Povaha normálního a patologického výboje po avizaci čípku

Po interferenci v sexuálním systému se často vyskytují určité značky, které jsou považovány za přirozené. Ale nejčastěji ženy nemají plně pochopit, jak přesně by proces regenerace měly projít, takže se začít obávat jakéhokoliv vybití po avizaci děložního čípku.

V průběhu tohoto provozního zásahu se lékař odstraňuje mírný kus povrchu cervikálního kanálu a části děložního čípku, a tato vzdálená sekce má tvar kužele. Taková operace není vždy spojena s léčbou, protože může také působit jako histologická kontrola výsledné tkaniny.

Chcete-li vyloučit další zkušenosti a obrátit se k lékaři v čase po proceduře pro lékaře, musíte vědět, co může být alokace, kolik dní mohou pokračovat, a také věnovat pozornost pacientům jako první.

Co označuje uzdravení dělohy?

Zaprvé je třeba poznamenat, že postup je žádoucí provádět na začátku menstruačního cyklu. To se provádí k odstranění těhotenství pacienta, stejně jako přidělit čas pro hojení poškození. Kanizace děložního čípku je zajímavá, protože žena může opustit nemocnici den po operaci. A v případě laserového nebo rádiového vlnového vlny, lékař nejčastěji uvolňuje pacienta domov okamžitě.

V pooperačním období je hojení děložního čípku považováno za nejdůležitější prvek. Tento proces může být doprovázen následujícími znaky:

  • Krvavé otázky, Číslo, z nichž může být hojný, ale ne jako menstruační krvácení. Je důležité poznamenat, že tmavé a Růžový výtok Také povoleno.
  • Bolest. Barvy se vyskytují v dolní části břicha a jejich intenzita je určena individuálně a závisí na bolestivé prahu ženy.
  • Sekrece hnědého stínu. Podobné alokace jsou obvykle označeny pouze v prvním měsíci po postupu. Spolu s nimi může být specifický nepříjemný zápach. Ve většině případů to je norma, ale je důležité odstranit spojení s infekcí sexuálního systému.
  • Hojný měsíčně. Menstruace jdou prakticky, jako obvykle, ale intenzivní v prvních měsících po operaci.

Proces hojení, tak či onak, bude doprovázen charakteristickou sekrecí. Přítomnost výboje krve není patologie, pokud vypouštěná krev neporušuje normy počtem a trváním výskytu. Lékaři se domnívají, že v této věci není možné dát jasný rámec, protože každý orgán má svou vlastní schopnost léčit, proto může proces obnovy trvat jak jeden měsíc, tak několik.

Nebezpečná sekrece po operaci

Ne všechny sekvence po anizaci krku jsou považovány za normální. Proto jsou ženy důležité věnovat pozornost následujícím případům, které jsou důvodem pro rychlou návštěvu lékaře:

  • Množství výboje krve převyšuje objem obyčejného měsíčního;
  • Existuje hojný výtok, ve kterém existuje mnoho krevních sraženin;
  • Silná bolest v břiše;
  • systematicky vysoká tělesná teplota;
  • Dark sekrece s nepříjemným zápachem pokračuje déle než měsíc.

Ve všech těchto případech je nutné naléhavě konzultovat s lékařem, po kterém může být jmenován další průzkum.

Co může posílit krvácení?

Někdy ženy bez porozumění exacerbovat proces obnovy po operaci. Nejčastěji komplikacemi způsobují:

  • Sexuální kontakty po postupu (starší měsíc a půl);
  • fyzické přepracování, zejména závažnost zvedání;
  • Návštěva bazénu / sauny / vany, stejně jako koupání v koupelně;
  • Postupy pro vypracování;
  • Zavedení tamponů (povoleno pouze hygienické těsnění);
  • Příjem léků, které mohou způsobit krvácení (aspirin a t. D.).

Také množství sekrece krve se může zvýšit v důsledku mechanické expozice, která se vyskytuje během samotného postupu.

Sekrece po různých typech kardizace

Kanizace děložního čípku je chirurgický zákrok, ve kterém odborník odstraní specifické patologické místo tkaniny. Samozřejmě, po takové operaci vzniká určitá škoda, pravděpodobnost vzhledu, která nezávisí na způsobu přetížení.

Je však nutné vzít v úvahu, že způsob operačního zásahu může stále ovlivnit povahu a dobu trvání sekrece s krví. Proto se předpokládá, že doba trvání doby zotavení závisí na způsobu, kdy byla provedena cervikální kuželka.

Metoda nože

Tato metoda je časem zastaralá, takže je vysoce vzácná. V tomto případě se během operace používá speciální skalpel, se kterým se provádí excize. V důsledku toho poškozená tkáň zahojí dostatečně dlouho, což způsobuje silnější bolest a hojné alokace dlouhé doby.

Kromě dlouhé sekrece blokování v tomto případě v tomto případě v tomto případě takové závažné komplikace vyskytují častěji, protože neschopnost otěhotnět nebo problém s problémem. Také s metodou nože s větší pravděpodobností znovu relapsy určité nemoci.

Ale v tomto případě by krvácení nemělo být hojné měsíční, zejména nebezpečné je sekrece s velkým počtem krevních sraženin.

Laserová metoda

Používání laseru během operace, lékař získá příležitost co nejvíce a pečlivě odstraňte patogenní oblast bez významného mechanického poškození. Kromě toho, specialista již během provozního zásahu podle potřeby může změnit charakteristiky výzkumného materiálu.

Pokud jde o výtok, nejsou prakticky doprovázeny bolestivými pocity v dolní části břicha a nejsou charakterizovány velkým trváním.

Předpokládá se, že uzdravení v tomto případě je rychlejší než při použití metody nože.

Ale zde je nutné vzít v úvahu, že takový postup bude poměrně drahý, ale je to zcela odůvodněné, pokud je to minimální počet komplikací a vyšší šance, že se stanou těhotným a udělejte dítě normálně.

Metoda smyčky

Je považován za ideální volbu a za cenu a výsledkem, protože technickou v tomto případě není nižší operace s použitím laseru. Kromě toho ženy všimnou, že drobné krvácení není doprovázeno bolestí a normální bílá nebo změna bude rychle Transparentní výtok Přirozený původ.

Kanizace děložního čípku se provádí za použití elektrodové drátěné smyčky, díky které excize prochází nejpřesněji. Je také důležité vzít v úvahu, že tento způsob provádění operace je velmi užitečná, pokud potřebujete dále studovat vzdálený kus, protože v tomto případě prakticky není poškozen.

Metoda rádiové vlny

Jinými slovy, koagulace děložního čípku, kde použití rádiových vln, které zabijí postižené části cervikálního kanálu tkaniny.
Je to pozoruhodné, ale může být prakticky žádný krvácení, protože během operace je pravděpodobnost poranění minimální. Kromě toho, s rádiovou vlnou metodou většina všech šancí na uložení funkce dítěte.

Je však nutné pochopit, že mnoho bude také záviset na vlastnostech těla ženy a jeho schopnostem pro self-healing. Často se stává, že někteří pacienti nesou zcela normální způsob nože, když jiní trpí i po metodě smyčky nebo rádiové vlny.

Takže lékaři doporučují vést kalendář a oslavují, kolik krvácení jde s jakou postavou je nějaká bolest. Je také důležité poznamenat den, kdy skončila sekrece krve a zda byly opakování.

Sekrece v důsledku razítka

Conizice děložního hrdla asi za týden způsobuje hojný krvavý sekreci. A v tuto chvíli se většina žen začnou bát. Citace převzato z ženského fóra:

"Prošel 8 dní po operaci, kdy byl výběr mnohem více. Zároveň jsem necítil bolest, ale začal jsem se obávat hodně, protože doktor řekl, že krvácení by nemělo být více než menstruace. Co by to mohlo být?"

Sekrece s krví v této době nejčastěji mluví o výstupu razítka. Zdá se i během operace a o týden později to vyjde. Musíte věnovat pozornost vůni sekrece. Pokud je nepříjemný, bylo možné infekci během operace. V takové situaci je lepší okamžitě navštívit gynekolog, ale nejčastěji Nepříjemný zápach s hnědým výtokem povoleno v prvních 30 dnech po zákroku.

Existují také případy, kdy je výstup razítka zpožděn, a zároveň je spousta krve. Zde to nebude bolet konzultovat s gynekologem, aby odstranil všechny porušení, které by neměly být v pooperačním období.

Charakter krvácení

Krvácení je považováno za normou po takové operaci a jejich trvání v některých případech může zpozdit až 4 měsíce. Je v takovém množství času, který potřebuje ženský tělo, aby se po operaci plně zotavila.

Ale nezapomeňte, že jakékoli přidělení, které podle množství překročí obvyklé měsíční, by měly upozornit. A může být dokonce nepřítomná bolest, zejména se jedná o operaci pomocí laserových a rádiových vln.

Odložte kampaň do nemocnice ani na sebemenší nemoc. Lékař bude schopen navázat příčinu nepříjemných pocitů a hojnosti a bude také vybrat příslušnou terapii.

Může to být měsíčně?

Mnoho žen se bojí zaměňovat obyčejný měsíční krvácení po operaci. Proto stojí za to se dozvědět o charakteru menstruace po avizaci čípku.

V prvních měsících menstruace může být více než obvykle. Měsíční zpoždění však není vyloučeno, což naznačuje delší dobu zotavení. Jako pravidlo, ve třetím měsíci po zákroku, musí menstruační cyklus přijmout normální.

Léčba krevního výboje

Zde musíte věnovat pozornost období krvácení. Pokud nastoupí ihned po operaci, lékaři určí potřebu lokálních hemostatických postupů. Někdy je dostatek tampónů s peroxidem vodíku nebo adrenalinem, ale existují takové situace, kdy bez provozního zastavení krvácení prostě neudělat.

Pokud jde o velmi dlouhý a hojný menstruační výtok, nepotřebují léčbu, protože cyklus se v průběhu času zotavuje. Někdy symptomatická terapie je předepsána silným poklesem červených krevních ukazatelů.

Po upozornění čípku je výběr výběru integrovaným jevem, proto není nutné se obávat. Zvýšená pozornost však nebolí, zejména v prvních několika měsících po postupu. Nejlepší s jakýmkoliv podezřením kontaktovat nemocnici a konzultovat s navštěvujícím lékařem opravit situaci včas a zabránit vzniku závažnějších komplikací.