Výběr po ultrazvuku během těhotenství

UZI během těhotenství je plánováno, pravidelné a jedním z nejpotřebnějších výzkumu. Podle výsledků takové inspekce lze říci o vývoji plodu, včas si všimnout různých patologií, zjistit podlahu a t.D. Někdy se však stává, že po něm jsou pozorovány některé nepříjemné následky. Jedním z nich je alokace po ultrazvuku. Podle připomínek na četných ženských fórech jsou těhotné ženy pozorovány hnědé hnědé, hnědé, krvavé a Růžové těsnění během těhotenství Po ultrazvukovém výzkumu. Jaký je důvod jejich vzhledu a to, co ohrožuje matku a dítě - na to přijdeme níže.

Má ultrazvuk škodlivé během těhotenství?

Nejprve pochopíme nebezpečí ultrazvukového výzkumu vůbec. Samo samo o sobě je vydáváním ultrazvukových frekvencí ze speciálního přijímače, který je zaměřen na tělo v rámci studia nebo oblasti těla. Emitovaný zvuk se odráží od každé z tkání, výsledný "echo" přečte stejným zařízením. Signál ze zvuku se změní na elektrický, analyzovaný programem a zobrazí se na obrazovce.

K dnešnímu dni, oficiální důkaz o poškození ultrazvuku neexistují, i když se pokusy o studium účinku vysokých frekvencí na ovoce byly vyrobeny více než jednou. Všechny z nich se dostaly na skutečnost, že zvukové vlny jsou schopny změnit strukturu DNA.

Výsledky testu nepotvrdily negativní dopad tohoto typu výzkumu na dítě, takže je to stále považováno za nejpohodlnější a spolehlivější způsob, jak shromáždit informace o vývoji těhotenství. Je to tato technika, která vám umožní identifikovat mnoho možných patologií, nemoci v dítěti, stejně jako určení způsobu bezpečnosti pro matku dodávky (přirozený způsob nebo cesarean sekce).

Transvaginální ultrazvuk v počátku času

Tento typ studia v kruhu lékařů je považován za přesnější. Obvykle je předepisován studovat stav malé pánve. To je také považováno za jeho použití během těhotenství v časném vyjádření.

Podle výsledků vaginálního ultrazvuku je možné zjistit fázi vývoje fetálu, zvážit nejnalejší anomálie a zjistit důvod zvýšeného tónu břicha. Pokud je tento postup zapotřebí v malém období, doktor rozhoduje. To je obvykle způsobeno některými patologiemi, nemocí matky nebo projevu negativních příznaků (krvácení, bolest v dolní části břicha).

Tato metoda je dovolena studovat stav plodu po dobu až 12 týdnů. Zároveň ve spojení s analýzami (tahy) poskytne přesnější obrázek. Většina žen však postup je rozpoznán jako poměrně nepříjemný, aniž by se specifikuje gynekologa, to obvykle není prováděno.

Důsledky Ultrazvuk

Když už mluvíme o některých důsledcích po ultrazvukové diagnostice, znamenají vaginální studii. Zpravidla po břišním ultrazvuku (přes přední stěnu břicha) nejsou pozorovány nepříjemné příznaky. Na konci procedury je tedy následující stav považován za přípustný:

  • krátké bolesti hlavy;
  • bolest v dolní části břicha;
  • břišní tón (napětí);
  • Scootie světle hnědý výběr.

Všechny tyto příznaky obvykle přechází a nevyžadují léčbu. Úzkost v ženě by mělo způsobit prudký poškození v pohodě, dlouhodobý vyvýšený tón břišní oblasti, chytne bolest podobnou bolesti v dolní části břicha a v dolní části zad, hojný krvácení. Ve všech těchto případech je nutné okamžitě se obrátit na svého lékaře.

Příčiny výběru po ultrazvuku

Jednoznačná odpověď na otázku, proč začínají nahnědlé, krevní nebo růžové alokace po ultrazvuku, ne. Existuje mnoho důvodů pro tento jev. Chcete-li začít, pochopíme pouze s těmi souvisejícími přímo s prováděním vaginálního ultrazvuku malé pánve:

  • citlivost vnitřních genitálních orgánů;
  • Nadměrné dodávky krve v důsledku prodloužení plavidel během těhotenství;
  • Tailing Cervical Cervix.

Hnědé nebo hnědé vrcholy Po ultrazvuku by měla být intravaginální metoda rozlišena nedostatkem a krátkou dobu.

Manipulace s lékařem během takové inspekce může vytvořit některé mikrotraumry na vnitřním povrchu pochvy. Krevně propuštěn z nich, smíšené s obyčejným ženským sexuálním sexem, může být přijata jako krev nebo růžový výtok. Obvykle tato podmínka trvá 1-2 dny. Pokud po této době nejsou popsané příznaky projít, musíte kontaktovat gynekolog, který pozoruje vaše těhotenství.

Jaké další mohou být příčiny hnědého vypouštěcího nebo krevního tlaku těsnění během těhotenství?

Samotné alokace jsou příznakem mnoha různých států, nemocí a patologií. Pokud jste začali hnědé alokace ihned po ultrazvuku, musíte počkat několik dní. V případě, kdy nepříjemný symptom neprochází, existuje šance, že vaginální studie se jednoduše shodovala s projevem nějakého onemocnění nebo vyvolal svůj akutní kurz.

Ze všech důvodů tohoto fenoménu, který je nejběžnější:

  1. Umístění. Béžová a hnědá výtok během těhotenství může se objevit, když v děloze zůstane malá menstruační krev.
  2. Implantace. Implantační krvácení je normálním jevem, který se musí stát 2 týdny po koncepci.
  3. Virus. V tomto případě je tajemství namalováno v růžových a hnědých tónech - výsledek přítomnosti v těle těhotné ženy v viru lidského papilomu;
  4. Eroze děložního čípku nebo polypu. Krevní výboje v počátečních obdobích může být důsledkem erozi nebo cervikálních polypů - tyto patologie gynekologa okamžitě oznámí na inspekci a informovat vás. Prozkoumejte článek popisující Výběr v eroze děložního čípku během těhotenství.
  5. Infekce. Přítomnost infekčních onemocnění (STIS) nebo zánětlivých procesů bude také způsobit podobné znamení.

Je možné zjistit spolehlivou příčinu výskytu vypouštění pouze provedením gynekologického vyšetření a řady analýz. Nezapomeňte, že neobvyklý výboj může být nejen důsledkem ultrazvuku, ale také výsledkem různých patologií a nemocí. V každém případě je nejlepší hledat radu od specialisty, protože včasná diagnostika mnoha negativních států může zabránit vážnějším problémům se zdravím matky a dítěte.