Výběr bílé před měsícem

Ženský organismus - nejtěžší mechanismus na světě. Někdy se dívky nerozumí, co se s nimi situace děje a je problémem. Tyto nepochopitelné situace věřily před měsícem. Výběr se liší barvou, konzistencí. Doprovází zdravou ženu, stejně jako nést známky onemocnění. Sekrece genitálních orgánů vždy znepokojuje krásnou podlahu. Znát fyziologický proces Žena by měla zjistit a nenechte si ujít těžkou patologii.

Fyziologické alokace u žen

Ženské genitálie neustále vytvářejí tajemství. Nejčastěji, transparentní nebo mistrační sliznice, ne hojný. Epitel je přiveden a vyjde s hlenem z pochvy: takže zákal je tvořena v výboji.

Povaha výběru se liší v závislosti na fázi menstruačního cyklu. Od prvních dnů cyklu do 12 dnů výběru transparentní, čisté. Změna množství bílé ze středu menstruace. Bílé tlusté alokace doprovázejí ovulaci. Důvodem je restrukturalizace hormonů v těle ženy. Na konci této fáze je barva výběru podobná vaječným bílkám.

Bílé tlusté vrcholy před měsíčně pozorovány u těhotných žen. Slizné membrány genitálního traktu přidělují velké množství tajemství. To je znamení zdraví těhotné ženy. V ošetřovatelské matce je menší, homogenní konzistence.

Věří v dívky za šest měsíců, rok před menarchem. V mladém věku výběru bezbarvého, mírného blátivého.

Oddělená bílá barva během a po sexu, jsou vaginální mazivo. Vyrábí se v očekávání vagíny s žlázami. Věří před měsíčními ženami se začátkem poklesu klimaxu a prakticky zmizí.

Známky normálních vaginálních výbojů:

  1. průhledný nebo mírně bělavý;
  2. bez nečistot v hnech;
  3. Nedráždí pokožku a sliznice;
  4. Neexistují žádná krvavá;
  5. Neexistuje žádný nepříjemný zápach;
  6. Není doprovázena svědění, teplota.

Nemoci s podobným výbojem

Omilené před penězi u ženGardnerella bakterie v mírném množství jsou považovány za normální mikroflórovou v pochvě ženy. Bakteriální vaginóza onemocnění se vyskytuje s jejich rychlou reprodukcí a snižování místní imunity. Mind Gardnells je dobrá mikroflóna v pochvě. Existují příznaky žen jako svědění, spalování v vaginální oblasti. Alokace jsou hojné, šedavě zelené, mají vůni shnilých ryb. Toto onemocnění se vyznačuje zesílením klinického obrazu, když genitálie s alkalickým médiem. Jednoduché mýdlo, Cum se může hlížit kurz. V diagnostických účelech je nejlepší použít enzymovou imunoanalýzou analýzu (ELISA), bakteriologický setí.

Nemoci a vlastnosti výběru:

  • Místo konvenční bílé před menstruací, kapalinovým a vodním výbuchem. Charakteristickým znakem hnisavého procesu je zelený a silný výtok s ostrým zápachem. Před měsícem se jejich počet zvyšuje.
  • Mucous hojný výběr s bílými pruhy jsou projevy Eroze čarže. Existují inkluze s dlouhými jasnými sraženinami. Po zkoumání gynekologa, po sexu dojde k kontaktním krvácení.
  • V případě endometriózy vznikají husté hnědé vrcholy před měsícem. Takový výbuch začíná několik dní před měsícem. Komplikace této nemoci je neplodnost.
  • Provokovací faktor je menstruace. Zvyšuje činnost bakterií na Trichomoniasa. Tam je pocit svědění a sexuální kontakt je doprovázen bolestí. Pro Gonoraly Existuje mnoho výběru, jsou to hnilentní. Sex a močení přinášejí bolest.
  • Výběr curl před měsícem - projevem kandidózy. V bílé barvě se objevují kyselá vůně a hrudky. Zvýraznění tvarohů jsou doprovázeny svědění, genitálie bobtnají.
NeKlasifikace barevKlasifikace konzistence
jedenbělavýsliznice
2ŽlutáKrém
3hnědýzablácený
čtyřinazelenalýprůhledný
PětkrvavýZalévání
6Žluto zelenáPěna

Nemoci Venuše u ženPříčiny změn u zdravých žen:

  1. menopauza;
  2. hormonální restrukturalizace;
  3. těhotenství;
  4. puberta;
  5. použití antikoncepce;
  6. před a po menstruaci;
  7. před a po dodání;
  8. porušení hygieny genitálií;
  9. stres;
  10. cvičení stresu.

Ovlivnit povahu a počet sekrecí může sexy vzrušení, použití různých maziv na zvýšení vlhkosti.

V menstruačním cyklu hraje důležitou roli endokrinní systém. V diabetes mellitus mají bohatý a silný charakter. Ženy s nedostatkem tyroxinu znamenají časté zpoždění v měsíčním a vzhledu sady bezbarvých bílých.

Příčiny patologických výbojů:

  1. rozkrokové přestávky;
  2. dlouhodobé evinsing s antiseptika;
  3. Snížená imunitní reakce;
  4. pohlavní nemoci;
  5. Onemocnění močových cest.

Léčba

Samostatná onemocnění, bílý výtok před menstruací není. Při změně barvy a konzistence jsou pouze jedním z příznaků onemocnění.

Před zahájením léčby musíte být zkoumáni a najít příčinu tohoto stavu. A je nutné léčit hlavní onemocnění, které způsobilo změnu vaginálního výboje. Svíčky s různými drogami se používají velmi často. Restaurování normální marginální mikroflóry se provádí eubiotikami. Zvýšit udržitelnost organismu na negativní dopady, používat biogenní stimulanty a vitamíny.

Antibakteriální terapie se používá, když je odhalena příčina nemoci. Před zahájením léčby určuje citlivost patogenu na různá antibiotika. Chirurgická léčba se provádí s hyperplazií a polypy. Při léčbě eroze často používají dutinu.

Nejlepší metodou léčby v infekčních sexuálních lézích je integrovaný přístup. Použití antibiotik, antiseptika je lokálně. Po jmenování antibiotika musíte obnovit mikroflónu vagina. Prozkoumat a léčit ženu se svým sexuálním partnerem (při identifikaci pohlavně přenosných infekcí).

Bílý mírný výběr bez zápachu, svědění a spalování stresu před menstruací. Jsou normou pro ženské tělo.

Prevence

Genitální hygiena u ženJe třeba se naučit řadu pravidel pro ochranu proti vzhledu patologické bílé:

  • Gigien Genital Organs vykonává oba partner každý den.
  • Mýdlo není možné použít, musíte použít gely pro intimní hygienu dobré kvality. Ženy u žen mají svůj rozdíl. Je prováděn z pochvy k řiť, což by vyloučilo vstup zadního znečištění.
  • Před sexem by se oba partneři měli bát.
  • Sexuální akty a koupání v říční vodě během menstruace je zakázáno.
  • Spodní prádlo se mění každý den.
  • Intimní těsnění by měly být použity s hojností.
  • Že spodní prádlo, které musí být těsnění, musí být vysoké a nesrážejí kůži.
  • Aby se zabránilo infekci, měli byste provést objednaný sexuální život a používat kondomy.
  • Neprovádějte nezávislé pokusy o léčbu genitálních orgánů.