Proč jsou hnědé alokace namísto měsíční: normou, těhotenství nebo patologie?

Stabilní menstruační cyklus se může pochlubit všem ženou, ale také menší zpoždění v několika dnech ne vždy zahrnuje těhotenství nebo silný hormonální selhání. Když jsou namísto menstruace poznamenány hnědé příděly, je důležité věnovat pozornost svým vlastnostem a souvisejícím příznakům, o kterém budeme v tomto článku hovořit.

Normální charakteristiky

Když je přidělení hnědé barvy povoleno tři dny, neexistují žádné důvody pro obavy. Mnoho žen, Maznia začíná brzy před menstruací, postupně získává vlastnosti přírodního krvácení v charakteristickém regulaci.

Podezřelá patologie nemá následující výběrové vlastnosti:

  • homogenní konzistence (malé sraženiny);
  • načervenalý nebo hnědý odstín;
  • Menší objem (dostatečně denně);
  • Nedostatek svědění a spalování;
  • žádný nepříjemný zápach;
  • vzniká několik dní před menstruací;
  • Poznámky ne každý cyklus.

Hlavním faktorem vzhledu hnědého výboje s krví namísto menstruace je porušením hormonální rovnováhy. Žena se ho může vyvolat. Specifické podmínky mohou ovlivnit provoz sexuálního systému.

Pokud existuje také drozd (Candidiasis), pak tam krvácení konzistence bavlny.

Sekrece jako znamení vzhledu novotvarů v genitáliích

Onkologie

Na samém počátku je vývoj nádorů rakoviny v reprodukčním systému prakticky žádný výrazný příznaky. Proto je nemoc obtížné diagnostikovat výhradně na pohodu pacienta. Zpoždění menstruace je důsledkem hormonálních poruch. Kvůli tomu se lékař především podezřívá rakovinné buňky v reprodukčním systému.

COSURCING by mělo být hojné vypouštění tmavé barvy. Mohou být velmi husté, ale na pozadí vývoje patologie se stane vodnatým, někdy obsahovat kočičku. V pozdějších fázích vývoje, břicho začne hodně ublížit, zatáhněte dolní část zad, stehno. To znamená, že žena potřebuje naléhavou pomoc. Dřívější onemocnění je odhaleno, tím vyšší je šance plného uzdravení.

Vejce cyst

Když namísto měsíční hnědé izolace a náhle bolí břicho, můžete převzít tvorbu tekutinového nádoru v vaječnících. Menstruace může mít slabý nebo hojný charakter. Obyčejný příznak cysty vaječníky - zpoždění od 5 dnů do jednoho měsíce. Psevdomy může ochojí několik dní, často doprovází novou bolestí v dolní části břicha. Přečtěte si O Povaha vypouštění ovariální cystu V jednom z našich článků na odkazu.

Po studiu materiálu stanoveného v článku by mělo být dospělo k závěru, že je nutné pravidelně navštěvovat gynekolog. Co přesně způsobilo vzhled tohoto fenoménu, může definovat pouze lékař. Specialista po pečlivém vyšetření a diagnóze bude trvat terapeutická opatření týkající se abnormálního vaginálního utajení.