmizí. To je vážný důvod pro úzkost. Ale to, co vlastně platí pro normou - bolestivé pocity nebo jejich nepřítomnost? Podívejme se společně.

Proč prsa zraněnou

Coreness k menstruaci v oblasti prsu je zaznamenána v citlivých ženách a změny začínají v období po roce. Jedná se o známky PMS a říkají, že měsíční období budou brzy začít. Je v této době, že úroveň progesteronu se zvyšuje, která je zodpovědná za přípravu ženského organismu pro těhotenství. Malé kapky mléka se objevují v hrudi, nalévá se, mírně se zvyšuje Citlivost bradavek před měsícem. Kvůli progesteronu, krevní tok v hardwaru zvyšuje. To je, zda přispívá ke změnám, které jsou spojeny s měsíční, což je vlastní ve většině žen.

Když se koncepce dítěte nedoší, úroveň hormonu se sníží a dochází k menstruaci. Všechno se vrací do kruhů, bolest v hrudi je zastavena, velikost hrudníku se sníží, stávají se tak citlivými. Toto je běžný jev. Tento proces je zvláštním pro ženy od začátku menstruace na velmi menopauzální období. Pokud mléčné žlázy neublíží před menstruací, a předtím, než ublíží, stává se důvodem pro úzkost.

Když Hrudník bolí během menstruace, Můžeme předpokládat koncepci.

Co znamená absence bolesti v hrudníku před regulací

Ne všichni zástupci krásné poloviny cítí bolest v hrudníku před kritickými dny, otokové žlázy, jejich zvýšení. Tam je malé procento žen, které nejsou známy, co to je. Má příznak odchylek? Vůbec ne. Tato funkce těla to znamená, že nemusí akumulovat progesteron a menstruaci nezpůsobuje žádné další příznaky před jeho začátkem.

Proč byly bolesti a náhle zastaveny

Pokud se náhle zastavil hrudník před menstruací a nezvýšila se objem, může být způsobeno zcela přirozenými důvody. Existuje několik z nich:

  1. Pravidelné sexuální kontakty. Aktivní sexuální život přispívá často k tomu, že PMS ustoupí. Není to důvod pro paniku, naopak, říká, že všechno je v pořádku s tělem.
  2. Těhotenství. Obvykle je výskyt periody gestace označeno opačnými známkami, železem, naopak, to se stává citlivější, nalévá se, jeho bolest je poznamenána. Někdy se však náhlým zastavením bolesti před menstruací mluví přesně o výskytu těhotenství. Důvodem změn spočívá v hormonálních směnách vyskytujících se v ženském těle. Proto, pokud prsa neublíží, ale existuje zpoždění menstruace, je lepší koupit test v lékárně.
  3. Příjem léčiv. Některé léky také ovlivňují skutečnost, že před měsíční dívkou necítí známé symptomy. Nejčastěji se jedná o lékařské přípravky ovlivňující hormonální pozadí.
  4. Lék. Někdy příčiny nemoci prsu jsou některé Aahs - mastopatie, stres, poruchy trávení atd. A stojí za ženu, aby se jich zbavila, PSM projde a už neruší.

Kdy je třeba se poradit s lékařem

Důvody, proč se obávat, když ne Mléčné žlázy jsou zraněny před menstruací A neexistuje žádná litá, málo. Ale stále s některými dalšími příznaky byste měli navštívit lékaře. Zvláště pokud si žena všimne změny v běžném procesu cyklu každý měsíc.

Stojí za to poradit se lékařem, pokud spolu s poklesem citlivosti žlázy začalo odložit měsíčně nebo nejsou k dispozici vůbec. To indikuje hormonální selhání. Další příznaky mohou hovořit o patologickém procesu.
Když prsa neovlivňují před menstruací a obavy se o jiné nepříjemné značky, je nutné navštívit specialistu.

Paralelně, může:

  • Nespecifické vyrážky na kůži se objevují;
  • Změnit konzistenci menstruačních sekrencí;
  • Cítil nepohodlí v oblasti vaječníků.

Tyto příznaky často doprovází nemožnost těhotenství.

V takovém případě se gynekolog poradí, že projde krev na hormony a projde další další průzkumy, které pomohou identifikovat skutečné příčiny změny.

Jak je průzkum hrudníku

Při konzultaci s lékařem nutně ochutnat další otázky týkající se zdraví žen. Takže, pokud hrudník přestal nemocný a dívka tuto skutečnost je alarmující, odborník se zeptá, kdy se bolest zastavily. A určitě bude držet palpator vyšetření žlázy k přítomnosti těsnění v něm. Pokud existují ty a pokud to bolí, když se dotknete, bude vyžadováno další zkoumání mamologa. Při provádění těsnění biopsie a sonogramu.

Navštivte mamologové potřebovali pravidelně po 40 letech.

Co dělat, když bolesti najednou zmizely

Když týden před měsícem, prsa přestala nemocná, v žádném případě nemají samozřejmě, protože to může vést k zhoršení situace. Pomáhat pouze správné zacházení s odbornou osobou individuálně.

Takže taková bolest se neobtěžuje v premenstrijním období, je důležité dodržovat jednoduché, ale cenná doporučení, která jsou snížena na následující:

  1. Zvolte Bra opatrně. Je to velmi důležité. Produkt musí být dokonalý ve velikosti, žena v něm by měla být pohodlná, je vhodná, že pohyby nebyly omezeny. Žena by neměla nosit ty podprsenky, které jsou příliš utažené žlázy.
  2. Žádné škodlivé návyky. Jsou velmi škodlivé pro tělo, v t. C. a na reprodukčním systému, mléčné žlázy, které začínají patologické změny.
  3. Živý běžný sex. To se bude obrátit na mléčné žlázy, zvednout náladu. Pokud ženy z nějakého důvodu přestávají intimní vztahy, a pak obnovuje svůj sexuální život, jeho zdraví se zlepšuje.
  4. Pečlivě léčit antikoncepce. Jedná se o hormonální léky, jehož špatný příjem může výrazně ovlivnit zdraví, vést k hormonální nerovnováhy. Přestaňte je vzít, vše bude obnovit.
  5. Správně jasné. V denní dietě by se mělo vždy zúčastnit ovoce a zeleniny. Obohacení menu s nízkým obsahem tuku, tuky rostlinného původu - přispívají k normálnímu provozu mamarchových žláz a jsou vynikajícími asistenty v prevenci bolesti.
  6. Vyčistěte prsa. Pro stav mléčných žláz, je nutné neustále sledovat, provádět profylaktickou sebeovládku. Ujistěte se, že věnujte pozornost tvaru bradavek a hrudníku, kožní žlázy. V patologiích začíná být modifikována zdravá tkáň a taková transformace je patrná pro nahé oko.

Když hrudník před menstruací přestane ublížit, není vždy ukazatel patologie. Stojí za to myslet, najednou tam bylo zpoždění kvůli těhotenství. Ale s ostrou ukončení bolestivých pocitů, stejně jako s jinými viditelnými změnami, musíte kontaktovat specialistu a předat zkoušku. Ale nejlepší způsob, jak chránit vaše prsa, je správná a včasná prevence, která bude mít prospěch ze zdraví a vyhnout se problémům.