Jak říct chlapa o menstruaci?

Dnes se mnoho žen sotva podaří mluvit o tématu menstruace, a to navzdory skutečnosti, že jakékoli problémy byly dlouhodobě hovořeny ve společnosti. Pokud jde o menstruaci, dívky se cítí trapně, jsou nervózní a snaží se mluvit tiše, protože po celém světě tam byl názor, že menstruace je vždy nečistoty a špatný zápach. Menstruace je známým týdnem pro každou ženu, neměli by se stydět. Mluvit s opačným pohlavím o kritických dnech je obtížné, ale pokud vztahy s mužskou silnicí, pak byste měli mluvit o menstruaci. A tak většina dívek se divit: "Jak říct tomu chlapovi, že mám měsíčně?"

Kluci různých věkových kategorií potřebují zvláštní přístup a někdy se dívky chovají příliš osvobozené s nezkušenémi partnery, které vymyslely poslední. Tento rozhovor je nezbytný pro chlap, který má být uražen skutečností, že dívka se vyhne sexuálním kontaktu nebo se chová agresivně k němu. Ten chlap musí být připraven na období, kdy jeho zlatíčko přišel kritické dny.

Konverzace s mladým chlapem

Menstruace

Před rozhovorem s chlapem o menstruaci musíte vzít v úvahu dobu trvání vztahu. S lidmi, se kterými je dívka známá dlouhá doba, je snazší sdílet osobní problémy. Zvažte možnou reakci chlapa. Pokud v minulosti musel zmást dívku, nebo sdílel takové otázky se svými přáteli, pak stojí za to zdržet se mluvit o menstruaci.

Musí existovat důvod, pro které dívka chce říct chlapa o menstruaci. Měla by se zeptat na otázku, zda je to ovlivňuje jejich vztah, ať už může omezit své emoce a ne naštvaná s chlapem. Pokud je odpověď na tyto otázky pozitivní, je určitě rozhovor pro mladého muže vědět, že jeho vina v tom, co se děje.

Nepříjemný partner pečlivě a jemně hovoří o menstruaci. Když mluví, je nutné vysvětlit, že jednou měsíční dívky mají bolesti břicha a ostré nálady se vyskytují. Adolescenti nemusejí podrobně hovořit o fyziologii žen, zejména používání vědeckých podmínek nebo euhemismů ("hosty z Krasnodar", "Červené kalendářní dny", "přišel Rudá armáda") - Ten chlap to nerozumí, musíte to udělat mluvit mnohem jednoduché a snadno. Někteří odborníci nedoporučují ohlásit ztrátu krve, ale záleží na stupni důvěry v mladý muž.

Během konverzace je důležité udržet klid a goodwill. Hrubost a agrese způsobí vinnou z viny pro to, co není na vině. Mnoho dívek je naštvaný a kvůli tomu, že jejich milovaný neví o menstruaci, a to často urážeje kluky.

Negativní emoce nepomohou zavést mladého muže do průběhu případu, takže je třeba relaxovat a neumožnit emoce ukončit pod kontrolou.

Neexistuje nic zvláštního, kdyby ten chlap je v rozpacích a vyhnout se pokračování konverzace, nestojí za to být uraženo. Pro mladé a nezkušené kluci je toto téma docela delikátní, jako pro mnoho dívek. Ale pokud se partner začne chovat hrubě a vypráví dívku urážející slova, je nutné jej zavést a vysvětlit, že menstruace není svěrák, a svědčí o dobrém zdravotním stavu.

Pokud se během konverzace chce chtít dozvědět se více o menstruaci, ale dívka se stydí říct, že by mělo být navrženo seznámit se s informacemi o internetu.

Jak se chovat se zkušeným partnerem

Dospělý chlap je snazší říct o měsíční, zejména pokud má vztah s dívkou, která mu pravděpodobně řekla o kritických dnech. Doporučuje se předem vědět, že byste měli říct chlapa, připravit se na konverzaci. Ne zřídka holky se začnou bát a věci, s obtížemi vyzvednutím potřebných slov. V časových rozhovorech se musí cítit sebevědomě a ne plachý. Psychologové argumentují, že diskutují o podobných tématech, páry se blíže, jejich důvěru v sebe roste.

Existuje několik způsobů, jak hlásit menstruaci:

  1. Řekněme rovnou, ne popisovat podrobnosti o měsíční, zkušený člověk je jen jedna fráze, která porozumět všemu.
  2. Je povoleno používat eufemismy, dokonce i takovou frázi jako: "Mám v těchto dnech," dáte chlapa dost informací, a nebude třeba vyjasnit.
  3. Pokud se dívka a chlap připojují dlouhý vztah, měli by přijít s kódovými slovy, která uvádějí začátek menstruace.

Je obzvláště důležité říct partnerovi o menstruaci, pokud je to dívka a ten chlap. Sexuální pohlavní styk není během menstruace zakázána, i když je považován za špinavý a nepřesný, takže ten chlap může být proti. Neméně důležitý je postoj dívky sám, aby měl sex během tohoto období. Pokud je dotek podrážděný z něj, je lepší čekat na konec kritických dnů a zdržet se sexuálního zákona.

Sexing může být nahrazen polibky, objetí nebo jinou sexuální radostí. Hlavní věc není dělat to, co nechci. Dospělý partner je snazší vysvětlit, že během tohoto období vznikají určitá omezení sexu. Mnoho párů dává přednost počkat na konec menstruace a pokračovat v sexu, aby měl sex, protože během intimního blízkostí se dívka cítí méně bolesti, která zažívá během menstruace.

Během sexu musíte být i nadále chráněni. Menstruace není zárukou, že dívka nebude otěhotnět. Spermie zůstává v těle ženy po dobu 3-7 dnů, takže existuje možnost hnojení vejce (zejména s krátkým menstruačním cyklem nebo hormonálním selháním). Použití kondomů se zabrání a infekce infekcí: během menstruace se zvyšuje riziko virů, protože objem tekutiny, které kontakty s patogenními mikroorganismy roste.

Měsíčně - to je normální

úzké vztahy

Pro dívku je menstruace obvyklým obdobím jejího života, svědčí o její přechod v dospělosti a dobrém zdravotním stavu. Proto neexistuje nic hanebného v menstruaci a strašné při sdílení tohoto s blízkými, zejména s vaší milovanou. Negativní reakce na kritické dny je možná, ale v tomto případě by dívka neměla být naštvaná, protože nemá její vina.

Pokud se koneckonců, když přemýšlíte o tom, co potřebujete říct chlapovi o menstruaci, existuje pocit strachu a hanby, naznačuje, že pár nemá dost důvěry a úzký vztah. Dívka by měla přemýšlet o tom a proč se stále bojí mluvit o menstruaci.