Co je lepší, když vyvrcholení: angelik nebo fermoston

Moderní farmakologický arzenál pomáhá vyhnout se mnoha nepříjemným příznakům Klimaks. Je možné, že během postmenopause navštěvování lékařů jmenuje Angelik nebo Fermoston. Přípravky mají jeden cíl: pomoci ženám přizpůsobit se změnám a potlačit je na chvíli, ale složení léků má některé rozdíly.

Angelik a Fermoston v Climaxu

A Fermoston a Angelica patří k přípravám substituční terapie - obsahují hormony, které tělo neprodukuje, když vyvrcholil. "Mezinárodní anatomie-terapeutická klasifikace" Oni jsou kódovány jako kombinované přípravky obsahující estrogeny a gestageny. Obvykle předepsal určitý čas po poslední menstruaci.Fermoston je vyroben z Nizozemského výrobce "Solvey Pharmasyuticals B.V.", Angelik - německý" Bayer Pharma, AG ". Obě společnosti si správně získaly důvěru ruského spotřebitele. Angelica je menší dražší.

Pacienti se zajímají o to, co lék vybere, když je vyvrcholeno. Měli byste znát lepší léky. Nejlepší je, že je to efektivní pro každého konkrétního pacienta. To, co pomohlo příteli nebo interlocutorovi na místě zbavit se bočních jevů Klimaků, může poškodit jinou ženu s naprosto podobnými klinickými projevy.

Složení a forma uvolnění

Lékárny prodávají puchýře femoston a Angelica, obsahující 28 tablet. Oba léky jsou podobné složení přítomnosti estradiolu - to odkazuje na nejaktivnější ženské pohlavní hormony estrogeny, a liší se ve složení gestagennes - steroidní ženské hormony účastnící se práce systému hypotalamického hypofýzy.

Ekonomické obaly obsahuje 28 tablet. Gestagens v Angelica jsou reprezentovány Dovenaya, a na polovině femostonu tablety puchýřů obsahuje didrogesterone. Přípravky mají řadu pomocných látek.

Estradiol - jeden z účinných látek, chemicky a biologicky podobných estrogenu. Vyplňuje svůj nedostatek během období Klimaků. Je schopen odstranit psycho-emocionální a vegetativní projevy menopauzy syndromu - přílivu, hyperhydrózy, poruchy spánku, záchvaty migrény, nadměrná podrážděnost, stárnutí kůže, sliznice. Normalizuje metabolické procesy v kostní tkáni, eliminující jevy osteoporózy.

Estrogen spolu s řadou pozitivních vlastností, které mohou vyvolat růst endometria, což způsobuje onkologické onemocnění vnitřní membrány. Aby se snížilo riziko takového dopadu Angelica a Fermostonu, jsou zahrnuty syntetické progestogeny - didrogesteron nebo chrospirenone. Jsou také nazývány progestiny.

To přispívá ke zvýšení odstranění kapalných tkání a iontů sodného, ​​což pomáhá snížit etnický syndrom. Potvrzené různé klinické studie: Drawzirenon ani didrogesteron není uveden během vyvrcholení androgenních, glukokortikoidů, mineralokortikoidních účinků.

Měli byste věnovat pozornost dávkování a různých množstvích didrogesteronu v pilulkách fermostonu. Angelica tableta obsahuje 1 mg estradiolu, femoston - od 1 do 2 mg, v závislosti na obalu. Optimální dávka lékaře léku vyzvedne individuálně pro každou konkrétní ženu.

Indikace

Vzhledem k identickému složení drog, Angelica a Fermoston mají stejnou svědectví. Výrobci varují, po jaké době po poslední menstruaci můžete začít přijímat.

Účel určení Angelica nebo Foundona:

  • Doplnění deficitu hormonu;
  • Prevence osteoporózy v postmenopauzálním období.

Angelik a Fermoston jsou nepostradatelní pro kalkuteční korekce výměny, pokud má žena kontraindikace neponsal léků pro léčbu osteoporózy.

Způsob použití a dávkování

Pro optimální výběr drogy a dávkování je důležité informovat lékaře o lhůtách poslední menstruace. Hormonální přípravky jsou přijímány po 24 hodinách. Doporučuje se vybrat nejpohodlnější hodinu recepce, v závislosti na zvycích a osobním režimu dne. Léky se používají nepřetržitě, nové balení musí být zahájeno další den po dokončení předchozího.

V případě jakéhokoliv důvodu nastala jmenovaná hodina příjmu, je důležité, aby tablet co nejrychleji. Pokud lék nepodařilo zaujmout den, duální dávka nepotřebuje pít.

V případě přijetí pacientem jiných cyklických hormonálních léčiv, aby se zabránilo nežádoucím jevům, je nutné dokončit průběh recepce předchozího léku. Přítomnost menstruace žen vyžaduje první den recepce koordinovat odborníkem.

Pokud je to vhodné 1/10 nebo femoston 2/10 - jsou prováděny první tablety, které neobsahují didrogesteron, jsou označeny na blistrovém balení jediným a dalších 14 dnů - s přidáním gestagenu (označené dvěma).

Kontraindikace

Podobný složení femostonu a angelica určuje stejné kontraindikace pro svůj účel. Je nepravděpodobné, že v Klimaku bude podezření z těhotenství, nebo žena bude muset kojit dítě, je však třeba mít na paměti, že tyto státy jsou kategorické kontraindikace.

Oba léky jsou zakázány na:

  • vaginální krvácení jakékoli etiologie;
  • onkohematologická onemocnění;
  • tromboembolické státy v historii nebo hrozbě trombózy;
  • porušování funkce jater a ledvin;
  • Hyperplazie endometria;
  • Poruchy výměn porfyrinu;
  • Intolerance k jednotlivým komponentům.
Pacienti trpící jakýmikoliv doprovodnými onemocněním vyžadují zvláštní pozornost při přiznání Angelica nebo Semostonu.

Nezapomeňte informovat specialistu, pokud pacient:

  • arteriální hypertenze;
  • metabolický syndrom;
  • endometrióza nebo fibromyom;
  • bronchiální astma;
  • Otoskleróza;
  • Útoky migrény;
  • cholelitiasis;
  • Systémová onemocnění pojivové tkáně;
  • Epileptický onemocnění.

Je důležité informovat lékaře o všech lécích, které jsou předepsány pacientovi, protože působení estrogenu je schopna zvýšit nebo oslabovat při interakci s jednotlivými léky, stejně jako změna metabolismu některých chemikálií.

Vedlejší efekty

Většina žen během zahájení terapie Angelica nebo Semoston je pozorována oscilací krvavého výboje z pochvy. Často při přiznání hormonů, otoků nebo bolestnosti prsních žláz, záchvatů bolesti hlavy, deprese epizody, podrážděnost.

Některé ženy mají pokles libidu, narušení chuti k jídlu - jak zvyšování a poklesu, a v důsledku toho může skóre nebo zhubnout. Nepohodlí od trávicích orgánů, výskyt svalových křečů nebo kloubní bolesti, patologické projevy kůže podle typu akné, svědění, vizuálních poruch, močových cest.

Spíše vzácné nepříznivé jevy jsou poklesem úrovně hemoglobinu, tvorby žlučníků kamenů, jevů chladu, pocitu prstence v uších, mozku a porušování srdečních a srdečních porušení, potíže s použitím kontaktních čoček, stejně jako některé další vedlejší účinky hormonální terapie.

O každém projevu je důležité neprodleně informovat ošetřujícího lékaře. S hormonální terapií v období Clemaks je nutné každoročně prozkoumat odborník z odborníka pro provádění korekce dávkování.

Angelik nebo Fermoston ve společnosti Climax

V závislosti na projevech Klimaků, přítomnosti současného onemocnění, funkce vaječníků, odborník poradí ženě, jaký lék - Angelik nebo Fermoston bude nejúčinnější. Je důležité nezůstat jeden na jednom s problémem, ale kontaktovat kompetentní lékař. Život je krásný a úžasný v každém věku, neměli byste otrávit jeho trápení o volbě nejlepšího léku. To bude zúčastnit lékaře.

Není třeba vnímat Climax jako konec aktivního, šťastného života. Moderní medicína je schopna zbavit se nepříjemných pocitů postmenopauzy.