Dali jsme na kondom tvých úst (bez rukou)

Kondom lubaÚčel kondomu není těžké. Nutnost převzít pokyny a pečlivě to studovat. Můžete nejprve pracovat na zelenině a ovoce, abyste se naučili správně převrátit.

Mějte na paměti, že před uvedením do kondomu na člen, musíte pochopit, na které straně je produkt rychlý. Jinak, pokud nosíte prezentaci na této straně, bude muset jednoduše odhodit.

Jak dát na kondom?

Ale jak být, pokud chcete zasáhnout muže se svými ústními dovednostmi? Můžete nosit gumový výrobek na jeho penisu hned během kouření, a tak si to ani nevšimne.

Technika na sobě kondom úst a rtů bez použití ruky

  1. Jemně otevřete balení (ruce!) a odstranit kondom.
  2. Definujeme, která strana se točí.
  3. Mírně otočte presu a nasaďte opačnou stranu v ústech (t.na. vytáhněte ji na to bude na členovi, a ne ve svém vlastním jazyce).
  4. Hledám tip, t.na. Pipochka (SemOber) na hlavu hlavy panenky zůstane po dokončení procesu zdarma.
  5. Základna (kroužek) kondomu je buď odejde na rty, buď se skrývají v ústech (na dásní po celou dobu obvodu).
  6. Držení semoslektrického jazyka, začneme hladce kondom kondomem na postaveném členovi.
  7. Pokud víte, jak udělat hluboké hrdlo, budete se rolovat s rty (ústa) bez jakýchkoliv problémů před základnou penisu. Pokud nevíte, jak se vrátit k maximum a pak pomohla ruku vrátit až do konce.

Roth kondomVoila! Kondom půjde na člen rtů sám. Udělej to pomalu, s něhou, přináší potěšení partnera již během spěchu. A pak, když je kondom kladen, jděte na pózu jezdce.

Pokud děláte vše v pořádku, pak nemusí člověk ani pochopit, že "případ" je již na něm. V každém případě překvapí váš vkus a nové pocity. Nicméně, pokud to není váš stálý partner, je lepší mu říct, že "obrana" na místě, jinak se obavy o bezpečnosti může zničit (a zároveň).

Video lekce "nosit kondom ústa"

Rada:

Banán penis- praxe na ovoce a zelenině, nejlépe ne jednou. Condom Worker Technique je dovednost, a že všechno jde jako olej, je lepší pečlivě zkoušku.

- Před provedením této techniky vymažete rty. Výjimka - vy a váš partner láska k "Získejte špinavé".

- Nikdy nemluvte partnerovi "a co teď znát ...". Za prvé, budete zkazit celý efekt překvapení. Za druhé, jak víte, možná dal všechny dívky?

- kariéra se zuby! A Discomfort Partner poskytuje, a presus poškodí.

- jakmile se dostaneme do rtů, přestaň dělat kouření a jít přímo na sex. Jinak, znovu - riskujete poškození kondomu (viz. Předchozí bod).

- více inspirace. Vy sami by měl rád, co děláte. Potěšení procesu je klíčem k vysoce kvalitním kouření a sexu.

DŮLEŽITÉ! Vždy postupujte podle kvality gumových výrobků, Vyberte si spolehlivé a osvědčené značky.