Contraracts z akné a akné

Jména antikoncepčních zdrojů z akné

Moderní hormonální antikoncepci kromě jejich hlavní funkce - prevence nežádoucího těhotenství může poskytnout užitečný pomocný účinek, zejména mnoho léčiv se úspěšně používají k léčbě vřeten na kůži. Budeme se zabývat v jakých situacích jsou antikoncepční pilulky s akné a proč se to stane.

Ve většině případů se vyrážky na kůži objevují v důsledku hormonální nerovnováhy v těle ženy. Zároveň speciální krémy a masti poskytují pouze krátkodobý kosmetický účinek. Kosmetika se nešetá, ale pouze masky akné. Vyřešit problém, především, musíte normalizovat hormonální pozadí. Někdy perorální antikoncepce přicházejí k záchraně.

Anti-akné a akné pomáhali antikoncepčními prášky obsahujícími analogy přírodních ženských pohlavních hormonů. Zejména takové léky jako Zhanin, Yarina, Jess, Diana a další jsou úspěšně používány k léčbě problému kůže.

Hormonální antikoncepci mohou být pořízeny pouze po konzultaci se specialistou. V případě léčby akné by měly být okamžitě konzultovány tři lékaři: gynekolog, dermatolog a endokrinolog. Je možné, že jiná hormonální činidla, která nesouvisí s antikoncepci nebudou jmenováni.

Antikoncepční pilulky z akné a akné znásilnění jsou obvykle předepisovány, když žena chce chránit před nechtěným těhotenstvím. Specialista individuálně vybere lék, který úspěšně provádí obě tyto funkce.

Hormonální antikoncepci jsou vhodné pro léčbu problémů vyrážky na kůži pouze u žen, muži jsou kontraindikováni.

Pro normalizaci hormonálního pozadí těla potřebujete nějaký čas, takže byste neměli počítat, že akné zmizí ihned po první pilulku. Obvykle je účinek patrný po několika měsících.

Po odmítnutí obdržet antikoncepční pilulky akné a akné se znovu objevit.

Nezapomeňte, že nesprávně zvolené perorální antikoncepce provokují opačný účinek - vyrážka na kůži, i když nebyly dříve.