Zdraví žen - jak se vrátit měsíčně

Moderní žena - aktivní, jasný, účelný, otevřený pro všechno nové, a co je nejdůležitější, že je vše otevřeno a přístupné. Ženy staví úspěšnou kariéru, zapojenou do sportu, jezdí na služební cestu na paru s muži. Ale často, v zmatku každodenních záležitostí zapomínají na svůj hlavní účel - být matkou a jen ženou.

Vyřešit problém s myslí

Vzhledem k šílenému rytmu života, stresu, ekologie mnoho žen ve věku 22 až 45 let se setkávají s takovými problémy jako nesrovnalost cyklu nebo vůbec dlouhý nedostatek měsíce. Co dělat?

Nejprve byste neměli paniku a spěchat na nejbližší lékárnu, kde si můžete koupit kouzelnou pilulku, která okamžitě vyřeší problém. Podobné změny v těle jsou korigovány hormonálními léky, ale jakýkoliv hormonální dopad na tělo žen není předvídatelný. Můžete se mi líbit I Obnovení cyklu, tak odložit výskyt menstruace pro dobu neurčitou. Kromě toho, pokud je důvodem zpoždění těhotenství, pak může taková tableta způsobit nenapravitelnou škodu.

Správné rozhodnutí

Nejjednodušší rozhodnutí bude konzole na gynekologa. První věc, kterou by měl udělat, je poslat pacienta k ultrazvuku malých pánevních orgánů, kde se lékař podívá na práci vnitřních orgánů. Možná, že kritické dny už jsou - tady na cestě a nebojte se. V tomto případě bude gynekolog s největší pravděpodobností napsat kurz polyvitaminů k obnovení sil a energetiky. V případě, že pokud jde o menstruaci, ne slyšení, nikoli ducha ", a zpoždění již významné a těhotenství je vyloučeno, existují dvě verze lékaře. První - on vám napíše kurz antikoncepce, které jsou často považovány za regulaci cyklu. Druhá je stejná "magická pilulka", po obdržení které měsíční příležitosti přijde.

Některé ženy se uchýlují Modlitba za měsíční. Existují případy, kdy spiknutí pomohl vrátit se zdraví žen, ale psychologové se domnívají, že akce je založena na sebevyjádření.

Dvě strany jedné medaile

Zdá se, že problém byl, všichni se zotavili a případ byl proveden. Ale také na první a druhou možnost je zpětná strana. Mnoho žen má dlouhou dobu Žádné měsíční po zrušení Jesse nebo jiné perorální antikoncepce, od 1 měsíce do roku. Důvodem je, že vnitřní orgány, především vaječníky, zvyknout si na skutečnost, že celá "práce" tablet provádí pro ně, přestane fungovat co nejvíce. O nebezpečích druhé možnosti již uvedla.

Doku o pravdu

Ujistěte se, že se zeptejte svého gynekologa, abyste vás jmenovali, abyste projeli krev na sex hormony a na hormonech štítné žlázy. Stává se, že příčinou problémů není vůbec na povrchu, a dostat se na dno, potřebujete komplexní vyšetření. Pokud jsou hormony v pořádku, a zpoždění nikdy neprochází, zkuste si vzít dovolenou a jít do moře. Možná je to všechno o stresu, který vás obklopuje v práci, doma, kdekoli. A tělo poslalo celou svou sílu odolat vnějším "hrozbám", ale o záležitostech žen "ustoupil". Připomeňte mu, že jste žena, kterou chcete odpočívat, relaxovat, starat se o sebe a být šťastný.

Nezapomeňte, že pilulku a hormony mohou vždy pít, je to nejjednodušší způsob, ale i nejednoznačnější. Zkuste se nejprve vyrovnat s vlastním, otevřete svou ženskost, relaxovat a všechno bude fungovat.