Sex během menstruace

Sex kondom menstruaceNěkteré dívky jsou kategoricky protichůdné k sexu v kritických dnech, jiní naopak věří, že sex během menstruace (plus-mínus 2-3 dny) je nejchodnější.

Přínos nebo škoda přináší pohlavní styk během menstruace, pochopme.

Práh bolesti během menstruace

Na druhé straně může orgasmus zmírnit křeče a snížit bolest. Ale znovu není nutné mít sex pro přijímání orgasmu, dívka může uspokojit samotný nezávisle, plně ovládat proces.

Ten chlap chce sex během menstruace

Často se stává, že partner trvá na sexu, i přes vaši neochotu a špatnou pohodu.

Nezapomeňte, že byste neměli podléhat těmto osobám, pokud jste sami nechtěli vést sexuální život během menstruace.

Partner, ke kterému jste drahý, vše bude rozumět a klidně čekat 2-4 dní. Nic strašilo, pokud se cítíte klidně. To je vaše zdraví a vaše tělo.

Pokud váš partner přijde na sex v kritických dnech proti vaší vůli nebo hledat zábavu na boku, pak naléhavě zlomit vztah s ním. Jakékoli sebeúcty a budete rozumět všechno a vy nebudete dělat z této tragédie.

Sex během kritických dnůPokud to vyžaduje a ohrožuje zradu, pak ho opustí a najde si ten, kdo vás bude respektovat a vaše touhy.

DŮLEŽITÉ! V kritických dnech jsou ženy velmi zranitelné. Proto stojí za to udělat jen ty věci, které vám nepozorují.

Pokud je sexuální akt během menstruace příjemný pro vás a vašeho partnera, neexistují žádná omezení (s výjimkou individuálních zákazů z vašeho gynekologa). Hlavní věc je zapamatovat si bezpečnost. Mimochodem, musíte být potřební během menstruace, přečtěte si dále ..

Sex během menstruace: Co říkají lékaři

Během menstruace se riziko stoupá k vyzvednutí různých infekcí, protože krev je vynikajícím médiem pro chov patogenních mikroorganismů. Ale to není všechno. Existuje také pravděpodobnost zánětu vnitřní sliznice dělohy. Během kritických dnů je Cervix otevřen a bakterie se mohou snadno pohybovat z pochvy v děloze. Proto se tedy najednou rozhodnete mít sex během menstruace, pak je nutné použít kondom! Žádný sex bez kondomu během menstruace by neměl být!

Měsíční ochranaDŮLEŽITÉ! Před sexem během menstruace musí oba partneři osprchovat, zejména důkladně umýt oblast genitálií, rukou a vyčistit zuby. Dodržování pravidel osobní hygieny v těchto dnech - základ, t.na. Pokud je neuchováváte, pak vás ani použití gumových antikoncepce nebude zachránit.

DŮLEŽITÉ! Menstruace vás nebude chránit před nechtěným těhotenstvím, pokud v tuto chvíli nepoužíváte antikoncepce! Pokud je například menstruační cyklus 21 dní, ovulace v tomto případě přijde dříve (pro 6-9. den). Kromě toho, spermie, bít vagina, může žít až sedm dní. Proto použití antikoncepčních (nejlépe bariéry) během měsíčního.

článek Nejbezpečnější kondomy

Sex před měsícem

Velmi mnoho žen před menstruací zhoršuje sexuální přitažlivost. Neexistují zde žádné zákazy, ale jak bylo zmíněno dříve, můžete otěhotnět na každý den cyklu.

Proto, pokud chcete mít sex bez kondomu před začátkem menstruace, pak máme všechny "pro" a "proti".

Je důležité si uvědomit, že metoda kalendáře a metoda přerušeného sexuálního styku je nejvíce nespolehlivější metody ochrany proti nežádoucím těhotenství a pohlavně přenosným onemocněním.

Sex po měsíční a ovulaci

Ochrana při menstruaciOvulace je výstup zralé vejce z vaječníku. To znamená, že v této době zvyšuje pravděpodobnost těhotenství.

Chcete-li zjistit, když se vyskytne ovulace, musíte počítat 14 dní od začátku poslední menstruace. Díky cyklu o délce 28 kalendářních dnů před příštím měsícem zůstane také 14 dní, to znamená, že ovulace představují přesně uprostřed cyklu. Ale pokud bylo vše tak jednoduché ... i dokonalý cyklus může selhat. A pak bude zakoupen začátek ovulace. Ano, kromě metody kalendáře pro výpočet ovulace jsou stále teplotní a cervikální (hlenu) metody. Ale nebudou pomáhat se 100% pravděpodobností vypočítat začátek ovulace.

Tak sex po menstruaci bez kondomu je loterie. Pokud nechcete používat bariérové ​​metody antikoncepce, můžete se podívat na hormonální antikoncepci.

DŮLEŽITÉ! Žádný z prostředků antikoncepce nedává 100% záruk ochrany proti nežádoucímu těhotenství a STD. Proto, i když používáte kondom nebo jiné prostředky a způsoby antikoncepce během ovulace nebo na jakýkoliv jiný den cyklu, je nutné pravidelně navštívit gynekolog a zkontrolovat různé infekce.

být zdravý!