Co dělat s kondomem po sexu

Co dělat s kondomem po sexu

Po sexu musíte kravatu kondom do uzlu, pak jemně a spolehlivě vložte na ubrousek, vraťte se do otevřeného balení nebo vložte do koše. Takže se můžete vyhnout různým druhům nepříjemných situací. Poté je důležité důkladně umýt ruce. V tomto případě je důležitá přesnost.

Mladí lidé, kteří nezačali aktivně používat kondomy, nevědí, kde dát použitý ochranný nástroj, jak jej zlikvidovat. Samozřejmě, chci dělat všechno nejen pěkné, ale také esteticky, abych nepokazil dojem dívky o sobě. Podrobně můžete zvážit určité možnosti pro likvidaci antikoncepce, které jsou vhodné v každé situaci.

Nejprve musíte správně odstranit kondom, protože bezpečnost závisí na tomto procesu (není možné předpokládat, že nástroj zůstane v pochvě). Po skončení pohlavního styku je důležité okamžitě odstranit péro z pochvy, musí být provedeno, aby se zabránilo úniku spermatu. Poté musíte pečlivě držet vyzvánění, odstraňte použitý produkt. Od nynějška, nejzajímavější a nejdůležitější věc začíná, produkt bude muset zlikvidovat. Někteří nezodpovědní mladí lidé dali kondom pod postelí, a někdo vyhodí produkt jen v okně. Ale pak nepříjemný, nechutný zápach se zobrazí prostřednictvím doslova krátkého segmentu. Ale pokud se rozhodnete hodit kondom na okno, může se úplně omylem dostat na kolemjdoucí, sousedé, pak budou obtížné problémy.

Jak správně odstranit kondom a že nemůžete udělat

Nejdůležitější věc, Je třeba mít na paměti, že použitý bezpečnostní nástroj nelze odeslat na záchod, protože se netopí, produkt může skóre kanalizace a v této situaci budete muset způsobit instalatérství. Láska Setkání v tomto případě bude zkazeno.

Co dělat s kondomem po sexu

Po sexu Je nutné vytvořit kondom k uzlu, pak pečlivě a spolehlivě dát na ubrousek, vrátit se do otevřeného balení nebo vložte do koše. Takže se můžete vyhnout různým druhům nepříjemných situací. Poté je důležité důkladně umýt ruce. V tomto případě je důležitá přesnost.

Samozřejmě, musíte udělat vše pečlivě dělat vše, je vhodné odstranit použitý antikoncepce v balení v okamžiku, kdy ji dívka nevidí. Je důležité, aby intimní blízkost spojena pouze s příjemnými a krásnými momenty. Všechno bude v pořádku, pokud člověk si myslí všechno předem a připravit, pak nebudou nečekané situace, a všichni budou rádi, že si pamatují tento romantický večer a noc.