Hnědé alokace při užívání hormonálních antikoncepce

Výběr před a po antikoncepci

Počínaje perorální antikoncepce, některé ženy čelí hnědému vaginálním výboji. Důvody tohoto fenoménu a situaci zvážíme, kdy budete muset hledat pomoc od specialisty.

Hnědý odstín výboje v důsledku krevních kapek padajících do vaginálního hlenu. Samotná skutečnost, že jejich přítomnost však ještě není důvodem k obavám. Čas od času mohou být i zdravé ženy narušeny, objevit se ihned po pohlavním styku nebo před menstruací.

V prvních dvou měsících po zahájení recepce hormonálních antikoncepcí mohou ženy mít hnědé vrcholy, nejčastěji začít uprostřed cyklu. Způsobit v hormonální restrukturalizaci těla. Pokud je antikoncepce jmenován specialistou a není opotřebován, taková situace je normální.

Navštivte doktor, který potřebujete, pokud:

  • Antikoncepce je vybrána bez konzultace s profilem specialisty;
  • Výběr se objeví každý den;
  • Příděly nezastavují více než 2 měsíce po zahájení přijímání prostředků;
  • Cítí bolest v dolní části břicha, suchá vagina, bolest v čase nebo bezprostředně po sexuálním styku.

Tyto příznaky mohou indikovat přítomnost gynekologických onemocnění, pohlavních infekcí nebo chyb při výběru antikoncepce. Pouze lékař může instalovat přesnou příčinu hnědých sekrecí. Žena bude muset projít testy pro úplnou diagnózu stavu těla.

Hnědé vrcholy jsou v prvních měsících po zrušení antikoncepce. Důvod je stejný jako v prvním případě - restrukturalizace hormonálního pozadí. Proto lékaři nedoporučují plánovat těhotenství během tohoto období.