Teplota pod kontrolou nebo proč se nebát chladu, když vyvrcholení

Dříve nebo později v životě každého Ženy přicházejí Climax. Toto období není nutné vyděsit, protože nejste věku, jen vaše tělo se stalo zcela dospělým, zralým a moudrým. Říká vám, že je čas relaxovat a postarat se o sebe. V tomto okamžiku se reprodukční funkce ženy postupně mizí a jako jakýkoli proces změny těla, je to doprovázeno různými vnitřními pocity. Může být špatná blahobyt, zvýšená únava, prudká změna krevního tlaku, a že nejčastěji - teplo naklonění a následné zimnice při vyvrcholení.


Zimnice a přílivy v tomto období - hlavní předchůdci začal přestavby v těle ženy. Mohou vás několik minut zkreslit, a mohou vám defrovat o sobě několik let. Není nutné vyděsit, je důležité správně upravit svůj životní styl v této fázi a vzít to, co se děje jak.

Proč se objeví pocit chladu?

Menopauza je charakterizována mnoha změnami, včetně změny hormonálního pozadí. Množství ženského hormonu, estrogenu, snižuje se, což významně ovlivňuje procesy, které se vyskytují v mozku, včetně termoregulace. Mozek se týká nedostatku estrogenu jako signál nedostatku tepla a začíná aktivně přidělit. A tady přicházejí všemi nemilými mořskými záchvaty - nepříjemné pocity, které jsou často doprovázeny aktivním pocením. Chcete-li eliminovat teplo, pečující organismus dává signál pro rychlé chlazení a zimy se objeví.

Hode přicházejí nahradit teplo, mohou být vyvolány takovými faktory jako malé a velké napětí, výkyvy nálady, fyzické přepětí. Nesprávná jídla, kouření a konzumace alkoholu jsou také jedním z mnoha důvodů pro tento příznak, zejména během Klimaků. Stojí za to přemýšlet o tom, že jste již dospělou a moudrou ženou, v jehož životu přichází nová fáze zralosti, a takové špatné návyky nejenže poškozují tělo, ale také znamenají masu negativních a bolestivých pocitů.

Funkce Symptom

Každá žena zimostí je odlišná, ale příliv zima se nejčastěji začíná cítit ostře a vnější okolní teplota ji nemá vliv. Tento pocit může přijít ihned po přílivu tepla. Nemůžete se zahřát, objeví se nepříjemný třesoucí se a dokonce pocit čísla necitlivosti. Tato podmínka je doprovázena slabostí, ospalostem a špatnou náladou.

Pokud jste našli tyto příznaky, nebojte se, je to jeden z tajemníků a hlavní doprovodné vyvrcholení. Navíc, zimnice mohou být po dobu několika minut po dobu několika minut, a možná se stane vaším každodenním společníkem několik let. V některých případech může být tento pocit zachován až do konce života. Ale pokud se opatrně zacházíte s vaším tělem, udržujte zdravý životní styl a budete dodržovat rady Reliéfy příznaky menopauzy, které jsou uvedeny níže - zimy nebude váš pravidelný problém.

Pomozte svému tělu vyrovnat se s chlačkami během klima

Předpovídat ofenzívu hodgsu a zimnice je téměř nemožné, ale můžete zmírnit jejich symptomy. Aby se zabránilo nepříjemným příznakům zimů a dalších nežádoucích projevů menopauzy, zkontrolujte svůj životní styl.

Péče o zdraví

V chladném čase stojí za to ohřívají, nezapomeňte si nosit klobouky. Hlavní pravidlo - žádná syntetika! Doporučuje se nosit vysoce kvalitní spodní prádlo z přírodních materiálů. Jedná se o ložní prádlo - ideálně to musí být bavlna.

Saturace tělního kyslíku

Komfort musí být přítomen ve všem. Vyhnout se návrům, často přicházejí na čerstvý vzduch, pravidelně větrání místnosti, ve které jste. V tomto období je nedostatek kyslíku v Dire.

Relaxační procedury

Častěji užívají teplé lázně s bylinkami. To vám pomůže nejen zahřátí během chladu, ale také vyrovnat termoregulaci, Snížit pocení, Vyčistěte pokožku a prostě se hýčkejte v tak těžké době pro vás. Bylinná sbírka pro koupel z přílivu: Vezměte si jednu část Chablie, kořen Ana, Orezhets, bylinky Yarrow, borovice ledvin, šalvěj a tři kusy. Všechny komponenty jsou dobře drcení a mix. Vaří 10 lžíce směsi tři litry horké vody. Po desetiminutovém varu, nalijte odvar v lázni. Udělejte si koupel ne více než 10 minut 2krát týdně.

Plná dovolená a nedostatek stresu

Vyhněte se velké fyzické námahy, stresu a přepracování. Nezapomeňte však na fyzickou aktivitu: Dosahujte malou gymnastiku, Můžete dělat jógu, když kliknete. Start nebo pokračovat v těžkém sportu, zpravidla na den chodit v příjemné společnosti. Váš hlavní spasitel a asistent bude kontrastní sprcha - nejen posílí plavidla, ale bude také resuscitace a prevence zimů.

Odtud

Nenechte se uchýlit především léky. Během zimnice k záchraně přicházejí ragners of bylin. Můžete například použít poplatky z heřmánku, měsíčku, řebřínu, rozmarýnu, šířky a dalších prospěšných rostlin. Zde je jeden z receptů paprsku, úsporné z přílivů: mletí a míchání plody šípky, chmelových kuželů, melissy (ve stejných částech) a manžetu (3 díly). Pak 16 gramů bylinné sbírky nalít půl litrů vroucí vody ve skle. Předehřejte směs na vodní lázni po dobu jedné hodiny. Poté, pojďme vařit jednu hodinu a pijte Deconction Jedna jídla. Prostě nepijte odvar ve velmi horkém a často: 2x denně bude nejlepší volbou.

Pozitivní emocionální nastavení

Nebojte se a neotiskujte se o nástup menopauze. Všechno, co se vám teď děje - přirozeně a pojaté přírodou. Není třeba se obávat a okamžitě běžet k lékaři. Pokud jste objevili výše uvedené známky zimnice, stačí se uklidnit, relaxovat, rozptylovat své oblíbené okupace, pozitivní film nebo fascinující literatura. Pokud nepomůžete žádná opatření, zobrazte se s vysokou teplotou s chalmou, příznakem se příliš často, musíte konzultovat lékaře. Možná lehké přípravky, když Climax nebude nadbytečný.

Správná výživa a vitamíny

Některé složky potravin mohou být přímé provokatéři tohoto symptomu. Například akutní a mastné potraviny, pochutiny, sladké sycené nápoje, kofein, alkohol. Nepijte spoustu kávy, protože vám nejen nepomůže zahřát, ale naopak může vyvolat další tepelný záchvat a následný chlad. Během období Klimaků byste měli odmítnout všechny tyto produkty a potěšit sebe a své tělo s ovocem a zeleninou ve velkém množství, mléčné výrobky bohaté na vápník a bílkoviny. Dodržujte speciální dietu, když je vyvrcholeno. Jíst více přírodních potravin - menší polotovary.

Na doporučení lékaře můžete zahrnout vitamínové komplexy ve stravě, například Ice Formula menopauza denní noc, Koneckonců, v menopauze, jejich deficit živin v těle je v Dire. Snad jejich nedostatek exacerbuje všechny nepříjemné pocity tohoto období.

Teplota a zimnice během klima

Samozřejmě, že teplota v rozvrhnutí mužů kolísá. S přílivem si můžete všimnout rychlého skoku teploty, a můžete cítit vnitřní zimnici bez teploty. Tyto jevy se vyskytují v důsledku oběhových poruch a termoregulace při vyvrcholení.

Doporučujeme zjistit Přípravky při vyvrcholení z přílivů, Výměna zimů jsou v současné době nejúčinnější.

Můžete si všimnout, že bazální teplota se změnila při vyvrcholení - to je indikátor teplotních kapek v tkáních genitálií. Vzhledem k tomu, že tam jsou změny v procesech provozu vaječníků, hormonální pozadí se mění, pak bazální teplota během Klimakse se může změnit jako v menstruaci. Proto můžete provést graf změny teploty na přibližně předpovídat proces přílivu a zimů.

Závěrem bych chtěl poznamenat, že při dodržení všech pravidel můžete, pokud se nevyhnete, pak alespoň usnadnit tolerabilitu chlazení v vyvrcholení. Přežít Climax a změny v jejich karoserii. Tak věřit povaze a nedělejte si pozor. Jen relaxovat, přijmout to, co se děje jako správné a děkuji osudu za to, že jste žena!