Hnědé alokace pro erozi

Zejména krev, hnědá, alokace jsou jedním z nejčastějších známek různých gynekologických onemocnění. Krevní výtok se může objevit v hormonálních poruchách, zánětlivých procesech. Hnědé alokace jsou také jedním z příznaků eroze děložního čípku.

Eroze děložního čípku je patologie, která je obeznámena s téměř každou ženou všech věk. Eroze je diagnostikována u mladých dívek a starších žen a jeho příčiny vzhledu se lišírci.

Docela často, gynekolog během inspekce pozoruje vadu na vaginální části děložního čípku, který vypadá jako hyperemická skvrna. Při kontaktu s nástrojem může být krvácení během erosie děložního čípku. Tato vada nebo skvrna se nazývá erozi.

Vaginální část je viditelná oblast děložního čípku, který obdržel svůj název kvůli umístění. Gynekolog jako plochý vícevrstvý epitel, který linuje vaginální region, uzavírá o přítomnosti benigní patologie.

Pokud na pozadí bledě růžová sliznice s hladkým povrchem se objevuje načervenalé sametové místo, mluví o vývoji eroze. Některé závažnější onemocnění však mohou mít stejné známky. V této souvislosti, pro formulaci diagnózy je nutné podstoupit další vyšetření.

Červené skvrny a přítomnost sekrecí krve jsou vzhledem k přítomnosti válcových buněk cervikálního kanálu, které jsou náchylné k traumajismu. Cervikální kanál je lokalizován uvnitř čípku a je spojením mezi dělohy a vagínou. Kromě válcových jednovrstvých buněk je kabelový kanál odlišen přítomností žláz, které produkují ochranný proti patogenovým mikrosférám.

Válcový a plochý epitel se nachází v transformační zóně, která se nachází v oblasti vnějších odpadních vod, tvořených dnem krčního kanálu. Je v transformační zóně, že se nejčastěji objevují různé precancerózní procesy.

Ve vývoji eroze v epitelu vaginální části se objevují patologické změny. Povaha těchto změn způsobuje vzhled erozních odrůd.

Možnosti

Navzdory obecně uznávanému názoru není eroze nemoc. Některé jeho formuláře navíc nejsou považovány za patologický proces. Někdy je vznik erozi kvůli přirozeným fyziologickým změnám, které způsobují určité stavy epitelu.

V moderní gynekologii je obvyklé přidělit následující odrůdy, které zahrnují erozi.

Vrozená forma ektopie nebo eroze. Během období intrauterinního vývoje je vaginální část děložního čípku pokryta válcovými buňkami, které jsou v dospělosti v cervikálním kanálu. Jak se dozrává, válcový epitel se nahrazuje plochými buňkami a skvrny zmizí.
Vědci prokázali, že vrozená erozi není patologie, ale přirozenou fází ve vývoji ženského reprodukčního systému. S tímto stavem neexistují žádný krvavý nebo hnědý výtok. Skvrna správného tvaru, jako je viditelná transformační zóna, regresí 25 let do věku.

V některých situacích například s časným začátkem sexuálního života může vrozená erozita infikovat. To je způsobeno zvýšeným náchylností válcového epitelu na nežádoucí faktory. Výběr krve kontaktu.

V případě zánětlivého procesu je ukázána konzervativní léčba. A s častými opakováními se chirurgie zváží.

Pravá eroze. S tímto formulářem je také vzhled krvavého hnědého výboje. Vada se objeví v škodlivém účinku na čípku, v důsledku čehož je porušena integrita epitelu. Skutečná vada je reprezentována vředem nebo rány na povrchu děložního čípku.

Povrch rány má krátkou dobu úniku. Několik dní se hojí a eroze zmizí. Ulcerativní vada však obvykle znamená zánětlivý proces, který podporuje nesprávný proces regenerace. Ve většině případů se skutečná eroze léčí nesprávně, což způsobuje vzhled ektopie.

Pravá erozi je zřídka diagnostikována kvůli menšímu trvání progrese. S gynekologickým vyšetřením nebo sexuálním kontaktem se může projevovat krvavou, zejména hnědý výtok. Terapie je zaměřena na odstranění infekčního faktoru a aktivaci procesů regenerace tkání.

Pseudo-erozi nebo získaná ektopie. Jedná se o chronický proces, který je také charakterizován výskytem sekrecí krve nebo hnědého propacátu. Pseudo-erozi se vyvíjí kvůli nesprávnému oživení cervikální rány.

Pseudo-erozi může pokrok po celá léta. Na rozdíl od vrozených skvrn, to není znovu. Pseudo-erozi je patologie pozadí, která může přispět k rozvoji predikiny a onkologie.

V některých případech krvavá, hnědá izolace, která jsou vnímána jako projevy nemoci, mohou mít zcela jinou povahu. Zejména s maligním nádorem děložního čípku se také objevuje krevní výtok hnědé shady. V souvislosti s erozi čípku je nutné rozlišovat s jinými onemocněním.

Příznaky

Je známo, že erozivní místo onemocnění není. Pouze některé formy jsou považovány za patologický proces, jak eliminovat.

Vada výhodně znamená nahrazení plochého epitelu s válcovým hadříkem. Při lokalizaci na vaginální části děložního čípku jsou válcové buňky docela zranitelné a často suspendovány. V erozivní defektu nejsou vyloučeny následující příznaky.

  1. Krvavé otázky. Skvrna se často projevuje kontaktováním krve nebo hnědé sekrece. Tyto krvácení mohou nastat po kontrole gynekologa nebo intimní blízkosti.
  2. Nepohodlí a bolestivost. Tato funkce se často projevuje v sexuálních kontaktech.
  3. Mušle Belie. Buňky vady eroze obsahují žlázy, které produkují hlen. V souvislosti s tím, kterou žena může pozorovat zvýšení počtu sliznic.

Pokud jsou akce doprovázeny současnou chorobou gynekologické povahy, se mohou objevit acyklické výboje krve, poruchy spojené s cyklem. V některých případech, výskyt mosazného hnědého výboje před a po menstruaci.

Ve studii vaginálního rozmazání mohou pacienti určit zvýšení leukocytů, které nejsou vždy spojeny se zánětlivým procesem. Intenzivní bolest a hojný krvavý výběr nejsou charakteristické.

V případě cervikální eroze může být krvácení jediným příznakem. Nicméně, gynekologové zdůrazňují, že krvavá, například hnědá, izolace jsou známkou různých onemocnění ženské reprodukční sféry. Když se objeví výstupy krve, by mělo být navštíveno lékařské zařízení, aby se konzultovaly a zkoumaly specialisty.