Jak se zbavit pocení při vyvrcholení, ošetření

V životě každé ženy, jeden z období, které nelze vyhnout, je vyvrcholeno. Když se zastaví sexuální funkce, pak je nevyhnutelná. Pro tělo - je stres, když menu může potit ruce. Existují ostré změny nejen se zdravím, ale také ovlivňují život.

Důsledky Climaxu

Jedním z nejvíce nepříjemnějších známek tohoto období je pocení během menopauzy. Pro zástupce krásné poloviny lidstva, to nese hodně nepříjemných momentů. Pokud se vůně potu bez jakýchkoliv problémů se může zbavit domu, pak je v práci nebo obklopen mnoha lidmi, kde není možnost používat dřez nebo alespoň mokré ubrousky, je to mnohem obtížnější.

V době výskytu se rozlišují tři možnosti pro Klimaks:

  1. brzy;
  2. včas;
  3. pozdě.

První může přijít před čtyřiceti let, druhý - od čtyřiceti pěti až padesát pět, poslední po 55 letech. Trvání Climaxu je pozorována až několik let. Ale když se nestalo, existují vždy důvody, které negativně ovlivňují blahobyt ženy.

KlimaksaClimax je vždy doprovázen několika problémy:

  • Fyziologický charakter - sexuální funkčnost je výrazně snížena, spánek je narušen, bolest se vyskytuje v kloubech, epidermis je náchylnější ke stárnutí, který je doprovázen vzhledem vrásky;
  • Psychologická příroda - zesílená únava, častá deprese, ostrá změna nejen v přírodě, ale v náladě, pravidelné útoky podrážděnosti, nervozity, neschopnost, slabost v celém těle;
  • Hormonální charakter - ostré skoky tlaku a pulsu, náhlé nádivové teplo, stejně jako pocení.

ostré skoky tlakuZvýšené pocení během menopauze dojde, když přijde menopauza. Ve stárnutí ženského organismu se výrazně sníží alokace takového estrogenu. Výsledkem může být nejvýznamnější důsledky, od podrážděnosti a končící ostrou únavou. V této době jsou kruté změny nálady velmi komplikovány vzájemným porozuměním.

Zvýšené pocení je porušením středu termoregulace. Důvody jeho sebemenšího narušení jsou následující - nepravdivé informace přicházejí do mozku, že tělo je horké. Pak se plavidla začnou rozšiřovat, a žlázy odpovědné za výběr potu začínajícího více intenzivnější, než je nutné. To se provádí za účelem chlazení těla.

Pomocná opatření

poceníKdyž menopacteric období začíná a obavy hyperhydróza, Pro každou ženu se stává up-to-date otázkou - jak se zbavit pocení při vyvrcholení?

Není žádoucí aplikovat žádná opatření, která není žádoucí, neboť není žádoucí, protože je možné poškodit jejich organismus nesprávnější léčbu, než aby vám pomohlo kontaktovat gynekologa, a že po plném zkoumání bude předepisovat odpovídající léčbu a doporučuje nezbytné léky.

I když je nemožné vyléčit vyvrcholení, ale snížit jeho nepříjemné symptomy, včetně zvýšeného pocení, používají se tyto metody:
Aromaterapie

  • Fitoterapie - příjem tinkturů a léků na základě léčivých rostlin;
  • vitaminoterapie;
  • Aromaterapie - Použijte oleje.

Tyto prostředky mohou být přiřazeny od přílivů a pocení:

  • KLOFIT je tinktura na bylinkách. Pomáhá svému uklidňujícímu účinku normalizovat spánek, snížit četnost přílivů, eliminovat závratě;
  • Leviron - efektivní a bezpečný antidepresivní. Je nutné jej vzít pouze na jmenování lékaře, protože pro každé tělo potřebujete určitou dávku;
  • Nový průkaz - oba tablety i malty. Tento lék má pozitivní vliv na hormonální pozadí u žen. Pod jeho činností, dyspnea, bolestí hlavy, normalizovaný srdeční tep a výběru potu;
  • Přetrvávají. Lék se skládá z extraktů léčivých rostlin - Valerian, Melissa, máta. Pozitivně ovlivňuje nervový systém. Proti zvýšenému pocení, normalizuje spánek a tep.

Pozitivní strana těchto fondů - mohou být klidně užívány s jinými farmaceutickými přípravky.

K dnešnímu dni se pocení během menopauzy ženy se snaží zbavit homeopatických přípravků.

Když se vyvrcholí od přílivů, používají se hlavně tři typy homeopatických přípravků:

  1. Rensus;
  2. Sépie;
  3. Klimatický hel.

RemensRemens Můžete použít tablety i kapky. Aplikace je povolena v jakékoli fázi Klimaks. Jeho dopad je zaměřen na obnovení funkčnosti vnitřních sekrečkových žláz, což vede k normalizaci v narušeném hormonálním pozadí. Symptomy, jako jsou přílivy, pocení, bolest v srdeční oblasti postupně zmizí.

Sépie, Během dvou měsíců by mělo být přijato v kapkách pro 65 mililitrů asi 10 kapek pití dvakrát denně - nebo 30 minut před jídlem, nebo za hodinu po jídle. Po průběhu takové terapie je pocení mnohem snížena a frekvence přílivů se sníží, stejně jako pocení během jejich.

Tablety klimatické hel Cílem je eliminovat přebytečné nerovné reakce a snížení počtu přílivů.

U žen, které preferují eliminaci většiny problémů s lidovými metodami, vyvstává otázka - Co dělat v této situaci? Využijte nějakého druhu receptu nebo pomůže nějakým spiknutí?

Považují se lidé známé v lidech:

  • Šíření zastavení v lázních před lůžkem. Voda by neměla být příliš horká, asi čtyřicet stupňů. Konečný udržet půl hodiny. Poté okamžitě otřete nohy a jděte do postele.
  • Posílit účinnost lázně pomůže využít kontrastní vodu - teplé a teploty v teplotě místnosti. V jedné noze držte přibližně pět minut, v chladu - ne více než 30 sekund.
  • Čaj z SageČaj z šalvěje, že musíte vzít před spaním v teple. Je snadné se připravit - tři čajové lžičky této rostliny nalil sklenici vroucí vody.
  • Rosemary Deconction. Dva čajové lžičky rostlin nalít varu vody - 250 mililitrů. Na minimálním požáru vydržet minut dvacet. Pak musí být napětí. V této formě jíst třikrát denně 30 minut před jídlem.
  • Snížení přílivu a normalizace spánku, třikrát denně vezměte tinkturu hloh, ne více než 30 kapek pro jednu recepci.
  • Se zvýšeným pocením k jídlu čaje z lime květin, připravený jako obyčejný.

Fondy, které snižují zvýšený výběr potu

stresVýskyt pocení během vyvrcholení nemůže být přiřazen jako projev nějaké nemoci. To je přirozená ochranná reakce těla, když jsou přílivy.Tento jev je sám, ale můžete udělat malé úsilí a výrazně snížit výběr potu:

  • Snažte se vyhnout prostorům, ve kterých by mělo být příliš vysoké teploty, také v suti počasí, a ne pod spalujícím sluncem;
  • Nevystavují tělo stresujícími situacemi;
  • Vyhněte se použití horkých a alkoholických nápojů;
  • Nezneužívejte tabákové výrobky;
  • Vyhnout se ostré, mastné a slané potraviny, protože ženy nejen ovlivňují frekvenci přílivů, ale také hmotnostně;
  • V denní dietě, hodně snižují použití cukru, kávy a černého čaje - ještě více provokují pocení během menopauzy;
  • Vyloučit všechny věci ze syntetických tkání ze skříně, je žádoucí a ložní prádlo z takového materiálu, který by nahradil přirozenější, protože negativně ovlivňují termoregulaci v těle;
  • Vyhněte se příliš tlustému a teplému oblečení - hadřík musí být přirozený a oblečení je světlo;
  • Snažte se dostat noční odpočinek ve větraném pokoji;
  • Začněte hrát sport venku nebo nahradit dlouhodobou turistiku.

Když se vyvrcholení, když se pocení zvyšuje více než obvykle, stojí za to dodržovat některá nekomplikovaná doporučení, aby se zachovala čerstvost kůže:

  • Ráno a ve večerních hodinách se sprchovat, protože starý pot má specifický zápach, zejména tak starý. Pokud je to možné, dopřejte si koupelny s přidáním šalvějící nebo máty.

Mytí vlasů

  • Neignorujte mytí vlasů. Špinavé vlasy nejen vypadají nejen ošklivě, ale je skvělé místo pro reprodukci škodlivé mikroflóry.
  • Vzhledem k nepříjemnému zpocenému pachu je důvod k měření ložníku častěji, protože v tomto období je ideálním médiem pro mikroby.

Když se ženy přicházejí do vyvrcholení, nebuďte nervózní a panicing. Zdravý životní styl a pozitivní nálada pomůže přežít toto období bez nepříjemností pro sebe.