Co může být přiděleno v časném těhotenství

První trimestr je považován za odpovědnou a alarmující období. To je čas, kdy je budoucí dítě velmi zranitelné před expozicí nežádoucím faktorům. Proto by budoucí matka měla být obzvláště pozornost jeho státu v prvních týdnech těhotenství. Jeden z památek potenciálního pohodu (nebo znevýhodněných) jsou alokace v časném těhotenství.

Typ výběru během těhotenství se může výrazně změnit. V některých případech sekrece získává anomální charakter, a to znamená, že normální rozvoj malého života vstoupí do hrozby.

V tomto článku budeme zvážit, které alokace jsou způsobeny přirozenými změnami vyskytujícími se v mateřském organismu, a jsou poměrně přípustné, a které signály o nebezpečí pro zdraví samotné ženy a jeho budoucího dítěte.

Budoucí maminky se obávají zpravidla podobné otázky, pokusíme se najít odpovědi na nejběžnější z nich, zkoumali historii a recenze skutečných žen.

Včasné těhotenství: Normální možnosti

Vliv progesteronu

Inna T. (G. Samara): "Asi 18 dní prošel z koncepce. Test pozitivní. Po 2-3 dny zpoždění menstruace si všimli bílé husté zvýraznění. Před měsícem před měsícem si nevšiml. Mohou být takové alokace po dobu 2 týdnů těhotenství nebo ne? Co mohou znamenat?"

Neprůhledný krémový výběr Ve druhém týdnu, výsledek aktivní práce z progesteronu - hlavní hormon gestačního období. Je pod jeho vlivem a změnou vaginálního tajemství. Zvýšená koncentrace progesteronu vytváří příznivé podmínky pro spolehlivé upevnění embrya v sliznici podložky děložní vrstvy. Implantace se vyskytuje přibližně osmý - desátý den po koncepci. Proto Bílé tlusté alokace u žen před plánovaným měsíčně může znamenat těhotenství.

Bílý
Bílá krémová

Implantace ovocného vejce

Irina K. (G. St. Petersburg): "Před několika dny jsem se dozvěděl, že čekám na dítě. Teď jsem o druhém týdne těhotenství. Pár dní před začátkem očekávané menstruace v denním hlenu s pevnostmi krve. Myslel jsem, že toto kritické dny začaly, ale žádné další známky startovní menstruace se neobjevilo. To vše bylo velmi podivné! Je vznik takových sekrencí v časném těhotenství?"

Přidělení prvních týdnů těhotenství mohou jít s malým množstvím krevních proustů, a může být také natřen v růžové nebo nahnědlé barvě. Oni se objeví v okamžiku, kdy je ovocné vejce zavedeny do endometria dělohy (8-10 dnů po oplodnění vejce). Zároveň je často poškozen povrchovými krevními cévami, které způsobují mini-krvácení. Množství krve uvolněné zároveň je zanedbatelná a samotný jev je krátkodobý. Takové zvýraznění v prvních dnech těhotenství jsou naprosto bezpečné. Pokud vznikají pochybnosti, je lepší konzultovat s lékařem. Podívejte se, jak se mohou podívat Implantace embryí, V jednom z našich článků.

Tvorba konektoru mucosa

Catherine B. (G. Moskva): "Zaznamenal neobvyklé alokace za 3 týdnů těhotenství. To je průsvitný hlen, který je poměrně hodně. Žádné další známky nepohodlí nejsou pozorovány: žádná bolest, žádný podráždění, žádná špatná pohoda. Existuje nějaké nebezpečí pro dítě, pokud existují takové sekce ve třetím týdne těhotenství? Proč jsou?"

Hojný Výběr na začátku těhotenství, podobný proteinu syrových vajec - Není neobvyklé. Jejich příčina je poměrně jednoduchá. Přibližně 3-4 týdnů začíná tvorba tzv. Sliznice, která spolehlivě chrání po celou dobu gestace vnitřní dutinu dělohy, a to znamená, jak ovoce, z pronikání různých škodlivých látek a infekce patogeny. Těhotné ženy v tomto období proto rostou transparentní oddělení tajemství sliznice. Takové zvýraznění v prvním měsíci těhotenství jsou docela přirozené.

Alokace jako protein
S hlenem

Oscilace hladiny hormonů

Arina L. (G. Moskva): "Nedávno jsem se dozvěděl, že jsem měl těhotenství. Matka nebyla zahrnuta do plánů, ale stalo se to. Teď jsem v pátém týdnu těhotenství. V předvečer měsíce najednou začal nějaký druh hnědavě barvy. Trvala méně než běžná měsíční. Bolest nebo nějaký nepohodlí, kterou jsem necítil, i když obvykle Menstruace mám bolestivou. Kdo měl hnědý výtok, když dojde k těhotenství? Co to myslí?"

Během těhotenství v těsku budoucí matky se vyskytují vážné transformace, především změna hormonálního pozadí žen. V některých případech se taková hormonální permutace vyskytuje s určitým zpožděním, protože každý organismus je jedinečný a individuální. Existují případy, kdy se žena v období potenciálních měsíčních příležitostí objeví na prádle malým výbojem s krví. Pokud nejsou doprovázeni bolestí a zhoršení pohody, zmizí na vlastní pěst a znovu se mění k obyčejnému, pak není důvod k obavám.

Zamazat
Mozhuchi růžová hnědá

Alergická reakce

Olga K. (G. Volgograd): "Mám 25 let. Teď 11 týdnů těhotenství. Nedávno si všiml zvýšení množství bílé. Ve vzhledu jsou průsvitné, bez zápachu. Zároveň se cítím postupně zvyšující se svědění genitálních rtů. Co může znamenat takové alokace po dobu 11 týdnů těhotenství? Je to infekce?"

Během těhotenství se občas zvyšuje citlivost budoucích matek. Proto i obvyklé prostředky, které dříve nevyprovokovaly negativní odezvu z těla, by mohla způsobit nadcházející alergickou reakci ve formě svědění a podráždění. Gel pro intimní hygienu, prací prášek, vůně každodenních ubrousků, syntetické lněné tkaniny - to vše může být provokatérským výskytem hojné kapalné bílé, doprovázené svědění a podráždění. Podobná sekrece na jedenáctý týden je způsobena, s největší pravděpodobností je to příčina. První věc, kterou je třeba udělat, se snaží eliminovat účinky alergenu. Někdy je to dost na zastavení takového výboje během těhotenství.

Abnormální výboje v časném těhotenství s fotografiemi

Neblendem Výběr krve v časném těhotenství Nejčastěji nepředstavují žádnou hrozbu, pak hojné krevní selekce mohou skutečně představovat nebezpečí.

Hrozba spontánního přerušení

Julia W. (G. Rostov-on-don): "Snažil jsem se dlouho stát matkou. Nakonec to ukázalo. První Vývoj Sukrovic pro 4 týden preficitace. Doktor neviděl nebezpečí, brzy všechno šlo sám. A nyní alokace v 9. týdnu těhotenství. Nejsou moc, ale je to krev. Vypadali po mém manželovi a já jsem se dostal do malé nehody. Zdá se, že fyzicky jsem netrpěl, ale zřejmě ovlivnil strach. Zároveň mám bolest v dolní části břicha. Jak nebezpečné takové sekce v 9. týdnu těhotenství?"

Devátý týden je čas, kdy je nepravděpodobné, že vzhled krve z pochvy bude považován za možnost normy. S největší pravděpodobností, zkušený stres způsobil hrozbu spontánního potratu. Potvrzuje tento předpoklad a přítomnost lokalizované bolesti. V tomto případě by mělo být okamžitě ocenil lékařskou péči. Izolace krve může mít vážné následky.

Izolace krve
S krví

Bubble Drift

Milena B. (G. Nižnij Novgorod): "Nedávno jsem se dozvěděl, že čekám na dítě. Téměř okamžitě začal hroznou toxikózu, musel jsem si vzít nemocnici. Na pátém týdnu těhotenství se najednou došlo k podivné sekrece - krev s bublinkami. Kromě toho náhle poklesl tlak, téměř ztratil vědomí ze slabosti. Apeloval na svého lékaře. Diagnóza mě oshhelomil - bublina. Všechny mé sny o mateřství se zhroutily přes noc. Proč se tyto alokace objevily v 5. týdnu těhotenství? Co jsem udělal špatně?"

Bublina Drift - nejzávažnější anomálie pro vývoj ovocného vejce, které je extrémně vzácné (1 případ 1000). Výběr v pátém týdnu byl nevyhnutelný. Nejprve se taková anomálie projevuje podobně jako obvyklé těšiny: pozitivní test, toxikóza (obvykle intenzivní), slabost, výkyvy krevního tlaku. Dalším znakem patologie je vzhled krve připomínající pěnu. Stav ženy je zhoršen.
V případě, která se stala a nemůže být. Bohužel, předvídat takový průběh událostí se nezdá pravděpodobně. A ještě více politováníhodné, že operace je jedinou metodou léčby. Všechny síly během rehabilitačního období by měly být zaměřeny na obnovení zdraví a přísného výkonu lékaře receptů. Koneckonců, Bubble Skid může způsobit onkologii.

Vaginální tajemství žluté

Lyudmila K. (G. Noginsk): "Normální výběr ženy v poloze může být nasycený žlutý? Všiml si podobné alokace v 10. týdnu těhotenství. Zároveň táhne dolní část zad. Co může mluvit temně-Žlutý výběr v 10. týdnu těhotenství?"

Možnosti výskytu nasyceného žlutého výboje během těhotenství v časných obdobích lze nazvat dva: zánět v orgánech reprodukčního systému a reprodukce infekce (Mreaplasmóza, Gardenarez, Chlamydiální infekce). Souběžně může mít žena bolestivé pocity v žaludku a oblasti Sakrum. Někdy je také přítomno svědění a podráždění. Podobné alokace v prvním trimestru těhotenství mohou být nebezpečné, protože mohou vyvolat spontánní potrat, zpomalují vývoj plodu a jeho intrauterinní infekce, v budoucnosti - předčasné narození.

Žluto zelená
Tmavě žlutá
Žlutá
Hojný žlutý

Hnědé alokace v časných fázích

Tvořící vývoj embryí

Larisa B. (G. Soči): "Když došlo k zpoždění 2 týdnů, test ukázal dva proužky. V práci byla oblečená období, takže jsem nechodil k doktorovi hned. Alokace pro 6. týden těhotenství mě přišly k mým smyslům. Oni byli hnědí, výhled. Nevědomě se objevil pochybnosti: Možná, že první test byl špatný? Koupil jsem druhý, a on dal negativní výsledek. Je to možné? Mazne nezastaví, toxikóza vůbec zmizela. Opravdu jsem přišel se vším, a prostě bylo zpoždění?"

V některých případech může hnědé tajemství znamenat vyblednutí vývoje embrya. Pokud žena zpočátku měla všechny známky těhotenství, a pak se prudce zastavili, stejně jako paralelní hnědé stopy spodního prádla se objevily, bylo možné, že došlo k intrauterinské smrti embrya. A postupně ho pecking ze stěn dělohy provokuje vzhled nahnědlé tajemství. Chcete-li rozptýlit pochybnosti, měli byste předat průzkum.

Mozhuli
Zamazat

Cervikální erozi

Anna Z. (G. Kirov): "Výběr ve 4 týdnech těhotenství jsem si všiml po sexu. To je nahnědlý odstín. Po několika hodinách všechno šlo. Před pojetím neměl čas vyléčit erozu. Může přidělení pro čtvrtý týden důsledkem solární erozi?"

Erozion může způsobit vzhled hnědého tajemství, který je vysvětlen mechanickým poškozením povrchu postižené oblasti. Podobná sekrece může být pozorována například po kontrole v gynekologické kanceláři. Léčba eroze není plánována během období nástroje dítě, bude muset být odloženo až do doby dodání. Podrobnosti o nadcházející terapii by měly být projednány s lékařem.

Tmavý béžový
MOOMING NA BB

Tmavý výtok během těhotenství

Yana S. (G. Voronezh): "Najednou šlo temné alokace pro 6. týden těhotenství. Není příliš silný, s krevními sraženinami. Zároveň bolí na pravé straně. Byla tam slabost. Manžel trvá na volání "ambulance" a nemám rád paniku. Možná všechno není tak děsivé? Může být vypouštění tmavé barvy normální?"

Alokace v 6. týdnu těhotenství, které mají tmavou barvu a doplněné akutní bolestí a obecnou malátností, může být sotva považován za přirozené. Tyto příznaky jsou charakteristické pro ektopickou lokalizaci fetálního vejce, to znamená, že stavy, kdy je implantován v děložní dutině, ale například v trubce, vaječníku nebo dokonce peritoneum. Taková patologie může být nesmírně nebezpečná pro zdraví a život ženu, protože když fetální vejce zvyšuje pravděpodobnost lámání těla a výskytem bohatého krvácení.

Distribuce krve
Zakřivená krev

Zelená sekrece

Kira D. (G. Sevastopol): "Jsem na sedmém týdnu těhotenství. Mám neobvyklou vylučování zeleninové barvy s jiným zápachem. Bolí jít na toaletu, všechno je svědění a bolí. Co to může být pro alokace ve 7 týdnech těhotenství?"

Vznik zeleného tajemství (MUKA) může být známkou takových onemocnění jako Trichomoniasis nebo Honorrhea. Tyto pohlavní infekce mohou způsobit spontánní potrat. V případě takových symptomů během těhotenství (svědění, spalování, otok zárodečných rtů, stopy hnisu, odrazujícího zápachu), musíte se obrátit k lékaři a projít vhodnou zkoušku a léčbu.

Zelená
Purulentní

Bílá zrna v vaginálním utajení

Natalia S. (G. Kolomna): "Teď jsem na dvanáctém týdnu obstopy. Před pár dny se obyčejný kleslo začal měnit a proměnil se v některých zrn. Nejprve nebyly nepohodlí, ale pak se připojil k silnému svědění. Co způsobilo takové alokace pro 12. týden těhotenství? Může to nějak ovlivnit stav mého budoucího dítěte?"

Podobné alokace pro 12. týden těhotenství se vyskytují se stejnou frekvencí jako například v šestém nebo třiceti devátém. Candidiasis se může vyskytnout na každém období gestace. Tato životní fáze je charakteristická pro určité poklesy ochranných sil těla, na něž je takové cenově dostupné onemocnění velmi často vyvíjen jako drozd.

Za prvé, zvýrazněná hmota vypadá jako bílé vločky nebo okna sýrů, které jsou snadno odděleny od sliznice. Jako onemocnění postupuje, vločky se změní na šedé fólie, které se snaží oddělit je od sliznice, nechte malé rány. Nepohodlí ve stejnou dobu se výrazně zvyšuje. Vrata je doprovázena svědění, otok, hyperemie vnějších genitálních orgánů, stejně jako charakteristické zápachu kyseliny.

Podobný Bílé zvýraznění na časném těhotenství Nepředstavujte hrozbu pro budoucí dítě, ale dodávají zvýšené nepohodlí ženy sama. Proto je důležité projít antifungální léčbou, určit, který by měl gynekolog. Nejčastěji, během těhotenství v raných fázích, prostředky místní akce.

S vločky
Tajemství pro drážka
Jak tvar cheese
pod kandidózou

Jak vidíte, v prvním trimestru, sekrece pochvy může být docela různorodá. V převážné většině případů budoucí matky je obtížné nezávisle porozumět projevenému symptomům. Proto je nesmírně důležité, aby všechny pochybnosti a podezřelé známky hledali pomoc příslušných odborníků.