Vlastnosti alokací při užívání jes a jejich hlavní důvody

Recepce hormonálních antikoncepce je často doprovázeno znatelnými změnami v obecném stavu ženy a provozem svého sexuálního systému. Mnoho žen se znepokojuje příčinu výboje při užívání Jesu a následků takové sekrece.

V této otázce je důležité věnovat pozornost nejen pro sekreci, ale i samotný lék. Faktem je, že krvácení přímo souvisí s vlivem perorální antikoncepce pro fungování reprodukčního systému. Ve většině případů neexistují žádné důvody pro zkušenosti, ale žena užívající podobné léky je užitečná vědět, které alokace a v jakém období jsou považovány za normou, a co naznačuje odchylky.

Vzhledem k tomu, že lék ovlivňuje tělo?

Jess je monofzální perorální antikoncepce s androgenními vlastnostmi. Jess Plus je také nalezen, ale neliší se v hormonálním složení z první možnosti. Hlavním rozdílem je obsah vápníku v pomocném tabletu.

Účinné látky OK provádějí ethinyl estradiol (syntetický analogový estrogen) a rozbalení (syntetický penzion). Tyto dva komponenty společně poskytují antikoncepční účinek vlivem na následující sexuální zóny:

  1. Potlačení ovariální funkce a přesněji potlačení ovulace, tj. Obstrukce výstupu vejce z vaječníku.
  2. Změny v souladu s vypouštěním vaginální sliznice se stávají hustším hustším, čímž se míchá pronikání spermií.
  3. Dopad na vývoj endometria, po kterém fetální vejce, pokud byl vytvořen, nemůže zakrýt v děloze.

Všechny tyto faktory, tak či onak, jsou spojeny s menstruací a vaginálním výbojem. Koneckonců, pokud sliznice dělohy dělohy, endometria a vaječníky pracují odlišně, pak menstruační cyklus nemůže projít bez změny.

Ale stojí za zmínku, že ne všechny Alokace jsou považovány za normální. Je důležité vzít v úvahu jejich trvání spojené se symptomy, věkem pacienta, stejně jako dějin gynekologických onemocnění, kdyby byli u ženy. Pokud jde o samotné pacienty, není nutné vykonávat nadměrné zkušenosti v situacích, kdy vznikají prodejny plevelů. Důležitější je mnohem důležitější, pečlivě sledovat jejich frekvenci, charakter a pohodu během recepce JE, pak řekněte všem tyto informace svému gynekologovi.

Alokace v různých obdobích cyklu pod vlivem jes

Výběr hnědé, krvavé nebo jiné možnosti sekrece může pomoci vašemu gynekologovi odhalit problém v těle a zaregistrovat vhodnou léčbu. Často se stává, že přípustná doba přizpůsobení těla pod perorální antikoncepcí již uplynula a přidělení se nezastaví. Zde se doba aktivace krevní oběhové sekrece může znamenat převahu jednoho nebo jiného hormonu v ženském těle. V takové situaci může lékař po studiu pacienta zvolit vhodnější verzi antikoncepce na základě symptomů.

Start a střední cyklus

Krvavý výběr uprostřed cyklu nebo Mozhing hnědé přidělení bezprostředně po menstruaci často naznačují nedostatečný estrogen v antikoncepčních pilulkách. S tímto problémem byste měli konzultovat lékaře. Specialista vybere optimální léčivo s silnější dávkou tohoto hormonu.

Na konci cyklu

Během tohoto období je již možné mluvit o nedostatku estrogenu, ale nedostatek gestagenu v antikoncepci. Situace je podobná: gynekolog studuje případ, eliminuje porušení harmonogramu příjmu tablet, a také rozhoduje o jmenování jiné perorální antikoncepce.

Kdykoliv

Někdy pacienti mají bohatou sekreci krvácení, která je časem stále více a více se objevuje více. V tomto případě je podezření z urychlené atrofie buněk vnitřní sliznice tělesa dělohy (endometria). Během přizpůsobení těla není tento příznak nebezpečný. Jeho důvodem je porušením schématu OK recepce, porušení hormonálního pozadí.

Samozřejmě, s hojným krvácením, je nutné hledat radu lékaře, i když jste v období adaptace na antikoncepční pilulky, protože všechny problémy jsou snadněji řešit i v počáteční fázi.

Existuje názor, který se nachází i v pokynech pro antikoncepční léky, které lze zdvojnásobit denní dávkování a pokračovat v takovém schématu až do zastavení hnědého alokace. Během recepce JES nebo jiných hormonálních antikoncepce je však nemožné nezávisle změnit dávkování bez konzultací s gynekologem.

Kromě toho není možné zapomenout, že je nežádoucí za zastavení směnného kurzu uprostřed cyklu. Skutečnost je, že prudké přerušení příjmu hormonální antikoncepce může zvýšit krvácení, stejně jako způsobit celkový makake a anémii.

Mazne místo menstruace na pozadí OK

Na konci cyklu po obdržení Jes menstruace nemusí být nějakou dobu. Často ženy sledují krev na těsnění, ale není výsledkem menstruačního cyklu.

Místo menstruace jsou považovány za normou při užívání perorální antikoncepce ne více než tři měsíce. Stejně jako po trvání, Pvsevdomoba může jít až do 14 dnů, ale alokace nemusí být hojně.

Pokud se krevní obraz vaginální sekrece začíná objevovat po adaptačním období (od 1 do 3 měsíců) nebo je porušena jeho přípustná období (až dva týdny), je nutné kontaktovat lékaře, aby zjistil příčinu takového porušení.

Hojný krvácení, které nemusí mít systematickou povahu, jsou obzvláště nebezpečné, takže ženy málokdy věnují pozornost a spolupracujte s menstruací.

Komentáře a otázky žen o sekreci po užívání Jes

Analyzujeme případy sekrecí krve na pozadí přijímání OK DJs popsaných skutečnými ženami na fórech na internetu.

Sekrece krve po menstruaci

"Nedávno přijímám Jessu, ale po menstruaci se silně znepokojila oddělení. Četl jsem, že mnoho žen to zjistilo, ale stále těžké se bát. Ano, dřív, měsíční šel dlouho, ale Mazania na pokládání byla zaznamenána pouze v posledních dnech."

Sekrece krve nebyla po menstruaci strach, ale pouze s podmínkou, že je poznamenal pouze v prvních dvou nebo třech cyklech perorální antikoncepce. Jinými slovy, takové vypouštění ukazují restrukturalizaci cyklu a přizpůsobení reprodukčního systému na léčivo.

Existují také situace, kdy mužský po menstruaci přešla do hojného krvácení:

"Dívky, pít Jes dva měsíce. Doktor slíbil, že neexistuje vážné problémy s drogou, a zde začal Malý krvácení. Přestal jsem brát prášky se strachem a problém se neodvážil - sekrece se stala tak hojitelnou, že můžete snadno vzít na druhý měsíční. Co dělat? Ke starému gynekologovi nebude jít."

Bohužel, jen žena je vinu za takovou situaci, protože ještě nebrala, že je nemožné drasticky přestat pít hormonální antikoncepce. A neexistují žádná vina lékaře, protože Jess je skutečně považován za bezpečný lék se stavem harmonogramu samozřejmě správnou dávkou a absence kontraindikací u pacienta.

Je vždy nutné si uvědomit, že ostrým zrušením příjmu OK je hlavním důvodem výskytu krvácení.

Uprostřed cyklu

"Na doporučení lékaře přijímám Jess. Neexistují žádné stížnosti na lék, ale již mučili oscilaci tmavého krvavého stínu. V pořádku, před měsícem nebo za nimi, takže výběr se objeví uprostřed cyklu."

Nejen Jes, ale mnoho dalších orálních antikoncepce může způsobit nahnědlé oddělení. Mělo by být zřejmé, že v první době bude tělo přestavěno a taková sekrece je reakcí na tyto změny. Ale mužský by měl být zmizení za dva nebo tři měsíce.

Pokud pokračuje sekrece krve, musíte navštívit lékaře. Někdy žena prostě nehodí lék, nebo spíše nestačí estrogen v pořádku. Zde lékař zruší předchozí kurz a bude jmenovat nový lék.

Po zrušení Jes

"Piju Jes na půl roku, teď není potřeba antikoncepce, takže přemýšlím o házení těchto pilulek. Co mě čeká po zrušení Jes?"

Pokud se některé ženy obávají o extra kilogramy po zrušení antikoncepce, pak jiní mají zájem o pravděpodobnost cyklu nebo výskytu nepochopitelného výboje krve. Někdy je povolena doba hnědá sekrece, ale ne 14 dní.

Ale pokud se krvavé sekce vyskytují ostře, rychle se zastaví a poznamenává po dlouhou dobu po zrušení OK, pak se může konat v patologiích sexuálního systému nebo banální porušení při ukončení recepce hormonálních antikoncepčních tablet.

Přečtěte si více o proč Po zrušení, JES nemá měsíčně V jednom z našich článků.

Taková sekrece se může objevit neočekávaně, když nápověda v měsíci ještě není, a po zrušení OK prošel dostatek času. V některých situacích má sekrece pro celou řadu a ve vzácných případech může jít do hojného krvácení.
Proto lékaři poradí nejprve, aby balení na konci a čekali na menstruaci. Zpočátku se zdá, že prudký odmítnutí antikoncepce není hrozné, ale není nutné vytvořit stres pro tělo, které se postupně zvyklí na vliv hormonálních léků a trvá další.

Zjistěte, proč se to stane Po zrušení antikoncepce ne měsíční.

Velmi hubující měsíčně

"Piju Jes je už dost dlouho, a droga je zcela spokojena. Ale po dobu dvou měsíců existuje prakticky žádná měsíční. Pokud dříve šli téměř 7 dní, teď jen tři dny a je jen rozmazání. Pravděpodobně půjdu zítra do gynekologa."

Během recepce Jessu jsou velmi pravděpodobné měsíční období. Heringová složka léku utlačuje fungování vaječníků v průběhu cyklu, čímž se interferuje s hormony. Kromě toho existuje vliv na endometrium, který by měl za normálních podmínek zahušťovat a získat porézní strukturu. Během příjmu hormonálních antikoncepcí se však nevyskytuje, takže sliznická membrána dělohy otočí méně tkáně než v běžných cyklech bez OK.

Mnoho žen tuto skutečnost vyhovuje, protože hojná a dlouhodobá menstruace přináší nepohodlí, zejména pacientům, kteří zažívají další a všeobecné onemocnění a bolest.

Dozvědět se o ostatních Příčiny vzácných období V referenčním článku.

Hnědá sekrece při příjmu antikoncepce

Téměř vždy Jess způsobuje hnědé vrcholy.

Stejně tak lék ovlivňuje měsíční, který se stává tmavší. Faktem je, že antikoncepce může zvýšit viskozitu krve. Proto je droga kontraindikován v řadě cévních onemocnění a žilní patologií.

V průběhu přijímání OK je krev rychlejší, a v děloze nebo vaginu je oxidován. Výběr hnědého je nejčastěji poznamenán po nočním odpočinku nebo dlouhém pobytu v lhaní pozici. V této době mají menší příležitost jít ven, což zvyšuje proces.

Tento faktor není nebezpečný pro zdraví, ale ženy, které jsou zvyklé na jeden měsíc, s opatrností se vztahují k těmto změnám. Pokud je to žádoucí, můžete navštívit navštěvování lékařů a získat podrobnější radu o tomto problému.

Pravděpodobnost těhotenství

Užívání nějaké orální antikoncepce, žena může ještě otěhotnět. Důvodem může provést:

  • Tablet číslo zmatku,
  • Porušení času příjmu,
  • Měření dávka,
  • Příjem jiných léků spolu s OK.

Samozřejmě absence menstruace je povolena během recepce hormonální antikoncepce, ale také těhotenství nelze odstranit. Je to pojetí, která může způsobit sekreci nákladu hnědé, které lékaři se také nazývají implantisní krvácení.

Někteří odborníci argumentují, že po Jess vytvoří optimální podmínky pro rozvoj plodu, takže se nemusíte starat o poškození v pořádku pro zdraví budoucích dětí.

Možné krvácení dělohy?

Během studií léčiva bylo zjištěno, že frekvence krvácení dělohy je 10% (u 10 pacientů od sto). MetRragia může být jako vedlejší účinek léku, takže je spojeno s poškozením dávky. Stojí za zmínku, že během předávkování kromě krvácení se může objevit nevolnost a zvracení. Pokud jde o léčbu, neexistuje žádný konkrétní antidotum a terapie musí být prováděna na základě symptomů.

Pokud se rozhodnete pít hormonální antikoncepci, je nutné tuto otázku brát vážně. Je důležité dodržovat všechny předpisy lékaře a s sebemenšími problémy hledat rady.