Příčiny a důsledky krvavých sekrencí v časném těhotenství

Sledujte charakter a trvání krvavých sekret v počáteční době těhotenství je velmi důležitá. Taková sekrece je považována za normální v prvních týdnech plodu, ale může to být také signál různých onemocnění a problémů s ovocem.

Je třeba poznamenat, že krevní vypouštění v časném těhotenství se nachází v 75% případů a nejčastěji naznačují přirozené procesy v těle ženy, která se vyskytuje po pojetí. Existují však také situace, že výsledek bude do značné míry záviset na včasných návštěvách lékaře. Proto je nutné zjistit, které alokace v prvních týdnech těhotenství jsou považovány za normou a které důkazy o problémech.

Hlavní příčiny krvavých sekrencí

Ne vždy Krevní výtok během těhotenství označují patologické procesy. Pokud užíváte období od 2 týdnů do 10, pak taková sekrece by neměla způsobit silné zkušenosti. Za předpokladu, že krvavé vypouštění během těhotenství mají následující vlastnosti:

  • homogenní konzistence;
  • Drobné množství (Mosgeing Red Selection);
  • Plná absence charakteristického zápachu;
  • malá doba trvání (ve druhém nebo třetí den);
  • Nedostatek nepříjemných pocitů (menší tahání bolesti břicha je povolen, i když je to již důvodem pro návštěvu gynekologa).
Světle oranžový výtok
Narůžovělý
Mozhuli
Uniform Pink

Přírodní krvácení se může objevit z následujících důvodů:

  • připevnění fetálního vejce (implantační krvácení);
  • hormonální restrukturalizace;
  • Aktivní doplnění krevních cév genitálních orgánů.

Mezi příčiny příčin výboje krve na začátku těhotenství mohou být přiděleny:

  • drobné poškození v důsledku vaginálního senzoru nebo gynekologického zrcadla;
  • neúspěšné douching;
  • výběr po sexuálním kontaktu;
  • mizející dvojče.

V těchto případech se mohou na dvanáctém týdnu objevit hnědé nebo drobné červené červené. Není třeba se obávat, ale opět se s lékařem neublíží.

Důsledek krvavých sekrecí v prvním trimestru těhotenství může být také:

  • nedostatek progesteronu;
  • gynekologická onemocnění;
  • Problémy s ovocem;
  • přerušení placenty;
  • Prelation placenty;
  • Spontánní potrat;
  • Peeling horion;
  • bubliny smyk;
  • cervikální erozi;
  • Papilci.

V tomto případě může být sekrece vůně, nezastaví se a doprovázena silnou bolestí. Lékaři doporučují věnovat pozornost dalším příznakům patologie.

Rozmanitost sekrece barev

Výběr krve ve 4. týdnu těhotenství a do konce prvního trimestru může mít normálně následující možnosti:

  • transparentní s několika krevními kapkami;
  • hnědé alokace šití charakteru;
  • Růžová barva;
  • šarlatová barva.
Vybít
Hnědý Mazhovy
Narůžovělý
Světle červená

Pokud je taková sekrece pozorována v prvním trimestru těhotenství a nezpůsobuje nepříjemné pocity, není důvod k zkušenostem.

Zvažte důvody pro zvýraznění červené barvy během těhotenství podrobněji, analyzovat některé z dotazů žen a komentářů na fór.

Výběr krve během těhotenství bez patologie

Během těhotenství (zejména v prvním měsíci těhotenství) může být sekrece s krví důsledkem přírodních nebo relativně bezpečných procesů, z nichž každá má své vlastní zvláštní symptomy.

Implantaci krvácení

OLYA, 27 let: "Ahoj! Předpokládám, že mám Těhotenství 2 nebo 3 týdny se objevilo růžový výboj. Řekni mi, že se to stane nebo je zpožděno po dobu 2 týdnů měsíčních startů?"

Velmi často je přítomnost krvavého výboje na 3 týdně těhotenství žen přijímána na další měsíčně. Stojí za zmínku, že implantace fetálního vejce se může vyskytnout před a později, takže menší krvavé pruhy mohou také indikovat úspěšnou koncepci.

Během tohoto období se zdají hnědé nebo červené stopy spodního prádla v důsledku zavedení embrya v slizniční membráně. Ukazuje se, že je to menší poškození krevních cév, které způsobují krvácení v prvním trimestru těhotenství. To může být:

  • sliznice s krvavým pruhy;
  • Malé kapky krve na každodenním pokládání;
  • Hnědé tratě.

Podívejte se na odkaz Výběr při implantaci embrya v děloze.

Proto je tedy třetího týdne a dřívější, je tato sekrece bez dalších příznaků považována za normou. Ale stále krvavé pruhy v bílém by neměly být ignorovány s některými podezřeními.

Po návštěvě gynekologa

Na internetu existují velmi oblíbené otázky týkající se Výběr po vyšetření gynekologa:

Anna, 30 let: "Těhotenství 6 týdnů Nebylo žádné krvácení, ale po včerejší inspekci, gynekolog si všiml pár červených kapek. Co dělat? Toto je potrat?"

V důsledku mikro poranění se může objevit výtok krve na 6. týdnu těhotenství. Přirozeně, v podobném případě, ženy se začínají starat, protože je příliš pozdě na krvácení implantace. Při těhotenství po dobu 6 týdnů může dojít k krvácení v důsledku poškození nádob a kapilárů vaginálním senzorem nebo gynekologickým zrcadlem. Nebudou mít systematickou povahu, takže okamžitě zmizí téměř ve stejný den. Pokud dodržujete takové tajemství delší než několik hodin nebo jejich intenzita se zvyšuje, jev s největší pravděpodobností nesouvisí s lékařskou inspekcí. V tomto případě musíte okamžitě vyhledat lékařskou péči.

Po sexu styku

Přidělení krve v počátcích těhotenství po sexu nejsou považovány za patologii, ale v tomto případě je lepší opustit sexuální kontakt a poradit se s lékařem, protože musíte přesně stanovit, důvod pro jejich vzhled, a je to ohrožení fetus. Ve většině případů však taková sekrece působí v důsledku neopatrného pohlavního styku, proto má smysl znovu přehodnotit pózy a dodržovat klidnější rytmus. Plná odpověď na otázku: "Co tím myslíš Výběr během těhotenství po sexu?"V jednom z našich článků najdete.

"Mizející dvojče"

Lékaři zjistili, že téměř každý osmý muž měl dvojčat v děloze, jehož vývoj se zastavil v určitém bodě. Všimněte si, že tento proces je velmi charakteristický pro umělé hnojení. Zde je to, co ženy píšou na fórách o tom:

Zinaida, 36 let: "Eco prošlo postupem, protože již foukal, aby se stal matkou. Všechno bylo v pořádku, ale brzy bylo pro 12. týden těhotenství krvavý výběr. Šel do ultrazvuku - instaloval vyblednutí jednoho z dvojčat. Doufám, že s druhým dítětem bude vše v pořádku, a vznik takové sekrece nebude poškodit nosit."

V tomto případě vám doporučujeme kreslit další příznaky, které mohou takový proces naznačovat v těle:

  • Ve spodní části břicha jsou spastické bolesti;
  • Korekce může být oslavena.

Potvrdit nebo vyvrátit takový stav může pouze lékař používat ultrazvuk. Co se týče výskytu sekrece, jsou v 10. týdnu těhotenství krvavé alokace, ale ne dříve, může znamenat "vyblednutí dvojčat".

Takový jev nejčastěji prochází bez důsledků pro zdraví ženy a budoucího dítěte.

Možné patologie v krvavých výboji v časných termínech

Bohužel, krvácení na začátku těhotenství může být nebezpečné nejen pro plod, ale i pro matku. Proto lékaři poradí s jakýmkoliv pochybností a onemocněním kontaktovat nemocnici. První trimestr těhotenství umožňuje ve většině případů opravit situaci, ale pouze s včasnou diagnózou.

Nedostatek progesteronu

U některých pacientů se lékaři všimnou nedostatek progesteronu, který dělá pochybnosti o normálním nástroji plodu až do termínu.

Victoria, 22 let: "Těhotenství 5 týdnů, krvácení začalo rozmazat. Šel do nemocnice, kde doktor předepsal Duphaston. Po obdržení léku se všechno zastavilo, ale stále děsivé."

Valentina, 31 let: "Na 7. týdnu těhotenství začal mistrovství. Budu schopen udržet dítě s pouze progesteronovými injekcemi?"

Výběr krve po dobu 5 - 12 týdnů může být způsoben nedostatkem progesteronu, ale není možné, aby to bylo možné, protože špatná dávka může být zbytečná nebo dokonce zhoršující.

Scarlet menší výtok
Scarlet Wainy

Pokud se výběr v 5. týdnu těhotenství začal rušit, a označí krevní stopy na denní, pak je nutné okamžitě konzultovat lékaře, který bude psát takové léky jako: Duphaston, Utrezhastan, a také vyzvedne jejich optimální dávkování. Možná bude jmenována další léčba. V tomto případě je lepší se nezabývat se sebepodnikem, ale také pokud nebudete věnovat pozornost tomuto problému, situace může mít za následek spontánní potrat. Před použitím uvedených drog, zjistit, co může být S výhledem na urrhatelné během těhotenství V referenčním článku.

Likvidace placenty

Larisa, 35 let: "8 týdnů těhotenství a krvácení se neočekávaně objevilo a jsou více šarlatové. V nemocnici udělal ultrazvuk. Diagnóza - mírný placentární odloučení. Měl jsem žaludek a teď se zastavil. Od drog pouze vězeňského papaverinu. Obávám se a nevím, co se stane dál."

Výběr krve v 8. týdnu těhotenství, zejména s šarlatovým stínem, může indikovat odloučení placenty.

Možnosti při detretaci placenty
Spojenec

Způsobit tento negativní napětí, zranění, alergie, vysoký krevní tlak, stejně jako špatné návyky.

Co se týče intenzity sekrece, vše bude záviset na místě a likvidaci.

Stojí za zmínku, že 7 týdnů těhotenství je časný termín, ve kterém může včasná lékařská péče opravit situaci a udržet dítě.

Různá zranění

Olga, 26 let: "Byl tam 7 týdnů těhotenství, a já jsem padl. Nešel jsem do nemocnice, protože nebyla žádná bolest a krvácení. Co jsem byl hloupý, protože jsem musel ležet na zachování téměř po celou dobu."

Taková situace může vzniknout jakoukoliv dobu trvání dítěte, aby se opotřebovávaly, protože během těhotenství může mírné zranění nebo rána způsobit poškození krevních cév. V tomto případě konzultace lékaře, který zkoumá ovoce a vydá doporučení.

Prelation placenty

Svetlana, 34 let: "Mám v tom jen devátý týden, ale gynekolog diagnostikoval - prelation placenty. Pokud již do této doby již vytvořila placenta?"

Mnoho žen si myslí, že náhled placenty může nastat pouze v pozdějším datu. Ve skutečnosti může být krvavý výtok v 9. týdnu těhotenství, a kdykoliv, může být způsoben odehrávkami placenty. Hlavním rozdílem je systematický krvácení, který může být nejprve bezbolestný. V prvním trimestru krvácení, slabě prohlásil, ale v té době by měla být přijata opatření, aby odstranily hrozbu života jako matky a dítě.

Spontánní potrat

Odmítnutí embrya může být způsobeno stresem, infekcemi, zraněními a t. D. Také spontánní potrat může nastat, pokud tělo považuje zárodečka jako neschopný, zejména v přítomnosti genetických odchylek.

Výběr sliznice s krví
Spojenec

Krev se může objevit v menších množstvích bez dalších pocitů a někdy se může otevřít těžké krvácení. Pokud se obrátíte na lékaře v první sekreci lodní dopravy, pravděpodobnost udržení ovoce je velmi vysoká. V pozdním fázi tohoto procesu nelze nic udělat.

Frnelling Choriona

Je to od Chorionu, že se placenta vytvoří během druhého trimestru. Chorion poskytuje komunikaci mezi mámou a jejího dítěte, takže jeho oddělení ohrožuje plod. Tento proces může být doprovázen malým množstvím hnědé sekrece.

"Bubblary"

Velmi vzácná patologie, která je doprovázena růstem placentární tkaniny. Žena nemůže cítit nic, dokud nezastaví vývoj plodu.
Brzy hojná sekrece červené. Udržujte ovoce v tomto případě nemůže. Předpokládá se, že tato odchylka je genetická. Zpravidla se projevuje 11 týdnů těhotenství.

Erozi děložního čípku a polypů

Vylepšený průtok krve do dělohy může způsobit poškození nádob. Nakonec je bezvýznamný krvácení, které se mohou objevit bez důvodů nebo po sexu. Pokud se tento proces rychle a spontánně zastavil, může být erozi čípku, který zhoršuje přesně během nástroje plodu.

Vše o této patologii ao S výhledem na erozi během těhotenství, Přečtěte si kliknutím na odkaz.

Dalším důvodem může být polypy cervikálního kanálu a přečtené polypy. Tyto růsty nejčastěji zmizí sami, ale pokud je naplánováno odstranění, lékař předepisuje souběžnou léčbu.

Pokud plánujete těhotenství nebo již v pozici, nebude to bolet seznámit se se všemi důvody pro červenou sekreci. Pro ženu je velmi obtížné spojit výběru během těhotenství v časných fázích s určitým porušením, takže udržování klidu, je nutné kontaktovat nemocnici na samotném nepředstavbě. Nezapomeňte, že samo-léky je nebezpečné pro vaše zdraví.