Nejbezpečnější kondomy

Spolehlivé kondomySpolehlivost kondomu je velmi relevantní otázkou, zejména nemáte žádný stálý partner, ale zároveň jste sexuální obr, který je připraven fuck každý den, a někdy několikrát v den.

Jak bezpečný je sex v kondomi?

Jak si vybrat spolehlivý a bezpečný kondom?

Existuje několik faktorů, spoléhající se na to, které můžete odříznout nespolehlivé kondomy:

  1. Cena. Nemůže stát 5-15 rublů za kus. Jen podle definice nemůže. Pro drahé a vysoce kvalitní výrobky se odtud používají kvalitní materiály, odtud a otázka zvyšování ceny. Plus, takové produkty procházejí testy a testy (elektronika a lidé). Výrobci vysoce kvalitních kondomů jsou velmi drahé své pověsti a nebudou dělat hovno. Na rozdíl od levných kondomů, při jejich výrobě, která není nejlepším materiálem. Přečtěte si více v článku Levné kondomy: volby.
  2. Skladovatelnost. Kondomy s datem splatnosti, bez lítosti, poslat do koše. Co je pro vás důležitější: Zdraví nebo 150 rublů? Věřte mi, běh na lékaři, okupace není příjemná a určitě ne levná. Mister, jak se říká, platí dvakrát.
  3. Integrita balení. A balení a samotný obal musí být celé číslo, ne máta, bez poškození a poškrábání.
  4. Podmínky skladování. Pokud uložíte pěknou v zadní kapse džíny, a obecně v jakékoli kapse, vědět - dobré čekání nemusí! Kondomy by měly být skladovány v zásuvce (nebo odolné balení), volné, nedotýká se pevnými předměty. V opačném případě je vytvořeno tření, ve kterém může gumový produkt ztratit svou integritu (mikrotrakci, vyčerpání stěn a t.D.).
  5. Nákupní místo. Koupit kondomy pouze v osvědčených místech, ve kterých jste 100% jistý. Pozemek na autobusové zastávce není možnost, nikdo nerespektuje podmínky skladování: nikdo respektuje: konstantní teplotní kapky, nesprávné třídění a t.D. Nejlepším řešením bude lékárna nebo oficiální reprezentativní obchod (pokud tato značka není prodána v Rusku). V nejhorším případě se můžete podívat do sexu.
  6. Testování. Ale ne během sexu! Pokud jste si koupili značku, ze kterého se k němu nepřijali, a nejsou v něm plně přesvědčeni, pak obětovat jeden přípravu a test. Existují různé možnosti: vyplňte vodou, vzduchem, vytáhněte ruku na loket nebo nohu a t.D. Pokud pryžový produkt se táhne dobře, zatímco zůstane trvanlivý a homogenní, pak je vše v pořádku.
  7. Kvalitní mazání a texturu produktu. To je také důležitý faktor. Pokud se předešlo rozvíjet špatně, lpí se na sebe a pro kůži, pak je to špatný signál. Něco není jasné. Kvalitní byt by měl být rozložen na stisklého člena snadno, bez zasekne a nepříjemných pocitů. Mazání musí být přítomno v dostatečném množství a zvenčí a zevnitř.
  8. Na velikosti záleží. Je nutné si vybrat kondom, který dokonale sedí na penisu. Nebude žádný velký, ani malý, ani široký nebo úzký. Jinak, pokud je strana příliš velká, může sklouznout, a pokud je kondom malý - způsobit nepříjemnou bolest a nakonec přestávku. Články vám pomohou při výběru velikosti: Jak si vybrat malé kondomy? Jak si vybrat velké kondomy?

DŮLEŽITÉ! Nikdy najednou nedávejte na dva kondomy! Pokud chcete další záruku, lépe koupit drahou osvědčenou značku. Pro "dvojitý případ" není zárukou spolehlivější ochrany, spíše naopak. Dva kondomy se na sebe utopí, což způsobí přestávku obalu. Také si pamatujte, že s latexovými kondomy můžete použít mazivo pouze na vodní a silikonové bázi.

A samozřejmě, Kondom, musíte se změnit včas.

Značky nejspolehlivějších a bezpečných kondomů

Bezpečný sex- Durex
- Okamoto
- SICO
- Contex
- Vizit
- Introtex
- Styly životního života
- MŮJ.Velikost
- Luxe
- Masculan

Test kondomů pro sílu: recenze

Nezapomeňte, že výběr osvědčených značek, zaručujete sebe a vaše partnerské záruky ochranu proti nechtěnému těhotenství a sexuálních infekcích. Výběr gumových antikoncepce je věc není posledním významu, stejně jako správné použití jejich.

Pokud nemáte stálý partner, ale zároveň budete provádět aktivní sexuální život, pak byste měli být pravidelně označováni jako lékař a přijmout testy na STD.