Usnadnění příznaků klimaks s jógou

Začátek menopauscicicerické období je často poznamenán mnoha nepříjemnými příznaky: rozpad spánku, přílivu, štěkání tepla, krevního tlaku skoky, Hlava, Porušení v práci nervového systému a jiných problémů. Vstup do menopacterního věku vyžaduje pozornost stavu zdraví a všeobecné blahobytu; proto je během vyvrcholení jógy neocenitelnou službu.

Dnes rostoucí počet žen chápou význam odpovědného přístupu k jejich státu v tomto životě. Začnou hledat specializovanou literaturu a tréninkové materiály v síti. Jakmile otevírají link jógu během cvičení vyvrcholení. Je to tento okamžik, který se často stává počátkem Úleva nepříjemné příznaky menopauzy.

Proč se doporučuje dělat jógu v menopauzálním období?

  • Tento typ zatížení během menopauzy, na rozdíl od mnoha dalších, znamená měkký vliv na všechny orgány a systémy těla. Pravděpodobnost přepracování se sníží na minimum, což je schopno zhoršit obecný stav.
  • Tato technika minimalizuje riziko protahování a zranění, protože všechny možnosti ASAN jsou zaměřeny na pomalé a postupné zpracování svalů a kloubů. To eliminuje drsné a traumatické pohyby, které jsou obzvláště důležité pro menopauzu, protože kosti se stávají křehkými a svazky rychle ztrácí bývalou mobilitu.
  • Tento směr fyzického zlepšení jemně stimuluje metabolické a hormonální procesy v těle, má pozitivní vliv na emocionální stav.
  • Eliminace stagnujících jevů slouží jako preventivní opatření v boji proti vícenásobným onemocněním, včetně onkologické.
  • Zaměstnání jógy v Klimakse podporuje prevenci vegetativních vaskulárních poruch.
  • Starověké indické výuky pomáhá udržet vnější odvolání, podporovat tělo v tónu, bojovat s množstvím extra kilogramů.

Nejlepší cvičení pro ženy během menopauzy

Hlavní postupy jsou zaměřeny na minimalizaci klimatických příznaků, jejichž projevy a intenzitu jsou jednotlivec v každém případě. A přestože systém tříd znamená kompilaci kompilace technika zaměřeného na vyvážení všech vnitřních procesů ženského organismu, některé prioritní postupy jsou přiděleny, které jsou vhodné pravidelně provádět během menstráze.

Asana zaměřená na odstranění přílivů

Tato kategorie cvičení je prezentována především asana "související úhel". Uvolňuje tělo, stimuluje práci ženských orgánů, má příznivý vliv na práci nadledvinových žláz, které produkují hormony, snižuje únavu v nohách a varuje progrese křeče. Další cvičení, které pomáhá překonat útoky přílivů jsou bloky pomalých hlubokých dřevotřísků s tlakem dlaní na břišní. Jsou prováděny pomalým tempem s konstantními respirační kontrolou.

Asana, stimulující krevní oběh v orgánech malé pánve

Chcete-li zintenzivnit práci ženské sexuální sféry, jóga nabízí celou řadu cvičení, která zahrnuje tzv. "Ženské svahy", v kombinaci s protahovací kloubními spoji a svaly, Asiaté statické a dynamické "motýl", stejně jako jeden nejdůležitějších ženských praktik "Unavený pes". Všechny tyto techniky v agregátu umožňují zabránit městnavému jevům v oblasti malé pánve, posílit krevní oběh, optimalizovat práci této důležité ženské oblasti. Všechny pohyby by měly být prováděny hladce, bez dárce.

Asana pomáhá udržovat stabilní emocionální pozadí

Když je vrchol, nervový systém je extrémně nestabilita. Žena může být narušena útoky podrážděnosti, sumperátů, plasticity, poruch spánku, apatie. Chcete-li stabilizovat psychologický stav, je nesmírně důležité se naučit, jak relaxovat správně a včas, vyhnout se přepracování, správně výstupem stresu. Vynikající asistenti v tomto bude následující Asiaté: "představují mostu" "póza dítěte", "Shavasan", praxe "nohou až do zdi", "prášek prášku", "představují bohyně", " Představují létající ryby ".

Jak dělat cvičení?

Jóga není jen sadou individuálních cvičení. Pro dosažení pozitivního účinku, kompilace celého komplexu tříd, s přihlédnutím ke stavu těla určité ženy, související nemoci, úroveň tělesného tréninku, jakož i symptomy, které je charakteristické pro něj během něj období.

Neméně důležité je správné cvičení. Ideální možností může být třídy se zkušeným trenérem. Pokud taková možnost neexistuje žádná taková možnost, můžete se pokusit kontaktovat pomocí vyhledávačů zadáním požadavku: jóga, když klepnete na tlačítko sledovat video tutoriály online. Prohlížení podobných válců pomůže řádně vybudovat třídy, kontrolovat techniku ​​provedení a jejich vnitřní pocity.

Omezení a kontraindikace pro jógu praktikování během období menopauzálních změn

Fyzické zatížení Jasno představuje speciální výstražná zařízení. Ne všechny typy technik se doporučují pro ženy v menopauze.

  1. Pokud je žena trápena záchvaty, je kategoricky kontraindikována jakýmikoliv ASANS, praktikující zpoždění dýchání a intenzivní vibrace hrudníku.
  2. V přítomnosti takové onemocnění, jako je arteriální hypertenze, postupy, ve kterých se očekává, že budou polohy vyloučeny, aby se zabránilo zhoršení.
  3. Jakékoliv vážné alandy by měly být důvodem pro poradenství se svým lékařem. S jeho svolením lze vyvinut jemný program tříd.
  4. Zatížení by měly být postupně zvýšeny, přidávat nová cvičení a počet opakování, se zaměřením na vnitřní samo-kompenzaci ženy a jeho náladu.
  5. Rozhodnutí dělat jógu během období, kdy přijde menopauza, musí být posílena změnou výživy a životního stylu. Škodlivé návyky a těžké potraviny, které jsou nasycené tukovými a rychlými sacharidy, přispějí ke zvýšené únavě, podrážděnosti a posílení dalších symptomů Klimaků, snižují ne všechny připojené úsilí.

Dodržování těchto jednoduchých doporučení může výrazně zlepšit kvalitu života v období změny. Je to pravidelná gymnastika, která vám umožní maximálně snížit projev nechtěných symptomů menopauskálního období a umožňuje ženě užívat si každý den jeho bytosti.