Výběr prsu během těhotenství

Změny vyskytující se v mléčných žlázách je nejběžnějším známkou těhotenství. Všechno začíná jejich zvýšením objemů, zvýšení citlivosti, ztmavnutí halogenu a výkony venózní sítě. Postupně se zobrazují alokace z prsu během těhotenství. Je nutné pochopit, zda se má bát, všimnout zveřejněného tekutiny nebo všechny stejné, tento jev je povahy přirozeného řádu.

Příčiny výběru prsu během těhotenství

Mléčné žlázy jsou fyziologicky obdařeny mléčnými kanály, které jsou zodpovědné za jakékoliv uvolnění kapaliny. Pracují v průběhu života. Pro normální provoz je periodicky nutné zbavit se akumulovaných vnitřních látek, což se dokonce může stát v těle ne-těhotné ženy. Přečtěte si o důvodech Zvýšení hrudní žlázy před měsícem odkaz.

Transparentní vypouštění proudění v časném těhotenství je pro toto období považováno za přírodní fenomén. V některých případech mohou dokonce svědčit o nástupu tak, než jste provedli test. Takový proces přímo souvisí s hormonální perestrojikou těla. Ovlivňuje fungování mizrských žláz, které musí být čas na přípravu na kojení.

Existuje řada faktorů, které ovlivňují výrobu prsní kapaliny během včasného těhotenství.

  • Jakýkoli fyzický dopad. Často je pozorován při lisování, masáži nebo stimulaci během styku.
  • Také stimulovat takový proces může horké vodní postupy (vana, sprcha), excitace a teplé nápoje.

Blíže ke středu dětského nástroje Dítě začíná průhlednou nažloutlou kapalinou. To se nazývá kolostrum. To je důkaz aktivního výcviku těla k rozvoji plnohodnotného mléka, který je stimulován nenápadnými kontrakcemi dělohy.

Podobné procesy ve druhém trimestru a později by neměly být doprovázeny silnými bolestivými pocity. Ve stejné době, to je považováno za normální, pokud se kůže sama ocitá mírně. To je zpravidla, to je výsledek nárůstu mamarchových žláz. Bývalá pružnost kůže nestačí, což vede k vzhledu strie. V této době se doporučuje zakoupit zvláštní agenty určené pro péči o prsu.

Co potřebujete vědět o Colostrum?

Neprůhledný žlutý výboj z hrudníku se nazývá kolostrum. Tato kapalina má sladkou chuť a vodnatou strukturu. Ve velkém množství se objeví ihned po dodání a je prvním plnohodnotným jídlem pro dítě.

Mososilly vyniká asi 19 týdnů. Blížící se blížící se k váženému dni, žena ho začne znovu všimnout. Pokud se to nestane - nebojte se. Jedná se o individuální proces. Množství tekutiny může být tak malé, že ne každá žena si to vůbec nevšimne.

Další informace o této příležitosti naleznete v našem článku odkazem. Bude podrobněji popsána, V jaké době je kolostrum přiděleno během těhotenství.

Výběr z mamarchových žláz v těhotenství nejprve má silnou konzistenci, ale blíže k porodu se stává více tekutinou a bílou. Kolostrum má poněkud velké množství živin, vysoké kalorie a vyvážené složení. Hormonální prolaktin je zodpovědný za jeho vzdělání, což později stimuluje výrobu mateřského mléka. Kapalina uvolněná v období navigace tak připravuje tělo budoucí matky ke krmení.

Správná péče o mléčné žlázy během výběru

Pokud jste během těhotenství vybrali z hrudníku, měli byste přemýšlet o některých pravidlech péče a hygieny.

Nejdříve je nutné vybrat pohodlné spodní prádlo. Podprsenka by měla být vybrána ve velikosti, s dobrými podpěrnými vlastnostmi a nastavitelnou sponou. Nosit tento objekt šatníku by neměl způsobit nepohodlí. To je důležité pro normální fungování hrudních žláz.

V případě, že výběr během těhotenství z mamarchových žláz se stává hojnější, měli byste si koupit speciální vložky pro hrudník, které lze nyní nalézt v jakýchkoli obchodech a lékárnách. Nezanedbávejte je používat, protože límec v brusaritě podprsenku může vytvořit příznivé médium pro chovné bakterie, což může způsobit infekci mléčných kanálů. Ano, a vůně mléka lyže, která se určitě objeví po chvíli, bude jen málo lidí chutnat.

Udělejte toaletu hrudníku nejméně dvakrát denně. Volitelné používat speciální gely a t.P. fondy. Bude to stačit, aby je právě opláchla teplou vodou nebo "opláchnutí" s mokrým ubrouskem pro intimní hygienu. Obyčejný ochucený pro tento účel je lepší nepoužívat, vlastně jako mýdlo. Tyto položky sušily pokožku a v tomto období musí být hrudník zvlhčena, aby se zabránilo strie.

I když se stává výběr z prsou u těhotných žen hojným, nemusíte je snažit vidět. Podobné manipulace mají stimulující účinek a zvýšení produkce mléka. Je to tak položeno v těle, že tento proces uvádí časté řezy dělohy, které vedou k vyztužené výrobě oxytocin - hormon, stimulující generickou aktivitu. To může dále vyvolat předčasné narození nebo dokonce potrat.

Nebojte se, pokud Uvolnění kapalin z bradavek Vyzývá vám trochu brnění, spalování a jiné nepohodlí. Podobné jevy jsou dočasné a naznačují přípravu prsních kanálů laktací. Použití jakýchkoliv prostředků pro prevenci vzhledu strie. Mají tendenci odstranit podráždění a eliminují svědění kůže.

Nebezpečný výběr z hrudníku

Výběr bradavek ne vždy nosí přírodní. Potřebujete pečlivě nastat, když se objeví žádné nečistotní symptomy. Jako takový, můžete zvážit následující jevy:

  • Distribuce s příměsí krve z jednoho prsu je důkazem zánětlivého procesu nebo benigního nádoru v jedné z mléčných kanálů. Diagnóza onemocnění se vyskytuje s pomocí ultrazvuku a léčba zahrnuje odstranění zánětlivého kanálu;
  • Silný a lepkavý vypouštění nazelenalé nebo nahnědlé barvy - důkazy o ektokaci mléčných kanálů. Ten s takovou chorobou mají vlastnosti expandovat a vznítí. V tomto případě se jmenuje protizánětlivá terapie, terapeutický stlačování a v případě infekce antibiotika. V komplikacích se provádí operace;
  • Hnisavý výtok během těhotenství může být důsledkem zranění nebo nedodržování pravidel pro péči. Metoda léčby je vybrán lékař v závislosti na detekovaných příčinách;
  • Intenzivní žlutý výboj z mléčných žlutých žláz během těhotenství jsou často příznakem mastopatie - benigní pečeť, které může být způsobeno nemocem na hormonálním pozadí. Po porodu je samotná nemoc nejčastěji, protože hormony přicházejí do normálu;
  • Krevní kapalina - jedna z nejnebezpečnějších příznaků, která se obvykle nazývá vzácná vsuvka nebo bradavka rakovina. Symptom je také doprovázen vizuální deformací formuláře bradavky a halo. Pro diagnostiku provádějí biopsii.

Samotné z mamarchových žláz - docela normální jev pro tělo těhotné ženy. Proto látka stojící z prsu je lepší vzít jako něco přirozeného a pokusit se přizpůsobit nových pravidlech hygieny. Ale také nedostatek výboje, na kole, není považován za patologii. Jen každý má individuální strukturu těla a vlastnosti fungování jednotlivých systémů.

Je třeba mít na paměti, že kapalina uvolňovaná z bradavek by neměla přinést vážné nepohodlí. Jinak můžeme mluvit o jakémkoli patologickém stavu. V takových případech musíte včas informovat svůj gynekolog. To vám zašle plnohodnotnou zkoušku.