Angelica micro climax: recenze lékařů a žen

Climax je přirozený proces vytlačování reprodukční funkce, která se vyskytuje po 45 letech. Je to způsobeno tím, že v těle je pokles vývoje určitých hormonů, a to ovlivňuje všechny orgány a je často projeveno nepříjemnými příznaky. Včasné známky se projevují na pozadí psychosomatiky, ale ve většině případů je to důsledky nerovnováhy hormonů. V tomto případě odborníci předepisují protilimační činidla: zeleninová a syntetická hormonální a homeopatická. Na moderním farmaceutickém trhu jsou stovky takových, ale ne všechny z nich jsou poměrně účinné. Hormonální terapie (HRT) je známá pro největší výkon a Angelica Micro odkazuje na prostředky této terapie. Tento článek popisuje recenze o lékárně Angelik Micro a funkce jeho použití v Klimaks.

Funkce a indikace pro použití

Mnoho let zkušeností lék ukázalo, že nejúčinnějším prostředkem Climathiry Reliéf je ugt. Doba ukončení funkce pro děti se vyznačuje porušením hormonální rovnováhy: Některé hormony se ukázaly být nedostatek, jiní - v útlaku. Pro vyrovnání této nerovnováhy se specialisté předepisují hormonální léky, které obsahují chybějící hormony. T. E. Když tělo nezávisle nemůže vyrábět estrogen, je injikován do těla uměle ve formě syntetických hormonů, které simulují svůj účinek a účinek na tělo.

Léčba Angelica Micro se často používá v hormonální terapii. Zahrnuje syntetické hormony, které se dostanou do těla, se promění v přírodní hormonální látky a provádět své funkce. Tělo se tedy vrátí do svého obvyklého provozu. Pomáhá eliminovat takové symptomy s menopausisem, jako podrážděnost, ostrá změna nálady, apatie, stresu, bezvýrazné smutek, zvýšená únava, jízda na koni, Hojný pocení, Studentský tep, skoky krevního tlaku a tělesné teploty, bolest v různých částech těla, křehkost kostí, znatelné stárnutí kůže atd. Také aktivní agenti pomáhají zastavit dystrofii orgánů reprodukčního systému a Stabilizovat menstruační cyklus.

Složení a mechanismus akce

Hlavní komponenty

Hlavními účinnými látkami medikace jsou:

17 beta estradiol

Složka, která je syntetický analog lidského estradiolu, zajišťuje výměnu tohoto hormonu před, po a s menopauzou. Estradiol je nejvlivnější hormon mezi estrogenem. Jeho činnost je spojena s prací hypotalamu, hypofýzy, ženských těl, kostní tkáně. Je zodpovědný za udržování požadované koncentrace inzulínu a glukózy v krvi, pro normální hustotu stěn nádob a správný provoz stěn srdce svalů. Díky jemu, ukazatele minerální hustoty kostní tkáně zůstávají normální.

Odborníci tvrdí, že dlouhodobé užívání tablet Angelik s vyvrcholením výrazně vede k normě kostí a pomáhá vyhnout se zlomeninám Zabránit osteoporóze. Látka pomáhá zaplnit vyčerpaný zásoby kolagenu, který vrací pružnost pokožky pokožky a vyhlazuje vrásky. Studie však ukázaly, že terapie mezi estrogenem se může vyvíjet s adenomyózou Climax a v důsledku toho - způsobují vývoj neoplazmů v endometriu. Z tohoto důvodu, že nástroj zahrnuje v kombinaci progestogenních látek.

Chrospirenone

Syntetický hormon, ukazující podobné akci progesteronů odvozených od spironolaktonu. Exponáty gestagenní, antimineralokortikoidy, antigonadotropní a antidrogenní funkce. Je zodpovědný za normalizaci krevního tlaku v důsledku odstranění přebytku sodného a vody, který také vyvolává otoky, nepohodlí mizrských žláz. Látka má také antidrogenní vlastnosti, což pomáhá vyhnout se plešatosti a zvýšit hmotnost.

Kombinace těchto hormonálních látek významně snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Již po prvním průběhu přijímání prostředků se sníží riziko tvorby tumorů endometria, stejně jako rakovina tlustého střeva.

Nesouhlas z těla

Je poznamenal, že estradiol je plně absorbován a brzy. Metabolizován v Estron, Estrius a estrone sulfát, to je hlavně v játrech, ledvinách, střevech, kosterních svalech a genitáliích. Biologická dostupnost je 5%, dosažená po 28 hodinách po užívání léků. Úplná nezbytná koncentrace látky v těle je dosaženo po 5 dnech recepce. Vylučuje ledvin a střeva.

Chrosspirenone je rychle absorbován v plném rozsahu. Biologická dostupnost je 75-85%. Z větší části, metabolizované a vylučované ledvinami a střevami. Největší koncentrace se také projevuje po 5 dnech recepce.

Také v malých dávkách, lék Angelica Plus obsahuje hořčík a železo, což má také příznivý vliv na úlevu největších příznaků Klimaks.

Pomocné látky jsou škrobní kukuřice a kukuřice předeelectinized, monohydrát laktózy, stearát hořečnatý, póza.

Uvolněte formuláře a pokyny pro Angelik Micro

Tento lék se vyrábí ve formě žlutých tablet, které mají kulatý tvar, konvexní na obou stranách. Mít filmovou skořápku. Uvnitř tablet má bílou barvu.

Jak užívat Angelica, když je Climax správně? Před použitím léku je nutné kontaktovat specialistu a předat komplexní diagnózu, aby se odstranil řadu nemocí, které jsou kontraindikace tablet. Správná dávka fondu může také určit pouze lékař, vzhledem k vlastnostem vašeho těla a průběhu klimakterického období.

Lék můžete vzít bezprostředně po skončení průběhu terapie s jinými hormonálními látkami (opět s povolením lékaře).

Balení obsahuje 28 tablet. Pokyn předepisuje příjem z nich 1 kus denně současně orálně, pitnou vodu. Pít tablety mohou být použity nezávisle na stravování. Doporučuje se vyhnout průchodu léku. Pokud se to stalo, musíte ho pít co nejdříve, ale pokud prošel více než jeden den, pak byste neměli pít jinou tabletu, protože může vyvolat hojný vaginální krvácení.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Upozorňujeme, že stejně jako všechny hormonální drogy, má to rozsáhlý rozsah kontraindikací k použití. To zde odkazuje:

  • Individuální nesnášenlivost vůči některému ze složek.
  • Všechny typy prsních nádorů nebo podezření.
  • Hormony závislé nádory nebo jejich symptomy.
  • Vaginální krvácení neobvyklého charakteru a jejich neidentifikované příčiny.
  • Všechny typy onemocnění nebo maligních jaterních nádorů.
  • Poruchy renálních funkcí, jejich onemocnění, stejně jako renální a adrenální selhání.
  • Angina, tromboembolismus, akutní arteriální trombóza nebo vysoké riziko těchto onemocnění.
  • Venózní tromboembolismus nebo hluboké žíly trombózy, predispozice k těmto onemocněním.
  • Hyperplazie, porfirie.
  • Intolerance laktózy, vrozená nebo dědičná deficit laktázy, malabsorpce galaktózy-glukózy.
  • Těhotenství a doba krmení.
  • Pouze po pečlivé diagnóze a svolení specialisty by mělo být přijato lékem během endometriózy, dělohy, diabetu, onemocnění žlučníku, hypokalcemie, bronchiální astmatu, epilepsie.

By měly vyloučit během léčby kouření a pití alkoholických nápojů.

Vedlejší účinky byly pozorovány pouze u 4% pacientů. Mohou být vyjádřeny v různých alergických reakcích, vaginální krvácení, bolesti břicha, absence chuti k jídlu, stejně jako bolesti hlavy, závratě a oscilaci vaginálního výboje.

V případě samostatné léčby a absence vyloučení některých onemocnění a kontraindikace může tento nástroj způsobit žilní a arteriální trombotické komplikace, stejně jako nežádoucí nádory.

Nedoporučuje se spojit lék Angelica s vyvrcholením s jinými hormonálními léky nebo brát prášky jako antikoncepce.

Předávkování může provokovat Hojný děložní krvácení, Poruchy PCT ve formě zvracení, nevolnost, meteorismu, průjmu.

Analogy

V tuto chvíli existuje mnoho cizích a tuzemských anti-glimakteriálních činidel. Jsou odlišné v jejich složení a formě formuláře. Někdo je fanouškem homeopatie nebo fytogormon, jako je Menopayus, Rensite, Klimaxan. Jiní jsou důvěryhodní pouze hormonálními zařízeními a GZT, vzhledem k jejich maximální účinnosti a složitosti činnosti. Mezi hormonální drogy analog Angelica Plus z hlediska složení kombinace hormonů je pouze fermoston. První je však větší popularita díky větší koncentraci hormonu v léku, a v důsledku vyššího výkonu.

Recenze Lékaři o Angelik Micro

Názory lékařských profesionálů o přípravku Angelik v Klimaks se liší. Některé kategoricky vylučují hormonální terapii v důsledku řady kontraindikací a přítomnosti rizika vzniku nádorů, jiní jsou pevně přesvědčeni v jeho účinnosti.

Gynekologové si uvědomují, že není vždy možné určit určitá onemocnění v čase, jejichž příznaky jsou podobné projevům klimakterií ve všech svých fázích. A hormonální pozadí S nástupem premenopauzy Změní se tak rychle, že pro období vyšetření a jmenování terapie se může klinický obraz změnit v kořenu a určené léky nebudou nejen účinné, ale mohou dokonce ublížit a vyvolat vývoj závažných onemocnění a zhoršení bytost. Proto lékaři, přiřazení, tento lék, berou v úvahu a porovnávají možné riziko s zamýšleným přínosem.

Ale ti odborníci, kteří si stále vybrali hormonální terapii, zcela vyloučení kontraindikace, 95% úspěšných případů jsou uvedeny v jejich přezkumech.
Pokud jde o použití tohoto fondu, specialisté ji přidělují na pozadí druhých kvůli maximální účinnosti.

Tento přípravek je také předepisován, aby udržel tělo v Období umělého vyvrcholení. Ale v jednom stanovisku se lékaři vždy konvergují: Nepoužívejte tento nástroj jako antikoncepci.

Recenze pacientů

Mezi zastánci žen, Angelica je lék na Klimakse je velmi populární, protože drtivá většina těch, kteří z nich využili, cítila jeho pozitivní a efektivní výsledek.
Pacienti, především poznamenat normalizaci psycho-emocionálního stavu, který výrazně zlepšuje kvalitu života během tohoto období. Podle přezkumu Angelicica u žen, které začaly recepce, podrážděnost, apatie, ospalost zmizí, Špatná nálada a menopauzální neuróza, Život nabývá nové jasné barvy, vrací a dokonce zvyšuje účinnost.

Množství se sníží a nejčastěji je bolestivé přílivy tepla zcela zmizely, což často přichází zimnice, třesoucí se nebo hojný pocení.
Po obdržení léku, většina žen zmizela hlavu, bolest páteře, stejně jako bolestivé pocity v pánevních orgánech. Sdružení byly zastaveny a muskuloskeletální systém přišel do normálu.

Téměř veškerý spravedlivý sex se těší znatelný omlazování kůže a snížení počtu vrásek, pružnosti a pružnosti kůže. Libido se vrátil do mnoha, kvalita sexuálního života se zlepšila, suchost a podrážděnost zmizela.

Můžeme s jistotou říci, že v nepřítomnosti kontraindikací Angelique Micro bude účinný a užitečný nástroj v boji proti projevy menopauzy a zlepšit pohodu během tohoto období.