Zda existuje porušení výběru z hrudníku před měsícem?

Některé ženy s měsíčním přístupem a absencí těhotenství, všimněte si výběru informujících. Platí toto označení na normu? Odborníci se domnívají, že výběr hrudníku před menstruací může být fyziologický prvek a patologický základ. Když se nemůžete starat, a když byste měli odkazovat na mammolog v tomto článku.

Charakteristika hrudníku

Před měsíčním výbojem z hrudníku se mohou objevit z různých důvodů spojených s fyziologickým stavem těla a patologií.

Laktace Norma - proces spojený s těhotenstvím a kojením. Ženy jsou často znepokojeny otázkou: může být kolostrum přiděleno před měsícem a zda je to patologie? Tyto případy jsou distribuovány a pouze u 15% situací, které znamenají onemocnění. Nadace je často fyziologický stav nebo porušení v těle.

Výběr z bradavek může být označován před menstruací a po něm během menstruace a v ovulaci. Vzhled sekcí z hrudníku během měsíční díky práci hormonů zodpovědných za laktaci, která stimulují mléčné žlázy k výrobě tajemství. V závislosti na faktorech vzhledu takového symptomu izolace jsou bílé, nažloutlé, s příměsí krve, ve formě kolostru, v různých počtech a různých koncentracích, s vůní a bez něj.

Pacienti se zajímají o to, zda Mosper může vyniknout před měsícem, když je stisknuto na hrudi, nebo se to stane spontánně. Vše záleží na činnosti mamarchových žláz, koncentrace prolaktinu v těle a faktorech vyvolané tímto symptomem.

Podmíněně důvody Silný kolostrum a mlékárenství lze rozdělit do patologického a ne-patologického. Takový fenomén se vyskytuje v období těhotenství, s galaktorevi a některými patologiemi.

Během těhotenství

V případě laktace je proces výroby mléka způsoben přírodní funkcí krmení dítěte dítěte. Začíná začátkem těhotenství a pokračuje nějakou dobu po ukončení krmení. Tento mechanismus je regulován takovými hormony jako estrogen, inzulín, trijodothyronin, kortizol, somatotropin, oxytocin, a nejdůležitější v tomto řetězci - prolaktin. Mnohé z uvedených látek jsou generovány a regulovány hypofýzy. Od koncepce zahajuje výztužnou produkci prolaktinu zodpovědný za tvorbu mléka a kolostrum, takže často budoucí matka pozoruje vzhled Vypouštění z mléčných žláz během těhotenství. Zvláště znamení patrné před porodem.

Ale i ve velmi počátku času existuje označení několika kapiček mléka z hrudníku, protože od pojetí v ženském těle existuje ostré hormonální restrukturalizační a laktační mechanismus je uveden na trh. Pokud budoucí matka ještě nevědí o své zajímavé pozici, dokáže detekovat uvolňování světlé tekutiny z mamarchových žláz před údajnou menstruací. Ne vždy v tomto období, těhotenské testy dávají přesný výsledek. Protože žena sleduje mlékárenské tajemství očekávaného měsíčního, ne podezření na koncepci.

V prvním trimestru není pozorováno samostatné mléko, lze vidět pouze po stisknutí bradavky. Ve třetím trimestru se tento fenomén často vyskytuje spontánně ve formě několika kapek tlustého kolostru.

Podobný Výběr se může vyskytnout po potratu nebo potrat, protože nějaký čas mohou mlékárenské žlázy zdůraznit tajemství, kvůli dlouhé restaurování hormonálního pozadí.

Galere

Galatherya není onemocnění a je indikována jako stav hrudních žláz, když je v nich vytvořeno mléko pro různé faktory. Porušení může nastat v mléčných kanálech a žlázách, stejně jako s hlubším počátkem - na úrovni mozku.

Podobná laktace bez těhotenství je schopna odkazovat na měsíční nebo během nich a zmizí, není doprovázeno nepohodlím a dalšími příznaky, a mohou zpoždění dlouhodobě a být bolestivé. V prvním případě Výběr hrudníku přípustné, ale druhá nestojí za to ignorovat. S popsanými rysy by se měly odvolat k mammologovi.

Nejčastěji se galóny vyskytují z důvodů hormonálních a jiných porušování, ale případy patologií nejsou také neobvyklé.

Fyziologické důvody

  1. Hormonální nerovnováha. To se vyskytuje v důsledku nesprávného životního stylu, stresu, emocionální a fyzické námahy, během období Klimaků a častým příjmem antikoncepčních hormonálních drog a nouzové antikoncepce.
  2. Léky, které negativně ovlivňují stav mléčných duků a žláz. Mezi ně patří přípravky pro kardiovaskulární systém, antidepresiva, trankvilizátory.
  3. Zranění. Jakékoliv poškození tkanin, nervů, prsní cévy mohou vyvolat výběr mléčných tajemství z bradavek.
  4. Porušování v hypofyziích. Je to toto mozkové oddělení, že syntéza mnoha hormonů je zodpovědná za syntézu mnoha hormonů, takže sebemenší odchylka ve své práci ovlivňuje stav celého organismu, včetně výroby prolaktinu produkujícího mateřského mléka.
  5. Nerovnováha v endokrinním systému a narušení práce štítné žlázy často vede k galaktoru. Vzhledem k maximální koncentraci estrogenu v souhrnu s tímto důvodem, výběr z hrudníku před menstruací má větší šanci.
  6. Nadměrné používání bylin stimulujících kojení, jako je anýza, fenykl, kopr, kmín, v přítomnosti porušování v hypofýze, může způsobit laktaci bez těhotenství.
  7. Vylepšená stimulace bradavek během pohlavního styku se silným vzrušením, nepravidelným s jedním z výše uvedených důvodů, může odkazovat na těsnění z hrudníku.
  8. Selhání ledvin vede k akumulaci a redundantním množství prolaktinu v těle, protože je to ledvina, která je zodpovědná za likvidaci tohoto hormonu.

V těchto situacích je výběr bílé nebo žluté, kapalné nebo nejčastěji, silné konzistence ve formě kolostru, bez nečistot a nepříjemného zápachu.

Když byla krev objevena v propuštění, vypadají jako hnis, jsou doprovázeny bolestí v hrudi, zhoršení obecného stavu je patrné, mluví o patologické povaze příznaků.

Patologický výběr hrudníku

Často jsou případy, kdy patologická tekutina transparentní, bílá, žlutá, zelená, někdy s krvavým nečistotami může vyjít z bradavek. Ve stejné době, tam je bolest v prsou, narušení menstruačního cyklu, utěsnění v tkáních.

To jsou zřejmé známky nemoci a v takových případech je třeba okamžitě kontaktovat lékaře.

Tyto příznaky ukazují zánětlivý nebo infekční proces v oblasti hrudníku, vývoj maligních a benigních neoplazmů a nádorů.

Mezi nejběžnějšími problémy patří:

  1. Mastitida - zánět marmarchických žláz. Podle statistik - nejčastější onemocnění ovlivňující ženská prsa. Je rozdělena do několika kategorií: laktace, po porodu (spojené s kojení) a vláknitý-cystika (není spojeno s krmením a těhotenstvím). Patologie mimo kojení vzniká v důsledku zranění, přenesených operací, nadměrné vášně pro hormonální přípravky, časté ozařování, přítomnost chronických ohnisků infekcí. Symptomy zahrnují těsnění v hrudníku, zatížení marmárských žláz, uvolňování hnisavé povahy cenných papírů z bradavek, obecného onemocnění, zvýšení teploty. S silnou imunitou je tělo schopno vyrovnat se s mastitidou bez velkého potíží, je nutné včas získat správnou léčbu. Při ignorování onemocnění je možnost závažných následků ve formě abscesu blízkých tkání.
  2. Fibroadoma - společná benigní nádor prsu. Nejčastější faktory vytvářejí nemoc, zahrnují hormonální poruchy. Často onemocnění probíhá asymptomaticky po dlouhou dobu, ale v akutním stupni při lisování vsuvky se rozlišuje mírné množství bezbarvé kapaliny.
  3. Etheasia (expanze) mléčných kanálů je také označena bílými a žlutými těsněními z hrudníku. Tvar bradavky je schopen se změnit společně s oblastí této oblasti, je pozorován svědění, spalování a další nepohodlí v této oblasti.
  4. IntrapRakční papillom - jeden druhý typ nádoru v mléčných žlázách. Doprovázené hojnými vylučováním bílých, žlutých, zelených a hnědých, trvání a množství, které se pohybuje od několika kapek do vyrovnávacích silných lusků patologické tekutiny. Hrudník může ublížit lokálně při lisování.
  5. Rakovina mléka - nejnebezpečnější patologie. Údajné příčiny onkologické sady: Dopad hormonálních drog je nesprávný životní styl radioaktivní ozáření - dědičnost - znovuzrození nádoru - nepřítomnost generik, častých potratů. V počátečních fázích probíhá onemocnění asymptomatický, ale v průběhu času získává typ subkutánních těsnění. Jsou pozorovány nejnovější fáze Suroprovník, Slabost, malátnost. Takové nádory se odstraní chirurgicky.

Stručně o hlavní věci

Výběr z hrudníku je spíše běžný symptom, určení jak před měsícem, tak v jiném bodě. Toto znamení je spojeno nejen s těhotenstvím a dobou krmení dítěte, ale také vyplývá z mnoha důvodů, zejména spojených s hormonálním pozadím a zvýšeným obsahem v těle prolaktinového hormonu zodpovědného za syntézu mléka.

Existují onemocnění, z nichž znamení je výběr z hrudníku. Proto je otázka, bez těhotenství, cuures je přidělena, odborníci poskytují pozitivní odpověď, ale poradí, že musí být diagnostikovány takovým fenoménem.

Jakákoli změna, která se stala prsou, musí být přivedena k znalostem lékaře.

Jako povinné profylaxe, měli byste samostatně prozkoumat prsa každý měsíc pro změny. Stejně jako předpoklad v životě ženy by mělo být pravidelnou návštěvou lékaře mamologa, protože mnoho nemocí prsu postupuje asymptomatický.