Příznaky kapavka u žen: vypouštění s nemocí

Symptomy pohlavních onemocnění u žen procházejí jinak než u mužů. Důvodem pro to je ve fyziologických rysech těla. Ženy by měly věnovat pozornost vaginální sekreci, což může znamenat přítomnost infekce. Pokud jde o kapavku u žen, hlavním příznakem onemocnění se projevuje ve formě patologického výboje, fotografií a charakteristik, jehož naleznete níže v tomto článku.

Co je nemoc?

Kapavka je poněkud běžný virus. Může být přenesena sexuální, ústní a domácnost. Tripperův patogen je patogenní gonokokus. Může proniknout do močového systému a pak se dostat do dělohy, stejně jako jiné orgány.

V tomto onemocnění je důležité organizovat včasnou léčbu, aby se zabránilo závažným komplikacím a nepříjemným zdravotním důsledkům. Skutečnost je však, že příznaky se nemusí objevit dlouho. V tomto případě žena nemá ani podezření, že je to nositelem gonorrehouálního patogenu.

Lékaři se domnívají, že prakticky prvním manifestováním problému je patologická sekrece, která se může podobat candidiózy podle svých znaků.

V tomto případě se žena snaží samostatně převzít antifungální léky, ale tato léčba pro patogenní gonokokus nefunguje.

Proč je důležité sledovat sekreci?

Stále častěji lékaři zvyšují otázku, že sexuálně přenosné infekce začaly proudit skryté, i když dříve tyto nemoci lišily poměrně výrazné příznaky.

Kapavka v této věci není výjimkou, protože patogen pod působením antibiotik mění jeho vlastnosti a onemocnění samo o sobě vzniká bez povšimnutí, a jeho kurz prakticky nezpůsobuje nepohodlí pacientům.

Proto není podivné, že je to alokace s gonoringy u žen je časným znamením infekce a rozvoji onemocnění. Další příznaky se objeví dále, ale je to ženská reakce na abnormální vaginální sekreci, která umožňuje onemocnění v rané fázi identifikovat onemocnění a zabránit komplikacím.

Jak diagnostikovat řízenou infekci?

Okamžitě jsme si všimli, že je nutné zacházet bezprostředně po první světle žluté nebo Mírně zelený výtok.

Není třeba doufat, že taková sekrece bude konat samostatně. Samozřejmě, že taková výběra barva nemusí být přímým známkou patogenního gonokoku, ale stále existuje zánětlivý proces, takže léčba je velmi nutná.

Je také třeba si uvědomit, že v tomto onemocnění má vaginální tajemství poněkud ostrý a nepříjemný zápach. Ale je to vůně hnilobu, který se může podobat flutterovi, nejčastěji se projevuje, když pohlcené choroby získalo chronickou formu.

Pokud jde o menstruaci, infekce negativně ovlivňuje menstruační cyklus. Měsíční se stane déle, a v jejich skladbě může žena detekovat hnisavé tělo a nepochopení kapaliny.

Je také možné nastat a spalovat v oblasti genitálních orgánů, ale tyto značky nejsou vždy projeveny.

Když se objeví patologická sekrece?

Od infekce musí být určitý čas, aby se první příznaky ukázaly. Nejčastěji je inkubační doba od tří do sedmi dnů, ale s silnějším imunitou se značky objevují pouze po několika týdnech (maximálně měsíc).

Je důležité poznamenat, že doba patologické sekrece bude přímo závislá na úrovni imunity ženy. Ve oslabeném organismu se infekce rychleji rozvíjí.

Pokud jde o pozdní vzhled symptomů, důvodem může být ránu nejen v dobré imunitě. Je možné, že žena se snaží samostatně léčit další infekci, užívající antibiotika. V tomto případě mohou první příznaky prostě nevšimnout.

Pod honorským urethritem

Tato forma patologie se může projevit během prvního měsíčního měsíce po infekci, náklonnosti a jiných orgánech. Hlavní známky zánětu uretry:

  • Silný spalování,
  • Bolest během močení,
  • Zánětlivý proces v sliznici,
  • Častá touha navštívit toaletu,
  • Výběr žlutého odstínu s hnisavými žilami.

Bez léčby se změní na chronický tvar, který bude obtížnější léčit. Stojí také za to připomenout, že gonorial urethritis může způsobit zánět pánevních orgánů, které v některých situacích způsobují neplodnost a ektopický těhotenství.

Pod Horory vulvovagini

Zánětlivý proces ovlivňuje:

  • Nižší pohlavní orgány,
  • vagina,
  • Outdoor Zev Urethra,
  • Sex rty.

Mezi hlavní příznaky by měly být přiděleny:

  • Nažloutlý výtok, která konzistence se podobá krému;
  • Pocit svědění v oblasti rozkroku;
  • Často, krvácení spolu s sekrecí;
  • Často je poznamenáno nadměrné přetečení cév;
  • Barvy, které nejsou spojeny s měsíční, v dolní části břicha;
  • nevolnost a zvracení (zřídka);
  • bolestivé pocity během sexu.

Se vzestupnou infekcí

V tomto případě se zánětlivý proces vztahuje na dělohy a přívěsky. Následující příznaky vznikají:

  • Náhlá bolest na dně břicha (může být natažena a ostrá);
  • Krevní výboje se objevují s velkým počtem hnisu;
  • Vysoká tělesná teplota - až 39 stupňů;
  • První chudá chuť k jídlu a pak nevolnost a zvracení;
  • Často výrazná obecná slabost a malátnost.

Bohužel, včas, ne vyléčené vzestupné infekce výrazně poškozuje přívěsky a dělohy, takže vývoj neplodnosti není vyloučen.

Chronická nemoc

Při léčbě kapavka je důležité rychle diagnostikovat infekci, aby se zabránilo komplikacím. Často však nemoc získá chronickou formu, ve které jsou příznaky špatně vyjádřeny, takže žena může snadno nevšimnout známky infekce:

Ale stále jasné znamení chronické formy funkce Gonorrhea provádí narušené menstruační cyklus. Žena může oslavovat červené stopy na pokládání dlouho před nástupem údajného měsíčního. Také možná přítomnost hnisavých usazenin nebo nehomogenní konzistence.

Co se týče menstruace, v důsledku infekce se menstruační krvácení stává bohatým a dotaženým na větší počet dní, pokud je porovnán s normálním cyklem. Je důležité poznamenat, že je během menstruačního výboje, že infekce je občas občas občas příležitostně, což je schopno způsobit různá onemocnění spojená se zánětlivými procesy.

Diagnostika

S jakýmkoliv podezřením stojí za to navštívit lékaře, který bude jmenovat na odpovídající stěr. Ale stojí za to připomenout, že v chronické formě tohoto onemocnění nestačí pouze jeden nátěr pro diagnózu. Skutečností je, že v tomto případě bude v vaginální sekreci přítomna smíšená bakteriální flóra a kauzativní činidlo kapavky se často skryje hlouběji.

Podle statistik, které při chronické formě, pouze třetina pacientů se podařilo detekovat patogenní gonokokcus ve zvýraznění. Proto v téměř polovině případů, chronická kapavka zůstane nerozpoznána téměř 60% pacientů. Pro podrobnější diagnostiku budete muset udělat několik smearů, stejně jako výsev.

Neobvyklá vaginální sekrece po infekci patogenním gonokokem je považována za téměř první znamení vývoje onemocnění. Proto žena nebude bolet vědět, které alokace pro gonorly jsou možné, a jaké příznaky stále ukazují přítomnost infekce a vývoj zánětlivých procesů.

Ale neměli byste nezávisle brát drogy, protože terapeutická praxe ukazuje, že v některých případech samo-léky jen zhoršuje situaci, často vyvolávající vývoj chronické formy kapavky.