Cliadinon uno (klimadinon uno): pokyny pro použití a recenze žen

Climax přichází k životu žen v různých věkových kategoriích, ale příznaky Fatery funkce funk. Vzhledem k hormonální perestrojiky, kardinální změny v těle začínají: menstruační cyklus je destabilizován, psycho-emocionální systém je narušen, který se projevuje podrážděností, častými stresy, nespavostí, Nevěřte, když vrchol. Pro usnadnění života ženy v tomto období specialisté uchýlit se k různým syntetickým hormonálním činidlům a přírodním s fytoestrogeny a biologicky aktivními přísadami. Jedním z nejpopulárnějších homeopatických léků je Cliadinon Uno, který bude v tomto článku diskutován.

Funkce Cliadinon Uno

V procesu Klimaks, psycho-emocionální, boodegetativní a další změny, které negativně ovlivňují dobře-být na pozadí hormonální restrukturalizace. Drug Klimadinon UNO je jmenován s výrazným porušením, neboť přezkoumání odborníků věří, že její akce je aktivnější a intenzivnější než zástupci této linie drog.

Co se stane s tělem během menopauzy?

Během lhůty zlipátku, zvýšený dopad na receptory hypotalamu, a ty, zase reakci na to ve formě poklesu výroby GNVG (gonadotropin-uvolňovací hormon). Poté snižuje hypofýza syntézu luteinizačního hormonu a koncentrace v krvi, zatímco vaječníky snižují syntézu hormonu estrogenu a jejich obsahu v těle. Tento vztah tzv. Trojúhelníku a podporuje destabilizaci psycho-emocionálního stavu a boodingových poruch.

Symptomy tohoto procesu jsou vyjádřeny podrážděností, neurózou, rozpadem sil, přílivů, ostrých skoků tělesné teploty a krevního tlaku, rychlého tepu, bolesti, Závrať.

Jako droga pomáhá?

V tomto bodě se tento náprava přichází na záchranu, která liniová rovnováha hormonů a eliminuje symptomy menopauzy nebo výrazně snižuje jejich projev. Jeho největší účinnost je vyjádřena v sedativním jednání a reliéfu neurovegetativních poruch.

Cliadinon UNO vám umožňuje udržovat hormonální pozadí s vrcholem, a také přispívá k vyhýbání se jeho ostrým skokům, které způsobují příznaky v tomto obtížném období.

Čtvrtina století zahraniční a domácí specialisty s velkým úspěchem aplikují lék nejen pro Usnadnění projevy menopauzy, ale také pro prevenci onemocnění a přizpůsobení těla po Medical Climax Nebo odstranění vaječníků.

Co je složení?

Cliadinon UNO je zcela přirozenou přípravou rostlinného původu, stejně jako všechny představitele této linie.

Hlavní účinnou látkou léku - oddenek Tsimifugi. Hlavním rozdílem prostředků z cliadinonu je koncentrace této složky. V tomto případě je jeho obsah v jedné tabletě 6,5 mg.

Složky oddenek cymifugi působí přes estrogenní receptory a jsou jejich modulátory, zatímco neovlivňují vaginální epitel a endometrium, které, na rozdíl od hormonálních léčiv, neprovede vývoj neoplazmů závislých na hormonu.

Tento extrakt se aktivně používá od dlouhé doby v boji proti ženským onemocněním, oslabující menstruační bolest a řešit hormonální poruchy, protože úspěšně prokazuje účinek jako estrogenový účinek.

Jeho důležitým prvkem není jen úleva z příznaků, ale také řešení problému v kořenu. Lék má hormonální účinek na tělo, zatímco nečiní tyto vedlejší účinky, které jsou slavné syntetické hormony.

A tvzyfauga je známý svým omlazujícím účinkem, že ženy mohou být oslaveny jak zevnitř i vně.

Složení léků má dokonale vybrané poměry a koncentrace rostlinné složky, tak spolu s účinností, má jemný účinek na tělo.

Pokyny pro použití Cliadinone UNO a uvolňovací formulář

Cliadinon line je reprezentována tabletami a kapkami a Cliadinon UNO - výhradně ve formě tablet. První tablety jsou vyráběny v baleních o množství 60 a 90 kusů konvexní kulatý tvar růžové barvy, druhý - 30, 60 a 90 stejného tvaru a barvy s rizikem na jedné straně. Jejich rozdíl spočívá v koncentraci hlavní účinné látky.

Frekvence použití a správná dávka může být přiřazena pouze odborník, vzhledem k vlastnostem a symptomy se projevují, když Climac.

Remedy - 1 tableta jednou denně v identickém čase.

Průběh užívání je nejméně 3 měsíce.

Analyzovat recenze, můžeme říci, že účinek léku zaznamenává po 5 dnech použití.

Kontraindikace a vedlejší účinky léku

Tento lék nemá významné kontraindikace, protože je vyroben na přirozeném základě.

S opatrností se však doporučuje podnikat lidi s alergickými reakcemi na složky prostředků nebo s podezřeními na neoplazmě. V tomto případě se jeho recepce provádí pouze pod dohledem lékařů.

Použití diabetických léků není zakázáno, protože obsahuje minimální množství cukru a chlebích jednotek - 0,01 x.

Těhotné ženy a ošetřovatelské prsa lékařství kontraindikováno, stejně jako pacienti s epilepsií, endometriózou, onemocnění jater. Dostupnost Moma děloha při vyvrcholení Také je důvodem nahrazení prostředků.

Nemá vliv na koncentraci pozornosti a schopnost řídit mechanismy.

Paralelní použití s ​​léky obsahující estrogen.

Vedlejší účinky homeopatického činidla se mohou projevit s žaludečními bolestmi, poruchami žaludku, průjmem, nadýmání, nezlastividujícím menstruačním krvácením (častěji v předávkování), všechny druhy alergických reakcí, které přidávají v tělesné hmotnosti. Na začátku roku 2017 byly vedlejší účinky linie těchto fondů odhaleny ze 4% ženských zástupců a Cliadinon UNO - pouze 2%.

Analogy léku

Tyto tablety mají řadu analogů domácí i zahraniční produkce. Zaměření jejich činností - úleva z projevy menopacterního období.
Patří mezi ně hormoplex, Klimatický hel, Klimaktory, Léčba Klimen, Climodiene, Menopayis. Jakož i Klimatistické pokyny pro aplikaci který je popsán v jednom z našich článků.

Podle účinné látky - cymifuga extrakt, takové analogy mohou být rozlišeny jako qi-klim, Tablety estrrowel, Ženské a ostatní.

Recenze Cliadinon Uno (Klimadinon Uno) lékařů a žen

Stále více, zástupci klasické školy - domácí specialisté doporučují, aby se doporučily homeopatické léky v boji proti porušování ženského organismu a symptomy klimatického stavu. To je vysvětleno tím, že v důsledku dobře vybrané složení v kombinaci s mikrokoncentrací látek, tyto léky poskytují účinek podobný hormonálním prostředkům.

Tak Cliadinon UNO prostě neblokuje příznaky, ale také působí na samotný problém.

Důvodem je skutečnost, že hlavní složkou - extrakt Cimyphuge je druh fytohormon, jehož účinek je alternativa k ženským hormonům - estrogen.

Proto po provádění plné diagnózy a testování hormonálního pozadí při detekci nedostatku estrogenů jsou odborníci častěji uchýleni k drogám takhle. Koneckonců, jejich působení je podobná terapii hormonální roviny, jsou minimalizovány pouze kontraindikace, na rozdíl od něj, a základ je zcela přirozený.

Pacienti, opouštějící jejich zpětnou vazbu, poznamenal, že tento homeopatický lék v 79% případů použití Copions s emocionálními poruchami, vrací účinnost, eliminuje záchvaty paniky a apatie, nespavosti, nespavost, podrážděnost. Termoregulace je normalizována, díky které je možné ve většině případů zbavit přílivů, plstí zimů, hojného pocení a rychlého tepu, když vyvrcholení. A lék odstraňuje bolest svalů, bolest v dolní části břicha a v dolní části zad. Je třeba poznamenat, že posílit kardiovaskulární systém a zlepšení metabolismu. Prakticky žádné případy závislosti na těchto pilulkách.

Tento činidlo se aktivně používá jako nezávislý lék a komplexní terapie.