Aplikace lidových prostředků pro boj proti příznakům klimaks

Menopauzální období se často stává řadou vážných testů pro ženu. Dokončení reprodukční funkce dochází v důsledku esenciálních hormonálních a fyziologických transformací, jejichž realizace je plná řada patologických příznaků. V této době je ženský organismus zažívá zvýšenou zátěž a nejvzenější mu poskytne nezbytnou pomoc a podporu. Je velmi žádoucí, aby se rozhodl bojovat proti patologickému vrcholu, prostředků, které nezpůsobí činnosti těla dodatečné škody. Lidové prostředky pro menopauzu mohou být ideální volbou pro takovou léčbu.

Může tradiční medicína, když je vyvrcholení skutečně účinný?

Lidové prostředky během menopacteria byly používány již při léčivech určených k realizaci takových účelů, neexistovaly. Naši předci způsobu pozorování, vzorků a chyb byli citováni mocí a rychlost tradiční medicíny. Máme nejbohatší dědictví, jehož hodnota byla potvrzena zkušenostmi z předchozích generací, proto by bylo více než upevnění možnosti terapie změny klimatakteriální změny s naturopatií.

Kromě toho většina non-koronálních léků, jejichž působení je založena na použití příznivých vlastností fytoestrogenu, je vyrobeno z extraktů léčivých rostlin.

Jednolůžkové folové recepty pro boj s menopacteric značek

Nudný děloha

Nudný děloha pomáhá eliminovat přílivy, snížit úzkost, řešit srdeční rytmus, zabránit problémům v díle pohlavních orgánů. Nejčastěji, když terapie vyvrcholení používá fytquia, která je připravena vařením 1 hodinu.L. Suroviny 250 ml vroucí vody. Produkt trvá na 1,5-2 hodiny, blikání a trvá třikrát denně před přijetím potravy. Průběh terapie je nejméně měsíc.

Tato rostlina je součástí slavných kolekce matret, která se etablovala jako měkké, ale účinné prostředky pro odstranění příznaků menopauzy. Koupit broth matrena Můžete na oficiální webové stránce výrobce naleznete v článku odkazem.

Hloh

Hawthorn se používá k odstranění vegetativních porušování, udržování srdce zdraví a plavidel, zejména pro boj proti hypertenzi, během menopauzy. V terapii můžete použít odvar ovoce hloh. Za tímto účelem 1 st. L. Bobule nalil sklenici vroucí vody, zahřáté na vodní lázni po dobu 20 minut, trvejte. Vezměte prostředky 3-4 krát denně před jídlem. Předmět: 1 měsíc.

Karafiát

Kartáčovací hřebíček pomáhá minimalizovat závažnost přílivů, posílit tělo, normalizaci krevního tlaku, snížení závažnosti vegetativních projevů. Jednou z nejcennějších vlastností karafiátu je schopnost zabránit růstu rakovinných buněk. Pro přípravu infuze 15 hřebíček poupata nalil sklenici vroucí vody, nádoba s produktem je pokryta a trvala přes noc. Vezměte prostředky 2krát denně - ráno a večer (před jídlem). Léčba deklarování karafiací musí pokračovat v měsíci.

Angelica

Dudnik se používá při léčbě onemocnění ženských reprodukčních orgánů, včetně zánětlivých. No, dokázal se a v terapii menopauzálních poruch. Při léčbě se použije tinktura, která se připravuje z 50 g kořene způsobu a 500 ml vroucí vody. Tinktura je uchovávána po dobu 15 dnů na tmavém místě a po přijetí 1 h.L., Zředěná voda 3krát denně před jídlem. Předmět: 1 měsíc.

Owin

Oregano má vysoké sedativní vlastnosti. Kromě toho stimuluje práci vaječníků, což z něj činí vynikající možností Premenopauza prevence. Infuze trávy připravuje infuzi: 1. st.L. Suroviny nalil v termoskových 1 st. Vroucí voda, to je 4 hodiny a je přijata po dobu 1-2 měsíců třikrát denně před jídlem (po dobu 10-15 minut). Použijte tuto trávu a přidejte do čajových poplatků.

Dyagil

Dyagil v Tibetu je považován za hlavní "ženské" rostliny. Nejenže reguluje činnost reprodukčního systému, ale také posiluje sval srdce a plavidla, které mají negativní dopad Hormonální perestrojika.
Vaření: 10 g kořene dyagilu se nalije 250 ml vroucí vody, pak výsledný produkt se zahřeje ve vodní lázni asi 30 minut., chlazený při pokojové teplotě, blikání. Vezměte odvod na ½ šálku 2krát denně po jídle (nebo 1/3 šálků třikrát denně).

Hunther

John`s Wort - přírodní antidepresivní, jehož výhodné vlastnosti byly dlouho používány k léčbě nervových poruch. Hormonální procesy doprovázející vrchol, přizpůsobit negativně na adaptačních vlastnostech autonomního nervového systému a prostředky vyrobené na základě této rostliny mohou pomoci při zmírňování tohoto účinku. Kromě toho Voski pomáhá posílit plavidla, zastavit záchvaty migrény, aktivuje procesy tvorby krve. Infuze se připravuje: 15 g nasekaných surovin se nalije 200 ml vroucí vody, nádoba je izolovaná a odejde na trvaci po dobu 4 hodin. Vezměte si prostředky třikrát denně 30 minut před jídlem.

Valenda

Calendula - rostlina schopná pomoci s širokou škálou zdravotních problémů. Má vysoké protizánětlivé prostředky, pomáhá stabilizovat krevní tlak, eliminuje stagnaci žluči, zvyšuje proces regenerace tkáně, zlepšuje barvu a stav kůže. Odmazání květin této rostliny se připraví následovně: 1. st.L. Rozdrcené suroviny nalil 1.5 st. vařící voda, zabalená a odolává kolem hodiny, pak filtrujte. Vezměte si produkt 3-4 krát denně mezi jídly.

Kalina

Kalina - rostlina, která může být užitečná v každém věku. Má nejsilnější společné vlastnosti, pomáhá neutralizovat zánětlivé procesy, reguluje činnosti Gastrointestinální trakt s vrcholem, normalizuje tlak, posiluje nádoby. Můžete použít jak viburnové džemy a čerstvé bobule přidané do čaje, hlavní věc je, že se to stane pravidelně.

červený jetel

Černý jetel červeně - přírodní zdroj fytoestrogen, stejně jako celý komplex stopových prvků (hořčík, chrom, selen, draslík, vápník, chróm). Léčba s infuzí připravenou z této rostliny pomáhá výrazně snížit patologii Známky menopauzy. Připravuje se takto: 2 st.L. Suroviny nalil se sklenicí vroucí vody, nádoba s infuzí je důkladně izolována a udržována po dobu několika hodin. Vezměte si prostředky třikrát denně před jídlem.

Červený štětec

Červený kartáč - prostředky známé pro jeho léčivé vlastnosti. Jedná se o protizánětlivé a protinádorové a uklidňující a hypotenzní a imunostimulační vlastnosti. Navíc Tráva červený štětec Obsahuje vysokou koncentraci fytoestrogenu. Pro výrobu léčiva by mělo být odebráno 50 g kořenů rostliny, nalijeme 1 litr Vodky, trvalý 7-10 dní. Vezměte si tinkturu ráno, na oběd a večer 1. století.L. Před přijetím potravin.

Lípa

LIPA - další zdroj fytohormonů, schopný výrazně vyhlazovat klimakterické poruchy. Má silné omlazování, protinádorové, smírné smírné, protizánětlivé, sedativní vlastnosti. V terapii menopauzy platí vápno barva. Pravidelně používejte limetkový čaj s Klimaky, můžete tělo pomoci s menšími komplikacemi Přežít období nástupu menopauzy.

Shepherd Bag

Pastýřský pytel, který pro jeho nenápadný vzhled skrývá bohatou složení (fytoestrogeny, velký počet hodnotných stopových prvků). Infuze na základě této trávy má hemostatické, termostatické, diuretické, protizánětlivé, hurmoritulující vlastnosti. Nástroj se připravuje takto: 1. st.L. Brouškové bylinky nalil sklenici vroucí vody, vydržely do tepla během několika hodin. Udělejte infuzi 1/3 st. půl hodiny před jídlem (1 měsíc).

Heřmánek

Heřmánek Lékárna - uznávaná tradiční medicína léčivá rostlina. Tento jemný květ není k ničemu a pro ženy s menopauzou. Heřmánek odstraňuje zánět, eliminuje alergické reakce, zklidňuje nervový systém, harmonizuje práci gastrointestinálních orgánů. Deconction heřmánku se připravuje rychlostí: 2 st. L. Rozdrcené květiny při 250 ml vroucí vody. Nádoba s produktem je izolovaná, vydrží kompletní chlazení. Použijte jako interně (3 p. Den před jídlem) a externě (jako oplachování a koupele).

Jeřáb

Ryabina zvyšuje energetický potenciál těla, vyplňuje nedostatek vitamínů, stabilizuje tlak, zlepšuje kvalitu krev, má pozitivní vliv na práci srdce, zlepšuje ochranné funkce. Použít Rowan ve formě tinktury sušených nebo čerstvých bobulí. Pro tento, 200 g čerstvého (nebo 100 g vysušeného) bobulí se nalije litrem vodky. Trvá na tom, že agenta 14 dní ve tmě, a pak přijal na lžičku před jídlem třikrát denně. Léčba kurzu: 1 měsíc.

Kopr

Durceous Seed pomáhá snížit frekvenci přílivů, zklidňuje nervový systém, eliminuje zánětlivé procesy v urogenitální sféře, Eliminuje nespavost. Připravuje infudu následovně: v termosku 3 st.L. Semena nalít 1 l vařící voda, trvat hour. Vezměte si prostředky třikrát denně před jídlem (půl hodiny). Léčba pokračovat alespoň měsíc.

Chmelový kužel

Hopové kužely se používají ke stabilizaci hormonálního pozadí, zlepšení psycho-emocionálního stavu, odstraňování problémů. Často se používá, že tinktura této rostliny, která se připravuje elementární: 25 g surovin nalil 100 ml vodky, trvají na tom asi 7-10 dní, filtruje se a vezme 10-12 kapek v dopoledních hodinách a večer předtím jíst. Léčba by měla trvat asi měsíc.

Jak jinak mohou lidové léky?

Léčba vyvrcholení může být provedena pomocí těchto produktů, které se dlouhodobě seznámí a nejsou spojeny s terapeutickými postupy. Příkladem může sloužit například pravidelné používání určitých ovoce, zeleniny a dalších rostlinných produktů.

  • Datum pomáhat udržovat úroveň hemoglobinu, zlepšení práce gastrointestinálního traktu, vyplňte nedostatek vápníku.
  • Granátová jablko zlepšuje vzorec krve, zvyšuje hemoglobin, zvyšuje imunitní obranu.
  • Sójové výrobky jsou bohaté na fytogormony, které jsou nepostradatelné v boji proti symptomům menopacteridu.
  • Zelí (brokolice a barva) je také bohaté na fytoestrogeny, kromě pravidelného užívání této zeleniny chrání před vývojem nádorových neoplazmů.
  • Medo a včelí produkty jsou nepostradatelné asistenty během období Klimaků, díky nejbohatším složení stopových prvků a aminokyselin. Pro dosažení pozitivního účinku se výrobky včelařství musí neustále navštěvovat dietu v mírných množstvích. Výborná volba je kombinace medu a vanu. To vám umožní zlepšit stav kůže. Pro dosažení podobného výsledku je malé množství produktu třel do kůže a ponecháno 15-20 minut.
  • Dokonce i použití koření (hřebíček, kurkuma, skořice, muškátový oříšek, vavřínový plech) může poskytnout antioxidant, protizánětlivé, tónování, protinádorový účinek.

Seznam může pokračovat nekonečně - každý produkt vytvořený přírodou je obdařen určitými užitečnými vlastnostmi. A pravidelné užívání mnoha z nich může mít pozitivní vliv na dynamiku menopauzy.

Zlepšení stavu během výskytu menostázy lze dosáhnout pravidelným příjmem bylinných lázní. Pro tyto účely můžete použít Lomies, série, červ, bílý, heřmánek, oregano, hopové hrboly. Kurz může skládat z 10-12 procedur. Podobné terapeutické akce pomáhají odstranit nervové napětí, eliminovat svalové křeče, zlepšit stav kůže, neutralizovat zánětlivé procesy.