Hnědý výtok během včasného těhotenství: příčiny a nebezpečí

Mateřství je jedním z hlavních destinací ženy. Ale s implementací této ušlechtilé mise je někdy spojena s mnoha obtížemi. Jedním z nich je hnědé alokace v časném těhotenství. Jejich vzhled velmi často naznačuje myšlenky vážného nebezpečí pro pohodu budoucího dítěte. Situace však není vždy vážná. V důvodech a nebezpečích hnědého výboje na začátku těhotenství budeme hovořit v tomto článku, zvažovat případy žen, které osobně čelí podobným problémem.

Příčiny hnědého výboje během včasného těhotenství

Existuje několik hlavních důvodů, které mohou být způsobeny hnědými alokacemi na začátku těhotenství.

Hormonální restrukturalizace těla

Olga, 27 let: "Hnědé alokace se objevily ve 3 týdnu těhotenství. Jasný, ale jasně viděl, že existuje příměs krve. Velmi vystrašený. V soukromí byl ultrazvuk držen - vše v normálu. Doktor, který provedl průzkum, řekl, že může být postižen změnou hormonálního pozadí. Jaký je důvodem vzhledu hnědého výboje při 3 týdnech těhotenství?"

Podobná sekrece na třetí týden těhotenství - ne neobvyklé. Narození nového života znamená rozsáhlé změny v ženském těle, včetně hormonální úrovně. Tyto změny se mohou projevit sami a ve formě světle hnědých sekrenců v časném těhotenství. Porušení poměru hormonů - jejich hlavní důvod.

Mohou se objevit krátce před prvním zpožděním. Taková sekrece nemá žádný odpudivý zápach, to neprovede svědění a spalování v oblasti vnějších pohlavních orgánů a časem zmizí sám.

Violetta, 25 let: "Těhotenství 4 týdny hnědé výboje. Apeloval na doktora - řekl: "Všechno je v pořádku. Jedná se o hormony ". Ale co "vynikající" může mluvit, jestli tam jsou stopy krve? Možná, že lékař je nekompenetent? Navštivil jsem další ".

Dodržování krve v menších množstvích za čtyři týdny těhotenství, v nepřítomnosti dodatečných známek nevýhody, skutečně může znamenat, že vyvážení hormonu ještě nebylo obnoveno, přirozené pro ženu v poloze. Stanovisko lékaře může být důvěryhodný. Pokud je sekrece krátkodobá, ne bohatá, bezbolestná, pak byste se neměli starat.

Implantace fetálního vejce do stěny dělohy

Irina, 24 let: "Po zpoždění jsem udělal test - dva pruhy! Velmi potěšen. Ale krátce před zahájením období, měl jsem Browned výtok (malé) a v nich. Druhý den se všechno zastavilo. Co jsou v prvních týdnech termínu takové nesmírně hnědé hnědé alokace?"

Chcete-li pochopit podstatu fenoménu, je třeba si pamatovat, že asi 8-10 dnů po oplodnění vejce se pohybuje v děložních trubkách, a pak upevněna v děložní dutině. Je možné narušit integritu kapilár, což se projevuje křižovatkou krevních pruhů v přírodním tajemství ženských pohlavních žláz. Tento jev je krátkodobý, a není doprovázen bolestí nebo jinými nepříjemnými příznaky. Může být hnědá, světle hnědá nebo Růžová alokace barev na časném těhotenství.

Abnormální měsíčně v prvním trimestru těhotenství

Svetlana, 20 let: "Teď jsem na dvanáctém týdnu. Láska o budoucím dítěti se stala překvapením. Skutečnost je, že moje měsíční přišel včas, jen tam nebylo tak hojné. Ve druhém měsíci (přibližně 8 týdnů) se situace opakovala. Když nevolnost začala ráno, a na Ústavu se probudil, musel jsem jít k lékaři. Zprávy mě udeřily! Může být v prvních týdnech měsíční období?"

Tato situace není tak neobvyklá. Obvykle se těhotná žena výrazně zvyšuje úroveň progesteronu - hormonu zodpovědný za uložení plodu. Pokud je z nějakého důvodu jeho koncentrace nedostatečná, pak pravděpodobně vzhled hnědých hmot, které mohou být považovány za scarlet menstruaci.

Dalším důvodem pro abnormální období u těhotných žen je současná zrání několika vajec. S hnojením jednoho z nich, druhý zůstane "volný". Situace vede k tomu, že se současně syntetizuje velký počet hormonů, zodpovědných za zachování oplodněných vajec a hormonů, které stimulují měsíčně. Je-li z nějakého důvodu využít, pak se v průběhu těhotenství objeví hnědé výboje. Přibližně 8 týdnů (někdy o něco o něco později) se situace normalizuje.

Svetlana, 27 let: "Může Měsíční jít, pokud očekáváte dítě? Mám hnědé alokace pro 6. týden těhotenství. Je to možné?"

Pokud se ovulace vyskytla blíže ke konci menstruačního cyklu, pak je vzhled sekrecí podobných menstruaci docela pravděpodobné, že do 6 týdnů. Hnědé alokace v 9. týdnu těhotenství a později by měly být upozorněni - do této doby musí být dosaženo rovnováhy hormonů, zvláštní pro ženy v pozici.

Mechanické poškození integrity sliznic

Gagina, 24 let: "Na 9. týdnu si všiml béžové výběru po odebrání stěrka. Doktor vzal analýzu nějakého kartáče - možná tedy? Papaverin pila přes noc, ale druhý den znovu hnědé stopy na denní. Dnes to byl ultrazvuk - neexistuje žádná hrozba. Může způsobit, že důvod je třeba zkontrolovat a přijmout analýzu?"

S největší pravděpodobností přítomnost hnědého výboje v 9. týdnu těhotenství je způsobena plotem cytologické analýzy. Možná se to stane mechanicky poškodit povrchové nádoby, což způsobilo vzhled krevních stop. Nedostatek hrozby přerušení pouze toto předpoklad potvrdí. Gestační období zvyšuje průtok krve do orgánů malé pánve a sliznická membrána se stává citlivější na mikrotramery.

Patologické důvody pro hnědý výtok v brzké době

Riziko potratu

Olga, 23 let: "Nedávno jsem se dozvěděl, že čekám na dítě. Dnes, po procházce, on si všiml hnědého výboje na 12. týdnu těhotenství. Před tím, že na sedmém týdnu byl menší mužský muž, a pak na devátém, ale nedal jsem to důležitý, protože všechno šlo sám. Nyní výběr hnědého, podobného měsíčnímu a vzhledu a pocitu (žaludek bolí, stiskne dolní část, cítím se zlomené). To je nebezpečné?"

Irina, 26 let: "Hnědý výtok v týdnu 7 je hrozba přerušení? Přežil silný stres - na pátý týden, zatímco pes mě napadl. Nejprve si nevšimli změny a včera viděl na spodní prádlo stopy hnědé barvy. Trochu táhne břicho. Zda stresující situace je schopna přinést hnědý výtok na 7. týden těhotenství?"

Hnědé vrcholy v prvním trimestru těhotenství se často stávají známkou hrozby potratu. Mohou mít jak mírnou a poměrně bohatou a nehomogenní konzistenci s sliznicemi. Další příznaky spontánního přerušení jsou: přítomnost bolesti v dolní části břicha a oblasti Sakrum, všeobecné onemocnění, slabost.

Důvody, které způsobují hnědé vrcholy na začátku těhotenství, mohou být nejrůznější. Jedná se o nedostatek progesteronu a zvýšenou produkci androgenů a genetickou patologii plodu a přítomnost onemocnění reprodukčních těl a včetně silného strachu a stresu.

Bubble Drift

Anastasia, 25 let: "Byla Zpoždění a bílý výtok. Vyrobeno čtvrtý týden test - pozitivní. Ihned na klinice jsem nešel, rozhodl jsem se počkat na poslední týdny prvního trimestru, takže lékaři jdou méně. Ale hnědé alokace se objevily v 8. týdnu těhotenství. Tam byly myšlenky, že se jedná o menstruaci a test podveden. Další - opět pozitivní. Myslel jsem, že za 8 týdnů je to nepravděpodobné, že je to možné, a to se stalo děsivým. Běžel k lékaři, prošel testy, prošel ultrazvukem a byl ohromen diagnózou - bublina. Vzpomínám si o dalších událostech s chvění: čištění, analýzy, kontroly v Oncodispere. Přinejmenším nepotvrdil onkologii. Snil jsem porodit zdravého dítěte, čekám na svolení lékaře. Jaké příznaky a přidělení by měly upozornit?"

Bubble Drift - vážná patologie, která se nachází v 1 z 1 000 případů. Podstata tohoto fenoménu je to, že buď "vadná" vaječná buňka, která neobsahuje soubor ženských chromozomů, nebo plnohodnotného vejce oplodnění dva spermie najednou. Výsledkem je, že Chorion nebo pile Shell se změní na více cyst, podobných bandovi hroznů. V podstatě to je nádor, který může být oba benigní, tak maligní.

Symptomy bubliny Drift nejsou vždy zpočátku vyjádřeny jasně. Často se vyvíjí časná toxikóza, pro které přítomnost bolesti hlavy, vyčerpávající nevolnost a zvracení, hypertenze útoky. Test dává pozitivní výsledek. V případě krvácení bublin se vyskytuje v 95% případů. V krevní hmole se může zdát fragmenty, které se podobají pěnou, hlen nebo kočička.

Mimoděložní těhotenství

Maria, 23 let: "Je pravda, že provedená fimbroplastika vytváří riziko ektopického těhotenství? Jaké příznaky by měly upozornit?"

Olga, 32 let: "Dlouho nebylo možné otěhotnět - hroty v trubkách. Bylo ošetřeno několik let. Teď šestý den zpoždění. Test potvrdil koncepci. Slyšel jsem, že proces adheze vytváří riziko vzniku ektopického těhotenství. Je to tak? Jak se tato patologie projevuje?"

Emascinální těhotenství - další hrozba pro potenciální mateřství. Podstata fenoménu v anomálních upevňovacích vejcích, když místo stěny dělohy je lokalizována v vaječníku, trubkách, břišní dutině nebo čípku. Všechny nebezpečí je spojeno s přirozeným zvýšením fetálního vejce, které může vést k prasknutí orgánu (častěji než trubka) následovaná rozsáhlým krvácením.

Příčiny vývoje anomálie mohou být různorodé. Nejčastěji jsou příbuzné buď porušením fungování vajíčka nebo spermií, nebo s porušením dopravní schopnosti děložní trubky. Fibriloplastika, jakož i přítomnost lepidla, je jedním z rizikových faktorů pro vývoj ektopické konsolidace.

Zpočátku, ektopický těhotenství probíhá podobně jako obvykle. Symptomitomie je schopna vyjádřit bolest na stejné straně, kde je ovocné vejce implantováno, tahání pocity v poli Sakrum a krvavé tajemství tmavě hnědé. Tyto první znaky se mohou objevit přibližně, když jde 6 týdnů těhotenství. Jejich intenzita může být odlišná - závisí na termínu, místo implantace, jednotlivých charakteristik těla ženy.

V některých případech je ovocný vejce zamítnut nezávisle, což se projevuje tmavým výtokem a mírným bolestivým syndromem. A někdy existuje mezera orgánu a břicha krvácení, doprovázené poklesem krevního tlaku, zhoršení obecného stavu, ostré bolesti, které dávají v hypochondriu a inter-opakcentní oblasti. Může se vyskytnout na pátém a osmém týdnu těhotenství.

Hnědé sekrece na pátý týden těhotenství, doprovázené bolestí, by již měly být ostražité, protože ektopická umístění fetálního vejce je velkým nebezpečím pro zdraví žen.

Zánět a std

Irina, 30 let: "Po 10 týdnech těhotenství, nepříjemné symptomy všimli: nesnesitelné svědění, močení s bolestí. Zpočátku jsem si myslel, že by mohla být cystitida nebo "drozd", ale tam byly alokace po dobu 11 týdnů těhotenství - světle hnědý, smíšený s neprůhledným žlutým hlenem (jako pus). Tam byl nějaký nechutný zápach. Ještě lépe ne. Co by to mohlo být?"

Podobný Výběr během těhotenství V každém období přítomnost zánětu v orgánech reprodukčního systému, reprodukce podmíněně patogenní mikroflóry nebo přítomnosti sexuální infekce.

Během období těhotenství jsou často sníženy ochranné síly, včetně intimní sféry. Proto "probudit" spící infekce a onemocnění. Takové důvody vyvolávají podráždění sliznice, svědění, a následně mikro-poškození krevních cév. Hnědé alokace po dobu 11 týdnů v tomto případě mohou mluvit například o zahradnictví.

Yana, 27 let: "V loňském roce jsem se dozvěděl, že mám erozu. Byla zabalena a pak se dozvěděla, že čekám na dítě. Hnědé alokace ve 4. týdnu těhotenství mě obávaly. Jako by obyčejní tašky, ale s burgundským odstínem. Na 9 týdně se opakuje hnědý výtok. Doktor řekl, že Provocateur - erozi. Mohl provokovat Hnědý výběr během těhotenství?"

Eroze děložního hrdla je diagnostikována v každé druhé ženě, žádná výjimka a budoucí matky. Na fotografii můžete vidět, jak se může krk s erozi vypadat. Opravdu, během těhotenství, lehký hnědý film může mluvit o tomto onemocnění. Někdy můžete vidět hlen. Bolestivé pocity Toto onemocnění neprovede, dokud je k němu připojen zánětlivý proces. Eroze může zavolat alokace v prvních týdnech těhotenství A v průběhu termínu.

Irina, 32 let: "Může hnědé alokace v 10. týdnu těhotenství vypadat kvůli erozi? Všiml si, že Sukrovitsa se objeví po sexu.

V eroze, sexuální kontakt může vyvolat vzhled světle hnědého výboje v 10. týdnu těhotenství, jakkoliv však kdykoliv. Jejich příčinou je mechanické poškození epitelu postižené oblasti. V přítomnosti tohoto onemocnění musíte konzultovat s lékařem, protože erozi, která začíná BLLEE, by nemělo být ignorováno a léčba.

Hnědé vrcholy v prvním trimestru: Co dělat?

Během těhotenství se vyznačuje barvou a konzistencí od obyčejného bílého, vyžadují doktorovi povinné odvolání. První trimestr je čas, kdy jsou všechny orgány a budoucí děti stanoveny. Pečlivě zvažte přistoupení bolestivých pocitů v břiše. V agregátu mohou tyto příznaky signalizovat vážné nebezpečí. V žádném případě by se nemělo zapojit do vlastní diagnostiky a samostatné léčby. Pouze se specialistou lze řešit podezřelé sekrece a přijmout vhodná opatření.